Találatok a következő kifejezésre: Hány nap bele a menstruáció (2 db)

Hány nap fér bele a menstruáció késésébe? Hány nap után kezdjek aggódni?

Már egy hete késik, és kezdek aggódni. Nem tudom miért késik ilyen sokat. 27-én kellett volna megjönnie. És még csa "megakarjönni" érzés sincs. Max 1-2 napon késik.

Legjobb válasz: 2 hét még belefér. De ha van mitõl félned (terhes lehetsz), akkor vegyél egy tesztet, ha terhes vagy, azt már kimutatja. Ha nem vagy az, akkor is a 2 hét letelte után menj dokihoz, jobb megnyugodni.

2 hét még belefér. De ha van mitõl félned (terhes lehetsz), akkor vegyél egy tesztet, ha terhes vagy, azt már kimutatja. Ha nem vagy az, akkor is a 2 hét letelte után menj dokihoz, jobb megnyugodni.
Szia! Már 10 éve menstruálok, az elsõ pillanattól kezdve 28-33 nap között szokott megjönni. Idén tavasszal életemben elõször, csak úgy, 14 napot késett azaz 42.napra jött meg. 3 tesztet is vettem idegemben. De nem volt semmi. Szerintem egyszer ezen is át kell esni mindenkinek, mert másoktól hallottam ezt de sosem gondoltam volna hogy én is bele esek ebbe.... :S ugyhogy nyugi!!!!!
Lehet, hogy a hirtelen meleg miatt történik...nekem is késett egy hetet...
Nekem egyszer két egész hónapig nem jött meg, és a nõgyógyász azt mondta, hogy teljesen normális. Igaz, csak 15 éves voltam. Kb. két hétre még azt szokták mondani, hogy normális, de ha kétségeid vannak, csinálj tesztet!
A menstruációt "orvosi szemmel" 3-5 hét között tartják még normálisnak. Tehét 21 napra és 35 napra megjõvõ is normális. A menstruáció kimaradása sok minden miatt lehet, de ha "van miért aggódnód", akkor nem szabad megvárni a menstruáció esedékes napját sem. Vannak korai terhességi tesztek is.

Fogamzásgátló szedése mellett késik a menstruációm. Hány nap fér bele?

Jelenleg 5-nél járok. Idegességen kívül semmi más tünetem nincs. Se terhességhez kapcsolható, se ahhoz hogy megjönne.

Legjobb válasz: nekem valahogy úgy állt be ,hogy beszedem az uccsó tabit és rá 4 napra jön meg ,késhet sok mindentõl ha nem hiszed ,hogy terhes vagy ne parázz majd megjön nekem egyszer barátnõmnek 2 hetet késett és nem volt terhes.

nekem valahogy úgy állt be , hogy beszedem az uccsó tabit és rá 4 napra jön meg , késhet sok mindentõl ha nem hiszed , hogy terhes vagy ne parázz majd megjön nekem egyszer barátnõmnek 2 hetet késett és nem volt terhes.
A kérdező hozzászólása: Ahh, de jó ilyet hallani, megnyugtat. Késett már máskor is de csak 3 napot de akkor már elõtte 3 nappal fájt a hasam csak még nem véreztem. Most meg semmi.
Nekem volt, hogy ki is maradt, pedig nem voltam terhes. Le is kellett cserélni a tabit, nem volt jó nekem.
Nekem is volt már olyan hogy két és fél hetet késett szóval nyugi
A 7 napban legyél benne.
A kérdező hozzászólása: És ha nem jön meg de már kéne bevenni az 1. gyógyszert akkor mi van? És ha mégis terhes vagyok és elkezdem szedni a gyógyszert attól lehet baja a babának? Soha nem csinált még ilyet velem.
Tesztelj! :) Mielõtt bevennéd az elsõ tabit.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, nincsen baba

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!