Találatok a következő kifejezésre: Hány km Magyarország és (2 db)

Hány km Magyarország és Svédország között a távolság?

Legjobb válasz: Repülõvel vagy közúton? Melyik várostól melyik városig?

Repülõvel vagy közúton? Melyik várostól melyik városig?
Hmm... Ha komppal mennél akkor olyan 1700 km körül van, ha körbe mennétek szerintem minimum 1000 km-vel hosszabb, de lehet kettõvel is. Érdemes megnézni mikor és honnan mennek pontosan kompok. Dániából egészen biztos.
A kérdező hozzászólása: Székesfehérvártól, de nem tudom melyik városig.Mondjuk a fõvárosig.Közúton kéne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Én régen az általános iskolai kórusommal mentem fellépni Svédországba, és az az út volt kb 1100-1200 km Malmöig. Mi komppal mentünk át Németországból , Sassnitzból indult és Trelleborgban, Malmötõl 10-20 km-re kötöttünk ki. Komppal érdemes szerintem menni.

Hány km van Magyarország és Fehéroroszország között?

Legjobb válasz: Szépen elõveszed a térképet és leméred! Vagy szépen megynitsz 1 online térképes oldalt és szépen leméred. Most komolyan azt hitted, hogy mi majd megnézzük neked? Meg egyébként sem egyértelmû a kérdésed! Légvonalban? Közúton? Honnan mérve? Fõvárostól, legközelebbi határtól? Ennyire ne legyünk lusták!

Szépen elõveszed a térképet és leméred! Vagy szépen megynitsz 1 online térképes oldalt és szépen leméred. Most komolyan azt hitted, hogy mi majd megnézzük neked? Meg egyébként sem egyértelmû a kérdésed! Légvonalban? Közúton? Honnan mérve? Fõvárostól, legközelebbi határtól? Ennyire ne legyünk lusták!
A Budapest Minszk távolság 1150 Km. Itt egy link. Change route-> beírod a kezdõ, és a végpontot, -> search! http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/gbr/dyn/controller/..
az elsõ válaszolónak teljesen igaza van! mért nekünk kellene kikeresgélnünk? ráadásul Fehéroroszország kétszer akkora, mint Mo. honnan tudnánk, hogy melyik részére?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!