Találatok a következő kifejezésre: Hány napig a peteérés, mert (4 db)

Az fSH-szintnek menstruácio után mikor kell elkezdeni csökkenie és hány napig, a peteérésig? Amúgy egy álltalános vérvételen mért FSH szint ha 11, 98 az baj, vagy pont hogy ebből kell csökkenie? Légyszi irjatok mert nem értem és megijedtem hogy magas!

Legjobb válasz: Ha ciklus elején mérték a 11,98-at, az tényleg magas. Klimaxra, petefészek kimerülésre utal. De ezt csak akkor jelenti ki a doki, ha több hónapon keresztül ilyen magas. Hány éves vagy? És az LH értéke mennyi volt?

Ha ciklus elején mérték a 11, 98-at, az tényleg magas. Klimaxra, petefészek kimerülésre utal. De ezt csak akkor jelenti ki a doki, ha több hónapon keresztül ilyen magas. Hány éves vagy? És az LH értéke mennyi volt?
A kérdező hozzászólása: 25 éves vagyok átlag 30-32naposak a ciklusaim és a16.napon mérték. Ezek szerint nem baj? Már sirtam is ugy kétségbe estem hirtelen. Köszönöm a válaszod!!!
A kérdező hozzászólása: ja az lh pedig33, 48.
Az érték jó. Van peteérésed, ezt bizonyiitja. Nyugi!

Hány napig tart a peteérés, mert nekem 4 napig nagyon görcsölt a petefészkem?

Legjobb válasz: a peteérés max 1 napig tart.és ha nagyon görcsölt a petefészked az azt is jelentheti hogy nembirt megrepedni a tüszõ.És igy lessza cysta.

a peteérés max 1 napig tart.és ha nagyon görcsölt a petefészked az azt is jelentheti hogy nembirt megrepedni a tüszõ.És igy lessza cysta.
A kérdező hozzászólása: Elötte nem érzetem soha ilyet! 1 honapja hagytam abba a fogamzásgátlót lehet hogy attol érzem? Most eléggé megijesztettél mert nem volt ilyen problémám még:((! Babát szeretnénk a párommal a peteérést megéreztem és még 1-2 napig szurt utána!

A tojásfehérje váladék hány napig tart? Mert volt a 10. nap körül de csak egy nap. Most vagyok a 15-ik napon és 2 napja fájdogál a hasam, de semmi folyás. Lehetett a 10. nap spontán peteérés?

Segitsetek légyszi.ezt nem értem.

Legjobb válasz: Nálam 2napig van.Lehetett a 10.napon is peteérés,nekem se pont középidõben van.

Nálam 2napig van.Lehetett a 10.napon is peteérés, nekem se pont középidõben van.
Nekem sem pont középidõben. Van, amikor korábban, van amikor késõbb. Általában 1-2 napig tart.
A kérdező hozzászólása: De a 17.napon megint volt.Normális ez?
Igen, elõfordulhat, hogy volt egy spontán ovulációd a 10. napon, majd ismét a 17. napon. Nekem is volt már ilyen, nem kell megijedni :)
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy az elsõtõl már szurkál a hasam?(beágyazódás)Vagy akkor most hogy alakul a beágyazódás?

Medig tart a peteérés? Hány nap? Mert 2 napja fáj alul a hasam meg fehér folyásom van. ez az lehet?

16 napon vagyok.(28)

Legjobb válasz: Ez lehet az, igen! Nekem is ma 2. napja, hogy tart!

Ez lehet az, igen! Nekem is ma 2. napja, hogy tart!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ.akkor ha 3 napja voltunk együtt már késö ugye?de ma lehet akciozni!?babát szeretnénk.
A 3 nappal ezelõtti is lehet esélyes... De ma mindenképp akciózzatok!!! Sok sikert!
Szia! Számold ki itt: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ vagy itt: http://www.naptarak.com Nekem elsõre bejött!!! Üdv: 25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ha 30-2 ig irja a termékeny napokat akkor ma hiába is csináljuk?Akkor a 30-a jo idözités volt?
A peteérést tojásfehérje szerû folyás kíséri, szerintem már túl vagy rajta.Legközelebb használj ovu tesztet az nagyon jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!