Találatok a következő kifejezésre: Hány méter vonalat lehet (1 db)

Hány méter hosszú vonalat lehet húzni egy normális méretű ceruzával?

Kommentben elárulom 5válaszoló után.

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, de sztem kilómétereket... Mindenesetre mielõtt gyûljön össze az 5 válasz, mert kíváncsi vagyok :P

Fogalmam sincs, de sztem kilómétereket... Mindenesetre mielõtt gyûljön össze az 5 válasz, mert kíváncsi vagyok :P
A kérdező hozzászólása: saját kérdéshez hozzászólást nem lehet írni, csak úgy közlöm veled, csak kommentet lehet.és az egyéb kérdések témakör szerintem ezért is lett kitalálva részben.De nem idegesíteni akartalak.És te vagy szánalmas azzal.hogy odaírod, hogy kipróbáltam és 1 méterrel nagyobbat írsz.Mit kell vetíteni.Na én ezzel lezártam, nem fecsérlem az idõm egy hülye emberre aki egyszer azt írja kipróbáltam ennyi lett, azt leszólod a másikat.Csak te akadtál ki rajta.Érdekes nem?hahahahaha jött röhögök rajtad.
lehet írni más loginnal drága! de semmi baj! és további ilyen tartalmas életet kívánok neked, ilyen fontos és izgalmas probatételekkel, mint egy ceruza! sziaaaaa!
A kérdező hozzászólása: azt hiszem becsületes vagyok annyira, hogy ilyet nem teszek és nem írok más loginnal, de ha nem hiszed sajnálom.Jjj de el vagy szálva magadtól. Ez csak egy szaros kérdés.
Azt a hozzászólást nem õ írta, hanem én, de te egy h.p. vagy, és jobb ha gyorsan elkúzod innen a p..cs..at. Mit érzel ilyenkor amikor másokat "csesztethetsz"? Téged ez boldoggá tesz? Hát, sajnállak. Orvosi eset vagy, fordulj pszihiáterhez.
hu de szánalmasak vgytok.hogy lehet igy beszélni mint az elottem lévo irt? hát ne haragudj nagyon jol nevelt lehetsz!amugy meg mért en irhatna bárki? mi jogod van azt irni, hogy huzzon a ...? ez a ceruzás dolog meg tényleg nagyon izgi annyit a kérdésrol!
ez jó dolog, és ha vki pont ezt akarta esetleg kérdezni, legalább nem kell már kérdeznie... de nekem eszembe se jutott volna megkérdezni de örülök h tudom:) és nem kell fikázni senkit!! písz
Szerintem ez 1 nagyon izgalmas és elgondolkottató kérdés szerintem se kéne a másikat fikázni aki nem tud rá válaszolni és csak beszolni akar az mennyen innen ijenekre nincs szügség az oldalon ha nem bir magával valaki elégiccse ki magát és megnyukszik amúgy gratulálok a kérdés feltevõjének utána nézek és ha találok valamit leirom aki meg cikizi az csinálja azt amit az elöbb már leirtam [bocs de jobb nem jutott eszembe] ez 1 remek kérdés!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!:-)
Te is a Brainiacban láttad?
A kérdező hozzászólása: Ott is láttam, de azt hiszem valahol olvastam is róla, csak már nem tudom hol. Szia
nyafi nyafi nyafi ... megyek hányni tõletek
szerintem te vagy szánalmas, hogy ilyen kérdéseket teszel fel, amikor az oldal célja gondolom mások problémáinak megoldása! Ez aztán egy oriási probléma...ja, gondolom amugy az lesz, hogy az utolso kommented elotti hozzászolás nem is a tiéd...hát persze!és nem muszaj privikkel is bombázni meg ide is leirni ugyanazt, vagy papagáj vagy SZIVEM??? Vagy azt hiszed idegesít, ha ideírod??? Hát elárulom neked, hogy marhára!:) )))
A kérdező hozzászólása: Oda írtam írtam, hogy elég hihetetlen, hogy kipróbáltad.Akkor szerinted elhittem.Elég jól tudsz értelmezni.
szánalmas vagy szívem. ha nem érdekelt, és mindenen csak ki vagy akadva, minek jöttél ide? ( mármint az utolsó.)
Ha elkopik az elején, és nem hegyezhetetd tovább, akkor nem túl sokat...
Szerintem akár többszáz kilométert is. Ha az összehajtott papír - trükkjébõl indulok ki... :)
Ez valami beugratós kérdés:) Kíváncsi lettem.
na mongyad
"Kommentben elárulom 5válaszoló után." Ez volt a beugratás. :) )
A kérdező hozzászólása: itt a válasz csak nem vagyok mindig a gépnél és mikor néztem még nem volt 5db.bocsika. 6741méter hosszú vonalat lehet húzni.szerintem elég hosszú. És lehet hegyezni a ceruzát annak aki ebben kételkedett.
Ez érdekes válasz. Csak az a abj, hogy se az nem volt meghatározva, milyen anyagból van a ceruza, se az, hogy mennyire erõsen nyomod rá. Ezek ugyanis nagyban befolyásolják, hogy mennyire kopik, így azt is, hogy mekkora vonalat húzol vele. Kár, mert tényleg azt hittem, valami poénos beugratás lesz :(
A kérdező hozzászólása: Hb-s ceruzával és gondolom nem teljes erõdbõl feszülsz rá a ceruzával, így kielégítõ a válasz?
Majdnem beleorultem, annyira vártam már, hogy megírd. De mivel nem bírtam kivárni, hiszen késtél, ezért kiprobáltam, és nem helyes a válaszod mert 6742 méterig birta az én ceruzám! Ezt a makiságot. Fitoktatod a tudásodat, mert épp valahol olvastad?
A kérdező hozzászólása: Leírom ide is, hogy mit írtam az utolsó válaszolónak privibe: "késtem?1 válaszolóval.de aztán rögtön írtam.és te csak most írsz?elég érdekes.1 méteren vagy kiakadva?szerintem ez belefér a ceruza hibájába.Nem fitoktatom tudásom, én csak feltettem egy kérdést, amire gondoltam kiváncsiak az emberek és ha fitoktatnám, tán bajod van vele, én legalább mûvelõdöm és olvasok, nem úgy mint sok más ember a világon.Elég hihetetlen, hogy kipróbáltad, de mindegy.És nem tom ki fitoktatja a tudását, hogy ilyen fellengzõs választ adtál."
jesszus, te tényleg elhitted, hogy kiprobáltam???.... .....anyám!
Nincs jobb dolgotok?? Ti mibe vagytok!!!?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyan matematikai képlet, vagy eljárás, amivel meg lehet oldani ezt?

tegyük fel, hogy van egy elég nagy számunk (kb 10 jegyű), és tudjuk róla, hogy maximum négy féle egyjegyű szám szorzataiként megkaphatjuk ezt a számot úgy, hogy bármennyiszer felhasználhatjuk a számokat (pl: 2x3x2x4x5x3x4x4x4x2x3x5x5x5x5x5x4=2^3x3^3x4^5x5^6=3456000000
). adott a számunk, nem tudjuk róla, hogy melyik max. négy szám segítségével kaphatjuk meg, nem tudjuk, hogy ezek hányszor szerepeltek. ebben az esetben ki tudjuk számolni mindig, hogy mi volt ez a négy szám, és hogy hányszor kell venni?
eddig csak arra jutottam, hogy a prímtényezőshöz hasonló felbontással megpróbálom lebontani a számot, de ekkor nagyon sok esetet végig kellene próbálgatni.
ha bármilyen ötleted van írd :)
az egyik ilyen szám amivel ki akarom számolni a 429981696, itt lehet tudni hogy csak három féle számot használ, de a többinél lehet három is és négy is

3

Lányok, asszonyok! Ki az, aki nagyon jó volt matematikából? Mindíg is irigyeltem a jó matekos csajokat!

5

Csonka kúpot (eltolt csonka kúpot) melynek ovális az alapja, és egyik szára hosszabb a másiknál hogy rajzolom fel síklapra? "Vetület"

60cm kerületű alu füstkémény kibújik a padláson belül mért 32 fokos tetőn. Így a kémény tengelye és attól lejtésoldalán, tehát kint mérve kéménytől tatőn lefelé 122 fokos. Tehát a tető 58 fokos lejtésű. Kéményre , köré eső becsepegés ellen galléros kúp alakú "bádog" kéne. Van alu.táblám mely 2x1 méter. Alu.táblára képtelen vagyok rárajzolni a csonka kúpot mely ovális aljának és tetejének kell lenni. Azért ovális, mert, ha a tető vízszintes lenne akkor is ezt a kúpot a 60 centis kerületű kémpnyre úgy raknám rá, hogy felül 60 centi alul meg mondjuk 80 vagy 85 centi. De ugye a tető ferdesége nagyon megnehezíti, hogy milyen alakot vágjak ki a táblalemezből, milyet rajzoljak rá. Vágtam egy 1x1 méteres lemezt. Ezt még pont ketté vágtam ott ahová körzővel rárajzoltam a 60 centis kört. Kaptam két félpatkót. Így felmenvén a padlásra két patkót azaz U alakot ugye feltudtam tenni. De a gallér? Mondjuk úgy 20 centis magasságú. Az kifogott rajtam. Olyan gallér ami két félből áll, hogy felülről és alulról összetolva kúpot alkosson az sehogy nem sikerül. Ki tudja hogy rajzoljam egy alu. lemezre rá. De akár egy nagy papírlapra mintának?

0

Cosinus 3x=gyök2per2?

1

Nyomaték-erő számítása. A fogaskerék erőkar?

Adott egy 25kg/cm nyomatékú 14 rpm fordulatszámú motor, ami egy 2cm átmérőjű fogaskereket forgat, ami pedig egy 10cm átmérőjűt, egyszerűség kedvéért az áttétel is legyen 5:1hez. Mekkora nyomatékot fog leadni a kis fogaskeréken?
Tehát fordulatszám 2,8rpm, a nyomaték pedig: ?
Köszönöm a segítséget!

3

Van ilyen gép? (szaglás)

Ilyen műorra gondolok, ami sokkal érzékenyebb mint az emberi orr.

pl.
pl van távcső amitől sokkal jobban lehet látni
vagy halló készülékek, meg ilyen parabolás lehallgatókészülékek is, akkor gondolom van olyan is ami a szaglással kapcsolatos.

És ha van ilyen, akkor mennyivel jobb mint az emberi orr?

2

Nekem sosem mentek a "találd ki" dolgok. Ha lenne szobahőmérsékleten atomos hidrogéngáz, akkor elnyelné-e a látható fényt?

(Valóságban csak hidrogénmolekulákból álló gáz van szobahőmérsékleten. ) Vegyük figyelembe, hogy szobahőmérsékleten az atomok túlnyomó többsége alapállapotban van, ahol energiájuk -2,18aJ!

4

Mennyi négyzetméterben ez?

neharagudjatok de fiatal vagyok és nem tanultunk még ilyet, bútorlapot szeretnék csináltatni, apuék veszik
falipolc asztal fölé 120cm hosszú, 25széles
2999ft /négyzetméter
mennyibe kerülne egy ekkora lap?

3

100% os hatásfokú energiával el lehetne érni ilyesmit?

http://www.youtube.com/watch?v=luZklMqLgDs

11

Valaki el tudná magyarázni, hogy az (1-x) ^0.5 (gyökalatt 1-x) függvény deriváltja miért -1/ (2 (1-x) ^0, 5) ) (tehát a derivált mínusz 1 per 2gyökalatt 1-x)?

csak azt a mínusz előjelet nem értem, a többi stimmel

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!