Találatok a következő kifejezésre: Hány nap áll rá (2 db)

Normális válaszokat kérnék: a vakbélgyulladás után hány napra rá áll be a halál?

Mert a vakbelem körül nyomást éreztem, de amikor begörnyedek a széken nem érzek semmit

Legjobb válasz: ha vakbélgyulladásod lenne,akkor az elsõ érzés után pár órával már csak összegörnyedve birnál lenni

ha vakbélgyulladásod lenne, akkor az elsõ érzés után pár órával már csak összegörnyedve birnál lenni
A kérdező hozzászólása: Éééértem, és nagyon köszönöm a válaszokat, de tegnap fájt, ma meg nem, és remélem nem is fog, és amikor megnyomtam úgy éreztem mint ha levegõ vagy valami ilyesmi van benne, és remélem hogy ezután csak egy kis szélgörcsöm lesz :DDD
meghalni nem szokás vakbélgyulladásban elsõ fájdalom jelenkezésétõl kb 24 órát kibirsz simán, utána összegörnyedve kétségbeesel, és még van 24-72 óra mig megmûtenek perforáció elõtt de ha perforálódik, abba se rögtön halnál bele
"csak úgy"nem áll be a halál!!! akkor áll be, ha perforálódik a vakbél, az meg nagyon erös, több napos fájdalommal jár!!másképp nem áll be a halál, azért , mert vakbeled van!
Jól mondják, egy nagyon csúnya elfertõzõdés lenne belõle. Képzeld el, ha a béltartalmad befolyna a hasüreged egyéb részeibe.

Hány nap után áll rá a szevezet arra, hogy szétválassza a különböző ételeket?

Tudom, hogy azért 90 napos a diéta, mert addig kell csinálni, de mennyi id? múltán áll rá a szervezetem? Például 50 nap után ha úgy folytatom az evést, hogy délig csak gyümölcs, délután pedig például ebédre husit, vacsira meg keményit?t? Szóval itt is külön választanám, csak egy napon belül. Visszamásznának rám a kilók?

Legjobb válasz: Rossz hírem van! A szervezet nem így válogat. sõt nem válogat. Mindent molekulákra bont és újra épít. Szóval a szétválasztó diéták nem sokat érnek.

Rossz hírem van! A szervezet nem így válogat. sõt nem válogat. Mindent molekulákra bont és újra épít. Szóval a szétválasztó diéták nem sokat érnek.
Nem kell azt szétválasztani. "egy helyre megy" tartja a mondás, és ez abszolút igaz is. Az emésztés során minden eljut a megfelelõ helyekre. Ha valamelyik létfontosságú tápanyagot kihagyod a napi táplálékbevitelbõl, akkor abból hiányállapot lép fel. Egy napon belül lehet variálni, hogy délelõtt inkább fehérje + összetett szénhidrátok, délután fehérje + zsír. Egyszerû szénhidrát (cukrok) soha. (kivéve gyümölcs kis mennyiségben, de nem egész nap!) 90 napos nem mûkködik, sokan sokszor leírták már, olvass vissza.
Tarsd csak be rendesen a diétát!!!! Ahogy elõ van írva!! Biztos nem azért van így elõírva h te megváltoztasd!!!!
Elõ van írva? Ki írta elõ? Valami eszetlen sötét marha elõír valamit, akkor azt fenntartások nélkül követni kell? Hát az ilyeneknek én elõírnám, hogy 30 percig ne vegyen levegõt és elnevezném 30 perces diétának. Garantált fogyás :-D
A negatív hozzászólóknak üzenem, hogy a szétválasztás célja, hogy a diétázót fegyelemre nevelje, és kiegyensúlyozott legyen (4 napos átlagra) az étrend. És másról nem nyilatkozom, de nálam mûködik: -8 kg/43 nap.
Haat igen én is lefogytam a 90 nap alatt 17 kg-t ..aztan visszajött kb masfél honap alatt minden:( pedig minden szart betartottam, spertoltam.. szoval csak szenvedés volt 90 nap, semmire nem volt joo, és azoota a gyomrom is fáj..:( én nem nagyon ajánlom ezt senkinek:(
A 90 napos diéta veszélyes. A szervezetnek MINDEN NAP szüksége van fehérjére, nem csak 4 naponta (vagy 5 naponta, ha víznap van elõtte). Nem vagyok hülye a témához, anyukám végigcsinálta, fogyott is sokat, de nagyon rosszul nézett ki, az izmai is elkezdtek fogyni, sõt inkább azok. Olvass utána ezeknek, mielõtt végigcsinálod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!