Találatok a következő kifejezésre: Hány napig az LH teszt (3 db)

Hány nappal a mensi előtt lehet pozitív az LH teszt?

Olvastam több válaszban, és kérdésben, hogy az LH teszt is kimutatja a babát. Volt akinek több tesztelés során egyre er?sebb lett a tesztcsík. Már csak az a kérdésem, hogy 7-8 napja volt a peteérésem, mikor csinálhatom meg az LH tesztet, hogy viszonylag megbízható eredménye legyen?

Legjobb válasz: Ha biztosat akarsz, akkor én azt tanácsolnám, hogy legalább a menzi elmaradását várd meg. Az eredmény még ekkor sem 100 %. Lehet persze korábban is próbálkozni, de ilyenkor megvan az esélye, hogy a teszt negatív lesz és mégis baba van. Drukkolok!

Ha biztosat akarsz, akkor én azt tanácsolnám, hogy legalább a menzi elmaradását várd meg. Az eredmény még ekkor sem 100 %. Lehet persze korábban is próbálkozni, de ilyenkor megvan az esélye, hogy a teszt negatív lesz és mégis baba van. Drukkolok!
Szia!Nekem mensi elõtt 3 nappal már pozitív volt.Mensi napján terhes tesztel is halvány de határozott pozitívat teszteletm.Most vagyok 6 hetes babás.Hétfõn ezt a dokinõm is meg erõsítette!Sok sikert!!!!!!
Szia! A hangsúly nem azon van, hogy hány nappal a mensi elött... Hanem azon, hogy egy LH-Teszt 12 nappal PÉ után már kimutathatja. Egyébként reggel elsö vizeletböl kell ilyenkor tesztelni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat. Az agyam egyfolytában mondogatja, hogy várjam meg még ezt a pár napot, de közbe meg úgy érzem hogy menten bedilizek. Ezért vagyok olyan türelmetlen, ilyenkor meg az idõ is olyan, mintha visszafelé menne.

Hány napig poz az LH teszt?

Nekem 4-5 napig az, ez normális? Mert itt párszor azt olvastam, h 2-3 nap. Lehet vmi bajom van?

Legjobb válasz: nem hinném, de az elöfordulhat hogy mindkét petefészked érleli a petét. nem egy idöben pár nap eltolódással. elvileg egyszer pozitív aztán max másnap az utánna negatív.

nem hinném, de az elöfordulhat hogy mindkét petefészked érleli a petét. nem egy idöben pár nap eltolódással. elvileg egyszer pozitív aztán max másnap az utánna negatív.
A babatervezok.otthona.net oldalon olvashatsz errõl bõvebben. Sok hasznos infót találtam ott én is.

Hány napig kell próbálkozni, ha pozitív lett az LH teszt?

És az jó, ha már azon az estén kezdjük, vagy másnap?

Legjobb válasz: amikor és amennyi jól esik. drukkolok

amikor és amennyi jól esik. drukkolok
Minden pozi napon és az elsõ nega napon ajánlatos :D De amúgy mindig :) Pozik elõtt is. Vannak ismerõseim akik pl. pozi elõtti nega napon szerelmeskedtek és babásak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat! Azért álltunk át a "tudományos megközelítésre", mert 6 hónapja sikertelenül próbálkozunk a nemgörcsölünkrá-majdsikerül-módszerrel. És most ráparáztam :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!