Találatok a következő kifejezésre: Hány magyar van (98 db)

Hány magyar van a Facebookon?

A Facebook hihetetlen mértékben n?tt az elmúlt években és szerintem 2010 lesz az az év amikor magyarországot is teljes er?vel behúzza. Az iwiw-nek leáldoztak a napjai. Hány magyar regisztrált tag lehet? Van keresési opció ami ezt mutatja vajon?

Legjobb válasz: Hogy jön a barkácsoláshoz?:D de amugy sok magyar van fent. Én is fent vagyok:)

Hogy jön a barkácsoláshoz?:D de amugy sok magyar van fent. Én is fent vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Tudom rossz témakörbe lett téve véletlen, csak nem lehet utólag változtatni. Számadatokra lennék kiváncsi! azt énis látom hogy sokan...
http://www.facebakers.com/countries-with-facebook/HU/ Mindig itt látod az aktuális számot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, pontosan erre voltam kiváncsi! Remek oldal.
A kérdező hozzászólása: Facebook Magyarul - Lejárt az iwiw ideje? http://www.facebook.com/group.php?gid=10150090171970123 :)
Az nem látszik, hogy hány magyar, csak az, hogy 4, 2 millió magyarországi.

Hány magyar van aki 100%-osan végig tudta játszani a GTA Vice City-t?

Én nekem most jönne az uccsó küli a Vercetti villában de még nem engedi mert még meg kell csinálni a Love Fist-eseket! Meg még van pár hely amiket nem vettem meg :/! Magyarok közül kb. hány embernek sikerült ez?

Legjobb válasz: 999

999
A kérdező hozzászólása: ez csak így véletelenszerûen ide írtál egy számot vagy tényleg ennyien?
most te ezt komolyan kérdezed? mégis honnan tudhatnánk hány magyar van aki végigjátszotta? én már végigjátszottam minden gta-t, tehát egy mindenképp van. ilyen ha unatkozik az emberlánya:D
hát a még élõ magyarok közül 0, 01% játszotta végig (csalás nélkül)
Én is ki tudtam teljesen pörgetni, mindennemû csalás nélkül, amikor még játékos voltam. A következõ szériát is... az azután következõ már végleg nem menne a gépemen... meg különben se játszom már :D Kérdésedre a válasz... 50ezer gyerek biztos van aki kijátszotta már...
Számszerûen nem lehet megmondani, de az biztos sokan. Cheat-el és save game letöltéssel együtt meg szvsz szinte mindenki. Bár utóbbi kettõ általában nem számít.
Kiigazítás: szinte mindenki, aki megvette akart lenni, csak lemaradt két szó. Utolsó voltam.

A magyarok hány százalékának van e-könyvolvasója?

Legjobb válasz: "A magyarok hány százalékának van e-könyvolvasója?" A magyarok hány százalékának van google keresõje?

"A magyarok hány százalékának van e-könyvolvasója?" A magyarok hány százalékának van google keresõje?
A google használata pedig még mindig ingyenes.
Nem tudom, de olvasni igazán a papír alapú könyveket jó. Azt szeretem. Rengeteg könyvem van. Persze néha telen is szoktam olvasni, bár ugye az se olyan.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ez most egy kicsit professzionálisabb kérdés akart lenni. :D Am én is jobban szeretek rendes könyvet olvasni.
Szerintem kevés, itt M.o.-n nincs annyira elterjedve mint pl. Amerikában. Mellesleg én az e-book mellett állok, sokkal praktikusabb több szempontból is. "Védjük a fákat, olvassunk e-könyvet." (Persze értem h vannak könyvek amiknek van egy bizonyos értéke- mégha csak személyes is-ezesetben nem lehet pótólni de sztem nem érdemes minden alkalmi egyszer kiolvasós könyvet megvenni, de ízlés válogatja én nem szólok bele h neked mi tetszõdjék.)
Ha a 3 és a 85 éveseket is beleveszed, akkor szerintem nagyon kis százalékuknak. Talán 2-3%, de lehet, hogy sokat mondtam.
A kérdező hozzászólása: Nem találtam meg a google-lel.

A magyar siket jelbeszédben hány jel van?

Legjobb válasz: Ez ennél sokkal összetettebb. Nincs minden szóra egy külön jel, sõt sok szóra nyelvjárásonként más jelet használnak. Csak Magyarországon 7 nyelvjárás van. Nincs egy fix szám, hogy ennyi jel van és kész, mert eleve másképp történik a mondatszerkeztés, mint a beszélt nyelvekben. Emellett újabb és újabb jelek jönnek létre a tudomány fejlõdésével, ahogy a magyarban is egyre több új szó van. 15 éve pl nem ismertük az usb szót, míg ma erre a jelnyelvben is van jel. Szóval ahogy a magyarról nem lehet megmondani hány szóból áll, úgy a jelnyelvrõl sem, h hány jelbõl.

Ez ennél sokkal összetettebb. Nincs minden szóra egy külön jel, sõt sok szóra nyelvjárásonként más jelet használnak. Csak Magyarországon 7 nyelvjárás van. Nincs egy fix szám, hogy ennyi jel van és kész, mert eleve másképp történik a mondatszerkeztés, mint a beszélt nyelvekben. Emellett újabb és újabb jelek jönnek létre a tudomány fejlõdésével, ahogy a magyarban is egyre több új szó van. 15 éve pl nem ismertük az usb szót, míg ma erre a jelnyelvben is van jel. Szóval ahogy a magyarról nem lehet megmondani hány szóból áll, úgy a jelnyelvrõl sem, h hány jelbõl.

Az InuYasha-nak filmben hány része van? És ebből mennyi magyar szinkronos?

Legjobb válasz: Inuyasha sorozat 167 rész (azt hiszem 113-ig van magyar szinkron) Inuyasha filmek 1-4 (mindegyiket kiadták DVD,szóval van magyar szinkron) Inuyasha Final Act 26 rész (nincs szinkron)

Inuyasha sorozat 167 rész (azt hiszem 113-ig van magyar szinkron) Inuyasha filmek 1-4 (mindegyiket kiadták DVD, szóval van magyar szinkron) Inuyasha Final Act 26 rész (nincs szinkron)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Hány magyar 13 éves lány van Twitteren?

Ha küldenétek linket a profilotokról,akkor követnélek titeket,kéne pár "ismerős". Ja és lány vagyok :)

Legjobb válasz: Gondolom azért kevés a magyar, 13 éves lány a twitteren, mert kevés magyar, 13 éves lány regelt a twitterre...

Gondolom azért kevés a magyar, 13 éves lány a twitteren, mert kevés magyar, 13 éves lány regelt a twitterre...
A kérdező hozzászólása: És még egy kérdés:mindenhol(twitteren)csak angolokat látok, miért nagyon kevés a magyarok száma?
A kérdező hozzászólása: Észlény...azt azért gondoltam, de mért szeretik sokkal jobban a Facebookot mint a Twittert?mert a Twitter is ugyanolyan jó.
Nekem is van twitterem és 13 éves magyar lány vagyok :D és a magyarok között (legalábbis az én ismerõseimet elnézve) tényleg nem olyan népszerû, mint a facebook, de külföldi sztárok személyes fiókjait itt egyszerûbb megtalálni :) én példálul ugyanúgy szeretem, mint a facebook-ot, mindegyikben más a jó. magyarokat is lehet találni, csak keresni kel :)
A kérdező hozzászólása: oké, keresek :) mi a neved?? :D
hát nem tudom, én elég sok tizenévest látok. nem is értem, egy 11-12 évesnek minek kell twitter, dehát mindegy
sziia. Tudom, hogy ez már kicsit régi kérdés. De én 13 éves vagyok és lány:) Alig van magyar követõm, akivel tudok beszélgetni twitteren. Itt a profilom, ha gondolod akkor nyugodtan kövess/visszakövetlek/ ja és beszélgethetnénk, ha szeretnéd:) https://twitter.com/lolii1029

Hány magyar Nobel díjas van?

A biosztanárom szerint 14 van, de nekem a net egyfolytában 12-t hoz ki. Holnapra pedig kéne mind a 14-nek az életrajza. Melyik honlapon találom meg ?ket?

Legjobb válasz: en 17-et talaltam a neten. :S http://hu.wikipedia.org/wiki/Nobel-d%C3%ADj#Magyar_vagy_magy.. ok a magyar szarmazasu nobel-dijasok.

en 17-et talaltam a neten. :S http://hu.wikipedia.org/wiki/Nobel-d%C3%ADj#Magyar_vagy_magy.. ok a magyar szarmazasu nobel-dijasok.
13 igazi magyar van: Lénárt Fülöp: fizika, Bárány Róbert: orvosi, Zsigmondy Richárd: kémia, Szent-györgyi Albert, Hevessy György:kémia, Békéssy György: kémia, Wigner Jenõ: fizika, Gábor Dénes: fizika, Elil Wietel, P. János: kémia, Oláh György: kémia, Harsányi János: közgazdasági, Kertész Imre: irodalmi Van több Nobel-díjasunk is, de õk csak részben magyar származásúak! Wikipedián biztos találsz valamit róluk.. Sok sikert!
Mi 13-at tanultunk gazdin, és a többi nem rendes magyar származású, csak részben!
Azért azt remélem tudjátok, hogy õk úgy magyarok, hogy igazából zsidók. Nem vagyok zsidóellenes, nem azért mondom. Csak ez nem teljesen igaz, hogy õk magyar származásúak...
További 5 magyar részesült a 2007-es Béke Nobel-díjban az IPCC nevû, klímaváltozással foglalkozó szervezet kutatóiként, l. http://hu.wikipedia.org/wiki/IPCC
Név Szakterület A díjazás éve Lénárd Fülöp F 1905 Bárány Róbert O 1914 Zsigmondy Richárd K 1925 Szent-Györgyi Albert O 1937 Hevesy György K 1943 Békésy György O 1961 Wigner Jenô F 1963 Gábor Dénes F 1971 Wiesel, Elie B 1986 Polanyi, John C. K 1986 Oláh György K 1994 Harsányi János G 1994 O = élettani ill. orvosi, F = fizikai, K = kémiai, B = béke, G = közgazdasági díj

A The Walking Dead képregénysorozatnak hány része van? Azt tudom hogy 5 van magyarul, de ami nincs lefordítva abból hány rész van?

Legjobb válasz: http://walkingdead.wikia.com/wiki/Issue_108 Márciusban jelent meg a 108. száma Amerikában.

http://walkingdead.wikia.com/wiki/Issue_108 Márciusban jelent meg a 108. száma Amerikában.

Van olyan honlap vagy más információforrás ahol meg lehet nézni hogy a rendszerváltás óta magyar katonai szerepvállalásban hány magyar katona halt meg?

Az is érdekelne hogy hány sérült meg komolyabban pl bénulás végtag elvesztése stb

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy van-e ilyen oldal, de én csináltam egy kis "kutatómunkát" a neten, mert ez engem is érdekelt. Eszerint eddig 12 katona hunyt el. Kettõ a sínai félszigeten, egy Grúziában, mikor lelõtték a helikopterét, egy Boszniában autóbalesetben, egy Irakban, heten Afganisztánban. A sérültek közül amennyit összegyûjtöttem: négy sebesültrõl kaptam infót a Boszniában szolgálók közül, közülük hármat megvertek bosnyák futballhuligánok, egy autóbalesetben sérült meg, Afganisztánban eddig 14 sérült van (de amputálásos sérülés tudtommal még nem volt), Irakban 12 (itt se), illetve Cipruson és Koszovóban 2-2 könnyebb sérült.

Azt nem tudom, hogy van-e ilyen oldal, de én csináltam egy kis "kutatómunkát" a neten, mert ez engem is érdekelt. Eszerint eddig 12 katona hunyt el. Kettõ a sínai félszigeten, egy Grúziában, mikor lelõtték a helikopterét, egy Boszniában autóbalesetben, egy Irakban, heten Afganisztánban. A sérültek közül amennyit összegyûjtöttem: négy sebesültrõl kaptam infót a Boszniában szolgálók közül, közülük hármat megvertek bosnyák futballhuligánok, egy autóbalesetben sérült meg, Afganisztánban eddig 14 sérült van (de amputálásos sérülés tudtommal még nem volt), Irakban 12 (itt se), illetve Cipruson és Koszovóban 2-2 könnyebb sérült.
A kérdező hozzászólása: köszi esetleg tudod a sérülések és halálozások körülményeit? ( mi történt mikor megsérültek vagy meghaltak)
Igen. A Sínai-félszigeten autóbalesetben hunytak el ketten, 1998-ban. Grúziában Török László ezredes, a békefenntartó-misszió parancsnokhelyettese, lelõtték a helikopterét grúz fegyveresek (2001). Boszniában az egyik említett katona meghalt (ha jól emlékszem 2004-ben), egy társa súlyosan megsérült. A másik három Boszniában szolgáló katona tavaly sebesült meg könnyebben, mikor bosnyák futballhuligánok rájuk támadtak (azt hitték róluk, bolgárok). Irakban Nagy Richárd szakaszvezetõ halt meg, mikor a magyar konvoj mellett pokolgép robbant és egy repesz halálosan megsebesítette. Egy társa megsérült, de túlélte. Ezenkívül még egy szanitéc megsebesült késõbb egy pokolgépes merényletben, egy másik alkalommal pedig 10 magyar katona sebesült meg, mikor két öngyilkos merénylõ kocsival belehajtott a katonai táborukba, pokolgépeket hozva mûködésbe. Hárman közülük súlyosan megsebesültek, heten könnyebben, de még 25 katona szerzett kisebb horzsolásokat. Afganisztánban egymás után halt meg Kovács Gyula és Nemes Krisztián tûzszerész 2008-ban, 2010-ben Pappné Ábrahám Judit és Kolozsvári György vesztette életét ellenséges támadásban, 2011-ben Róth Orsolya és Dálnoki András halt meg, mikor az õket szállító Max PRO felborult. Alig egy hónappal késõb
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :)

Mi a véleményetek a Battlefield Bad Company 2 multiplayer részéről (sokan játszanak vele, vannak magyarok és hány pálya van)?

Vagy inkább gy?jtsek még és inkább a Battlefield 3-at vegyem meg?

Legjobb válasz: szerintem sokan játszanak vele vannak magyarok és 13 pálya van.

szerintem sokan játszanak vele vannak magyarok és 13 pálya van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!