Találatok a következő kifejezésre: Hány nap lehet tesztelni (16 db)

A beágyazódás után hány nappal lehet tesztelni és mikor jöhetnek az első tünetek?

Legjobb válasz: Én is barnáztam a nem várt napján és pozi lett.

Én is barnáztam a nem várt napján és pozi lett.
A megtermékenyülés után kb 14 nappal már ki mutathatja a teszt! Mégis a legcélszerûbb megvárni, hogy elmarad-e a menzesz és csak ha elmaradt, utána csinálj tesztet. A tünetek nagyon egyén függõek, nem lehet konkrétan megmondani, mindenkinél más!
Van olyan teszt, ami beágyazódás után 3 nappal már mutatja. De mivel nem tudhatod pontosan mikor van a beágyazódás és meddig tart (és van-e egyáltalán), ezért érdemes megvárni a menzesz idõpontját. Amúgyis ez kb. a beágyazódás + 3-4 nap. Az elsõ tünetek nálam a mellfeszülés és a gyakori vizelés 4és fél hetesen jöttek. Hányinger az elsõ gyereknél 8 hetesen. Ez változó.
A kérdező hozzászólása: nekem tegnap volt egy kis barna pecsételés és tegnapra nem vártam azóta semmi még menzi elõtti tünetek sem! akkor még várjak mert lehet tegnap volt a beágyazódás? ja és nem jellemzõ rám a pecsételés és utána menzi csak akkor volt ilyen mikor fogit szedtem de akkor sem volt normális vérem:( de ahogy abbahagytam normálisan jött meg:) szóval nem tudom :S akkor még várnom kéne igaz?
A kérdező hozzászólása: ja és ma elég sokat járok wc-re
Szia! Ha csak ennyi volt, akkor nyugodtan csinálhatsz egy tesztet, legfeljebb halványabb lesz!Sok sikert! Majd ird meg mi lett!
aznap amikorra nem várod már lehet tesztelni. szurkolok!

Az együttlét után hány nappal lehet tesztelni? Mensi 8. és 13. napján voltunk együtt.

Legjobb válasz: csak kétszer? ez nem kevés nagyon? amúgy az együttlét után kb. két héttel mutat ki elvileg a teszt terhességet.

csak kétszer? ez nem kevés nagyon? amúgy az együttlét után kb. két héttel mutat ki elvileg a teszt terhességet.
A nemvárt mensi körül, inkább utána.

Kb.1 hét alatt 0, 6 fokot emelkedett a hőmérsékletem. Mensi előtt hány nappal lehet tesztelni?

8 nap múlva nem kellene megjönnie. Már érzem a szurkálást a petefészkemnél, hányingerem is van és ma szédülök is.

Legjobb válasz: Hát ha ennyire érzed a tüneteket tesztelj,de a kimaradt mensi elsö napjától érdemes.

Hát ha ennyire érzed a tüneteket tesztelj, de a kimaradt mensi elsö napjától érdemes.
A kérdező hozzászólása: Jövõ hét kedden nem kellene megjönnie. Szombat reggel tesztelnék. Akkor már kimutathatja?
Szerintem akkor már kimutatja. Esetleg tudod a megtermékenyítés napját? Mert innentõl kezdve 10 nap múlva beágyazódik a baba, és beágyazódástól kezdve termelõdik a B-Hcg!
A kérdező hozzászólása: A megtermékenyítés napját tesztbõl lehet megtudni? Mert én nem teszteltem, csak próbálkoztunk.
A kérdező hozzászólása: A kismama.hu szerint 20-án volt peteérésem. És vasárnapra írta, hogy a vizeletbõl kimutathatja a teszt. Akkor szombaton még nem, ezek szerint?

A Jónás módszer mennyire megbízható? Akkor hány napra lehet tesztelni?

(ugyanis az nem a peteéréshez viszonyít)

Legjobb válasz: Nem bízom a Jónás módszerben. Az orvosok sem szerintem :) Nekem pont mensire írja majdnem. Mégis teherbe estem középidõben anno. Szóval inkább jobb ha középidõben próbálkozol :) Persze valakinek bejön, mert pont addigra írja, amikorra kell :)

Nem bízom a Jónás módszerben. Az orvosok sem szerintem :) Nekem pont mensire írja majdnem. Mégis teherbe estem középidõben anno. Szóval inkább jobb ha középidõben próbálkozol :) Persze valakinek bejön, mert pont addigra írja, amikorra kell :)
Szia! Nekem bejött a jónás módszer. Mindig 28 napos ciklusaim vannak és a 17-18-dik napra irta eddig a peteérést. Eddig 3 gyerkõc az eredménye. :) Igaz csak az utolsónál vettem figyelembe, a másik kettõnél visszakerestem.:) De nem mindnekinek jön be.
Szia! Én mindent amit ezzel kapcsolatban el lehet olvasni, elolvastam! Meg vettem a könyvet is! Sztem teljesen megbízható módszer! Ha gondolod, meg csinálom neked a jónás naptárt. Van egy másik oldal, ott nagyon sok csajnak csináltam a j naptárt:) és nem egy terhes:) )))))
A kérdező hozzászólása: ha írsz privátot akkor megadom az adataimat.Tök jó lenne!!!

Beágyazódásos has (méh) szurkálás után hány nappal lehet már tesztelni?

Legjobb válasz: Aktus után 14-15 nappal,mert akkor már elég idõ eltelt,hogy egymásra találjanak,és beágyazódjon a petesejt,és elkezdõdjön a HCG termelés! Sok embernél nincs beágyazódásos hasszurka,tehát ha õk arra várnak,hogy legyen,akkor sosem tesztelnek! Van olyan,aki összetéveszti a p.é-sel! Én is voltam így! Megvolt a p.é.,pont volt együttlét,p.é.után hasszurka,gondoltam beágyazódás,erre megjött p.é. után egy héttel! Szóval ne adj erre,inkább a nemvárt napján,vagy az aktus után 15 nappal tesztelj!

Aktus után 14-15 nappal, mert akkor már elég idõ eltelt, hogy egymásra találjanak, és beágyazódjon a petesejt, és elkezdõdjön a HCG termelés! Sok embernél nincs beágyazódásos hasszurka, tehát ha õk arra várnak, hogy legyen, akkor sosem tesztelnek! Van olyan, aki összetéveszti a p.é-sel! Én is voltam így! Megvolt a p.é., pont volt együttlét, p.é.után hasszurka, gondoltam beágyazódás, erre megjött p.é. után egy héttel! Szóval ne adj erre, inkább a nemvárt napján, vagy az aktus után 15 nappal tesztelj!
Szia! Elvileg Én is a 14 napot tudom, de ez teszt fajtájától függ szerintem. Én is tesztelgetek, kb 15 napos lehetek de még negativ. A doki látja az UH-n a megvastagodott nyálkahártyát, azt mondta várjak hétfõig, ha nem jön meg akkor teszteljek megint és megyek ujabb UH-ra. De olyanról is olvastam, hogy a doki már 100%ra mondta a babát, de a teszt még semmit se mutatott:) Szóval kis türelem és kiderül minden. Szurkolok neked:)

A nem várt mensi előtt hány nappal lehet már tesztelni?

Hétfő-keddre nem várom, már 1 hete fájdogál az alhasam és a mellem,de úgy,hogy hason nem is tudok aludni. Eddig sose okozott gondot,ha mensi előtt 2-3 nappal fájt a mellem,az alhasam pedig szinte sose szúrkált napokig...

Legjobb válasz: nem érdemes elötte igazán mert ritkán mutat már pozitívat és csak elszomorodik az ember. Ajánlatos megvárni a mensi napját. Van akinek még akkor sem pozitvi elsõre csak jó pár nappal késöbb. Minden ember más, a HCG sem egyformán termelõdik.

nem érdemes elötte igazán mert ritkán mutat már pozitívat és csak elszomorodik az ember. Ajánlatos megvárni a mensi napját. Van akinek még akkor sem pozitvi elsõre csak jó pár nappal késöbb. Minden ember más, a HCG sem egyformán termelõdik.
Nekem két nappal elõtte már mutatott pozitívat. Igaz, hogy akkor tudtam azt is, hogy a ciklus hányadik napján fogant a baba (ha megfogant). És az a középidõ elõtt volt.
En 12-re nem vartam az mar 5-en a delutani halvany volt. Azota szepen erosodik igy: http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_4_14_m5xcr..
A teszttõl is függ. Én menstruáció elõtt elövögettem vaterás one step 10-es teszteket, de csak a nem várt napján lett +, akkor is csak baromi halványan. Másnap már jól lehetett látni:)
de miert akarod olyan koran megtudni hiszen a terhessegek 30% spontan vetelessel vegzodik a 6. hetig. es az Uh sem latszik semmi a 4. heten max egy terhesssegi gyuru de csak ha szuper jo a keszulek. Turelem nyugalom a nem vart utan egy hettel is leeg tesztelni es a 7. heten UH ra menni akkor mar van szivhang ees nem kell visszamenni es aggodni addig.

Ha a nem várt előtt szeretnék tesztelni, akkor a pé után hány nappal lehet? 10-12? 20-as érzékenységű tesztem van.

Legjobb válasz: nekem elvileg 16.-án kellett volna megjönnie de nem birtam ki és 12.-én teszteletem és pozítiv lett de nagyon-nagyon halványan. tényleg alig volt látható bár nem is a reggeli elsõ vizeltbõl csináltam

nekem elvileg 16.-án kellett volna megjönnie de nem birtam ki és 12.-én teszteletem és pozítiv lett de nagyon-nagyon halványan. tényleg alig volt látható bár nem is a reggeli elsõ vizeltbõl csináltam
Szia! Mielött Nem jönne meg elötte 2 nappal már tesztelhetsz!!!
A kérdező hozzászólása: Ok! Köszi a válaszokat! 1v. Gratula!

Hány napi magas hő után lehet tesztelni? Ez a 12. napom, hohy fenn van a hőm, de valami" csoda" történhetett mert csak 24-én kéne megjönnie.

Mensi elötti nap voltam együtt a férjemmel amiből estleg lehett valami,mert a többinél megszakítással védekeztünk.Mondván ebből ugy sem lesz semmi!

Legjobb válasz: A megszakításos módszer nem védekezés, attól is teherbe lehet esni. Ha 12 napja van fent a hõd, akkor már lassan két hete volt ovud (ezek szerint az eddig megszokotthoz képest korábban). Elvileg 10-14 nap után már lehet tesztelni, viszont az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy "sima" hónapban is ovu után fent van a hõ és csak mensi elõtt 1-2 nappal vagy a mensi napján esik le. Vagyis csupán a megemelkedett hõ nem jelent semmit (az ovu meglétén kívül). Sok sikert!

A megszakításos módszer nem védekezés, attól is teherbe lehet esni. Ha 12 napja van fent a hõd, akkor már lassan két hete volt ovud (ezek szerint az eddig megszokotthoz képest korábban). Elvileg 10-14 nap után már lehet tesztelni, viszont az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy "sima" hónapban is ovu után fent van a hõ és csak mensi elõtt 1-2 nappal vagy a mensi napján esik le. Vagyis csupán a megemelkedett hõ nem jelent semmit (az ovu meglétén kívül). Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: És akkor most mikor teszteljek?Várjam meg a 24-t?

Már késik 3 napja, nagyon fáj a mellem még lépés közben is.37, 2 a hőm 3 napja. (esténként) Idáig görcsölt a hasam, ma már nem. Remélem hogy terhes vagyok. Szerintetek? Mikor lehet biztosra tesztelni? Hány napot várjak hogy tutit mutasson?

Tuti nyák, és +ovutesztnél voltunk együtt a férjemmel, nagyon reménykedem. Reggelente olyan, mintha gombóc lenne a torkomban. Nagyokat nyelek, és a hónom alja is fáj, ha megnyomom. Minél többen írjatok, hogy ki mit tapasztalt amikor terhes lett. Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Szia. A tünetek akár babára is utalhatnak,de a hõd csalóka is lehet,mivel nem este,hanem közvetlen reggel kell mérni,tehát az nem irányadó.De én pl.most ugyanezeket produkálom,mivel beteg vagyok.Este hõemelkedésem van,meg vannak duzzadva a nyirokcsomóim,stb...a teszt elméletileg már 50% igazat mutat,én mind3 babámmal mensi kimaradás után 8.nap lettem +(mármint a teszt),elõtte nem,de ezt hölgye válogatja.Sok sikert!

Szia. A tünetek akár babára is utalhatnak, de a hõd csalóka is lehet, mivel nem este, hanem közvetlen reggel kell mérni, tehát az nem irányadó.De én pl.most ugyanezeket produkálom, mivel beteg vagyok.Este hõemelkedésem van, meg vannak duzzadva a nyirokcsomóim, stb...a teszt elméletileg már 50% igazat mutat, én mind3 babámmal mensi kimaradás után 8.nap lettem +(mármint a teszt), elõtte nem, de ezt hölgye válogatja.Sok sikert!
szia! Pont ma beszélgettem anyukámmal h õ mit érzett mikor terhes volt vele, és õ is említette h a hóna aljától húzódott neki a melle, meg h gombóc volt a torkában :) Persze biztosat nálad a teszt mutathat :)
*velem
Az esti hõ nem jelent semmit. Reggel, ébredéskor kellene mérned. Leghamarabb holnap tesztelhetsz 10-es teszttel, de még jobb lenne, ha kivárnád a 14 dpo-t. A mellem nekem is oldalt húzódott, amikor teherbe estem, és mindjárt megjön-érzés volt a hasamban. Azt hittem, meg is fog jönni, pont olyan volt. De az érzés még hetekig nem múlt el, hiába nem jött meg: a hasam alja húzódott. .
ezt nem értem.azt írtad h 3 napja késik, de viszont ovud 11 napja volt.ez h lehet?a luteális fázis 14 nap.
Én a nemvárt napján csináltam délután tesztet és pozitív lett.A cicim is fájt és én is görcsöltem elõtte pár napot. Mondjuk nekem 40 napra jött meg.K
a gómbóc a torkomban engem is érint, igaz nekem csak 2 hete kezdõdött.és nekem esténként van.többi is lehet terhes tünet amit érzel.és ha tutira tudod h mikor volt ovud, és aszerint késik már 3 napja akkor majdnem valószinû a baba.én 3 nap késé után teszteltem, délutáni pisibõl és azonnal erõs pozitív lett.sok sikert.írd meg légyszi ha tesztelsz.
A kérdező hozzászólása: Az ovum 11 nappal ezelõtt volt. Kb rá 3 napra elkezdett szurkálni, görcsölni a hasam alja, és pont mára fejezte be. Annyira örülnénk ha +lenne a teszt. Ezek tudatában mi a reakció? Mikor legyen a teszt? Köszönöm az eddig írtakat.
A kérdező hozzászólása: Akkor még van 2 napom odáig? Na ezt jó hogy megtudtam. Kezdõ vagyok nagyon, kb 2 hete kezdtem el figyelgetni ezt az oldalt, és sokkal többet tudok mint elõtte, de ezt még nem olvastam sehol. Köszi az utolsónak.

Hány nap mulva lehet tesztelni?

Legjobb válasz: Legkorábban pé után 10nappal(mondjuk egy 10es érzékenységû Qupidoval). Amikor egy tesztre rá van írva, hogy már 3 napos terhességet is kimutat, az beágyazódástól 3 nap, tehát kb 8+3 nap az együttlét után.De közel se biztos, hogy akkor már ki is mutatja.A 14 nap az már inkább biztosabb.

Legkorábban pé után 10nappal(mondjuk egy 10es érzékenységû Qupidoval). Amikor egy tesztre rá van írva, hogy már 3 napos terhességet is kimutat, az beágyazódástól 3 nap, tehát kb 8+3 nap az együttlét után.De közel se biztos, hogy akkor már ki is mutatja.A 14 nap az már inkább biztosabb.
hát az elmaradt mensi napján is már. de érdemes pár plussz napot várni. ha esetleg tudod mikor volt peteérésed akkor plussz két hét.
az elmaradt mens. után egy héttel! Úgy a tuti

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!