Találatok a következő kifejezésre: Hány nap ad (51 db)

Aktus után hány nappal ad valós eredményt a terhességi gyors teszt?

Legjobb válasz: Hááát.Az egy hét kevés szerintem,mert eleve a beágyazódás 7-10nap és utána még 3-4nap mire a teszt mutat vmit.Szóval aktus után 14 nap a tuti.

Hááát.Az egy hét kevés szerintem, mert eleve a beágyazódás 7-10nap és utána még 3-4nap mire a teszt mutat vmit.Szóval aktus után 14 nap a tuti.
1 hét legalább kell, hogy valós eredményt mutasson.

Ha köhög a babád akkor hány napig adod a köptetőt?

Hétf?n voltam egy éves kisfiammal orvosnál aki köptet?t és Teophilines kúpot írt neki. Ma volt a 3.napja hogy kapja de javulás nincs ,ti mennyi id? eltelte után viszitek vissza az orvoshoz ha nem vesztek észre javulást?

Legjobb válasz: Az orvos mindig megmondja, hogy mikor menjunk kontrollra, vagy ha nagyon nyugtalanit valami, akkor fel szoktam hivni es megkerdezem.

Az orvos mindig megmondja, hogy mikor menjunk kontrollra, vagy ha nagyon nyugtalanit valami, akkor fel szoktam hivni es megkerdezem.
Nekünk a múltkor a doki helyettese csak lázcsillapítót, C vitamint és Calcimusc injekciót mondott, amit gyümölcslében kapott meg.Persze, nem volt javulás, mitõl lett volna, amikor be volt gyulladva a torka? Visszamentem vele, mert minden este belázasodott.Akkor írt fel Sumetrolim antibiotikumot, és bélflóra helyreállító gyógyszert.Innentõl kezdve 2 nap múlva semmi baja nem volt.De nekünk mindig elmondja az orvos, hogy még 3 napig kapja pl. Ha nem mondja, rákérdezek, hogy hány napig adjam.Mindig azt csinálom, amit az orvos mond.

Nuvaring gyűrű a felhelyezés után hány nappal ad biztonságot?

Pénteken raktam fel, tegnap értem haza és szeretkeztünk a párommal. Remélem már biztonságban vagyok, mert 5 hós a kislányom,és korai lenne egy tesóka:)))

Legjobb válasz: Ha a ciklusod elsõ napján kezdted el, akkor elvileg onnan véd, ha nem, akkor viszont még mellé kellett volna védekezni. Mikor kezdted?

Ha a ciklusod elsõ napján kezdted el, akkor elvileg onnan véd, ha nem, akkor viszont még mellé kellett volna védekezni. Mikor kezdted?
A kérdező hozzászólása: a 4.napon, ezt mondta a doki.
Ajjaj. Akkor bizony mellé kellett volna védekezni. A peteérést a mensturáció indítja be, vagyis a 4. napon már van egy érõfélben lévõ petéd, ezért kell mellévédekezni. Azért javasola a dokik egy része, hogy ne az elsõ napon kezdd el, mert akkor kisebb annak a valószínûségi, hogy köztivérzés alakul ki az elsõ hónapban. Viszont benne van a tájékoztatóban, hogy ha 2-5. nap között kezded használni, akkor legalább egy hétig kell mellé a gumi.

1 tabletta hany napig ad vedettseget?

Múlt hét kedden elfelejtettem bevenni a tabblettamat! Tri-Regol 21+7-et szedek.

Legjobb válasz: Tudod azért van a betegtájékoztató, hogy megnézd ezzel kapcsolatban mi áll benne! Ha pótoltad az elkövetkezõ 12 órában, akkor nincs gond, ha viszont nem, akkor kiegészítõ védekezés ajánlatos! Bár általában aki már hosszab ideje tabizik, annál nem okoz gondot az ilyen, de ez sem 100%! Nem tudom, Te mióta szeded! Remélhetõleg nem lesz gond!

Tudod azért van a betegtájékoztató, hogy megnézd ezzel kapcsolatban mi áll benne! Ha pótoltad az elkövetkezõ 12 órában, akkor nincs gond, ha viszont nem, akkor kiegészítõ védekezés ajánlatos! Bár általában aki már hosszab ideje tabizik, annál nem okoz gondot az ilyen, de ez sem 100%! Nem tudom, Te mióta szeded! Remélhetõleg nem lesz gond!
mivel ez majdnem egy hétel a kimarad tabi után történt remélhetõleg h nem, meg ha régota szeded akkor is remélejük h nem okoz gondot, de olvasd el a betegtájékoztetot és ha ugy érzed akkor keresd fel a nõdokid vagy csinálj tesztet de a tesztel csak akkor probálkozz ha nem jott meg a mensesed
Én éveken keresztül kis hormontartlmú fog.gátlót szedtem.Májusban hagytam abba, mert babát szerettünk volna, okóberben sikerült teherbe esnem. Szerintem ne aggódj, jól kivannak gondolva ezek atabletták.Elég sok idõ mire kiürül a szervezetbõl

Aki bolti tejet ad már babájának, az minden nap frisset vesz? Vagy hány napig adjátok azt felbontás után?

Legjobb válasz: Az én kisfiam 16 hónapos és ma adtam inni neki elõször házi, felforralt tejet. Vitatott a tejkérdés, de én azt gondolom, ha óvatosan, fokozatosan adjuk nekik és nincs allergiás tünet, akkor inkább biotejet, vagy megbízható helyrõl házi tejet adhatunk.Ha már egyszer felforraltuk, akkor késõbb már csak melegíteni kell. Bolti, zacskós tejet is ad hasonló korú babának egy barátnõm, õ is egyszer forral.

Az én kisfiam 16 hónapos és ma adtam inni neki elõször házi, felforralt tejet. Vitatott a tejkérdés, de én azt gondolom, ha óvatosan, fokozatosan adjuk nekik és nincs allergiás tünet, akkor inkább biotejet, vagy megbízható helyrõl házi tejet adhatunk.Ha már egyszer felforraltuk, akkor késõbb már csak melegíteni kell. Bolti, zacskós tejet is ad hasonló korú babának egy barátnõm, õ is egyszer forral.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem ezt kérdeztem. Ha felbontod a tejet akkor mánap ujat adsz nek vagy még abbol, és hány napig_?
mi még nem iszunk tejet de én minden nap frisset adok majd neki. fõleg azért mert egy üveg simán elfogy egy nap nálunk

A Tatabányai kórházban szülés után hány napig tartják bent az embert és a babát ha minden oké? Ha rooming-inben lesz a babával a szülés után valaki akkor a babának miket vigyek be? Miket adnak oda bent?

Minél pontosabb válaszokat szeretnék, ha nem gond.

Legjobb válasz: Szia, én Tatabányán szültem. A 4. nap reggel mehettünk haza. Rooming-inben voltunk, ruhát vigyél néhány db-ot, pelust adnak, de nem a legkisebb méretet, és nem is eleget. Popsitörlõt is vigyél. Én vittem cumit, cumisüveget is, textilpelenkát 2-3 db-ot. Ja törölközõt is vigyél. Én egy kis plédet is vittem.

Szia, én Tatabányán szültem. A 4. nap reggel mehettünk haza. Rooming-inben voltunk, ruhát vigyél néhány db-ot, pelust adnak, de nem a legkisebb méretet, és nem is eleget. Popsitörlõt is vigyél. Én vittem cumit, cumisüveget is, textilpelenkát 2-3 db-ot. Ja törölközõt is vigyél. Én egy kis plédet is vittem.
Szia! 1 éve szültem Tatabányán, akkor 5. napra engedtek haza. Senki nem mehetett elõbb haza. Én nem roomingos szobában voltam, csak textilpelus kellett a babának, minden mást adtak. Vigyél lázmérõt, mert az nincs! :-)

A 10-es érzékenységű teszt mikor ad pontos eredményt? Hány nappal a kimaradt menstruáció előtt?

Legjobb válasz: A beágyazódás után 1-2 nappal. Csak tudd, hogy az mikor volt... A beágyazódás 7-12 nappal a megtermékenyülés után van. A megtermékenyülés meg akár az aktus után 3-5 nappal is lehet, ha akkor van peteérés. Ezért mondják, hogy minden bizonytalansági tényezõt összeadva a következõ esedékes menstruáció idején érdemes tesztelni. Ha késõi peteérés van, még így is lehet negatív annak ellenére, hogy baba van...

A beágyazódás után 1-2 nappal. Csak tudd, hogy az mikor volt... A beágyazódás 7-12 nappal a megtermékenyülés után van. A megtermékenyülés meg akár az aktus után 3-5 nappal is lehet, ha akkor van peteérés. Ezért mondják, hogy minden bizonytalansági tényezõt összeadva a következõ esedékes menstruáció idején érdemes tesztelni. Ha késõi peteérés van, még így is lehet negatív annak ellenére, hogy baba van...
Pontos eredményt csak akkor ad, ha már meg kell jönnie, vagy késik. Elõtte csak van esély rá, de nincs garancia arra, hogyha valóban azért negatív, mert nincs terhesség. De szerintem max 2-3 nappal elõtte érdemes, és mindenképp reggeli elsõ vizelettel.
Nekem reggeli elsõ vizeletbõl 3 nappal nemvárt elõtt lett egyértelmûen pozitív a 10-es erõsségû teszt-
Nekem 5 nappal elõtte lett halvány pozitív.

Hogy tudom késleltetni a menstruációt, ha fogamzásgátlót szedek? Hány nap sgítséget ad, hogy azon a napon ne jöjjön meg amikor nem akarom?

Pont karácsonykor fog megjönni,és mind a három nap mennék vendégségbe,csakhogy engem mindig a ment? visz el olyankor:-(.

Legjobb válasz: Egyszerû! Nem tartod meg mind a 7 napos szünetet. Elkezded szedni az új levelet aszerint, melyik nap szeretnéd, hogy megjöjjön a menstruációd.

Egyszerû! Nem tartod meg mind a 7 napos szünetet. Elkezded szedni az új levelet aszerint, melyik nap szeretnéd, hogy megjöjjön a menstruációd.
Ha egyfázisú tablettád van, akkor vegyél be annyi darabbal többet, ahány nappal el akarod tolni. Ha ez csak pár nap, akkor utána tartsd 7 nap szünetet (a megkezdett levelet nem tudod már használni, hiszen kevesebb van benne a szükségesnél). Ha kb. 1 héttel akarod eltolni, egyáltalán nem tarts szünetet, vegyél be 2 levéllel. Ez okozhat a 2. levél alatt köztivérzést, és csak nagyon ritkán lehet megcsinálni, ha nagyon muszáj. Amúgy olvasd el a leírást, le van írva. Ha többfázisú tabid van, nem tudom, azokat nem ismerem.
Elsõ, nem elõre hozni szeretné, hanem eltolni...
Ui: kérdezõ, ha tabival együtt a mentõ visz el, akkor miért nem mész vissza a dokihoz és kérsz egy másik tabit? Nem jó neked, amit szedsz. A jól kiválasztott tabi csökkenti a vérzést és a fájdalmat is.
Elsõ vagyok. Ha 1 héttel/ pár nappal elõrehozza az nem számít eltolásnak? A lényeg, hogy ne Karácsonykor jöjjön meg. Amúgy meg igazad van részben, mivel fogalmam sincs hány napos a ciklusa.
A kérdező hozzászólása: 24napra jön meg mindig.Igazából tök mindegy hogy elöbb vagy utóbb jön meg, csak ne karácsonyra essen.A tablettával nincs gond, csak az elsõ nap van görcsöm(sokat segít ez a gyógyszer).A gond az hogy bélbeteg vagyok, és állandóan puffadok és a mensesnél ez sokkal jobban fokozódik(komoly szélgörcsökkel vitt már el a mentõ többször is).Akinek nem volt még ilyenje el sem tudja képzelni milyen pokoli fájdalommal jár a szélgörcs.
Hát ha már a normálisan (puffadások nélkül) is úgy fáj az elsõ nap, ahogy nekem akkor mély együttérzésemrõl biztosíthatlak, igaz ez nem sokat segít neked, de akkor is... Szóval tudom, hogy ez az egész tök idegesítõ, ha pont nagy napkor jön meg, (én pl. sose tudok rendesen nyaralni menni, mert mindig pontosan azon a napon jön meg) nekem mindig azt tanácsolják, hogy ne stresszeljek folyton ezen, ne is gondoljak rá. Egyszer már bevált és elõbb jött meg.

Tippmixen egy eseményre hány nappal előtte kell fogadni, ha postán adom fel a szelvényt?

Mert én úgy jártam, hogy ma (nov.02) du. fél 3-kor akartam feladni három olyan eseményre ami 3.-án lenne, de már nem fogadták el a szelvényt. Azt mondták hogy már nem lehet rá fogadni.

Legjobb válasz: Az teljesen mindegy, hogy hol adod fel a szelvényt. Hétfõ és csütörtök a fordulónap. Szóval hétfõtõl - szerdáig és csütörtöktõl - vasárnapig lehet fogadni.

Az teljesen mindegy, hogy hol adod fel a szelvényt. Hétfõ és csütörtök a fordulónap. Szóval hétfõtõl - szerdáig és csütörtöktõl - vasárnapig lehet fogadni.
Jaj, már értem mire gondolsz! http://www.tippmix.hu/akt.php Itt tudod nyomon követni, hogy mi a határideje egy fogadásnak.
ne foglalkozz vele majd kijönnek azt aláírod
Ugyanúgy 15 napod van rá, mint a "sima" adásvételinél. Nem csak leadni kell, hanem biztosítást kötni és átiratni az üzembentartót! Nagyon okos voltál, mert így megspóroltad az eredetiség vizsgálatot, és a fele szerzési illetéket! Mennyi is az, 20-30 ezer? Megéri, hogy nem leszel tulajdonos, és függeni fogsz egy idegentõl?
A kérdező hozzászólása: a büntetés 20-30 ezer Ft-t? attól függetlenül hogy hány napja túlléptem a megadott 15 napot?
Ha tényleg van bünti - bár még nem találkoztam olyannal akinek fizetnie kellett volna - akkor meg pont ott vagy, mintha rendesen átiratnád!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!