Találatok a következő kifejezésre: Hány nap beágyazódás Lehet (7 db)

Szerintem csinálj most egy tesztet, majd 3 nap múlva megint, ha az elsõ nem mutat semmit.
Nekem még ugyan nem volt ilyen vérzésem, de úgy tudom beágyazódáskor csak pár csepp vér van, 4-5 napig tartó semmiképp. Terhes lehetsz ha nincsenek görcsid és a vérzés sem olyan intenzív mint szokott, csinálj egy tesztet reggeli vizeletbõl!

Ha peteéréskor sikeres volt az "akció", akkor kb hány napra rá lehet beágyazódás?

Peteérés 11cn, beágyazodás 17cn.Lehetséges?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! NEM bízom el magam, de reménykedem!
Igen, lehetséges.
Persze, hogy lehetséges a helyzet. :-) A kolléganõm a 9. ciklusnapján esett teherbe. de honnan tudod ilyen pontosan ezeket a napokat? Orvos ultrahangoz? Hõmérõzöl?
Persze. A beágyazódás elkezdõdhet a 17. ciklusnapon. ezek szerint a 24. ciklusnaptól tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: a 11cn-on a peteérés szerintem biztos, a többit csak kérdezem, hogy lehetséges-e?
Még mindig én. Olvasd végig ezt a honlapot, minten fontos infót megtudsz belõle: http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem, mert még tapasztalatom nincs, elsõ babóca lenne és nem igazán tudom hogy mikor mi történik, kelle hogy történjen.
A kérdező hozzászólása: de egyébként akkor lehetséges a helyzet?
Ovu után két héttel. Egy hét kell a beágyazódásnak, egy hét meg ahhoz, hogy elegendõ hcg legyen a szervezetedben. Korábban is lehet tesztelni, de felesleges: lehet, hogí akkor is negatívat tesztelnél, ha terhes vagy. Ez meg felesleges stressz.
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor tesztelhetek legkorábban?
Ovuláció után a 7. és a 12. nap között van a beágyazódás, ez egy hosszabb folyamat, de nem feltétlenül tart azért 5 napig. :-)

Nemvárt előtt 1 héttel 2 napig barnázgatás (piros is). Lehet ez beágyazódás? Hány napig kell hogy tartson, ha az?

Legjobb válasz: Lehet beágyazódás. Nekem két napig tartott, harmadik nap pozitívat teszteltem. Nekem megdobta a hõmet is, 36.9,36.8 voltam ezen a két napon, elõtte 36.5 volt 12 napig. A teszt napján, leesett 36.7-re és ezt tartottam onnantól kezdve. Van akinek tovább tart, akár 4-5 napig is, szurkolok neked :)

Lehet beágyazódás. Nekem két napig tartott, harmadik nap pozitívat teszteltem. Nekem megdobta a hõmet is, 36.9, 36.8 voltam ezen a két napon, elõtte 36.5 volt 12 napig. A teszt napján, leesett 36.7-re és ezt tartottam onnantól kezdve. Van akinek tovább tart, akár 4-5 napig is, szurkolok neked :)
"A beágyazódás során pecsételö vérzés léphet fel, ha az embrió eléri az anyai vérereket a méhben. Ez kb. egy héttel az ovuláció után következhet be. Természetesen e nélkül a vérzés nélkül is lehet valaki terhes. És sajnos nem minden pecsételö vérzés, amely a ciklus második felében lép fel, utal egy esetleges beágyazódásra, hanem sok esetben ez egy sárgatest elégtelenség jele. A terhesség esetén a hömérséklet 18 napnál tovább marad megemelkedett. " http://babatervezok.otthona.net/verzesek.shtml
A kérdező hozzászólása: 25 naposak a ciklusaim, elvileg szerdára nem várom. Tünetem nincs, se barnázás, ami mensi elõtt 2 napig szokott tartani.

A beágyazódás mikor történik? Peteérés után hány nappal? Lehet beágyazodás környékén hányingerem, mellbimbó fájás? Viszont az nem korai ha ezek a ciklus 17. napján vannak? Tegnap is volt hányinger, meg barna folyás is.

Legjobb válasz: babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.

babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.
A kérdező hozzászólása: nekem máj. 23-án volt meg utoljára. Most kellene lennie a peteérésnek. 28-30 naposak a ciklusaim. Peteérésnél is lehet érzékeny amellbimbóm meg hányingerem?
Lehet peteérésnél ilyen tünet de az valószínû valami hormon túltengés miatt van!Nekem annó pé-tõl volt erõs mellfájdalmam és hányinger mensiig és kiderült, hogy magas a prolaktin hormonom!Kaptam rá gyógyszert és ezek a kellemetlenségek mostmár csak mensi elõtt egy-két nappal jelentkeznek!Persze lehetett korai peteérésed is ami már beágyazódott mert elõfordul ilyen is!Pár nap múlva csinálj egy tesztet ha negatív menj el orvoshoz, küldjön hormonvizsgálatra!

Hány nap a beágyazódás? Lehet érezni valamit?

Legjobb válasz: A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.

A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.
Én azt éreztem a beágyazódás ideje alatt, hogy meg fog jönni, el is voltam keseredve, aztán mégse jött. 10 hetes kismama
én 10-12 napot tudok, de a tesztekre az van írva, hogy két hét. Én nem éreztem, de a mindjárt megjön érzés szerintem mindenkinél megvan hetekig. most 22 hetesek vagyunk
Az normális, ha a beágyazodás-tól kezdve fájnak a melleim, émelygek, és mindjárt megjön érzésem van?
Beágyazódásnál a 7-12 nap körül pecsétlõ vérzés jelentkezhet, de ez nem mindenkiél van, nálam pl. nem volt!Viszont volt egy tünetem, mégpedig az, hogy beágyazódás környékén krémszerû lett a folyásom, ez is lehet egy beágyazódási jel, de nyiláván ez sem mindenkinél! Aztán mensi elõtt pár nappal "száraz" lettem. Végül nem is jött meg :)
A kérdező hozzászólása: Ezt a krémszerû folyást én is észrevettem magamnál miközben méhszáj vizsgálatot csináltam.De a bugyimra minimális került.Neked?

Beágyazódás alkalmával lehet barna váladék? Ha igen hány napig tarthat? Ha több napon keresztűl tart akkor az azt jelenti, hogy meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nekem a 20-21.napon volt barnás váladékozásom de ez csekély mértékû volt. Ekkor lehetett a beágyazodás mert a tesztem a nem várt mensi napján pozitiv lett.

Nekem a 20-21.napon volt barnás váladékozásom de ez csekély mértékû volt. Ekkor lehetett a beágyazodás mert a tesztem a nem várt mensi napján pozitiv lett.
Elképzelhetõ, de én inkább a mensi elõjelének tudnám be, bocs ha ezzel letörlek.
Lehet barna, de ez nem jelent semmit sajna, nekem 2, 5 hete volt ez, majd késett egy hetet a mensi, pedig már azt hittem, tuti van baba, mert olyan mellfeszülésem volt, hogy az iszonyat. A teszt negatív lett és ma meg is jött :( Nem akarlak elkeseríteni ezzel, de nekem 3-4 napig barnás volt a folyás, aztán mégis megjött. Várj amíg a mensi jönne, ha nem jön, csinálj tesztet!

A beágyazódás után hány nappal lehet tesztelni és mikor jöhetnek az első tünetek?

Legjobb válasz: Én is barnáztam a nem várt napján és pozi lett.

Én is barnáztam a nem várt napján és pozi lett.
A megtermékenyülés után kb 14 nappal már ki mutathatja a teszt! Mégis a legcélszerûbb megvárni, hogy elmarad-e a menzesz és csak ha elmaradt, utána csinálj tesztet. A tünetek nagyon egyén függõek, nem lehet konkrétan megmondani, mindenkinél más!
Van olyan teszt, ami beágyazódás után 3 nappal már mutatja. De mivel nem tudhatod pontosan mikor van a beágyazódás és meddig tart (és van-e egyáltalán), ezért érdemes megvárni a menzesz idõpontját. Amúgyis ez kb. a beágyazódás + 3-4 nap. Az elsõ tünetek nálam a mellfeszülés és a gyakori vizelés 4és fél hetesen jöttek. Hányinger az elsõ gyereknél 8 hetesen. Ez változó.
A kérdező hozzászólása: nekem tegnap volt egy kis barna pecsételés és tegnapra nem vártam azóta semmi még menzi elõtti tünetek sem! akkor még várjak mert lehet tegnap volt a beágyazódás? ja és nem jellemzõ rám a pecsételés és utána menzi csak akkor volt ilyen mikor fogit szedtem de akkor sem volt normális vérem:( de ahogy abbahagytam normálisan jött meg:) szóval nem tudom :S akkor még várnom kéne igaz?
A kérdező hozzászólása: ja és ma elég sokat járok wc-re
Szia! Ha csak ennyi volt, akkor nyugodtan csinálhatsz egy tesztet, legfeljebb halványabb lesz!Sok sikert! Majd ird meg mi lett!
aznap amikorra nem várod már lehet tesztelni. szurkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!