Találatok a következő kifejezésre: Hány nap bele a (90 db)

Az együttlét után hány napon belül ki a terhesség?

A barátomnál aludtam, és nem védekeztünk. Azt mondta nem élvezett el, és ez még egyszer megismétl?dött. A menstruációm még nem rendszeres, így abból nem tudok következtetni a terhességre. Úgy gondoltam, csinálok tesztet. Hány napnak kell eltelnie hogy megcsinálhassam a tesztet?

Legjobb válasz: "hány napon belül ki" Mivan? :O

"hány napon belül ki" Mivan? :O
szovaa... te egy 12-14 körüli tini kis pics a vagy aki már nem szüz?? sorry de elöbb tanuljá meg rendesen fogalmazni.. mert ne nagyon estt le hogy mi is a kérdès....
2. bocs az nem estt hanem esett :D
Amúgy az elõváladékban is van sperma. Nem valószínû a terhesség, de az esély meg van rá. Mondjuk ezt én 14 évesen is tudtam már, de te 12 éves fejjel is utánanézhettél volna.
minimum 2 hét!
A kérdező hozzászólása: Nem kioktatást kértem, köszönöm. A kérdést elrontottam.. 2 hét?:S
Nem értek hozzá, de reklámozzák az olyan teszteket, ami a beágyazódás után három nappal már mutatja, ha baba van. Viszont ha féltek, akkor miért nem mentek el esemény utáni tablettáért?! Mondjuk ha rendszeresen ezt játsszátok, akkor nem megoldható, de ha csak egyszer fordult elõ... Viszont iszonyatosan felelõtlenek vagytok, te is, és a barátod is... Komolyan mondom, szerencsés vagyok, hogy a pasim még levakar magáról, ha nincs itthon gumi, nehogy még eszünkbe jusson véletlen anélkül csinálni...
7-es! Valóban nem értesz hozzá (és ez csak ténymegállapítás, nem leugatás). A beágyazódástól számított 3 nap múlva pontosan azt jelenti, hogy aktustól számítva kb. 2 hét (sõt egy kicsit több, de a tesztek többsége "már egynaposat is...", így jön ki az ajánlott 2 hét). Hogy miért is? Aktus. - 0. nap Megtermékenyülés - 1-3 nap Beágyazódás kezdete - megtermékenyüléstõl 7 nap és maga a beágyazódás 5 napig tart. ------ Tehát a beágyazódás a 13.-15. napon fejezõdik be. Ekkorra a HCG szintje min. 33 körüli, a tesztek pedig átlag 25-ös érzékenységûek.
Oké, ezesetben bocsi, hogy hülyeséget írtam, jogos a válasz!

Ha a vatera.hu-n szeretnék egy táskát megvenni, és a licitáláson nyerek is, akkor hány napon belül kell feladnom rózsaszín csekken a pénzt? Elvesztem a táskát, ha kicsúszok a határidőből? Honnan tudom meg, hogy hány napom van fizetni?

Bocsi,ha nem ebbe a kategóriába tartozik a kérdés, de úgy láttam, még ide passzol leginkább.

Legjobb válasz: Ez inkább megegyezés kérdése az eladóval. Nyilván nem fog hónapokat várni, de általában türelmesek az emberek, csak egyeztetni kell, ha esetleg nem napokon belül szeretnéd kifizetni. Le van írva minden a szabályzatban, de az eladóval való megbeszélt dolog számít inkább. Mindenképp jelezd üzenetben felé, ha valami extrémebb csúszást tervezel.

Ez inkább megegyezés kérdése az eladóval. Nyilván nem fog hónapokat várni, de általában türelmesek az emberek, csak egyeztetni kell, ha esetleg nem napokon belül szeretnéd kifizetni. Le van írva minden a szabályzatban, de az eladóval való megbeszélt dolog számít inkább. Mindenképp jelezd üzenetben felé, ha valami extrémebb csúszást tervezel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
sok eladó bele is írja az aukcióba, hogy hány napon belül kell fizetni, de saját tapasztalatból mondom, hogy inkább az számít, hogy ne "tûnj el" tehát írj az eladónak és ha gondod van a fizetéssel, nyugodtan mondd meg neki, szerintem meg fogja érteni
Amikor lejár az aukció, kapsz egy mail-t a vaterától, amiben szerepel az eladó mail-címe. Írsz neki és megbeszélitek, mi hogyan legyen.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI!

Hány napon belül lehet visszavinni és levásárolni a New Yorkerben vásárolt terméket?

Gondolom visszafizetni az árat nem fogják, ugye?

Legjobb válasz: Csere csak nyugtával és árucímkével 14 napon belül lehetséges.

Csere csak nyugtával és árucímkével 14 napon belül lehetséges.
miért nem mész be egy New Yorkerbe és kérdezed meg? Egyébként a fogyasztóvédelem téged véd, és a pénz vissza attól függ, hogy miért akarod vissza a pénzed. 2 évig dolgoztam a cégnél, tudom mirõl beszélek, de nem adok úgy tanácsot, hogy azt sem tudom mirõl van szó. Visszaviszed, ott kiderül.
7, vagy 8 napon belül jelezni kell a változást.
Nálunk legkésõbb a munkábaállás elõtti napon be kell jelenteni. Fõleg, ha még ellátást kapsz. Vinni kell a munkaszerzõdést, azt lefénymásolják és beteszik a dossziédba.

Ha valakit feljelentek a rendőrségen, hány napon belül értesítik róla?

Legjobb válasz: Ha a közigazgatásról szóló törvényt vennénk alapul,akkor 5 napon belül ki kéne értesíteni

Ha a közigazgatásról szóló törvényt vennénk alapul, akkor 5 napon belül ki kéne értesíteni
A feljelentett személyt nem kell kiértesíteni. Ha eljárás indul ellene idézni fogják, és a kihallgatása során tudja meg, hogy feljelentették. Illetve az idézésbõl. Az eljárás a tanú kihallgatásokkal kezdõdik, a gyanusított lehet, hogy csak egy hónap múlva kerül sorra.
Sok mindentõl függ ha pl bûncselekmény történt akár álmában az ágyából is kirángatják...
Persze attól függ, hogy elrendelik-e a nyomozást, vagy sem. Ha nem rendelik el a nyomozást, akkor nem is értesítik a feljelentettet!

Menzi után hány nappal lehet a legjobban teherbe esni? És akkor is lehet, ha nem belém élvez el?

Legjobb válasz: Attól függ, hány naposak a ciklusaid. A peteérés többnyire két menzi között van pontosan (pl nekem 28 napos ciklusaim voltak, es tobbnyire a 14. napon vagy akorul volt peteérésem). Az elõváladék is tartalmaz spermát, és a hiedelmekkel ellentétben igen, attól is teherbe lehet esni (volt ismerõsöm, aki így lett babás) Illetve lehet spontán peteérésed szinte bármikor, lelkiállapottól, izgalomtól, stb-tõl függõen.

Attól függ, hány naposak a ciklusaid. A peteérés többnyire két menzi között van pontosan (pl nekem 28 napos ciklusaim voltak, es tobbnyire a 14. napon vagy akorul volt peteérésem). Az elõváladék is tartalmaz spermát, és a hiedelmekkel ellentétben igen, attól is teherbe lehet esni (volt ismerõsöm, aki így lett babás) Illetve lehet spontán peteérésed szinte bármikor, lelkiállapottól, izgalomtól, stb-tõl függõen.

A shop builder-röl szeretnék rendelni de azt nem találtam meg hogy hány napon belül érnek ki és körülbelül hány órakor szoktak jönni valaki segíteni?

fehérje

Legjobb válasz: 4-5 nap a szállitási idõ a rendeléstõl A futár érkezése bizonytalan általában délelõtt de elõtte telefonál általában ha megadod nekik a számod a rendeléskor

4-5 nap a szállitási idõ a rendeléstõl A futár érkezése bizonytalan általában délelõtt de elõtte telefonál általában ha megadod nekik a számod a rendeléskor
Ha van raktáron és utánvétellel kéred, ill. ha du. 3-4-ig leadott a rendelésedet, akkor már a következõ munkanapon kihozzák, hogy mikor, az már a futártól függ, nem a bolttól.

Ha az okmányirodába megcsináltatom a személyigazolványomat, hány napon belül lesz kész?

Legjobb válasz: Szia. Az attól is függ, hogy nagyvárosban, vagy egy kisebb községben tetted ezt. De általában 1 héten belül ki szokták postázni.

Szia. Az attól is függ, hogy nagyvárosban, vagy egy kisebb községben tetted ezt. De általában 1 héten belül ki szokták postázni.
A kérdező hozzászólása: igen , alapból a visegrádi utcába mentem megcsinálni , és ott mondták. Nem igazolásra kell , hanem határátkelésre kellene , és arra csak útlevél , vagy személyigazolvány jó....
Ha vállalod, hogy a Visegrádi utcában veszed át, akkor talán egy kicsit hamarabb meglesz.
addig van ideiglenes és ha van jogsid azzal is tudod igazolni magadat, ha érvényes a lakcímkártyád is. Nekem ezt mondták.
A kérdező hozzászólása: ja , pont most voltam bent , azt mondta hogy jan 1 tõl van ez a 30 napos dolog , elõtte lehetséges hogy egy héten belül is megjött , felajánlotta hogy ha megadom a számom , akkor küldenek sms-t és át tudom venni , de nekem jövõhét szombatra kellene , és azt mondta hogy szerinte esélytelen....
Nekem postán küldik, arra mondta az ügyintézõ, hogy 2-3 hét. De egyébként úgy mondta hogy 2 hét alatt meg szokott jönni, de elõfordult, hogy 3 hét volt. Múlt hét csütörtökön voltam csináltatni, szólok ha megkaptam :)
A település mérete nincs rá hatással. 30 nap a határidõ, mint mindenre az államigazgatásban, és tényleg 2-3 hét is lehet a gyakorlatban, fõleg ha az okmányiroda elfelejt szólni, hogy megjött. Ha nagyon sürgõs, akkor próbáld megbeszélni az ügyintézõvel.
Nekem a múlt héten azt mondták az okmányirodában, hogy 2-3 héten belül mindig meg szokott jönni.
A kérdező hozzászólása: budapesten , de felhívtam a 1818 at és azt mondták , hogy a kiállítási határidõ 30 nap , de ez nyilván határidõ... annál hamarabb gondolom jöhet...:)
A kérdező hozzászólása: tegnap jött az sms hogy megjött , be is mentem érte , 9 nap volt mig elkészült , a 30 helyett , bár nem tudom hogy az ott dolgozók tehetnek-e ennek érdekében , de nagyon megsajnáltattam magam az ügyintézõ nénivel...:)

Ma intéztem el a két hetes kisfiam után a családit a gyest és az anyaságit. Mikor kapom meg az anyaságit? Hány napon belül? Valamint még szeptemberig járna a kislányom után a gyes most akkor tényleg dupla gyest fogok kapni?

Legjobb válasz: Az anyaságit elvileg 8 napon belül, a családit jövõ hónapban. A gyest is szerintem a jövõ hónapban fogod kapni. Azt nem tudom, h dupla gyest fogsz-e kapni, szerintem igen...

Az anyaságit elvileg 8 napon belül, a családit jövõ hónapban. A gyest is szerintem a jövõ hónapban fogod kapni. Azt nem tudom, h dupla gyest fogsz-e kapni, szerintem igen...
Igen, dupla gyest fogsz kapni amíg a nagy nem lesz 3 éves. Én is így vagyok mint te, felhívtam az államkincstárat, ott mondta az ügyintézõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Ha valaki nem eszik, akkor hány napon belül szűkül össze a gyomra?

16 / L

Legjobb válasz: nekem fél nap alatt ha nincs idöm enni... aztán meg alig tudok enni 1-2 falatot ha hazaértem

nekem fél nap alatt ha nincs idöm enni... aztán meg alig tudok enni 1-2 falatot ha hazaértem
Pár hét alatt elég komolyan.
"Ha valaki nem eszik" Enni azért kell! Csak nem kell dugig rakni a bendõt. :DD
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) )))
az egyáltalán nem evés az hülyeség. a lényeg, h csak akkor egyél, ha már korog a gyomrod. én így fogytam le pár hónap alatt 5kgt. persze volt is mibõl.
"a lényeg, h csak akkor egyél, ha már korog a gyomrod." Itt meg nagyon sokan azt írják, egy jó diétánál ennek nem szabad elõfordulnia... Hát én nem tudom. (Én kcal-t számolok.)
Szerintem egy kis éhségérzet kellemes is tud lenni. Koplalni nem kell, enni kell rendesen, de mindig egy egész picit maradj éhes kaja után.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!