Találatok a következő kifejezésre: Hány kilót el egy (13 db)

Hány kilónak néztek? Egy nagyon jó alakhoz képest az enyémet hol helyeznétek el? (KÉPPEL)

Mostanában minden bajom van az alakommal,ezért véleményeket szeretnék kérni ha lehet :)

Legjobb válasz: Elrontott fogyókúra,nem hasból kellene fogyni,lényegében itt semmibõl. A sport még segíthet ezen a zombi alakon,de ne fogyjál többet.

Elrontott fogyókúra, nem hasból kellene fogyni, lényegében itt semmibõl. A sport még segíthet ezen a zombi alakon, de ne fogyjál többet.
A kérdező hozzászólása: 164 vagyok :)
Elõzõ vagyok, magasságot nem írtál. De ha 170 cm vagy, kb 60 kilóra tippelek.
Melled méretére is kiváncsi lennék, de egyébként szerintem 10-es skálán ha pontozni kell, ez nálam 8 és fél.:-)
A kérdező hozzászólása: szerintem csak a fény miatt olyan kiálló. Itt már nem áll ki http://kepfeltoltes.hu/view/121114/2012-11-14_18.47.00_www.k.. vicces kép :)
amúgy nem az számít hány kiló vagy, hanem hogy az összkép jó-e. 3.voltam
Jesszus, azok ott a bordáid, amik olyan csúnyán kiállnak?
nincs itt semmi zombi alak... szerintem szép a tested csak a bordád van ki túlságosan...
A kérdező hozzászólása: zombi alakon?
átlagos nem sportoló fiatal nõi test. 10/6 viszont a csontozat és az arányaid alapján sporttal ebbõl simán lehetne 10/10est csinálni.

Hány kiló kenyeret fogyasztotok el egy nap, és hányan vagytok?

Kérdésem abból adódik, hogyha akárkinek is elmondom, hogy nálunk bizony elfogy aza 2kiló kenyér naponta, mindenki csodálkozik :o)) Persze van, mikor 1kilót veszek, de akkor kell még plusszba vagy 15zsemle :)

Legjobb válasz: 1/2 kiló kenyér fogy átlagba, hárman vagyunk,vagy kb.6-8db zsömle ha nincs kenyér

1/2 kiló kenyér fogy átlagba, hárman vagyunk, vagy kb.6-8db zsömle ha nincs kenyér
Gyerekkoromban nálunk is fogyott ennyi, de fizikai munkát végeztek. Mi 3-an vagyunk, 1/4 kiló kenyér+3+1 zsemle. Ha finom a kenyér, akkor 1/2 kg. Mi nem is reggelizünk a lánnyal, és ebédre vagy vacsira sokszor tészta van, vagy krumpli. Nem is eszünk sokszor csak a párom keresi, hogy legyen. Eszünk levest, és még vmi 2-at, s én másnap elviszem azt a két szikkadt szeletet. A lányom talán gyümölcsöt eszik, vagy a tegnapi zsemlét, mert a párom meg hazahozza a melegben nem kívánja.
Nalunk is 1 kg kenyer 2-3 napig eltart, pedig 3-an vagyunk, ahhoz viszonyitva mind a 3-on van plusz kilo :) Ugyhogy nem ettol fugg, szerintem.
vegyél kenyérsütõ gépet! Sokkal finomabb lesz, kiadósabb, tartalmasabb! NEm fog annyi elfogyni, mert nincs tele óriáslyukakkal. egy próbát megér, tényleg nagyon jó!
és ha nem vagy Magyarországon akkor nem puffadsz fel a kenéyrtõl?
A kérdező hozzászólása: 16:26 -es válaszoló, Tyû édesapádnak is van étvágya!Akárcsak a férjemnek! Köszönöm mindenki válaszát. Hát, igen, a túlzott szénhidrát bevitel... De mivel senki sem olyan ducibb, ezért nem nagyon nézzük, sajnos, hogy mit eszünk. Nálunk már ez van megszokva, kenyér nélkül nem telik el egy nap sem. Írigylem pedig azokat a családokat ahol nem kell naponta 1000 forintot kenyérre költeni, de inkább erre mint cigire, ugyanis büszkén kijelentem, hogy soha életemben nem cigiztem, se a férjem! Szép napot :) )
nálunk kb félkiló per hét. és legtöbbször barna kenyér vagy valamilyen barnás. érdekes, mikor magyarországon vagyok mi is sok fehérkenyeret eszünk és rosszulérzem magam utána, olyan felpuffadt vagyok, és lomha.
Változó.Van hogy veszünk egy fél kiló kenyeret és harmadnap már pirítósnak esszük meg.4en vagyunk!:)
Szerintem akkor lenne egészségtelen ennyi kenyér, ha túlsúlyosak lennnének. De mint ahogy leírta hogy mennyi a család súlya, pont ideális:) Mi 2 nap alatt ennénk meg 1kg kenyeret. Mondjuk én egy nap 1 szelet kenyeret eszek, szóval nem vagyok vmi kenyeres:) 16/L
Szerintem ne zavarjon, hogy valaki csodálkozik ezen, annyit egyetek amennyi jól esik.Jó az étvágy, az a jó.Ha nincs durva túlsúly, mért ne egyen az ember.Én is imádok enni.
Nálatok senki sincs elhízva, ennek örülhetsz, nem baj az ha sok kenyeret esztek, de ahogy olvasom változatos az étrend és naponta többször is esztek. Akkor meg, senki ne csodálkozzon!
Húúú, jó kenyérevõk vagytok. Mi ketten vagyunk a párommal, de 1 kg kenyeret még soha nem vettünk. Kb. fél kiló kenyér a legtöbb amit megveszünk és annak is csak a felét esszük m eg, ha megesszük. Inkább kiflit zsömlét veszünk átlag napi 4 db.-ot. Hozzáteszem, mi nem vagyunk kenyeresek, van aki mindenhez eszik kenyeret. Ha mások csodálkoznak azon hogy ti 4 en megesztek napi két kiló kenyeret, akkor mit szólnának ahhoz, hogy a szüleim ketten megesznek 2 kilót naponta, mondjuk fõleg apum eszi mindenhez.(meg is látszik rajta) Ha friss a kenyér akkor akár 1 kilót megeszik együltébe.
Mi 3-an vagyunk, fél kiló kenyér 2 nap alatt fogy el, valamikor még abból is marad, bár mi inkább müzlisek vagyunk reggelinél, biztos ezért.
nagyon egészségtelen ennyi kenyeret enni.. mi öten vagyunk, és napi egy kiló kenyeret eszünk meg, de hogyha jön hozzánk valaki és marad vacsira, akkor jut bõven neki is
Elõzõ vagyok. Elírtam: alap esetben 6-an vagyunk, 3 felnõtt, 3 gyerek...
Vagyis a 18:12-es voltam. Bocs. :D
Szia! Mi ketten vagyunk a férjemmel (a baba még a pocakomban), van hogy napi fél kg fogy, de van amikor 2 napig esszük a fél kg kenyeret. Ez nagyban függ attól is, hogy épp mit fõzök. maszatka
reggelire zsemlét eszünk mindenki egyet. vacsira egy kg kenyeret, de általában még marad valamennyi. 5en vagyunk
Mi alapesetben összesen 5-en vagyunk, 2 felnõtt, 2 kisgyerek, és egy kisbaba, aki még csak szopik. Így kb. fél-1 kiló kenyér fogy naponta, attól függõen, hogy mit fõzünk. Most viszont itt van az összes unokahúgom-öcsém, így összesen 7 gyerek van, meg 4 felnõtt, így elfogy a napi 2 kiló kenyér.
Márhogy a harmadát. A táplálék egyharmadát adja a gabona. Az 1000 ft elég sok, lehet, hogy érdemes lenne egyszer-egyszer sütni! De sütõben, nektek a gépi nem elég!
Valaki mást írt, de egészséges ennyi kenyér. Az a jó, ha az étkezés 3-át a gabona adja. Csak így elterjedt, hogy nem egészséges, persze, nem, annak nem aki elhízott. De mi alig eszünk, mert keveset mozgunk, ilyenkor nyáron egy kis barack vagy dinnye meg leves és még valami, nem kívánjuk.
Nálunk egy kilo kenyér kb 3 napig elég vagy még tovább! Ja és hárman vagyunk!
Tátott szájjal néztem a félkiló kenyért evõket... mi 5en vagyunk és napi 2 kiló kenyér is elfogy.. senki sem túlsúlyos, viszont mi nem sajnáljuk rá a pénzt... ha kidobunk félkilót akkor ki...

Egy shetlandi póni hány kilót bír el? (lent az adatok)

Nagy részben shetlandi póni "A csoportú" de van benne egy kicsi izlandi póni is.

Legjobb válasz: Nekem van egy shetland pónim (keverék) 14 éves lányom aki 58 kg ráült csak úgy hülyeségbõl és elbírta mondjuk ez egy alkalom volt. Rendszeresen nem tudom hogy menyit bírna el max. Nekünk 23 kilós gyerekünk lovagolja néha. De egyébként mire szeretnéd használni ?

Nekem van egy shetland pónim (keverék) 14 éves lányom aki 58 kg ráült csak úgy hülyeségbõl és elbírta mondjuk ez egy alkalom volt. Rendszeresen nem tudom hogy menyit bírna el max. Nekünk 23 kilós gyerekünk lovagolja néha. De egyébként mire szeretnéd használni ?
A kérdező hozzászólása: Én úgy hallottam hogy az izlandi póni nagyon erõs jó test felépítésû póni. Ezért gondoltam hogy néha egy kis kikapcsoló séta lovaglásra a 10 éves gyereknek.
1. vagyok . Ezt jól hallottad, viszont azt írtad hogy , , nagy részben shetlandi, , Mekkora a pónid ? és mennyi idõs ? hogy séta lovaglásra akarod használni.
A kérdező hozzászólása: 1 méter a marmagassága de még 2 éves és nõni fog. Majd késõbb lovagoljuk ..
A ló nagyátlagban a saját súlyának 15-20%-át bírja el, ennek fényében gondolkozz. Azt tedd hozzá, hogy természetesen a dologhoz kell az is, hogy a lónak legyen kondija, mert amelyik csak öt hetente sétál fél kilométert, az nincs rendes kondiban, és innentõl kezdve nem is fog elbírni akkora súlyt, mint amekkorát könnyeden el tudna vinni, ha rendesen edzésben lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) oda fogok figyelni a kondijára is


Egy haflingi hány kilót bír el maximum?

Legjobb válasz: Hát, ha a régi fajta hafi, amit az elõzõ is írt akkor igen, de ezek a mai hafik már sokkal véznábbak, 60-70 kilónál nem ültetnék rájuk nehezebbet. De egyede válogatja.

Hát, ha a régi fajta hafi, amit az elõzõ is írt akkor igen, de ezek a mai hafik már sokkal véznábbak, 60-70 kilónál nem ültetnék rájuk nehezebbet. De egyede válogatja.
Mivel a Haflingi nem egy póni hanem a legkisebb hidegvérû lófajta, ezért a 90 kilót is elviszi.
Szia! Én régen ültem hafin, 60-65 kiló voltam akkor, és minden gond nélkül elügetett alattam. :)
Szerintem nem az a lényeg hogy halálra dolgoztassuk. Nem a maximumot kell keresni, hanem azt, amit még kényelmesen visz.
Mivel nem póni, ezért elbír kb 90-100kg rövid távon rövid ideig , (30-45 percig)

Egy Walkaloosa hány kilóig bírja el az ember? Mondjuk nagyon jól tud lovagolni? : . Közepesen tud lovagolni? : .

Milyen ló a walkaloosa? Van valakinek ilyen lova? Lehet venni magyarországon?

Legjobb válasz: Mennyibe kerül egy walkaloosa?

A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül egy walkaloosa?
A kérdező hozzászólása: Az ember tud jól és közepesen lovagolni!
Ha jól nézem ez valami gangló lehet. Õszintén szólva nekem nem tetszik. Kilóig szerintem annyit bír, mint bármely más normál méretû ló, max 120 kilóban állnék meg a lovas súlyában. Szerintem ilyet itthon nem fogsz találni, max ha importálsz az USA-ból.
http://www.lovasok.hu/index.php?i=9978 - ez alapján annyira újkeletû dolog, hogy nem is fajta igazából, a mérete, magassága, egyáltalán a külleme sem stabil, nincsenek meghatározott értékmérõ tulajdonságai, amiket stabilan örökíthetne; így meg elég nehéz megmondani, hány kg-ig lehet ráülni, mert nagyon nem mindegy, hogy 600 vagy 1300 fontos a kis drága, 120 felett nem nagyon ültetnék rá lovast semmiképp, akármilyen olimpikon lovas is, az meg nagyon relatív, hogy mit jelent, hogy valaki közepesen tud lovagolni, számomra aki közepesen tud, az már nem töri fel a ló hátát azzal, hogy össze-vissza pattog és csúszkál, leülésnél belevágódik a ló hátába, vagy félrenyergelt.
Ja igen, kihagytam, de kizártnak tartom, hogy ezt a fajtát, ami még az õshazájában is a tenyésztés legelején jár, de annyira, hogy az elképesztõ (itthon erre az állapotra még meg sem kapná a fajta jelzõt), kizártnak tartom, hogy haza tenyészetet találj, esetleg olyan magánszemélyt, akinek van egy lova, amit méregdrágán hozatott be, de ráunt, de szerintem ezt is csak nagyon nagy szerencsével. Hozass be egy lovat Amerikából, esetleg egy tenessee-t, appaloosa mént már találsz itthon is; igaz, nem annyit, mint külföldön, így nehezebb lenne igazán jól megválasztani a tenyészpárt. Én amúgy nem kísérleteznék ezzel a lóval, mert még annyira az elején járnak, hogy nem fizetnék egy kísérleti valamiért súlyos százezreket egyáltalán azért, hogy a fél világot átutaztassam, és ki tudja aztán, mire lesz jó a paci...
Mondjuk a lovasok.hun az a gringó a jobb oldali képen sem 60 kiló. Nekem nem tetszik a járása :/
A kérdező hozzászólása: Igen! De nekem azért bejön! :) Gidrán, Nóniusz? tetszenek?

Egy honapba hány kilot lehet leadni? Holnaptol kezdem el.

Legjobb válasz: 2-4. Ezen felül, már csak szép kis izomveszteséggel, mert azt a szervezet könnyebben leépíti, hasznosítja.

2-4. Ezen felül, már csak szép kis izomveszteséggel, mert azt a szervezet könnyebben leépíti, hasznosítja.
En majustol mostanig fogytam 14 kilot, ezt kiszamoltam, hogy kb 1, 8 kilo egy honapban es fel kilo hetente kb es ezt nem ehezve fogytam hanem zsirbol
minden attól függ, hogy neked most milyen "alakod van" most nyilván egy 110 kilós elhízott emberen nem sok izom van, szóval zsírból fog fogyni, akármit is csinál szerintem, aztán amikor az utolsó harmadban van, elkezdhet izomra gyúrni nem? egy hónap 4-5 kiló az egészséges, de egy hét alatt is le lehet annyit adni
Aki egy het alatt 4-5 kilot fogy az föleg vizveszteseg miatt törtenik Az nem igazi zsirbol valo fogyas Az igazi sulyvesztes lassu, ugy ahogy a hizas se volt egy gyors folyamat Aki hamar fogy hamar hizik vissza , plusz h a bör is logni kezdhet a gyors fogyassal

Hány kilót bír el egy átlagos gidrán ló?

Legjobb válasz: 80-90 kg-ot elbír szerintem.

80-90 kg-ot elbír szerintem.
Saját súlyának bõ 20%-át gond nélkül vinnie kell. 100-120 kg-t elvisznek, ha nagyon muszáj.
120-at is, de nem feltétlen elõnyös. Befolyásolja a fizikai állapota. Ha fájós hátú, vagy gyenge kötésû még kevesebbet bír.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. még annyi hogy ügetni és esetleg vágtázni is tud ekkora sújú emberrel?:120? vagy esetleg csak 80 kg?
Tud mindent, nyilván nem szép dolog 120 kilóval 45 fokban a belét kihajtani vágtában hosszú egyeneseken - de az 30 kilóval se ildomos ilyen idõben. Ésszel kell dolgozni vele, a ló határait, aktuális állapotát, kondiját figyelve. A 120 kg annyiban lehet húzós, hogy ott már azért tudni kell lovagolni, 40 kg-vel is szét lehet vinni egy ló hátát, de ha 120 kg pattog a hátán, az csúnya eredményt szülhet.

Szerintetek kb hány kilót bír el egy medencelétra?

Legjobb válasz: 105kg vagyok, engem elbír.

105kg vagyok, engem elbír.

Ilyen alakot el lehet érni tornával? Egy 170 cm-es lánynál ez az alak hány kiló kb?

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/379218_374518..

Legjobb válasz: olyan 57-58 kg a magasságából kiindulva!!

olyan 57-58 kg a magasságából kiindulva!!
Ja, 55-60 kb :)
én 174 cm vok 55 kg..szerintem sok...
És az kit érdekel meg hogy jön ide? (Mármint az utolsó...)
én szerintem meg gebe
szerepjátékoztok?
Igen, el. Én 98 vagyok és simán elbír.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolót nem értem, másodiknak köszi az infót. Olyan széket keresünk a gyerekszobába, ami minket is elbír, ha leülünk az asztalhoz gyurmázni, játszani.
Nekünk svala gyerekszékeink vannak az ikeából, 100 kilós ismerõsöm nincs, de kb 75 kilós férjemet elbírja bõven. Nekem ez strapabíróbbnak tûnt, mint a mammut, amikor az ikeában néztem, azért ezt vettem. Valahogy ez nem tûnt olyan borulékonynak. De úgyis megnézed, mielõtt megveszed és majd eldöntöd.
A gyerekorvosnál ilyen székek voltak a játszóasztal mellett a váróban. A párom 97 kg--an ráült és a széknek nem lett baja. Nem tûnt úgy, hogy mindjárt szétesne. Szerintem stabil székek. Ja és évek óta ezek vannak ott, több 100 gyerek nyüstöli és semmi bajuk sincs.
Igen, nekunk támlás van és simán elbírja a kb. 90 kilos férjemet is.
Nekünk is támlás van, mindennap ülünk rajta, én 80 kg vagyok, második babával várandós, a férjem pedig 95 kg. Semmi baja a székeknek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!