Találatok a következő kifejezésre: Hány napig a beágyazodás (62 db)

Miért nem huzza be a ciklus.hu a pé-emet? Hány nap a beágyazódás kb?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..

Legjobb válasz: Akkor fogja csak behúzni, ha a leesés után legalább 3 napig fennmarad a hõd. A beágyazódás a 7-10. napon van és eltart egy pár napig. :)

Akkor fogja csak behúzni, ha a leesés után legalább 3 napig fennmarad a hõd. A beágyazódás a 7-10. napon van és eltart egy pár napig. :)
én csak a beágyazódáshoz tudok szólni, nekem mindkétszer nagyon fájdalmas volt (derék és hasgörcsök), az ovuláció után 8 nappal most, 12 nappal utána a fiamnál (két éve) és mindkétszer kb. 3-4 napig volt intenzív az érzés, a teszt a teszt a fiamnál ezt követõen azonnal, most a pár nappal késõbb lett +!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, Akkor a pé után hányadik napon lett pozitiv a teszted???

Hány nap a beágyazódás? Lehet érezni valamit?

Legjobb válasz: A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.

A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.
Én azt éreztem a beágyazódás ideje alatt, hogy meg fog jönni, el is voltam keseredve, aztán mégse jött. 10 hetes kismama
én 10-12 napot tudok, de a tesztekre az van írva, hogy két hét. Én nem éreztem, de a mindjárt megjön érzés szerintem mindenkinél megvan hetekig. most 22 hetesek vagyunk
Az normális, ha a beágyazodás-tól kezdve fájnak a melleim, émelygek, és mindjárt megjön érzésem van?
Beágyazódásnál a 7-12 nap körül pecsétlõ vérzés jelentkezhet, de ez nem mindenkiél van, nálam pl. nem volt!Viszont volt egy tünetem, mégpedig az, hogy beágyazódás környékén krémszerû lett a folyásom, ez is lehet egy beágyazódási jel, de nyiláván ez sem mindenkinél! Aztán mensi elõtt pár nappal "száraz" lettem. Végül nem is jött meg :)
A kérdező hozzászólása: Ezt a krémszerû folyást én is észrevettem magamnál miközben méhszáj vizsgálatot csináltam.De a bugyimra minimális került.Neked?

Együttlét után hány nap a beágyazódás?

Ugye 2-3nap míg a méhbe ér,és onnan még hány nap a beágyazódás vége?

Legjobb válasz: 7-10 nap.

7-10 nap.
14-15 nap.
Nem 14-15, akkor már lassan meg kéne, h jöjjön, abban az esetben ha vkinek 28 napos a ciklusa. A beágyazódás, ah irtam is 7. és a 10.nap körül van.
A kérdező hozzászólása: Együtt léttõl számított 5+6naposan már lehet szívhangja a magzatnak?
Az elsõ magzati szívhang csak a 6. héttõl érzékelhetõ.

Hány nap a beágyazódás?

Az érdekelne, hogy ha okt. 24.én volt peteérésem, és nov. 9.én elküldtek vérvételre korai terhesség miatt, az már kimutatta volna? Szerintem kicsit korai volt. Nem tudom hány nap a beágyazódás, de én úgy érzem mintha terhes lennék,tüneteim vannak, de a vérvétel negatív lett. A menszeszem is alig egy nap volt és nagyon kevés. Most ha esetleg egy tesztet csinálnék, már mutatna valós eredményt? Igazából nem tudom mit higgyek. Mit csináljak? A vérvétel mennyire biztos? Bocs a sok kérdésért....!

Legjobb válasz: Nagyon valószinû a terhesség,a beágyazódás a prtréréstõl számitva kb. a 3 hét végére fúrja be magát teljesen a méh nyálkahártyájába. Tehát a te esetedben most fejezõdik be ez a folyamat,ezért mondták a korai terhesség gyanút. A vérvétel elvileg ki kellett volna hogy mutassa,dehát vannak kivételek. A tesztel várj még egy kicsit,hiszen a vérvétel sem mutatta ki a HCG-t,a terhes teszteknek ennél sokkal nagyobb HCG-szintre van szükségük a reális eredmény érdekében!

Nagyon valószinû a terhesség, a beágyazódás a prtréréstõl számitva kb. a 3 hét végére fúrja be magát teljesen a méh nyálkahártyájába. Tehát a te esetedben most fejezõdik be ez a folyamat, ezért mondták a korai terhesség gyanút. A vérvétel elvileg ki kellett volna hogy mutassa, dehát vannak kivételek. A tesztel várj még egy kicsit, hiszen a vérvétel sem mutatta ki a HCG-t, a terhes teszteknek ennél sokkal nagyobb HCG-szintre van szükségük a reális eredmény érdekében!

Beültetés után hány nap a beágyazodás és észre veszem e? Meg nem e baj ha picit görcsöl a hasam?

Legjobb válasz: ez a cikk tartja bennem a reményt ugyanis vérzek 8.nap óta

ez a cikk tartja bennem a reményt ugyanis vérzek 8.nap óta
Köszi nagyon a cikket. ET+9. napon vagyok, és ma kezdett enyhe pecsételõ-szerû vérzésem lenni. Rózsaszínnel indult, most enyhe barnás. Hasam mensisen fájogat, néha szúr, eleinte enyhébben éreztem (a beültetés után), tegnap óta erõsebben. Reggel durva émelygés tört rám 2x is, de nagyon rövid volt, talán 20 másodpercesek, majd elmúlt. Ámde egész nap érzek egy enyhe émelygést. Ugye ezek jó jelek???
Egy hímivarsejt a méhben átlagosan 72 óráig életképes. De nem ritka az 5 napos élettartam sem.
Na, várj! Az ovulációd a menstruációd idején volt? Írd le légyszi mégegyszer, mert ez így nem valószínû, hogy lehetséges!
AZ ovuláció a ciklus közepén van (ált. 14-15. nap). A menstruáció a 28-30.-on kezdõdik. Akkor most mikor volt? Egyébként a legbiztosabb módszer a babára az ovulációt megelõzõ nap. Mert a spermium cca. 4 napot is eléldegél még és ott várja ugrásra készen a petesejtet ami az ovulációkor kiszabadul.
A beágyazódást is az ovulációtól kell számolni, ha nem középidõben volt, akkor is. Kb. 7-10 nap.
A kérdező hozzászólása: 17:05-nek.Csütörtöki nap megjött a mensim, vasárnap volt aktus, hétfön volt peteérés szerü érzésem(szúró érzés a hasam alján).Rá 2hétre voltam dokinál, akinek már éreznie kellett volna tapintással a méh növekedést szerintem.
17:05 vagyok: Annak az esélye, hogy így terhes legyél elenyészõ, szinte nulla. Akkor még kicsit vérezned is kellett volna. Azért fájhatott a hasid, mert amikor menstruálsz lentebb van a méhszáj és megnyomhatta kicsit a párod kukaca. Ne aggódj!
17:05 vagyok: ja, az tuti, hogy nem ovulációs fájdalom volt. Ahhoz túl korai lenne a 4. napon. A nõk 70%-a nem is érzi, hogy mikor ovulál. Máskor azért óvatosan! :)

Mikor mutatja ki a terhességi teszt leghamarabb, ha sikerült megtermékenyülni? Mindenképp meg kell várni a menstruáció kimaradásának 1. napját? Hány nap a beágyazódás?

Legjobb válasz: Nekem a nemvárt menses napján még negativ volt a tesztem, és csak rá 3 napra lett pozitiv. Ez a hcg termeléstöl is függ.

Nekem a nemvárt menses napján még negativ volt a tesztem, és csak rá 3 napra lett pozitiv. Ez a hcg termeléstöl is függ.
Utolso valaszolonak: Nem erdemes, felejtsd el. Tuti negativ lenne egyenlore. Az aktus utan 7-10 nappal agyazodik be a megtermekenyult petesejt (felteve, hogy megtermekenyult), akkor kezdodik el a hcg hormon termelodese, amire a terhessegi teszt reagalhat es pozitiv lehet. Minimum harom nap kell ahhoz, hogy kimutathato eredmeny termelodjon altalaban. Szoval minimum csutortokhoz kepest varnek 13 napot a teszt elvegzeseig es meg az sem biztos, hogy valos eredmenyt mutat. Inkabb varj 15ot csutortokhoz kepest es akkor tesztelj. Ugy sem tudsz mar mit tenni, ez van. Nem okoskodni akarok, de ha azert izgulsz, mert nem akarsz babat, akkor inkabb menni kellett volna 72 oras tablettaert, sot, meg ma is mehetnel, mert csutortok ota meg csak ket nap telt el.
Szia! A beágyazódás utáni 3.napon elvileg már akkora a hcg tartalom a szervezetben hogy ki kéne mutatnia a tesztnek, de ez egyén függõ, mert van akinek (fõleg ha a tüszõrepedés ciklus vége felé volt és nem a közepén) késõbbre tolódik, tehát van akinek csak az elmaradt menzesz után 1 hétre mutatja ki, de van olyan eset is hogy már az elmaradt menzesz elsõ napján, sõt még hamarabb pozitív, attól függ mikor volt a megtermékenyülés.
Mi öt hónapig próbálkoztunk, míg összejött és én csak egyszer voltam olyan bátor, hogy mensi elõtt teszteljek... Ha minden a nagykönyv szerint megy, akkor 28 napos ciklus esetében a 3. hét végén megtörténik a beágyazódás és akkor kezd el a hcg hormon termelõdni. Viszont ez nem mindenkinél egyforma: van akinek tovább tart a beágyazódás, vagy egy-két napot eleve csúszhat a peteérés, van akinek egybõl intenzíven kezd el termelõdni a hcg, van akinek lassabban. Éppen ezért tény, hogy sok olyanról hallok, akinek már mensi elõtt egy-két nappal pozitív volt a teszt, de nem egy-két olyan történet is van, hogy az elmaradt mensi utáni napokban is még mindig negatívat tesztelt. Lehet, hogy én voltam gyáva nyuszi, de én összesen egyszer teszteltem a nemvárt mensi elõtti napon a férjem unszolására, méghozzá az elsõ hónapban, amikor próbálkoztunk. Negatív lett. Mi akkorát csalódtunk (merthogy biztosak voltunk benne, hogy nekünk elsõre összejön), hogy én két napig bõgtem, a párom is frusztrált volt és csendes, fõleg következõ reggelre volt csend és hullaszag, amikor megjött, merthogy a negatív teszt után a csalódás ellenére még bennünk volt, hogy hátha csak korán teszteltünk... Szóval nem kell mindenképpen megvárni az elmaradt mensi elsõ napját, de ha nem akarsz magadnak kellemetlen napokat okozni, akkor érdemesebb megvárni. Ha negatív lesz, akkor csak a hangulatod is negatív lesz, ugyanakkor meg úgysem hiszed el, csak nyugtatni fogod magad azzal, amivel mi is nyugtattuk. Sok sikert!
En vagyok ra az egyik elo pelda, hogy van olyan ember, akinel nem vart menses elso napja elott mar kimutatta a teszt a terhesseget. Okt. 11-en fogant a baba es mar kb. 12nappal ra, a ciklus 24. vagy max. 25.napjan kimutatta. A csik pedig halvanyabb volt, mint a kontrollcsik, DE nem olyan nagyon halvany, hogy ne lehessen siman mindenfele hunyorgas, meg erolkodes nelkul latni. :D Ma vagyok a 32.napon, es igy tegnap volt egy hete, hogy ketcsikos lett a tesztem. :D
Szia! A beágyazódás a megtermékenyüléstõl számítva 7.-14.napig tart, tehát kb. a menzeszig, ezért mutatja ki a legtöbb teszt csak a nemvárt elsõ napján, vagy még akkor se mert akkor kezd el termelõdni a hcg amit a teszt kimutathat.
szia! Kimaradt a havi menstruáciom! Párommal már 1 éve próbálkozunk h legyen babánk eddig még soha nem maradt ki a havi vérzésem! Csináltam egy tesztet és negativ lett! 22 éves vagyok és eddig mindig napra pontosan megjött! Attól h a teszt negativ lett lehetek még terhes?
én csütörtökön voltam együtt a barátommal és belém élvezett és ma megszeretném csinálni a tesztet!Érdemes-e?
A kérdező hozzászólása: Az egyik terhességi teszt (ami állítólag már a beágyazódás utáni 3 napos terhességet is kimutatja) leírása azt mondta, hogy a beágyazódás 3-4 nap... Most akkor 7 vagy 3-4 ?
Én mindkét alkalommal ROMED terhességi gyorstesztet vettem, mert, már az elmaradt menstruáció 1. napján kimutatja a terhességet! Reggel csináld a tesztet, friss vizeletbõl. Ne stresszeld túl, ennyi a lényeg!
sziasztok!én juli 21én voltam a párommal együtt....sztetek érdemes már tesztet csinálnom???
Én 1, 5 hete voltam a párommal és belém élvezett, nem tervezünk babát mert fiatal vagyok, szedtem be 72 órás tabit, de sajnos elég sok terhességre utaló tünetet produkálok. Holnap megpróbálok egy tesztet, de tartok tõle, hogy még nem fog biztos eredmény mutatni.

A beágyazódás mikor történik? Peteérés után hány nappal? Lehet beágyazodás környékén hányingerem, mellbimbó fájás? Viszont az nem korai ha ezek a ciklus 17. napján vannak? Tegnap is volt hányinger, meg barna folyás is.

Legjobb válasz: babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.

babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.
A kérdező hozzászólása: nekem máj. 23-án volt meg utoljára. Most kellene lennie a peteérésnek. 28-30 naposak a ciklusaim. Peteérésnél is lehet érzékeny amellbimbóm meg hányingerem?
Lehet peteérésnél ilyen tünet de az valószínû valami hormon túltengés miatt van!Nekem annó pé-tõl volt erõs mellfájdalmam és hányinger mensiig és kiderült, hogy magas a prolaktin hormonom!Kaptam rá gyógyszert és ezek a kellemetlenségek mostmár csak mensi elõtt egy-két nappal jelentkeznek!Persze lehetett korai peteérésed is ami már beágyazódott mert elõfordul ilyen is!Pár nap múlva csinálj egy tesztet ha negatív menj el orvoshoz, küldjön hormonvizsgálatra!

A beágyazódás kb hány nappal a nemvárt előtt történik?

Legjobb válasz: 28 napos szabályos ciklus esetén: peteérés a 14. napon, beágyazódás 7-12 nap, menses a 28. napon, tehát 14+7=21 vagy 14+12=26, legkésõbb két nappal a menses elõtt, pont ezért marad ki, és pont ezért akkor már elvileg kimutatható tesztbõl. de ez nagyon átlag, nagyon sok minden mûködhet máshogy :)

28 napos szabályos ciklus esetén: peteérés a 14. napon, beágyazódás 7-12 nap, menses a 28. napon, tehát 14+7=21 vagy 14+12=26, legkésõbb két nappal a menses elõtt, pont ezért marad ki, és pont ezért akkor már elvileg kimutatható tesztbõl. de ez nagyon átlag, nagyon sok minden mûködhet máshogy :)
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom, csak igy pont az átlagra voltam kiváncsi, köszi a választ! :)
amúgy ha a pé. idõpontját tudod, mondhatni, hogy attól 7-12 nap kb.!
A kérdező hozzászólása: És az h is van? Ha pl a ciklusom 30napos akkor a 16.napon volt a pé? V a 14.en? M errõl több félét olvastam már. Ezt is cs úgy általánosságban kérdem.
elvileg félidõ. de ha konkrétan érdekel, akkor ovuteszttel nyomon tudod követni és/vagy hõmérõzéssel.
A kérdező hozzászólása: Még csak az elsõ hónapunk, szal rábizzuk magunkat a véletlenre:)

Akinek volt pecsételõ vérzése beágyazódáskor, hány nappal a nemvárt elõtt tapasztaltátok?

Legjobb válasz: A nemvárt elõtt 4 nappal, nem is igazi vérzés csak barnázás és 2 napig tartott.

A nemvárt elõtt 4 nappal, nem is igazi vérzés csak barnázás és 2 napig tartott.
Tudom ez nem segítség, de nekem a nemvart elott pont egy hettel volt. Tegnapra nem vartam, nem jott meg, de a teszt negativ..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!