Találatok a következő kifejezésre: Hány nap kelnek (23 db)

Hany napra kel ki a selyem tyuk tojas?

Legjobb válasz: Pont mint a sima tyúk...normál esetbe 21 nap

Pont mint a sima tyúk...normál esetbe 21 nap
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszt!:)

A házi liba hány darab tojást kelt és hány napra?

Legjobb válasz: 8-15 tojást kelt és 28 napra.

8-15 tojást kelt és 28 napra.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az elsõ válasz írónak nincs igaza, a házi lúd tojásaiból 29-31 nap lesz libacsibe. Utána néztem.
Hát bocs, nem vagyok liba, én is a neten próbáltam utánanézni.

Hány nap után kelnek ki a zebrapintyek a tojásból?

Legjobb válasz: Kb. 14 nap után kel ki az elsõ fióka, utána sorban a többi.

Kb. 14 nap után kel ki az elsõ fióka, utána sorban a többi.


Hány nap alatt kel ki a citrom magja?

Elültettem egy pár magot de még semmi jelet nem adnak magukról Akinek van tapasztalata az kérem írjon.

Legjobb válasz: A citrommagokat két-három napig langyos vízben kell áztatni , utána laza homokkal kevert földbe elültetni . Tudni kell , hogy fajtától függõen a meleg és nyirkos helyen tartott magvak egyenlõtlen idõben kelnek ki.Van úgy hogy a fajta nem is csíraképes , mert olyan kezelést kapott .Ezért ehhez is türelem kell .

A citrommagokat két-három napig langyos vízben kell áztatni , utána laza homokkal kevert földbe elültetni . Tudni kell , hogy fajtától függõen a meleg és nyirkos helyen tartott magvak egyenlõtlen idõben kelnek ki.Van úgy hogy a fajta nem is csíraképes , mert olyan kezelést kapott .Ezért ehhez is türelem kell .
A kérdező hozzászólása: Konkrét választ nem kaptam de azért köszi :) csak megközelítõleg napok vagy hetek múlva bújik elõ?
Szia! Átlagosan 2-3 hét alatt csíráznak.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
4:56
Ezt nem tudod kiszámolni? Hányadikos vagy? Amúgy írd le egyesével, hogy április 1: 5:24 április 2: 5:22 április 3: 5:20 stb...
Kedves második, direkt nem a választ írtam meg neki.
Ezek földrajzi helytõl függõ értékek. A Meteor csillagászati évkönyv szerint Budapesten (KH 19 fok, ÉSZ 47, 5 fok) A Nap kel: 4 ó 56 perc nyugszik: 18 óra 33 perc
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Nem jutott eszedbe megnézni egy naptárban? Nekem az lett volna aelsõ :D És: a np április elsején tényleg 5:24kor kel fel. És tényleg mindig két perccel korábban, tehát: 4 óra 56 perckor kel 15-ödikén. :)
Aki naptárban nézi meg, az mégis mit gondol? Nyilván ez egy matek feladat, halál mindegy, mi van a naptárban, ezt ki kell számolni...
A napéjegyenlõségek környékén nagyjából érvényes a közel azonos idõközökkel - k. 2 perc - való csökkenés ill. növekedés a napkelte idõpontjánál. Ezt matek feladatként tekinteni viszont nem igazán szerencsés dolog, mert az a téves képzet keletkezhet, hogy ez az egész évre érvényes. Nem lehet minden idõpontra lineáris inter- vagy extrapolációval meghatározni a napkelték idõpontját. Ha már szükség van rá, a legbiztosabb egy hivatalos táblázatban utánanézni.

Mikor kel megcsinalnom az ouv tesztet? A meszem utan hany napra?

Legjobb válasz: Az attól függ hány naposak a ciklusaid. A tájékoztatóban le van írva hogy hány napos ciklus esetén melyik napon kell elkezdeni.

Az attól függ hány naposak a ciklusaid. A tájékoztatóban le van írva hogy hány napos ciklus esetén melyik napon kell elkezdeni.

Hány napot töltött, és milyen módszerrel kezelték a szárnyát Kelének az emberek a Kele c. könyvben?

Legjobb válasz: Talán olvasd el, hidd el, jó az a könyv. Nem fogod unni.

Talán olvasd el, hidd el, jó az a könyv. Nem fogod unni.
Kb.egy fél évig volt náluk, kinyomták a sebébõl a söréteket, és jóddal kezelték.Tényleg olvasd el, nagyon jó, én már többször is elolvastam, szinte kívülrõl tudom.

A Daisy Rizshal nak az ikrája hány nap alatt kel ki? és megeszi a kishalat?

A Daisy Rizshal nak az ikrája hány nap alatt kel ki? és megeszi a kishalat?

Legjobb válasz: Nem kel ki és meg. Egyébként nem tudom.

Nem kel ki és meg. Egyébként nem tudom.

Hány nap/hét alatt kelnek ki egy napi áztatás után a lucfenyő magjai?

Köszi előre!

Legjobb válasz: Szia! Optimális körülmények között (megfelelõ páratartalom, 20-25 °C hõmérséklet) 3 hét a csírázási idõ.

Szia! Optimális körülmények között (megfelelõ páratartalom, 20-25 °C hõmérséklet) 3 hét a csírázási idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Várom a többi választ.

Tudnátok nekem segíteni? Fizika verseny Így szól:Nézz utána, hogy az első olyan gőzhajó, amely átszelte az Atlanti-óceánt (Savannach 1819-ben) hány nap alatt kelt át? Becsüld meg az átlagsebességét!

Legjobb válasz: 30 nap alatt ért át . Az átlagsebesség képlete : átlagsebessg = megtett útat :(osztom) az út megtételéhez szükséges idõvel

30 nap alatt ért át . Az átlagsebesség képlete : átlagsebessg = megtett útat :(osztom) az út megtételéhez szükséges idõvel
*átlagsebesség , * utat
A kérdező hozzászólása: Honnan hová ment ?
1819-ben a Savannah nevû hajó volt az elsõ gõzös, amelyik átküzdötte magát az Atlanti-óceánon. Az utat Savannah-ból Liverpoolba majdnem egy hónap alatt tette meg. A hajó inkább vitorláival haladt, gõzgépeit csak 85 órán keresztül használta. http://hu.wikipedia.org/wiki/Hajó#A_g.C5.91zhaj.C3.B3z.C3.A1..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!