Találatok a következő kifejezésre: Hány napig a hüvelygombát (3 db)

Hány napig kell a hüvelygombát stb-t kezelni?

1 hét?megyek táborba és gondolom ott 100 hogy fürdünk mert 4 nap és Balcsira.csaka zért kérdezem!

Legjobb válasz: mivel kezeled? ha orvosnál voltál, gondolom kúpot meg kenõcsöt írt fel, a kúpból 10 darab szokott lenni egy csomiban, így ezt 10 napig tudod "használni". a kenõccsel kenegesd, amíg el nem fogy a krém, de sztem 11 napon már fürödhetsz.. de ha biztosat akarsz, akkor mindenképpen kérdezz meg egy hozzáértõ dokit! jó táborozást!

mivel kezeled? ha orvosnál voltál, gondolom kúpot meg kenõcsöt írt fel, a kúpból 10 darab szokott lenni egy csomiban, így ezt 10 napig tudod "használni". a kenõccsel kenegesd, amíg el nem fogy a krém, de sztem 11 napon már fürödhetsz.. de ha biztosat akarsz, akkor mindenképpen kérdezz meg egy hozzáértõ dokit! jó táborozást!
A kérdező hozzászólása: kösz.még nem voltam orvosnál!nem vagyok a fertõzésbe bisztos.csak piszketni szokott.folyás nem!csak barna!amire azt szokták írni hogy mensi elõjele!12 vók.
lehet azért viszket, mert meleg van, és izzadsz, fõleg, hogy fehér folyásod sincs.. lehet akkor tényleg mensid lesz:) amúgy nem érzem erõs szagot ott lent? mert, ha nem, akkor szerintem megnyugodhatsz, de azért, ha ráérsz, elnézhetnél egy dokihoz!
A gombát sohasem tudod kikezelni, ugyanis ez egy tünet, mégpedig a szervezeted elsavasodását jelzi, melyet sürgõsen lúgosítani kell! A lúgos környezetben a gombák elpusztulnak, és amennyiben ezt a sav-bázis egyensúlyt fenntartod, nem fognak újra "elõjönni". Képzeld el a tested úgy, mintha egy akvárium lenne, ha eljött az ideje, mert beszennyezõdött a vize, egyszerûen lecseréld! A halacskáknak, melyek a sejtjeid, tested alkotó elemei, tiszta, tápláló folyadékra van szüksége az egészséges mûködéshez, életben maradáshoz! Írj privit, ha további infóra van szükséged!
Megelõzésnek Canesten krémes kisméretû tampont tudok ajánlani a fürdõzés idejére.Ha már megvan a baj akkor Canesten kombi Néhány tipp, hogy elkerüld: http://www.hazipatika.com/articles/week/Tippek_huvelygomba_e..

Hüvelygombára tényleg jó a natur joghurt? Vagy csak megelőzésre? Hány napig kell alkalmazni?

Legjobb válasz: Nekem anno azt mondták, hogy kefírbe mártsam bele a tampont és helyezzem fel!!! És tényleg jó!!!!

Nekem anno azt mondták, hogy kefírbe mártsam bele a tampont és helyezzem fel!!! És tényleg jó!!!!
Orvosnál voltál?
De nem a hüvelygombára! Ha valaki tápanyagként eszik natúr joghurtot vagy kefírt, azzal jótékony baktériumokat visz be a szervezetébe, ami jótékony hatással lesz rá, de a gombát nem pusztítja el. Ha valaki ebbe mártja bele a tampont, akkor sem pusztítja el a gombát, csupán a hüvelyflórájának tesz jót. Ha a hüvelyflóra rendben van, akkor nem nagyon van gombás fertõzés. Ha az felborul, akkor könnyen lehet gombás fertõzés, de akkor sem jó rá ez a kezelés, hanem csak is a gombaölõ és ha az megvan, akkor a hüvelyflórát helyre lehet állítani ilyen módon. De gombaölõ hatásuk nincsen! Amúgy vannak ma már hüvelyflóra helyreállító kapszulák, kúpok.
De én inkább az orvost választanám!!!!!
Nekem nõgyógyász ajánlotta és bevált.

Ha partnertől kapom vissza a hüvelygombát, hány nap múlva jelentkeznének a tünetek együttlét után?

Nem volt nagyon vészes, csak gyógyszert kaptam rá, és nem is voltunk együtt 3 hétig, amíg tartott a kúra, de nem tudom, hogy amikor kezd?dött nálam elkaphatta-e a partnerem is. Most meg állandóan figyelem magam, ha kicsit beleszúr a hüvelyembe, már mindjárt arra gondolok, hogy visszajön a gombásodás. Rögtön az együttlét után lennének tünetek, ha Õ is megfert?z?dött, és visszaadja? Azóta eltelt 4 nap, tulajdonképpen nincs bajom, nem viszket, nem fáj.

Legjobb válasz: ha nem kezelték a partneredet, akkor 100%, hogy visszafertõz

ha nem kezelték a partneredet, akkor 100%, hogy visszafertõz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!