Találatok a következő kifejezésre: Hány magyar a (233 db)

A Hány albán állam lesz még? Kérdés mintájára eljátszottam a magyar gondolatokkal is, linket is írtam. Hány magyar állam jöhet létre?

Legjobb válasz: Igen, ismerem az emberi jogokat, ránk az Európai Emberi Jogok Egyezménye érvényes, ami nem tartalmaz olyan tiltást, hogy "ne sértegesd az embereket".

"Elsõ válaszoló: és te tudod, mik azok az emberi jogok? Az egyik például az, hogy ne sértegesd az embereket" Esetleg az emberi méltósághoz való jogot lehetne egy agyrém értelmezés árán ide bevonni, de akkor már a szólásszabadság is emberi jog :)
Igen, ismerem az emberi jogokat, ránk az Európai Emberi Jogok Egyezménye érvényes, ami nem tartalmaz olyan tiltást, hogy "ne sértegesd az embereket".
A nemzetközi jogról hallottál már? Sok érdekes, vicces dolgot lehet belõle tanulni, például, hogy ne tegyél ilyen kérdéseket.
"Elsõ válaszoló: és te tudod, mik azok az emberi jogok? Az egyik például az, hogy ne sértegesd az embereket" Ilyen emberi jog nincs :)
Tekintve, hogy az emberi jogok az államokat kötelezik, természetes és jogi személyekkel szemben, és mivel én nem vagyok állam, illetve nem is képviselek államot, az emberi jogoknak itt nincs túl sok relevanciája.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: és te tudod, mik azok az emberi jogok? Az egyik például az, hogy ne sértegesd az embereket. Én nem foglak sértegetni, mert nem süllyedek le a te szintedre. Második válaszoló: Szerintem is igazad van, köszönöm szépen a válaszodat!
Nem várható új államok létrejötte a térségben a következõ évtizedekben, talán Bosznia fog szétesni. A határon túli magyaroknak nincsenek függetlenedési törekvései, egyedül Székelyföldön van egy jelentõs autonómia törekvés, de ott sem elszakadás, mivel a régió teljesen Erdélybe, Romániába van integrálódva.
A kérdező hozzászólása: De a sértegetés az már az emberi méltóság megsértése. És a nemzetközi jogban sincs benne az "ne írj ki ilyeneket". Szólásszabadságról hallottatok már? Azt írok ki amit akarok, feltéve ha nem sért emberi méltóságot vagy valamilyen más törvényt.
Azt írsz, amit akarsz, amire én is azt írok, amit akarok. Ennyi.
Senki sem mondta, hogy tiltja a nemzetközi jog a hülye kérdéseket, mindössze ha ismernéd, akkor nem merülnének fel benned. Minden jogod megvan tudatlannak maradni, csak nem elõnyös.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: úgy látom neked abból sok kijárt.

Hány magyar női pornőst ismersz névről? Szerinted hány magyar csaj, nő él meg a pornózásból? 1000? Netán 10 000? Vagy több?

Ribancok és prostik nem számítanak. Nekem a kedvenc magyar pornósaim : Aletta Ocean és Aleska Diamond. Kik a te kedvenc magyar pornósaid?

Legjobb válasz: Undorítóak mind! A 20.000 pornós, az 50.000 camsexes, a 150.000 krva és az ennek többszöröse akik érdekbõl teszik szét... tehát rib.ok!

Undorítóak mind! A 20.000 pornós, az 50.000 camsexes, a 150.000 krva és az ennek többszöröse akik érdekbõl teszik szét... tehát rib.ok!
ha nem lenne lyuka a nõnek, kutya se foglalkozna vele
10millió
Róka Adrienne- Cinthya Fox ! eszeveszetten jó csak, akt modellnek mondják, de inkább pornós... szerintem pár ezer pornóból élõ nõ van Magyarországon, de olyan aki csak egy filmet is, de csinált az lehet akár 10 000 is! világviszonylatban népesség arányosan mi vagyunk az elsõk! és akkor nem is beszélve a sok prostiról... nincs még egy ilyen ország ahol ennyi ri*banc van!
23:47: neked látom a kismellûek jönnek be... ...nekem is
És persze az örök kedvenc, Aideen (Pócza Brigitta): http://img13.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-25475/loc50/307666..
Kedvenceim: Anita Pearl (Kovács Szilvia) http://www.kindgirls.com/galsx/anita_pearl_00398/anita_pearl.. Cindy Hope (Czagány Klaudia) http://images.nubiles.net/galleries2/cindy/cutie-nipples/10... Eve Angel (Dobos Éva) http://www.kindgirls.com/galsx/eve5/eve5_2.jpg Sophie Moon http://www.kindgirls.com/galsx/sophie_moon3/sophie_moon3_1.jpg De van még egy jó pár: Peaches Monica Sweet Angelina Crowe Yulia Bright Sandy Sweet (Égerházy Zsanett) stb.
A kérdező hozzászólása: Nem muszáj, hogy Magyarországon élõ pornóst mondjatok, felõlem dughatnak akár a góbi sivatagban is...
pornózásból több mint 10000, az biztos. Magyarországon van még, boroka balls is, meg esetleg ihász petra, de neki csak pár darab van. kellett neki a pénz :D
Regina Moon (Csizmadia Adrienn) Larissa Dee (Déri Laura) Bailee (Csathó Tünde)

A molten wow szerverein hány magyar játszik kb?

holjátszik több a Sargeras on vagy a Neltharion on?tudom hogy a Frostwolf on játszik a legtöbb...

Legjobb válasz: Neltharionon két magyar guild is van, nagyjából 200 körül van a magyarok száma, (Alliance és Horde együttvéve). Frostwolfról szerintem már elmentek azóta a magyarok mert én nem találkoztam eggyel se...

Neltharionon két magyar guild is van, nagyjából 200 körül van a magyarok száma, (Alliance és Horde együttvéve). Frostwolfról szerintem már elmentek azóta a magyarok mert én nem találkoztam eggyel se...

Hány magyar utazott a Titanic-on?

Legjobb válasz: A Titanicnak magyar utasai is voltak. A tragédiát túlélte Reischl Mátyás, az egyik elsõ osztályú étterem magyar pincére, a hajón utazó magyar kivándorlók azonban nem mindannyian maradtak életben. Megmenekült például a soproni Hoffer Lujza és a harmadosztályon utazó Kisik Antal és felesége, de a tengerbe fulladt Kisik Vince és a 18 éves Kisik Mária.[1] A Titanic segítségére sietõ hajó – a brit Carpathia – hajóorvosa magyar volt: dr. Lengyel Árpád, aki a megmenekült utasoktól hálából emlékérmet kapott. Az orvos sírja a budapesti Kerepesi Temetõben van.

A Titanicnak magyar utasai is voltak. A tragédiát túlélte Reischl Mátyás, az egyik elsõ osztályú étterem magyar pincére, a hajón utazó magyar kivándorlók azonban nem mindannyian maradtak életben. Megmenekült például a soproni Hoffer Lujza és a harmadosztályon utazó Kisik Antal és felesége, de a tengerbe fulladt Kisik Vince és a 18 éves Kisik Mária.[1] A Titanic segítségére sietõ hajó – a brit Carpathia – hajóorvosa magyar volt: dr. Lengyel Árpád, aki a megmenekült utasoktól hálából emlékérmet kapott. Az orvos sírja a budapesti Kerepesi Temetõben van.
elsõ válaszoló vagyok megint.Azt nem tudom pontosan mennyi magyar utazhatot csak ezt a cikket találtam a neten.Szóval azért lehetett néhány magyar a Titanicon.
Jah és még annyit hogy Kisik Vince és Mária holttestét soha nem találták meg! http://www.bezdan-online.com/a/index.php/content/view/1910/1/
A dédnagymamám nõvére a titanicon halt meg. Nem tudom sajnos a nevét, sok névváltoztatás volt a családban és a nagymamám soha nem mesél sajnos errõl.
Az én nagyapám mesélte, hogy az õ szülei/nagyszülei is a Titanic-on utaztak volna, csak sajna lekésték. De még látták, ahogy kifutott a hajó. Mázlijuk volt.
én
Nem utaztak magyarok a Titanicon! Szemét hazudozás és hírlapi kacsa a reischl, hoffer és kisik-történet!!!! Lásd: http://www.encyclopedia-titanica.org/titanic-victims/ Teljes listák vannak a honlapon utasokról és személyzetrõl egyaránt!

Melyik allamban el a legtobb magyar? A zoldkartya lotton hany embert sorsolnak ki?

valaszotokat elore is koszonom!

Legjobb válasz: Ohio államban van a legtöbb magyar, ott a lakosság 2%-a magyarnak vallja magát. Más államokban a statisztika nem mutatja a számukat, mert olyan kevesen vannak. Évente kb. 200 magyart sorsolnak ki.

Ohio államban van a legtöbb magyar, ott a lakosság 2%-a magyarnak vallja magát. Más államokban a statisztika nem mutatja a számukat, mert olyan kevesen vannak. Évente kb. 200 magyart sorsolnak ki.

Hány magyar él a világon?

Meg lehet becsülni, hogy kb. hány magyar él a világon? Akiknek van közül Magyarországhoz,(mon születtek, magyarok a szüleik stb) tehát magyarok.

Legjobb válasz: Hivatalos becslések szerint összesen 14,5 millió ember él a világon, aki magyarnak vallja magát. Ebbõl 9.416.015 él Magyarországon, 1.433.073 Romániában, 520.528 Szlovákiában, 293.299 Szerbiában, 156.600 Ukrajnában, 40.583 Ausztriában, 16.595 Horvátországban és 6.500 Szlovéniában. Gondolom õk azok, akiknek többsége vagy Magyarországon született, vagy a szülei, nagyszülei, legrosszabb esetben a dédszülei Magyarországon születtek. Az Egyesült Államokban él még 1.398.724 magát magyarnak valló ember, akik közül sokan 1956-ban vándoroltak ki. De arról nem tudok pontos adatokat, amit te kérdezel.

Hivatalos becslések szerint összesen 14, 5 millió ember él a világon, aki magyarnak vallja magát. Ebbõl 9.416.015 él Magyarországon, 1.433.073 Romániában, 520.528 Szlovákiában, 293.299 Szerbiában, 156.600 Ukrajnában, 40.583 Ausztriában, 16.595 Horvátországban és 6.500 Szlovéniában. Gondolom õk azok, akiknek többsége vagy Magyarországon született, vagy a szülei, nagyszülei, legrosszabb esetben a dédszülei Magyarországon születtek. Az Egyesült Államokban él még 1.398.724 magát magyarnak valló ember, akik közül sokan 1956-ban vándoroltak ki. De arról nem tudok pontos adatokat, amit te kérdezel.
Beírtam a Google-ba (nem olvastam el a linket), de a fejrész szeront 13, 5 millió a magyarok száma.
kb. 10-15 millió...
20 millió körül 15mnillió aki magyarnak vallja magát meg még körülbelül 5 millió akirõl nem tudunk , asszimilálódtak vagy már nem vallja magát magyarnak.
Ja, ez olyan, mint a szerbeknél a XIX. században az albanizált-muszlim-szerb :D Aki asszimilálódott, az nem magyar. Ha megmaradt katolikusnak vagy protestánsnak, akkor "vissza lehet magyarosítani", ha megint magyar környezetbe kerül, de mondjuk Romániában, ha már áttért az ortodox hitre, akkor nem. Úgyhogy azt az 5 milliót elfelejtheted. Mellesleg ha nem tudunk róla, akkor te honnan tudod?

A paralimpián hány magyar versenyző indul? És kik?

És van olyan netes oldal ami figyelemmel kíséri a paralimpia eseményeit? Úgy mint az olimpián pl. a "olimpia2012.net"?

Legjobb válasz: http://www.london2012.com/paralympics/athletes/country=hunga.. Magyar versenyzõk, plusz ezen az oldalon rengeteg infó, eredmény, fénykép stb. lesz fent.

http://www.london2012.com/paralympics/athletes/country=hunga.. Magyar versenyzõk, plusz ezen az oldalon rengeteg infó, eredmény, fénykép stb. lesz fent.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Holnap hánykor játszanak a Magyarok kézit? A bronzért?

Legjobb válasz: 12 óra magyar idõs szerint

12 óra magyar idõs szerint
idõ*

Szerintetek a 10000000. Magyarorszagi lakossagbol hany szazalek a tiszta magyar es mennyi a cigany es a zsido?

Ez egy telejesen normalis Magyar kerdes es nem arra gondolok hogy ki vallja magat magyarnak, hanem ki tudja igazolni uknagymamaig!?

Legjobb válasz: A tiszta magyar 0,000000%. Pont ugyanennyi a tiszta cigány és a tiszta zsidó lakosság is. Az etnikailag magyarnak tekinthetõ lakosság úgy 94-97% közé tehetõ. A cigánynak tekinthetõ (vagy magát annak valló) személyek aránya 1 és 3% között van. A zsidókét nem tudom, de az etnikailag ténylegesen zsidók szerintem még a lakosság 1%-át sem teszik ki. A zsidó vallásúak talán 1-2%-ot kitesznek, de 5%-nál többet tuti nem. Az pedig, hogy a köznyelv kit nevez zsidónak, számomra elég zavaros, ezért arányuk meghatározhatatlan.

A tiszta magyar 0, 000000%. Pont ugyanennyi a tiszta cigány és a tiszta zsidó lakosság is. Az etnikailag magyarnak tekinthetõ lakosság úgy 94-97% közé tehetõ. A cigánynak tekinthetõ (vagy magát annak valló) személyek aránya 1 és 3% között van. A zsidókét nem tudom, de az etnikailag ténylegesen zsidók szerintem még a lakosság 1%-át sem teszik ki. A zsidó vallásúak talán 1-2%-ot kitesznek, de 5%-nál többet tuti nem. Az pedig, hogy a köznyelv kit nevez zsidónak, számomra elég zavaros, ezért arányuk meghatározhatatlan.
Oroszországban nincsenek elszaporodva a zsidók?:D:D Ortodoxok?De tõlük függetlenül is olvass utána, nemcsak hogy sokan vannak de hihetetlen befolyással is birnak a világban:)
A kérdező hozzászólása: Elnezest nem ugy ertem hogy ki tudja igazolni a szarmazasat vagy sem, hanem hogy valojaban hany szazalek lehet az a magyar akiben nincs felzsido vagy felcigany ver, en jobboldali vagyok, de mondok egy peldat: az oroszoknal nincs elszaporodva a cigany sem a zsido mert nem hagyjak, az oroszoknal sem mindenkim orosz nemzetisegu de egysegesebb az orszag identitasa mint nalunk. De onnantol kezdve hogy a mostani miniszterelnok is cigany lett...igy meg vagyunk pecsetelve. Koszonom a valaszokat!
"hanem ki tudja igazolni uknagymamaig!" És aki nem tudja igazolni, az nem is az? Ne is haragudj, de ez sovinizmus. A nemzethez tartozás egyetlen feltétele az öntudat. Annak a nemzetnek vagy a tagja, amelyik nemzethez tartozónak vallod magad. Természetesen nagy szerepet játszik az etnikai hasonlóság is, de pl. ha egy gyerek, aki bevándorló szülõktõl született itt Magyarországon, magyar az anyanyelve, magyar iskolában tanult magyar történelmet, irodalmat, kultúrát és magyarnak vallja magát, azt a legszélsõségesebb ultranacionalistákon kívül mindenki magyarnak tekinti, annak ellenére, hogy még a szülei sem magyarok (max. magyar állampolgárok). Persze vannak, akik ezt csak akkor fogadják el, ha az illetõ europid, de azon belül teljesen mindegy a származás.
"o akarta tudni vannak e meg igazi magyarok" Mit nevezel igazi magyarnak? Olyan, akinek minden õse a honfoglalás idején jött be a Kárpát-medencébe, szinte biztos, hogy nincs. Még azt is erõsen kétlem, hogy pár százaléknál több olyan ember lenne, akiknek az elmúlt háromszáz évben minden õsük Magyarországon élt, magyarnak vallotta magát és akként is volt nyilvántartva (ha volt egyáltalán ilyen nyilvántartás). Mielõtt ilyeneket kérdezel, definiáld kérlek, hogy ki a magyar! Mert ha csak az a feltétel, hogy az ükszüleiig mindenki magyar legyen, az neked nem segít, ugyanis lehet, hogy az illetõ szépszülei közül egyik sem volt magyar, akkor meg megette a fene az egészet. "Az elsõ tévesen írta, mivel a ténylegesen cigányhoz sorolható népesség a 8000000 és az 1500000 fõ között van, de szinte biztosan millió fölött van a számuk. Minden 5. születendõ gyerek roma, ez tény, a többi kisebbség viszont nehezen megbecsülhetõ." Gondolom 800.000-1.500.000-t akartál mondani. Hivatalos számítások szerint a számuk 250.000 és 500.000 között lehet. Ami pedig az, hogy az 5 éven aluliak 20%-a roma, nem egyenesen arányos az egész népességben mérhetõ arányukkal. A felnõtt lakosságban ugyanis ennél jóval kisebb az arányuk.
Az elsõ tévesen írta, mivel a ténylegesen cigányhoz sorolható népesség a 8000000 és az 1500000 fõ között van, de szinte biztosan millió fölött van a számuk. Minden 5. születendõ gyerek roma, ez tény, a többi kisebbség viszont nehezen megbecsülhetõ. A zsidók valós száma a legnagyobb kérdõjel, s az is lesz.
A kérdező hozzászólása: Kosz, nem volt egyertelmu a valasz, amugy azert kerdeztem mert van egy avar szarmazasu jobaratom sziberiaban, Hanti Mannysijjszki varosban es o akarta tudni vannak e meg igazi magyarok, mert ott van egy magyar muzeum amelyben meg lelehet tekinteni a magyarok, avarok, hantik es mannysik kozos torzsi eletet!!
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarország_népessége Sajnos Magyarország lakossága nincs 10millió
A kérdező hozzászólása: Igazad van a sokszinusegrol, engem az afrikai, es a kinai nem zavar sot szeretem a kinai eteleket, de a cigany agressziv allatfajta es Szent Istvan ota nem valtozott meg es azota nem illeszkedik be a 90 szazaleka! De ha elolvasod figyelmesen a kerdesemet, ott van hogy nam kizarolag en akartam tudni hanem egy Avar nemzetisegu baratom oroszbol, en pedig migigertem neki hogy kideritem a korulbeluli szazalekaranyt!
Nem értem, ennek a származásosdinak van valami értelme?
"De szerintem más országban, kisebbségként a magyarok is pont ugyanezt csinálnák." Na na, erre azért nem sok példát látsz. Ezt a 2%-ozást meg még mindig nem értem. Szó volt a születések számáról, ami egyértelmûen magasabb végeredményt tesz ki. Ami sajnos messze eszik a 2%-tól. Azok a gyerekek meg vannak születve. És cigányok. Vagy õk nem számítanak? Nem léteznek már most is vagy nem fognak felnõni? Vagy nem értem..

Hány magyar van a Facebookon?

A Facebook hihetetlen mértékben n?tt az elmúlt években és szerintem 2010 lesz az az év amikor magyarországot is teljes er?vel behúzza. Az iwiw-nek leáldoztak a napjai. Hány magyar regisztrált tag lehet? Van keresési opció ami ezt mutatja vajon?

Legjobb válasz: Hogy jön a barkácsoláshoz?:D de amugy sok magyar van fent. Én is fent vagyok:)

Hogy jön a barkácsoláshoz?:D de amugy sok magyar van fent. Én is fent vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Tudom rossz témakörbe lett téve véletlen, csak nem lehet utólag változtatni. Számadatokra lennék kiváncsi! azt énis látom hogy sokan...
http://www.facebakers.com/countries-with-facebook/HU/ Mindig itt látod az aktuális számot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, pontosan erre voltam kiváncsi! Remek oldal.
A kérdező hozzászólása: Facebook Magyarul - Lejárt az iwiw ideje? http://www.facebook.com/group.php?gid=10150090171970123 :)
Az nem látszik, hogy hány magyar, csak az, hogy 4, 2 millió magyarországi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!