Találatok a következő kifejezésre: Hány napig el a (233 db)

45 napig
Az utolsó bejelentett munkanapodig, szerinted? Illetve ameddig munkanélküli segélyt kapsz.
45 napig, ha hosszabb munkaviszonyod volt. ha volt egy hosszabb és utána egy pár napos, 30 napnál kevesebb kihagyással, akkor is 45 nap ha 30 napnál rövidebb, akkor a ledolgozott napokkal egyezõ számú napig él a tb-d!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Fura, hogy itt nem lehet köszönni, de mindegy Kutyáknál belső vérzésnél hány napig él a kutya?

Legjobb válasz: nem feltétlenül fog meghalni attol hogy belsõ vérzése van... meg attól is függ hogy milyen mértékben és hol vérzik

nem feltétlenül fog meghalni attol hogy belsõ vérzése van... meg attól is függ hogy milyen mértékben és hol vérzik
elvérezhet akár percek alatt is Ha ez a gyanud, rohanás dokihoz!
függ hogy mennyire erõs a vérzés ha nagyon akkor akár pár óra alatt meg halhat, ha kevésbe akkor lehet hogy él pár napot de orvoshoz kell vinni mindenféleképp..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
most orvos!!!

Szeretkezés után hány napig élnek a spermiumok a hüvelybe?

Csütörtökön voltunk együtt, pénteken peteérésem volt, még mindig fájdogál a hasam, így is sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Azt hiszem 72óráig élnek.

Azt hiszem 72óráig élnek.
Na most már majdnem mindent tudunk a két cikkbõl :D
2-3 nap.
A spermium a hüvelyben 3, de akár 24 óráig, míg a méhben akár 7 napig is eléldegél :) Amúgy ajánlom ezt a cikket elolvasni , nagyon érdekes: http://szexbiblia.hu/amit-a-spermiumrol-ondorol-tudni-erdemes
Szia! Nekem 26 napos volt a ciklusom. 12-dik nap voltunk együtt a párommal, majd másnap volt pontosan a peteérésem és megfogant a kislányunk. Onnan tudom hogy akkor volt peteérésem, hogy hõmérõztem magam. :) Most 9 hónapos a kislányunk. Elvileg lehetsz babás!

Hány napig él a nőstény szúnyog?

Csak a hímre találtam, hogy az csak pár napig él, de ugye azok nem csípnek.

Legjobb válasz: kövess egyet:D

kövess egyet:D
Dögölne meg az összes!!! :D Amúgy: amíg lecsapod... legyen a mottód! :P
6 hónapig él!:)
A kérdező hozzászólása: 6 hónap?:S Akkor várhatom, hogy kipusztuljanak a lakásból...
Szúnyog, egyéb rovarírtó spray?

Minimum hány napig élnek a spermiumok?

Most akkor hány naponta érdemes szeretkezni? az baj ha mindennap?

Legjobb válasz: Nem teljesen világos a kérdés... :S Egy egészséges férfiben mindig van a megtermékenyítéshez elegendõ életképes spermium. Tehát függetlenül attól, hogy te naponta vagy évente szeretkezel. A spermium a szabadban perceket sem bír ki. A férfi nemi szervben pedig párnaponta cserélõdnek a spermák. Abszolút nem baj, ha naponta élsz nemi életet.

Nem teljesen világos a kérdés... :S Egy egészséges férfiben mindig van a megtermékenyítéshez elegendõ életképes spermium. Tehát függetlenül attól, hogy te naponta vagy évente szeretkezel. A spermium a szabadban perceket sem bír ki. A férfi nemi szervben pedig párnaponta cserélõdnek a spermák. Abszolút nem baj, ha naponta élsz nemi életet.
A kérdező hozzászólása: az erdekelne, hogy amikor belémélvez a férjem akkor hány napig élnek bennem a spermiumok.lehetek-e terhes ha peteérés elõtt 3 nappal voltunk eggyütt. szeretnénk már babát.
Szia! A spermiumok kb 48-72 óráig életképesek. Legjobb ha kétnaponta vagytok együtt. Persze ezt a szakkönyvek irják.

Agusztus 14. töl február 14 hány nap telt el? Hány nap ez a 6 honap?

Legjobb válasz: Nekem is ugyanannyi idõ kiszámolni mint neked. Vedd elõ a naptárat és hajrá.

Nekem is ugyanannyi idõ kiszámolni mint neked. Vedd elõ a naptárat és hajrá.
ez azért sok... annyi idõ alatt amíg feljöttél a gyakorikérdésekre , megírtad a kérdést simán megnézhetted volna a naptárban :/ (csak a te kedvedért megnéztem:30 másodperc volt mire megnyitottam a naptárat+összeszámoltam szerintem ennyi idõd neked is van)
184
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:)
Ezt azért te se gondoltad, hogy mi fogjuk neked kiszámolni?Ugye nem?

Menzi után hány nappal lehet a legjobban teherbe esni? És akkor is lehet, ha nem belém élvez el?

Legjobb válasz: Attól függ, hány naposak a ciklusaid. A peteérés többnyire két menzi között van pontosan (pl nekem 28 napos ciklusaim voltak, es tobbnyire a 14. napon vagy akorul volt peteérésem). Az elõváladék is tartalmaz spermát, és a hiedelmekkel ellentétben igen, attól is teherbe lehet esni (volt ismerõsöm, aki így lett babás) Illetve lehet spontán peteérésed szinte bármikor, lelkiállapottól, izgalomtól, stb-tõl függõen.

Attól függ, hány naposak a ciklusaid. A peteérés többnyire két menzi között van pontosan (pl nekem 28 napos ciklusaim voltak, es tobbnyire a 14. napon vagy akorul volt peteérésem). Az elõváladék is tartalmaz spermát, és a hiedelmekkel ellentétben igen, attól is teherbe lehet esni (volt ismerõsöm, aki így lett babás) Illetve lehet spontán peteérésed szinte bármikor, lelkiállapottól, izgalomtól, stb-tõl függõen.

Akik a nemvárt elõtt teszteltek pozitívat, hány nappal elõtte csinálták?

Hány nappal a nemvárt elõtt teszteltetek pozitívat ? Halvány volt ? ÉLénk ? Csináltatok még utánna is tesztet ?

Legjobb válasz: 4 nappal, halvány, minden nap csináltam míg totál erõs nem lett, már másfél éves a lányom, úton a tesó :)

4 nappal, halvány, minden nap csináltam míg totál erõs nem lett, már másfél éves a lányom, úton a tesó :)
na mi lett??
A kérdező hozzászólása: Lányok...mai nap gyomorforgás és szédülés kerülget.Néha már már azt hittem összeesek Tesztet még nemtudtam venni..csak holnap tudok Jelenthet ez valamit ?
Dec 1-re nem varom en is es pénteken nagyon halvány a tesztem, a mai mar szépen látható. X-epil. Drukkolok neked nagyon! :)
A kérdező hozzászólása: Volt valami tünet ami miatt teszteltetek ? Vagy csak próba cseresznye alapon ?
Nemvárt elõtt 3 nappal, halvány pozitív, de biztos voltam benne, hogy jól látok, rá két napra már erõsebb volt.16hkm
drukkolok neked!!És Gratulálok a többieknek!!! Elõzõ voltam!!A.
Én dec. 3-ra nem várom!!Én lõttem egyet csak kíváncsiságból és csak száradási csíkot látok rajta.( remélem erõsödik majd) Ami nekem is furcsa hogy ilyenkor már sport melltartóba szoktam aludni mert már annyira fáj. Én nem élem bele magam ha most sem lesz baba majd lesz következõ hónapban :) azért drukkolok nektek is.
A kérdező hozzászólása: December 1-re nem várom. Eddig minden menses elõtt napokig görcsölök , de most semmi Ezért nagyon izgulok hátha....szerintetek várjak még ?
4 nappal elõtte nekem is nagyon halvány x-epil , ablaknál látszott:) Azóta már szép erõs:)
4 nappal elõtte, 10.DPO-n lett nagyon halvány az x-epil tesztem.
4 nappal nemvárt elõtt, halvány volt de látható. Következõt a nemvárt napján csináltam. Következõ terhességnél tuti nem tesztelek a menses kimaradás elõtt, kész idegbaj volt az a pár nap, míg kiderült hogy tényleg megtapadt, tényleg nem jön meg... (szerencsére minden rendben, már 33 hetesek vagyunk)
nemvárt elött 5 nappal du-i pisiböl 25-ös teszttel :) fogalmam sincs hogy mutatta ki ilyen hamar... Nagyon halvány lett és minden nap teszteltem míg totál erös nem lett. Pénteken megyek az elsö Uh-ra :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. 2-án megjött sajna és egészen tegnapig véreztem, de csupán keveset Nemkellett csak mini tampont használnom, azt is csak 1x kellett cserélnem. ez van.reménykedek hogy most majd sikerül nektek mi volt ? Van ?

Hány nappal előre vehetem meg a vonatjegyet?

PL ha hétf?n utazok akkor hány nappal el?tte vehetem meg?

Legjobb válasz: 60 nappal elõre lehet jegyet váltani.

60 nappal elõre lehet jegyet váltani.
Attól függ mire. BKV-ra évekkel elõtte is. A hologramos jegyek ráfizetés nélkül öröké érvényesek, amíg le nem kezeled, mert utána csak az adott útra.
"Attól függ mire." Szerinted a vonatjegyet mi másra lehet még megvenni a vonaton kívül?
bocsi vonaljegyet olvastam
Kis érdekesség.Az gépi jegyekig úgy zajlott, hogy kiadták neked a kéregjegyet kifizetted, majd az indulás napján kértél rá dátumbélyegzést.
Ez a kéregjegyek idõszakában is csak egy opció volt, emellett lehetett elõvételben és aznapra kérni. Amúgy most a gépi jegyek idõszakában is van dátum nélküli menetjegy (biankó) amit utazás elõtt kell bélyegeztetni.

Hüvelyben mennyi ideig életképesek a spermák? Hány napig élnek?

Legjobb válasz: olvastam már 3 és 5 napot is.

olvastam már 3 és 5 napot is.
24-72 óra így tudom!
Nálunk 5 napig éltek :) Egyszer szexeltünk, és bizonyított volt az ovum rá 4 vagy 5 napra. Baba lett belõle! Sajnos elvesztettük õt, de a kérdésed nem ez volt! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!