Találatok a következő kifejezésre: Hány lélek ezen a (1 db)

Hány lélek van ezen a földön?

Mivel ha a reinkarnáció m?ködik,mindig mindenki újjászületik,gondoljunk csak bele,meghalok,ujjászületek,de vajon hányszor. Akkor nem is biztos hogy újra ember leszek. Itt a kérdésem vajon hány lélek van?

Legjobb válasz: Ez csak fordítva lehet. Mivel az emberiség létszáma gyorsan növekszik - ezért a legtöbb lélek még soha nem volt emberi testben. Új. Úgyhogy, ha elmész, és próbálják az elõzõ életeidet felidézni - 80% az esélye, hogy NINCS ilyen. Márpedig, aki odamegy, az érdekes módon mind fáraó, hadvezér, híres kurtizán volt... de érdekes :-()

Ez csak fordítva lehet. Mivel az emberiség létszáma gyorsan növekszik - ezért a legtöbb lélek még soha nem volt emberi testben. Új. Úgyhogy, ha elmész, és próbálják az elõzõ életeidet felidézni - 80% az esélye, hogy NINCS ilyen. Márpedig, aki odamegy, az érdekes módon mind fáraó, hadvezér, híres kurtizán volt... de érdekes :-()
Ez erdekes eszmfuttatas, csak van sok ember, akinek feltartak az elozo eletet, es teljesen lehetetlen, hogy osei éltek volna ott, ahol õ. Sõõt, legtobbszor nem rokonokhoz kotodik az emlékkép, még ha van gyakran olyan is.
És mivan hogyha a tudatalattiban megvanak az emlékek pl az ük apád angol volt és mélyen az agyadban valahogy az emlékét örökölted vagy egy állat valami képpen kötõdött hozzá ezért valaki úgy érzi állat volt pedig csak az õse emlékeinek kis részét megkapta mintha egy email elküldenénk csak itt épen a gec* ben benne van ez az én véleményem mert én is emlékszek olyan dolgokra amire nem lehet például anyámék esküvõje
Most megertettem valamit. Szerintem az van, hogy az emberiseg ugye novekedik, az allatvilag csokken, de hogy ezt mivel is magyarazhatjuk ilyen megkozelitesben. Szerintem az van, hogy régebb volt egy természetes ritmusa a lelkek fejlodesenek, viszont most mivel elégé "el van a vilag egy fele" borzaszto nehéz fejlodni lelki sikon, és ezért rengeteg ember, aki amugy normalis fejlodesi ritmussal akar mar nem is kene a foldon éljen, muszaj ujra, és ujra leszulessen, de mégis nehezen tud olyan közegbe kerulni, ahol olyan fejlõdest erhetne el, hogy tobbet ne kelljen mar ide leszülessen. Közben persze érkeznek olyan szellemek is kozénk, akik mar megertek arra, hogy emberi testben tevékenykedjenek, fejlodjenek. A kérdesre a valasz: Egyre tobb szerintem :| De nem igaz az sem, hogy hany éloleny, mert vannak, akik nincsenek fizikai testben (még/már)
Szerintem nem lehet kiszámolni! Nagyon sok!
Lehet hogy az emberiség száma növekszik, de nem lehet, hogy az állatoké meg csökken? :) Amúgy én azt hallottam, hogy sok lélek nem születik újjá azonnal, vagyis sokkal késõbb is újjászülethet! Évtizeddel, századokkal is, mivel ilyen szinten ugye nem létezik az "idõ"...
sok lélekj van a reinkarnáci szerint több 1000 milliárd , de a reinkarnáció elvi hülyeség
ahány élõlény van a fölödnön jelenleg annyi lélek.Nem értek egyet az elsõ hozzászólóval, nekem vannak ismerõseim akik foglalkoznak reinkarnációs utaztatással és még soha senki nem volt sem fáraó sem valami más híres ember.Újjá születhethetünk állat testébe is, ha elõzõ életünkben valami nagy hibát követtünk el.Ezért kell egy alacsonyabb létformában újjászületni.A budhizmusban ezért is tilos minden élõlény megölése. Addig születünk és halunk meg újra és újra míg tökéletesek nem leszünk, hogy ne kelljen újjászületnünk többé.Mindíg akkor születünk újjá, ha megfelelõek a körülmények arra, hogy egy új leckét tanulhassunk meg."Halálunk" után/azért írom idézõjelbe, mert a halál csak egy új élet kezdete egy másik síkon/ kiválasztjuk következõ életünket, szüleinket barátainkat stb ha minden összejön megszületünk és megtanuljuk a következõ leckét.
Nem értek egyet azzal, hogy mindenkinek lett volna elõzõ élete. Azzal meg végképp nem, hogy egyet "kihagyott" volna, és közben állatban élt. Gondolj arra, hogy az emberiség exponenciálisan szaporodik - és aki meghalt, az nem tûnik el, hanem új testet kap. RENGETEG új lélek kell, minden generáció alatt. És nekik NEM volt elõzõ életük!
Ember nem születhet újjá állattá. Az állatoknak nem olyan lelkük van, mint nekünk, õk leginkább ösztönösen élnek. A többiben pedig csak egyet tudok érteni az elõzõkkel...
Biblia szerint az embernek és az állatnak van lelke.Ezek szerint összes földi lélek=élõ állatok+élõ emberek.
bocs de a biblia szerint az állatoknak nincs lelke


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az hogy úgy érzem valaki nagyon hiányzik de nem tudom ki?

Nem gyermekre gondolok,nem is férjre,hanem úgy érzem hogy valaki még nagyon hiányzik , egy barát-lelkitárs, létezik hogy előző életemből valaki? és most nem találkozhattunk?

6

Megtudhatom valahogyan, hogy ebben az életemben mi a feladatom?

Nem szeretném ha a következő reinkarnációban ugyanazzal a feladattal küzdenék mert most nem voltam képes megoldani.

8

Nem akarom elveszteni ezt az életemet! Hogyan érhetném ezt el?

Ha meghalok, és reinkarnálódok, akkor el fognak veszni az emlékeim. Márpedig végre úgy érzem, hogy megtaláltam az otthonomat, a barátaimat, és úgy érzem, végre tartozok valahová. De ez nem lesz így örökké. Én viszont azt akarom, hogy örökké tartson, és az elkövetkezendő összes életemben emlékezzek erre az egyre. Valaki tud segíteni?

22

A buddhizmus szempontjából a szervátültetés kérdése? Mit szólnak ők hozzá? Szerintem nem örülnek neki (: igaza volt a cipőnek, hogy nem akarta kivetetni a szívét.

27

Meghalt a nagypapám. A lelke hová tűnik?

Lát, hall engem? Jól érzi magát? Most már jó helyen van? Mi történik vele? Újra leszületik a földre?

8

Paulo Cohelo tol olvastam 1eve egy konnyvet Az alef ett Bovebbenlent. Meg annyit h mennyek visza a mult beli reinkarnacios eletembe, h eljem ujra?

Azt irta a konyv vegen h neprobaljunk vissza menni a mult eletunkbe mert komoly psziches problemakat okozhat en nem probaltammeg meg edig vissza menni, valaki megprobalt felidezni a mult belei eletet?Valami tuzgyurut emlitet ha joll emlekszem, h ami fel,le megy ahogy a tuzgyuru kozepen allunk es egyrejobban gyorsul, es ha sikerult ellazulnunk,ellaludnunk kozben ahogy csak erre a tuzgyurure osszpotositunk akkor ujra eljuk a mult eletunket, az egyik reinkarnacios eletunket egy allomban... Cohelo azt irta alef ben h neki igy sikerult visza menni a a multbeli elletebe ahol o egy szerzetes volt, akki egetett azthiszem boszorkanysagokal vadolt lanyokat....

3

Hol lehet venni buddhista ékszereket Budapesten?

Mantrás gyűrűt vagy medált.
Köszi

1

Ki volt már klínikai halál állapotában?

Tapasztalatokat,légyszi írd le.(valamire kíváncsi vagyok)

10

Ki látta a Felhőatlaszt? Igaz, hogy a reinkarnációról szól?

Iszonyatosan meghatott a film. De fogalmam sincs miért. Mikor meghallom a Felhőatlasz sextett-et mindig sírni akarok. Vagy amikor megnézek egy jelenetet. Miért? 14/l

13

Mi a véleményetek erről? Ok és okozat

http://www.youtube.com/watch?v=mGgYB4HWCeo
Minden, ami történik a világban, az maga egy következmény,
nincsenek véletlenek, a sorsunk meg van "írva".
Minden cselekedetünk amiket hozunk, azt hisszük hogy önállóan csináljuk, és van választási lehetőségünk, de nem, azok is csak az agyunkban végbemenő biokémiai reakciók.
Ez mindent megmagyaráz.

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!