Találatok a következő kifejezésre: Hány nap látható a (7 db)

Amikor vemhess lesz egy macska mik a látható jelek? Hány nap után jelentkeznek? Hány napig tart a vemhesség? És egy 9hónap kisméretű lány macska kitudja hordani őket?

Legjobb válasz: Kb a mi cicánk is ennyi idõs lehetett és ki tudta hordani. A hasán meglátszik az, hogy vemhes. Nem olyan a hasa mint ha sokat eszik, hanem két oldalt szép kerek, de egyértelmûen látszik rajta. Ha jól tudom 2 hónapig vemhesek. Egyébként nekünk pár napja születtek kiscicáin :D

Kb a mi cicánk is ennyi idõs lehetett és ki tudta hordani. A hasán meglátszik az, hogy vemhes. Nem olyan a hasa mint ha sokat eszik, hanem két oldalt szép kerek, de egyértelmûen látszik rajta. Ha jól tudom 2 hónapig vemhesek. Egyébként nekünk pár napja születtek kiscicáin :D
a cicák átlagosan 9 hétig vemhesek.elõször a 22-25 napon lesznek jelei, az emlõi megnõnek és rozsaszínes szinük lesz. a pocak csak utánna kezd el nõni, de az 5. héten félreérthetetlenül látszik már h nem csak jollakott:) bár elég fiatal a cicád, egy éves kor alatt nem javasol a fedeztetés(bár van h már sokkal elöbb ivarérett), de szerintem nem lesz gond, ki tudja hordani a kölyköket.javasolt h ilyenkor junior macskaeledellel etesd:)

Ez mitől lehet? Terhes lennék? Mikortól kezd el a has láthatóan nagyobb lenni? Hány nap/hónap elteltével?

Mostanában minden reggel fáj a fejem,és a hasam is szokott fájni.Arra gondoltam,terhes lehetnék.Bár ebben a hónapban megjött a menstruációm,de az nem zárja ki a terhességet.Aggódnom kellene szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem inkább azon aggódj, hogy beteg lehetsz. Terhes nem vagy, de ha tényleg fáj, nézesd meg orvossal.

Szerintem inkább azon aggódj, hogy beteg lehetsz. Terhes nem vagy, de ha tényleg fáj, nézesd meg orvossal.
dobj be egy kávét aztán menj el kakilni. bocs most ilyen fa.zkalap hangulatom van
Ha elsõ terhesség LENNE -és gondolom az elsõ, ha ilyet kérdezel- akkor kb. az ötödik hónapban kezd el látszani a pocak. Menj orvoshoz, és nézesd meg magad. Lehet csak a stressz, de komolyabb is lehet.
A reggeli rosszullétek általában csak a 2-3. hónapban jönnek elõ, ha megjött most a mensid, akkor valószínûtlen. De vegyél egy gyorstesztet.
Menj el dokihoz!!!!Ne legyél diló!!!
A rosszullétek kb. 6. héten jönnek elõ, látható hasnagyobbodás 12.után valamikor, vagy nem tudom mikor kezdõdik. Ha megjött a mensid, elég valószínûtlen, hogy terhes legyél. Menj el a házidokidhoz, sok más betegség és vírus lehet.

Hány nap után van látható eredménye a barnító testápoló használatának?

A használati útmutató nem írja.

Legjobb válasz: Nekem avonos van, amire körülbelül fél órát kell várni, hogy meglátszódjon. Neked milyen barnító testápolód van? :)

Nekem avonos van, amire körülbelül fél órát kell várni, hogy meglátszódjon. Neked milyen barnító testápolód van? :)
A kérdező hozzászólása: Dove. Azt hallottam, hogy ez a legjobb-remélem is, mert nem egy olcsó mulatság :S
hát az nem a legjobb.mindegyik foltos lesz ha kopik.de a kérdésedre a válasz fél max 1 nap

Hány nap után látható a fogyás mértéke?

Kb egy hete tornázom, mikorra várhatom a látható eredményt???

Legjobb válasz: És kerüld az édességeket!

És kerüld az édességeket!
Ha rendszeresen tornázol, minden félét, combra, hasra... akkor egy jó két hét kell hozzá! de attól függ mennyire vagy "duci" mert ha nagyon, akkor több idõ kell, mert egy két centit nehezebb észrevenni ha még utána is duci az illetõ, vagy annyi amennyitõl meg kell szabadulni! A lényeg: légy kitartó!

Az ovuteszteken a csíkok hány napig maradnak láthatók?

Legjobb válasz: Nekem a tavaiakon is látszik, csak halványabb.

Nekem a tavaiakon is látszik, csak halványabb.

Kb napi hány felülést kéne csinálnom hogy látható legyen a hatása 3 hónapon belül még ha minimálisan is?

Az lenne a helyzet hogy van a hasamon egy kis felesleg és nem lenne rossz hogyha át tudnám változtatni izommá....

Legjobb válasz: Akkor Nobel-díjat kapnál minimum, ha sikerül.

Akkor Nobel-díjat kapnál minimum, ha sikerül.
1. ZSÍRÓL NEM LESZ IZOM!! 2.Felülésektõl ugyan kockás lesz a hasad csak nem fog látszódni a zsírtól! 3.Helyi zsírégetés nincs 4. Csinálj mellé kardiót, hogy lemenjen a zsír(mindenhonnan)!
Nem kardiót, hanem inkább aerobot, de amúgy igazad van. Kérdezõ, ha te ilyet meg tudsz csinálni a testeddel, akkor Charles Xavier professzor fel fog keresni, mert köztük a helyed.

Leg Traniner-el (majdnem mint a Leg Magic), napi hány perc torna javasolt, a látható eredményért?

Mindenféle véleményre kíváncsi vagyok. Nektek mennyire vált be? 1 hónapon belül elért látható eredmény, lehetséges?

Legjobb válasz: Ha fogyni akarsz, amire nagy a sansz, akkor ezt teljesen felesleges, diéta kellene, nem egy ilyen vacak. Ha izmosodni akarsz, ahhoz is rendes étrend kéne, és egyszerûbb, és hatékonyabb lenne guggolásokkal, kitörésekkel próbálkozni.

Ha fogyni akarsz, amire nagy a sansz, akkor ezt teljesen felesleges, diéta kellene, nem egy ilyen vacak. Ha izmosodni akarsz, ahhoz is rendes étrend kéne, és egyszerûbb, és hatékonyabb lenne guggolásokkal, kitörésekkel próbálkozni.
GreenTea Fogyáshoz diéta és aerob edzés kell!
az lóf4szt nem ér
A kérdező hozzászólása: =((( látom nem valami jó a tapasztalat... Egyébként diétázok is csak erõsíteni akarom a combom...
Edzõterem....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!