Találatok a következő kifejezésre: Hány magyar van Magyarországon (5 db)

Hány magyar PC, Xbox, és PS3 játékforgalmazó van Magyarországon?

Legjobb válasz: Nem kevés az biztos a a PC és Konzolos játékokban nagy biznisz van.

Nem kevés az biztos a a PC és Konzolos játékokban nagy biznisz van.
Erre a pontos választ senki sem fogja tudni, 50-100 között minimum, de akár több is lehet.
A kérdező hozzászólása: És amúgy Te hányat ismersz? Mert Én a GameOn-t. :)
Nem PlayOn-ra gondolsz? Vagy van GameOn is? Nem is hallottam még róla, meg nem is találtam semmit róla Googlen. Egyébként most nem szeretném felsorolni az összeset, amúgy sem jutna eszembe az összes amit ismerek, párat itt is látni: http://nowarez.hu/
A kérdező hozzászólása: Bocs, elírtam, PlayOn-ra gondoltam, mert hát este azért félálommba' nehéz írni! :) Ámbár lehet, hogy van olyan is, hogy GameOn. :D

Hány 100 éves kor feletti magyar van? Csak magyarországon.

Legjobb válasz: 95 év feletti nyugdíjasból több mint 11000 van itthon, forrás: http://www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-316624. Egy másik forrás 500-550 olyan nyugdíjasról beszél, akik 100 év felettiek. Forrás: http://www.klubhalo.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=..

95 év feletti nyugdíjasból több mint 11000 van itthon, forrás: http://www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-316624. Egy másik forrás 500-550 olyan nyugdíjasról beszél, akik 100 év felettiek. Forrás: http://www.klubhalo.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=..

Hány munkahely van ma Magyarországon külföldi kézben? Te magyar embernek dolgozol, vagy külföldinek?

A munkahelyeket górcs? alá véve érdekelne, mennyi van magyar kézben (pl. magyar a munkáltató, magyar tulajdonú gyár stb...) és mennyi van külföldi kézben.

Legjobb válasz: Hülye külföld már rég meg kellett volna halnia. Nem mindegy kinek dolgozik az ember, csak munka legyen.

Hülye külföld már rég meg kellett volna halnia. Nem mindegy kinek dolgozik az ember, csak munka legyen.
Egyik rokonomnak 3 munkahelybõl 2 volt külföldi 1 magyar. Hasonló körülmények. A külföldinél volt egy kis kártya amivel kávét lehetett venni az automatából. A magyarnál vizet adtak, hogy abba ragd a kávéd. De semmi nagy eltérések nem voltak.(informatiksu)
Errõl van kormányzati statisztika zászalékra pontosan. Fogalmam sincs hogy hol kereshetsz utána, már ha ilyen szinten érdekelt vagy a témában. Google a barátod :)
Hát, ahogy vesszük. Állami alkalmazott vagyok, de nem hiszem, hogy magyar embereknek dolgozom.
Én magyar embernek dolgozom, a cég vezetõje a férjem. Vagyis saját vállalkozásban dolgozunk. Ezt kellene minél több embernek, fõleg akik nyafognak, hogy nincs munkájuk.


Hány magyar választópolgár van Magyarországon?

(pontosan)

Legjobb válasz: 8 056 000

8 056 000
A kérdező hozzászólása: persze :)
A kérdező hozzászólása: ez biztos?
Nem hiszem el, hogy durván akkor csak 2 millió a 18 év alatt! Ez tuti, hogy nem pontos adat! Ezen már tegnap is meglepõdtem, amikor közölték a választási adatokat!
Hát én nem tudom a pontos adatokat, de azért igaznak tûnik: Csökkenõ népesség, egyre kevesebb gyerek... kb 3.5 millió nyugdíjas van, 3 - 3.5 millió "munkakorú" és akkor még vannak az egyetemisták. szeritnem akár igaz is lehet. a KSH oldalán talán lehet hogy van pontos adat.
Az elsõ válaszadót kiegészíteném: 2006-ban az Országgyûlési Képviselõ Választás I. fordulójában a választásra jogosultak száma: 8046129 fõ volt. forrás: http://www.valasztas.hu/parval2006/outroot/vdin1/hu/nevj.htm
Köszi :) - az elsõ válaszoló
szent lászló, bár nehéz bekerülni
debrecenben és pécsett is van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!