Találatok a következő kifejezésre: Hány nap bele (119 db)

Ha a vatera.hu-n szeretnék egy táskát megvenni, és a licitáláson nyerek is, akkor hány napon belül kell feladnom rózsaszín csekken a pénzt? Elvesztem a táskát, ha kicsúszok a határidőből? Honnan tudom meg, hogy hány napom van fizetni?

Bocsi,ha nem ebbe a kategóriába tartozik a kérdés, de úgy láttam, még ide passzol leginkább.

Legjobb válasz: Ez inkább megegyezés kérdése az eladóval. Nyilván nem fog hónapokat várni, de általában türelmesek az emberek, csak egyeztetni kell, ha esetleg nem napokon belül szeretnéd kifizetni. Le van írva minden a szabályzatban, de az eladóval való megbeszélt dolog számít inkább. Mindenképp jelezd üzenetben felé, ha valami extrémebb csúszást tervezel.

Ez inkább megegyezés kérdése az eladóval. Nyilván nem fog hónapokat várni, de általában türelmesek az emberek, csak egyeztetni kell, ha esetleg nem napokon belül szeretnéd kifizetni. Le van írva minden a szabályzatban, de az eladóval való megbeszélt dolog számít inkább. Mindenképp jelezd üzenetben felé, ha valami extrémebb csúszást tervezel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
sok eladó bele is írja az aukcióba, hogy hány napon belül kell fizetni, de saját tapasztalatból mondom, hogy inkább az számít, hogy ne "tûnj el" tehát írj az eladónak és ha gondod van a fizetéssel, nyugodtan mondd meg neki, szerintem meg fogja érteni
Amikor lejár az aukció, kapsz egy mail-t a vaterától, amiben szerepel az eladó mail-címe. Írsz neki és megbeszélitek, mi hogyan legyen.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI!

Az együttlét után hány napon belül ki a terhesség?

A barátomnál aludtam, és nem védekeztünk. Azt mondta nem élvezett el, és ez még egyszer megismétl?dött. A menstruációm még nem rendszeres, így abból nem tudok következtetni a terhességre. Úgy gondoltam, csinálok tesztet. Hány napnak kell eltelnie hogy megcsinálhassam a tesztet?

Legjobb válasz: "hány napon belül ki" Mivan? :O

"hány napon belül ki" Mivan? :O
szovaa... te egy 12-14 körüli tini kis pics a vagy aki már nem szüz?? sorry de elöbb tanuljá meg rendesen fogalmazni.. mert ne nagyon estt le hogy mi is a kérdès....
2. bocs az nem estt hanem esett :D
Amúgy az elõváladékban is van sperma. Nem valószínû a terhesség, de az esély meg van rá. Mondjuk ezt én 14 évesen is tudtam már, de te 12 éves fejjel is utánanézhettél volna.
minimum 2 hét!
A kérdező hozzászólása: Nem kioktatást kértem, köszönöm. A kérdést elrontottam.. 2 hét?:S
Nem értek hozzá, de reklámozzák az olyan teszteket, ami a beágyazódás után három nappal már mutatja, ha baba van. Viszont ha féltek, akkor miért nem mentek el esemény utáni tablettáért?! Mondjuk ha rendszeresen ezt játsszátok, akkor nem megoldható, de ha csak egyszer fordult elõ... Viszont iszonyatosan felelõtlenek vagytok, te is, és a barátod is... Komolyan mondom, szerencsés vagyok, hogy a pasim még levakar magáról, ha nincs itthon gumi, nehogy még eszünkbe jusson véletlen anélkül csinálni...
7-es! Valóban nem értesz hozzá (és ez csak ténymegállapítás, nem leugatás). A beágyazódástól számított 3 nap múlva pontosan azt jelenti, hogy aktustól számítva kb. 2 hét (sõt egy kicsit több, de a tesztek többsége "már egynaposat is...", így jön ki az ajánlott 2 hét). Hogy miért is? Aktus. - 0. nap Megtermékenyülés - 1-3 nap Beágyazódás kezdete - megtermékenyüléstõl 7 nap és maga a beágyazódás 5 napig tart. ------ Tehát a beágyazódás a 13.-15. napon fejezõdik be. Ekkorra a HCG szintje min. 33 körüli, a tesztek pedig átlag 25-ös érzékenységûek.
Oké, ezesetben bocsi, hogy hülyeséget írtam, jogos a válasz!

A shop builder-röl szeretnék rendelni de azt nem találtam meg hogy hány napon belül érnek ki és körülbelül hány órakor szoktak jönni valaki segíteni?

fehérje

Legjobb válasz: 4-5 nap a szállitási idõ a rendeléstõl A futár érkezése bizonytalan általában délelõtt de elõtte telefonál általában ha megadod nekik a számod a rendeléskor

4-5 nap a szállitási idõ a rendeléstõl A futár érkezése bizonytalan általában délelõtt de elõtte telefonál általában ha megadod nekik a számod a rendeléskor
Ha van raktáron és utánvétellel kéred, ill. ha du. 3-4-ig leadott a rendelésedet, akkor már a következõ munkanapon kihozzák, hogy mikor, az már a futártól függ, nem a bolttól.

Ma intéztem el a két hetes kisfiam után a családit a gyest és az anyaságit. Mikor kapom meg az anyaságit? Hány napon belül? Valamint még szeptemberig járna a kislányom után a gyes most akkor tényleg dupla gyest fogok kapni?

Legjobb válasz: Az anyaságit elvileg 8 napon belül, a családit jövõ hónapban. A gyest is szerintem a jövõ hónapban fogod kapni. Azt nem tudom, h dupla gyest fogsz-e kapni, szerintem igen...

Az anyaságit elvileg 8 napon belül, a családit jövõ hónapban. A gyest is szerintem a jövõ hónapban fogod kapni. Azt nem tudom, h dupla gyest fogsz-e kapni, szerintem igen...
Igen, dupla gyest fogsz kapni amíg a nagy nem lesz 3 éves. Én is így vagyok mint te, felhívtam az államkincstárat, ott mondta az ügyintézõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Hány napon belül lehet visszavinni és levásárolni a New Yorkerben vásárolt terméket?

Gondolom visszafizetni az árat nem fogják, ugye?

Legjobb válasz: Csere csak nyugtával és árucímkével 14 napon belül lehetséges.

Csere csak nyugtával és árucímkével 14 napon belül lehetséges.
miért nem mész be egy New Yorkerbe és kérdezed meg? Egyébként a fogyasztóvédelem téged véd, és a pénz vissza attól függ, hogy miért akarod vissza a pénzed. 2 évig dolgoztam a cégnél, tudom mirõl beszélek, de nem adok úgy tanácsot, hogy azt sem tudom mirõl van szó. Visszaviszed, ott kiderül.
7, vagy 8 napon belül jelezni kell a változást.
Nálunk legkésõbb a munkábaállás elõtti napon be kell jelenteni. Fõleg, ha még ellátást kapsz. Vinni kell a munkaszerzõdést, azt lefénymásolják és beteszik a dossziédba.

Ha valakit feljelentek a rendőrségen, hány napon belül értesítik róla?

Legjobb válasz: Ha a közigazgatásról szóló törvényt vennénk alapul,akkor 5 napon belül ki kéne értesíteni

Ha a közigazgatásról szóló törvényt vennénk alapul, akkor 5 napon belül ki kéne értesíteni
A feljelentett személyt nem kell kiértesíteni. Ha eljárás indul ellene idézni fogják, és a kihallgatása során tudja meg, hogy feljelentették. Illetve az idézésbõl. Az eljárás a tanú kihallgatásokkal kezdõdik, a gyanusított lehet, hogy csak egy hónap múlva kerül sorra.
Sok mindentõl függ ha pl bûncselekmény történt akár álmában az ágyából is kirángatják...
Persze attól függ, hogy elrendelik-e a nyomozást, vagy sem. Ha nem rendelik el a nyomozást, akkor nem is értesítik a feljelentettet!

Ha egy buliban megismerkedek egy lánnyal, akkor az első randinak legkésőbb hány napon belül kell megtörténnie ahhoz, hogy ne váljon komolytalanná a dolog?

Legjobb válasz: Úgy látom nem ismered a 8 napos szabályt! Az a lényege, hogy ha megismerkedsz egy hölggyel mondjuk szoNbaton akkor vasárnap este be kell jelölni a fészbukon. 2-3 napig mehet a duma ide-oda a cseten és utána el kell hívni egy randira. 4 nap közül is tudtok választani(csüt,péntek,szoNbat,vasnap). Ha ezek közül egyiken se sikerül összehozni akkor lõttek az egésznek és komolytalanná válik mert kicsúsztatok a 8napból. Ui.: 8 nap alatt vszínû h már mással találkozott és lekéstél!

Úgy látom nem ismered a 8 napos szabályt! Az a lényege, hogy ha megismerkedsz egy hölggyel mondjuk szoNbaton akkor vasárnap este be kell jelölni a fészbukon. 2-3 napig mehet a duma ide-oda a cseten és utána el kell hívni egy randira. 4 nap közül is tudtok választani(csüt, péntek, szoNbat, vasnap). Ha ezek közül egyiken se sikerül összehozni akkor lõttek az egésznek és komolytalanná válik mert kicsúsztatok a 8napból. Ui.: 8 nap alatt vszínû h már mással találkozott és lekéstél!
Június 16-ig van idõd különben elrepülnek Afrikába
A kérdező hozzászólása: Az iménti válasz alapján, akkor az elsõ kommentelõ szerint egy 10 napos szabály van érvényben? Afrikán belül hova repülnek?
A napos szabályok hülyeségek! Úgy csináld, ahogy jónak érzed! Ha szeretnél vele találkozni, akkor mondd meg neki, ennyi!
Ne higgy neki! Aki nem ismeri a 8napos szabályt annak sose lesz komoly csaja. Uraim vannak szabályok, azokat be kellene tartani. Ui.: Érdekelne hogy miért mennek júni 16tól a nõk afrikába :)
Szerintem egy olyan egy-két napon belül érdemes felhívni, hogy kimutasd, hogy érdekled, utána meg simán megbeszélitek. Ha vmi miatt picit eltolódik, akkor meg fogja érteni, ha nem teljesen hülye.

Ma megszűnt a munkaviszonyom közös megegyezéssel. Hány napon belül kell jelentkeznem a munkaügyi hivatalban?

Legjobb válasz: Nem kötelezõ jelentkezni, így nincs határidõ sem megszabva. Amennyiben igényt tartasz álláskeresési járadékra akkor mindenképpen be kell jelentkezned, de rajtad áll hogy mikor. Minél elõbb mész annál hamarabb kezdenek folyósítani. Plusz vedd számításba, hogy a jelentkezési idõpontodtól számítják visszamenõlegesen a munkában töltött idõt, ami meghatározza hogy mennyi járadékot kapsz. Szerintem minél elõbb, annál jobb. Plusz tanács: interneten nézz utána, hogy az illetékes munkaügyi központnak mi a nyitvatartási rendje. Általában fenntartanak egy napot, amikor csak az új bejelentkezõk mehetnek. Érdemes azon a napon menni, így sokkal rövidebb az ügyintézési idõ.

Nem kötelezõ jelentkezni, így nincs határidõ sem megszabva. Amennyiben igényt tartasz álláskeresési járadékra akkor mindenképpen be kell jelentkezned, de rajtad áll hogy mikor. Minél elõbb mész annál hamarabb kezdenek folyósítani. Plusz vedd számításba, hogy a jelentkezési idõpontodtól számítják visszamenõlegesen a munkában töltött idõt, ami meghatározza hogy mennyi járadékot kapsz. Szerintem minél elõbb, annál jobb. Plusz tanács: interneten nézz utána, hogy az illetékes munkaügyi központnak mi a nyitvatartási rendje. Általában fenntartanak egy napot, amikor csak az új bejelentkezõk mehetnek. Érdemes azon a napon menni, így sokkal rövidebb az ügyintézési idõ.

A bíróság visszamenőleg 55%-s egészségkárosodást állapitott meg és kimondta hogy jogsértést követett el a nyugdijfolyósitó amikor megszüntette a R. nyugdij folyósitását, hány napon belül kell kapnom ujból a R. nyugdijat?

A bíróság a rehabilitálhatóságot nem vizsgálta.

Legjobb válasz: Azzal a határozattal a Nyugdij folyósítóhoz menni,hogy minél hamarabb állítsa helyre a tévedését.A felülvizsgáló orvos tévedet,vagy neki ki volt adva,hogy hány embert rakjon vissza.

Azzal a határozattal a Nyugdij folyósítóhoz menni, hogy minél hamarabb állítsa helyre a tévedését.A felülvizsgáló orvos tévedet, vagy neki ki volt adva, hogy hány embert rakjon vissza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!