Találatok a következő kifejezésre: Hány napig el (348 db)

Akik a nemvárt elõtt teszteltek pozitívat, hány nappal elõtte csinálták?

Hány nappal a nemvárt elõtt teszteltetek pozitívat ? Halvány volt ? ÉLénk ? Csináltatok még utánna is tesztet ?

Legjobb válasz: 4 nappal, halvány, minden nap csináltam míg totál erõs nem lett, már másfél éves a lányom, úton a tesó :)

4 nappal, halvány, minden nap csináltam míg totál erõs nem lett, már másfél éves a lányom, úton a tesó :)
na mi lett??
A kérdező hozzászólása: Lányok...mai nap gyomorforgás és szédülés kerülget.Néha már már azt hittem összeesek Tesztet még nemtudtam venni..csak holnap tudok Jelenthet ez valamit ?
Dec 1-re nem varom en is es pénteken nagyon halvány a tesztem, a mai mar szépen látható. X-epil. Drukkolok neked nagyon! :)
A kérdező hozzászólása: Volt valami tünet ami miatt teszteltetek ? Vagy csak próba cseresznye alapon ?
Nemvárt elõtt 3 nappal, halvány pozitív, de biztos voltam benne, hogy jól látok, rá két napra már erõsebb volt.16hkm
drukkolok neked!!És Gratulálok a többieknek!!! Elõzõ voltam!!A.
Én dec. 3-ra nem várom!!Én lõttem egyet csak kíváncsiságból és csak száradási csíkot látok rajta.( remélem erõsödik majd) Ami nekem is furcsa hogy ilyenkor már sport melltartóba szoktam aludni mert már annyira fáj. Én nem élem bele magam ha most sem lesz baba majd lesz következõ hónapban :) azért drukkolok nektek is.
A kérdező hozzászólása: December 1-re nem várom. Eddig minden menses elõtt napokig görcsölök , de most semmi Ezért nagyon izgulok hátha....szerintetek várjak még ?
4 nappal elõtte nekem is nagyon halvány x-epil , ablaknál látszott:) Azóta már szép erõs:)
4 nappal elõtte, 10.DPO-n lett nagyon halvány az x-epil tesztem.
4 nappal nemvárt elõtt, halvány volt de látható. Következõt a nemvárt napján csináltam. Következõ terhességnél tuti nem tesztelek a menses kimaradás elõtt, kész idegbaj volt az a pár nap, míg kiderült hogy tényleg megtapadt, tényleg nem jön meg... (szerencsére minden rendben, már 33 hetesek vagyunk)
nemvárt elött 5 nappal du-i pisiböl 25-ös teszttel :) fogalmam sincs hogy mutatta ki ilyen hamar... Nagyon halvány lett és minden nap teszteltem míg totál erös nem lett. Pénteken megyek az elsö Uh-ra :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. 2-án megjött sajna és egészen tegnapig véreztem, de csupán keveset Nemkellett csak mini tampont használnom, azt is csak 1x kellett cserélnem. ez van.reménykedek hogy most majd sikerül nektek mi volt ? Van ?

Hány napig él egy sperma?

27-én voltunk együtt és 30dikán szurkált a bal petefészkem 31 volt nagyon sok átlátszo nyákom..8dikán voltam uh-n és sárgatestet látot az orvosom meg meg volt nagyobodva a méhnyálkahártyám sikerülhetet a baba?Vagy le késtük?Van oylan aki tutira tudja ovulácio elött 3-4 nappal volt együtt és sikerült a baba?

Legjobb válasz: max 5 napig él. itt a görbém 3 éves és nekem 4 napig várt a kiskatona a petesejtemre. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b87db1c041dea9221722b4..

max 5 napig él. itt a görbém 3 éves és nekem 4 napig várt a kiskatona a petesejtemre. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b87db1c041dea9221722b4..
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi akkor van remény:-)bár látomte ovu után 9 nappal pozit teszteltél nekem ma reggel a 25-ös vaterás negativ:-(
3 nappal elõtte, az nekünk is bejött. :o) Amúgy az átlag élettartam 72 óra, de szélsõ helyzetbe 5 nap lehetséges. Ehhez szükséges a megfelelõ "talaj".
A kérdező hozzászólása: akkor van remény?:-)
Mi szombaton reggel voltunk együtt, és kedden volt ovu (ovu teszt+uh is megerõsítette), és összejött. 4 nappal késõbb is született:D
pont ezt akartam írni, hogy az én lányom is négy nappal késõbb született pontosan, ahogy az ovum is nem 14 napon volt hanem a 18. napon. persze hogy van esélyetek és a kislányra.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi!!!te hányas tesztel csináltad mert nekem ma a 25-ös negativ!amugy meg okt 4-én vetéltem el most egy picivel de ö rögtön meg fogant és uh-n mondta akkor a dokim aznap másnap lesz a pém együtt is voltunk a 2nap és sikerült de itt hagyot minket
sima 25 ös teszttel, ovu után 9 nappal lett pozi

Hány nappal előre vehetem meg a vonatjegyet?

PL ha hétf?n utazok akkor hány nappal el?tte vehetem meg?

Legjobb válasz: 60 nappal elõre lehet jegyet váltani.

60 nappal elõre lehet jegyet váltani.
Attól függ mire. BKV-ra évekkel elõtte is. A hologramos jegyek ráfizetés nélkül öröké érvényesek, amíg le nem kezeled, mert utána csak az adott útra.
"Attól függ mire." Szerinted a vonatjegyet mi másra lehet még megvenni a vonaton kívül?
bocsi vonaljegyet olvastam
Kis érdekesség.Az gépi jegyekig úgy zajlott, hogy kiadták neked a kéregjegyet kifizetted, majd az indulás napján kértél rá dátumbélyegzést.
Ez a kéregjegyek idõszakában is csak egy opció volt, emellett lehetett elõvételben és aznapra kérni. Amúgy most a gépi jegyek idõszakában is van dátum nélküli menetjegy (biankó) amit utazás elõtt kell bélyegeztetni.


45 napig
Az utolsó bejelentett munkanapodig, szerinted? Illetve ameddig munkanélküli segélyt kapsz.
45 napig, ha hosszabb munkaviszonyod volt. ha volt egy hosszabb és utána egy pár napos, 30 napnál kevesebb kihagyással, akkor is 45 nap ha 30 napnál rövidebb, akkor a ledolgozott napokkal egyezõ számú napig él a tb-d!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Hüvelyben mennyi ideig életképesek a spermák? Hány napig élnek?

Legjobb válasz: olvastam már 3 és 5 napot is.

olvastam már 3 és 5 napot is.
24-72 óra így tudom!
Nálunk 5 napig éltek :) Egyszer szexeltünk, és bizonyított volt az ovum rá 4 vagy 5 napra. Baba lett belõle! Sajnos elvesztettük õt, de a kérdésed nem ez volt! Sok sikert!

Az ovuláció előtti napokban lehet teherbe esni? A hímivarsejtek hány napig élnek?

Legjobb válasz: Szia! Nem én vagyok ilyen okos,de utánna néztem:Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra

Szia! Nem én vagyok ilyen okos, de utánna néztem:Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra
Maximum 48 óráig életképesek. Az ovuláció elött 1-2 nappal lehet a legjobban teherbeesni, de az ovuláció napján és még utánna is megtörténhet a megtermékenyítés.
A legjobb ha már ovu elõtt2-3 nappal és után is 1-2 napig még nagyon aktívak vagytok! De ne számolgass ennyire! Bármikor lehet rendkívüli pé-d! A spermák élettartalma 2-3 nap, esetleg 5 is, de azért akkor már nem olyan erõsek.
A kérdező hozzászólása: Köszi, köszi, köszi! Jó válasz, remélem igazad van, mert ovu elõtt tudtunk csak együtt lenni 2-3 nappal.Sajnos már elutazott közben a párom. De nagyon szeretném ezt a babát és elkeseredek, ha nem jön össze. Egyébként tényleg nem kéne görcsölnöm, mert annál rosszabb, de olyan nehéz ezt lazára venni, ha valaki ennyire szeretne babucit!
Ismét az utolsó válaszoló vagyok! Tudom, milyen nehéz lazítani. Mi egy évet vártunk a babára! Kb a 9-10. sikertelen hónap után sikerült lazitani, kicsit feladtam talán... Úgy gondoltam, hogy itt a nyár, azt kiélvezem, aztán irány a doki! tényleg mentem dokihoz, de már babával a pociban! Nem számolgattam, nem mértem... csak kirándultunk, buliztunk!
A kérdező hozzászólása: Köszi, gratulálok neked, remélem nálunk is így lesz, megpróbálok lazítani, mert igy tényleg ez tölti ki minen gondolatom és annál nagyobb a csalódás.

Kinek mutatott a terhességi teszt a nemvárt mensi elõtt már pozitív eredményt (vasósat, tehát késõbb is pozitív volt)? Hány nappal elõtte mutatta, milyen teszttel?

Tudom hogy a nemvárt napján, de fõleg utána pár nappal mutatja ki már biztosabban, de engem az érdekelne, hogy volt-e valaki akinek viszonylag korán, akár napokkal elõbb is már pozi volt.

Legjobb válasz: 2012 julius 4- en volt az elso pozitiv tesztem de tudom h junius 3- an fogant. Szoval nekem nem kozepidoben jott ossze a baba. Maskor mar abban a honapban nem tudtunk egyutt lenni h delutani pisibol olyan eroset teszteljek. Es be is jott mert hamarabb is szultem. :-). Most lesz februarban egy eves. Amugy aznap kellett volna megjonnie kb mikor teszteltem. Kimutatta volna mar hamarabb is ha akkor delutan 3 korpoziti lett :-) csak en nem csinaltam. :-)

2012 julius 4- en volt az elso pozitiv tesztem de tudom h junius 3- an fogant. Szoval nekem nem kozepidoben jott ossze a baba. Maskor mar abban a honapban nem tudtunk egyutt lenni h delutani pisibol olyan eroset teszteljek. Es be is jott mert hamarabb is szultem. :-). Most lesz februarban egy eves. Amugy aznap kellett volna megjonnie kb mikor teszteltem. Kimutatta volna mar hamarabb is ha akkor delutan 3 korpoziti lett :-) csak en nem csinaltam. :-)
Èn nemvârt elött teszteltem halvâny pozitivat, utâna csinàltam mèg 2x pár nap eltèrèssel :) Most 22hetes terhes vagyok :)
Nemvárt elõtt két nappal, délutáni minimálpisibõl lett pozitív gyógyszertári HCG teszt (kék dobozos, nem tudom a nevét), aztán egy One Step. 26hkm
Nemvàrt elõtt 5 nappal du-i vizeletbõl 25ös teszttel halvàny pozi lett. Ovu utàn 9nappal.Sajnos 9hetesen elvetéltem :( A tesztet netrõl rendeltem 20db volt kb 3000ft. Nevet hiàba mondok mivel külföldön élek. Mikorra nem vàrod?
Nemvart elott 4 nappal extra halvany pozitiv DM -es Intimed teszt delutan, masnap nem vart elott 3 nappal delutan erosodott a 2. Csik, az rossmannos facelle tesztcsik volt, utana minden mas fajta egyre erosebb volt.16 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Én 1-ére nem várom... Tudom mikor volt a peteérés (és a fogantatás elvileg), mert folliculometriávaal nyomonkövettük, most vagyok a 8. napon. Akkor megpróbálhatok tesztelni 2-3 nap múlva?
Nekem 3 nappal nemvárt elõtt vaterás one steppel , délutáni pisibõl! Ha van sok teszted próbálkozz ha gondolod, de ne keseredj el ha mégsem mutatná hamar.

Cinema City moziban lehet elõre jegyet venni, ha igen hány nappal elõre? Légyszives, FONTOS!

karácsonyra szeretnék jegyet venni, hogy már a fa alá tudjam rakni ajándék formájában és ne késõbb a helyszínen kelljen megvennem.

Szeretkezés után hány napig élnek a spermiumok a hüvelybe?

Csütörtökön voltunk együtt, pénteken peteérésem volt, még mindig fájdogál a hasam, így is sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Azt hiszem 72óráig élnek.

Azt hiszem 72óráig élnek.
Na most már majdnem mindent tudunk a két cikkbõl :D
2-3 nap.
A spermium a hüvelyben 3, de akár 24 óráig, míg a méhben akár 7 napig is eléldegél :) Amúgy ajánlom ezt a cikket elolvasni , nagyon érdekes: http://szexbiblia.hu/amit-a-spermiumrol-ondorol-tudni-erdemes
Szia! Nekem 26 napos volt a ciklusom. 12-dik nap voltunk együtt a párommal, majd másnap volt pontosan a peteérésem és megfogant a kislányunk. Onnan tudom hogy akkor volt peteérésem, hogy hõmérõztem magam. :) Most 9 hónapos a kislányunk. Elvileg lehetsz babás!

Hány napig élnek az ondósejtek, ha a nyák nagyon jó minöségü?

Azt hallottam,hogy a megfelelö minöségüben több napig is megélnek....De ez a több nap hány napot akar jelenteni?

Legjobb válasz: Mármint "nyomtatott áramkör" :)

Mármint "nyomtatott áramkör" :)
Mégis miért érdekel? Van rá esély hogy a lekapart anyagot desztillált vízben feloldva pár még él, de a legtöbb levegõn elpusztul.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!