Találatok a következő kifejezésre: Hány kilót el (37 db)

Hány cm és hány kiló volt a babátok, amikor nem fért el már az autós hordozóban (0-13), és váltani kellett nagyobb ülésre?

Legjobb válasz: Nálunk nem is az volt a baj, hogy nem fért el, hanem nem érezte jól magát fekve, és ki akart mászni a hordozóból. Ez 8 hónapos korában volt (ekkor kb. 8 kg volt). 9 hónaposan váltottunk 0-25-ös ülésre, õ még ekkor is csak 8,3 kiló volt. De így legalább nem kellett mindig feküdnie, és sokkal jobban elvolt benne, mert kilátott, nézelõdhetett. Dönthetõt vettünk, így ha alszik le tudom az ülést dönteni.

Nálunk nem is az volt a baj, hogy nem fért el, hanem nem érezte jól magát fekve, és ki akart mászni a hordozóból. Ez 8 hónapos korában volt (ekkor kb. 8 kg volt). 9 hónaposan váltottunk 0-25-ös ülésre, õ még ekkor is csak 8, 3 kiló volt. De így legalább nem kellett mindig feküdnie, és sokkal jobban elvolt benne, mert kilátott, nézelõdhetett. Dönthetõt vettünk, így ha alszik le tudom az ülést dönteni.
10 hónaposan vettünk 9-18 üléest Akkor volt 9 kiló és 79 cm.
9 hós kora óta nem fér el hosszban, de ülni még nem tudott. 1 éves kora óta (akkor 9 kg és 75cm volt) ül szemben a menetiránnyal. azóta ül stabilan.
11 hósan vettünk neki 9-25-ös ülést.Dönthetõ, kagyló.9kg és 75cm volt.Szeretett volna kilátni Õ is és igazából ezért kellett váltani.
11 hónaposan vettünk, mert az eladó azt mondta hogy 13 kiloig ugyse használja senki, hanem az a fontos mikor már a baba lába nem fér el, pl nyomja az elsö ülés. az én kisfiam 11 honaposan volt kb 10 kilo, de magas, azota gyerekülés van ezt jobban szereti és én is.
Most 7 hónapos a lányom, már megrendeltem az ülést. Még kb. 1 hónapot kihúzunk a hordozóval, mert még nem elég stabil az ülése. Legutóbbi mérésen volt 8300 gramm és 71 centi, de azóta nõtt hosszra. De már nagyon nem bírja a hordozóban, kényelmetlen neki. Folyton elõre dõl benne, fel akar ülni.

Hány kiló kenyeret fogyasztotok el egy nap, és hányan vagytok?

Kérdésem abból adódik, hogyha akárkinek is elmondom, hogy nálunk bizony elfogy aza 2kiló kenyér naponta, mindenki csodálkozik :o)) Persze van, mikor 1kilót veszek, de akkor kell még plusszba vagy 15zsemle :)

Legjobb válasz: 1/2 kiló kenyér fogy átlagba, hárman vagyunk,vagy kb.6-8db zsömle ha nincs kenyér

1/2 kiló kenyér fogy átlagba, hárman vagyunk, vagy kb.6-8db zsömle ha nincs kenyér
Gyerekkoromban nálunk is fogyott ennyi, de fizikai munkát végeztek. Mi 3-an vagyunk, 1/4 kiló kenyér+3+1 zsemle. Ha finom a kenyér, akkor 1/2 kg. Mi nem is reggelizünk a lánnyal, és ebédre vagy vacsira sokszor tészta van, vagy krumpli. Nem is eszünk sokszor csak a párom keresi, hogy legyen. Eszünk levest, és még vmi 2-at, s én másnap elviszem azt a két szikkadt szeletet. A lányom talán gyümölcsöt eszik, vagy a tegnapi zsemlét, mert a párom meg hazahozza a melegben nem kívánja.
Nalunk is 1 kg kenyer 2-3 napig eltart, pedig 3-an vagyunk, ahhoz viszonyitva mind a 3-on van plusz kilo :) Ugyhogy nem ettol fugg, szerintem.
vegyél kenyérsütõ gépet! Sokkal finomabb lesz, kiadósabb, tartalmasabb! NEm fog annyi elfogyni, mert nincs tele óriáslyukakkal. egy próbát megér, tényleg nagyon jó!
és ha nem vagy Magyarországon akkor nem puffadsz fel a kenéyrtõl?
A kérdező hozzászólása: 16:26 -es válaszoló, Tyû édesapádnak is van étvágya!Akárcsak a férjemnek! Köszönöm mindenki válaszát. Hát, igen, a túlzott szénhidrát bevitel... De mivel senki sem olyan ducibb, ezért nem nagyon nézzük, sajnos, hogy mit eszünk. Nálunk már ez van megszokva, kenyér nélkül nem telik el egy nap sem. Írigylem pedig azokat a családokat ahol nem kell naponta 1000 forintot kenyérre költeni, de inkább erre mint cigire, ugyanis büszkén kijelentem, hogy soha életemben nem cigiztem, se a férjem! Szép napot :) )
nálunk kb félkiló per hét. és legtöbbször barna kenyér vagy valamilyen barnás. érdekes, mikor magyarországon vagyok mi is sok fehérkenyeret eszünk és rosszulérzem magam utána, olyan felpuffadt vagyok, és lomha.
Változó.Van hogy veszünk egy fél kiló kenyeret és harmadnap már pirítósnak esszük meg.4en vagyunk!:)
Szerintem akkor lenne egészségtelen ennyi kenyér, ha túlsúlyosak lennnének. De mint ahogy leírta hogy mennyi a család súlya, pont ideális:) Mi 2 nap alatt ennénk meg 1kg kenyeret. Mondjuk én egy nap 1 szelet kenyeret eszek, szóval nem vagyok vmi kenyeres:) 16/L
Szerintem ne zavarjon, hogy valaki csodálkozik ezen, annyit egyetek amennyi jól esik.Jó az étvágy, az a jó.Ha nincs durva túlsúly, mért ne egyen az ember.Én is imádok enni.
Nálatok senki sincs elhízva, ennek örülhetsz, nem baj az ha sok kenyeret esztek, de ahogy olvasom változatos az étrend és naponta többször is esztek. Akkor meg, senki ne csodálkozzon!
Húúú, jó kenyérevõk vagytok. Mi ketten vagyunk a párommal, de 1 kg kenyeret még soha nem vettünk. Kb. fél kiló kenyér a legtöbb amit megveszünk és annak is csak a felét esszük m eg, ha megesszük. Inkább kiflit zsömlét veszünk átlag napi 4 db.-ot. Hozzáteszem, mi nem vagyunk kenyeresek, van aki mindenhez eszik kenyeret. Ha mások csodálkoznak azon hogy ti 4 en megesztek napi két kiló kenyeret, akkor mit szólnának ahhoz, hogy a szüleim ketten megesznek 2 kilót naponta, mondjuk fõleg apum eszi mindenhez.(meg is látszik rajta) Ha friss a kenyér akkor akár 1 kilót megeszik együltébe.
Mi 3-an vagyunk, fél kiló kenyér 2 nap alatt fogy el, valamikor még abból is marad, bár mi inkább müzlisek vagyunk reggelinél, biztos ezért.
nagyon egészségtelen ennyi kenyeret enni.. mi öten vagyunk, és napi egy kiló kenyeret eszünk meg, de hogyha jön hozzánk valaki és marad vacsira, akkor jut bõven neki is
Elõzõ vagyok. Elírtam: alap esetben 6-an vagyunk, 3 felnõtt, 3 gyerek...
Vagyis a 18:12-es voltam. Bocs. :D
Szia! Mi ketten vagyunk a férjemmel (a baba még a pocakomban), van hogy napi fél kg fogy, de van amikor 2 napig esszük a fél kg kenyeret. Ez nagyban függ attól is, hogy épp mit fõzök. maszatka
reggelire zsemlét eszünk mindenki egyet. vacsira egy kg kenyeret, de általában még marad valamennyi. 5en vagyunk
Mi alapesetben összesen 5-en vagyunk, 2 felnõtt, 2 kisgyerek, és egy kisbaba, aki még csak szopik. Így kb. fél-1 kiló kenyér fogy naponta, attól függõen, hogy mit fõzünk. Most viszont itt van az összes unokahúgom-öcsém, így összesen 7 gyerek van, meg 4 felnõtt, így elfogy a napi 2 kiló kenyér.
Márhogy a harmadát. A táplálék egyharmadát adja a gabona. Az 1000 ft elég sok, lehet, hogy érdemes lenne egyszer-egyszer sütni! De sütõben, nektek a gépi nem elég!
Valaki mást írt, de egészséges ennyi kenyér. Az a jó, ha az étkezés 3-át a gabona adja. Csak így elterjedt, hogy nem egészséges, persze, nem, annak nem aki elhízott. De mi alig eszünk, mert keveset mozgunk, ilyenkor nyáron egy kis barack vagy dinnye meg leves és még valami, nem kívánjuk.
Nálunk egy kilo kenyér kb 3 napig elég vagy még tovább! Ja és hárman vagyunk!
Tátott szájjal néztem a félkiló kenyért evõket... mi 5en vagyunk és napi 2 kiló kenyér is elfogy.. senki sem túlsúlyos, viszont mi nem sajnáljuk rá a pénzt... ha kidobunk félkilót akkor ki...

Nem tudjátok hogy lehet e otthon tartani szurikátát? Úgy értem engedélyezett vagy tiltja valamilyen törvény vagy hasonló. És kb mennyibe kerülhet? Kb. hány centi magas? Hány kiló? Harap? Sokat kell vele törodni? Hány éves korig élnek?

Én szeretnék venni1szurikátát és már azt is tudom hogy mi lesz a neve, ha kiváncsiak vagytok válaszoljatok a kérdésemre és megtudhatjátok!Irjatok z email címemre is.

Legjobb válasz: Titva van a tartása,mivel vadon élõ állatok! A vadászgörény is cuki és azt még tartani is lehet!

sztem timonnakk nevezné el xD nem lehet venni ! sõt egyedül nem lehet tartnai sõt ez egy vadállat harap , félõs , de ha utána olvastál volnálk akkor tudnád
Nem.Ez egy vadon élõ állat, nem is bírná ki fogságban.Láttad már, hogy ezek az állatok hol élnek???Föld alatti alagutakat ásnak, és családokban, csoportokban élnek.Még ha lehetne is háznál tartani, elõ tudnád teremteni a számára szükséges környezetet?A megfelelõ méretû talajt bizonyos határokon belül, ellátás stb, stb, stb.
Titva van a tartása, mivel vadon élõ állatok! A vadászgörény is cuki és azt még tartani is lehet!
Szerinte Tö Rodnie lesz a neve :D Eltaláltam? :) Szupcsi lesz egy szuri káta!
Elsõ válaszoló! Milyen az a max hangya?Érdekelne.Naon cukkcsi lehet.
Nem lehet venni. Az elsõ válaszolónál a pont. Amúgy minden állattal sokat kell "törodni"...
Én nem hiszem el, hogy valaki tényleg így ír.
100-as iq alatt max hangyát tarthasz.
nemtucc venni sehol.
Nem tuggyuk :-))
NEM!!!!!! (jó a helyesírásod)
Ezt kaptam emailben a kérdezõtõl xD http://kephost.hu/image-9323_4BA14DAB.jpg
A kérdező hozzászólása: AmúgY ha tudni szeretnétek én nem magyar iskolába járok azért roszz a magyar hejesirásom úgyhogy ne csú ológyatok velem nektek meg nrm megy a szlovák hejesírás na akkor most énis csúfológyak veletek?mert megtehetem!
Szia! Nem lehet tartani szerencsére. Gondolj bele hol és milyen körülmények között élnek Õk. Szenvedne háziállatként, és ezt te sem akaratod:) Egyébként még ha be is lehet csempészni akkor is rettenetesen drága. Egy kifejlett állat, kétlábra állva 20cm, úgy tudom. Igen, biztosan harap, mert vadállat.

Hány kilót bírna el?

Sziasztok van egy pónink a lovardában . Fõnként kicsik járnak így csak egy lovas tudná lovagolni( õ a haladóbb aki elbír vele hisz belovaglás alatt van) Arra lennék kíváncsi mennyit bírna el szerintetek? A póni marmagassága szalaggal 120 cm és kb. 450 kg. kb 1 éve kezdtünk el ráülni. Szerintetek hány kiló a max amit elbír magán nem kárt téve magának havonta 4-5 alkalommal? a 30 éves párommal (80 kiló kb.) vígan vágtázik. Nem tûnik neki nehéznek.

Legjobb válasz:
Szia! Ha az a póni tényleg 450 kg, akkor ott valami nagy baj van. Lemértétek, és a mérleg mutatta ezt, vagy csak tippeltétek? Egy póni átlagosan kb. 250kg, a 450kg, amit írtál, az a rendes nagy lovak átlagsúlya inkább. A szalaggal mért marmagasság neméppen a ló magasságát adja. A szalaggal mért marmagasságból a bottal mért magasságtól való eltérése alapján, a ló kondijára lehet következtetni. (A szalaggal mért mindig többet mutat, mint a bottal mért) - tehát akkor milyen magas is az a póni? Szerintem vagy a súlyát, vagy a marmagasságát (még ha szalaggal is), elmértétek, mert nem létezik, hogy 450 kiló legyen egy kevesebb mint 120 centis póni... Egy ló áltagosan a saját testtömegének kb. 20%-át bírja el kényelmesen. Egy 2-300 kilós póni tehát elhordoz magán egy 50 kilós embert úgy, hogy abból nem származik baja. Maximum(!) 60 kilóst. A 80 kilós párod szerintem nagy rá, mert bár vannak olyan pónik, amik egyes lovas könyvek szerint, nagy súlyú embereket is képesek messzire elhordozni a hátukon (pl az Exmoorról azt írták, 90-110 kilós emberrel is megbirkózik, aztán hogy ebbõl mennyi igaz.. ), attól még ártalmas az ekkora súly a számukra. Könnyebb lovas nincs, aki ráülhetne, és ért hozzá?

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Ha az a póni tényleg 450 kg, akkor ott valami nagy baj van. Lemértétek, és a mérleg mutatta ezt, vagy csak tippeltétek? Egy póni átlagosan kb. 250kg, a 450kg, amit írtál, az a rendes nagy lovak átlagsúlya inkább. A szalaggal mért marmagasság neméppen a ló magasságát adja. A szalaggal mért marmagasságból a bottal mért magasságtól való eltérése alapján, a ló kondijára lehet következtetni. (A szalaggal mért mindig többet mutat, mint a bottal mért) - tehát akkor milyen magas is az a póni? Szerintem vagy a súlyát, vagy a marmagasságát (még ha szalaggal is), elmértétek, mert nem létezik, hogy 450 kiló legyen egy kevesebb mint 120 centis póni... Egy ló áltagosan a saját testtömegének kb. 20%-át bírja el kényelmesen. Egy 2-300 kilós póni tehát elhordoz magán egy 50 kilós embert úgy, hogy abból nem származik baja. Maximum(!) 60 kilóst. A 80 kilós párod szerintem nagy rá, mert bár vannak olyan pónik, amik egyes lovas könyvek szerint, nagy súlyú embereket is képesek messzire elhordozni a hátukon (pl az Exmoorról azt írták, 90-110 kilós emberrel is megbirkózik, aztán hogy ebbõl mennyi igaz.. ), attól még ártalmas az ekkora súly a számukra. Könnyebb lovas nincs, aki ráülhetne, és ért hozzá?
A kérdező hozzászólása: bocsánat elrontottam az adatokat:/ bottal mérve 120. túlsúlyos a póni, 300-400 kg körül van. hidegvérû és sportpóni félvér van benne ha jól tudjuk. nagyon masszív. Sajnos nincs . Fõképpen gyermek lovagoltatásal foglalkozunk , iskola lovaink vannak. ennek lett hozva õ is , de nagyon pörgõs, csak haladó lovas tudja lovagolni. még nem egy lány de õ se vékony bár kissebb mint a párom. 70-75 kg körül van. Õ megfelelne? neki a tudása is megvan hozzá. Nem rendszeres edzésrõl lenne szó , hetente 1 max 2 alkalom csak hogy ez a póni is legyen használva. hátha idõvel õ is beállna.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az a baj, hogy ha túlsúlyos, akkor eleve nagyobb súlyt kell cipelnie, mint amekkora egészséges neki, így még érzékenyebben érintheti elsõsorban a lábait és a hátát az, ha a megengedettnél nehezebb lovas ül rá. Igazából ha nem lehet máshogyan megoldani, akkor persze nincs baj vele, pláne ha nem naponta történik (bár ha nem naponta, akkor nem tudom, hogyan fogja a póni rögzíteni a kis fejében a tanultakat?), de én javasolnék elõtte neki egy "fogyókúrát". Lecsökkenteném a szemestakarmány adagját, ha kap olyat, nagyobb súlyt fektetnék a szálas és zöldtakarmányra, valamint a nagy víztartalmú takarmánykiegészítõkre (répa, alma), és minden nap mozgatnám egy fél-egyórát, futószáron. (Persze nem azonnal durr bele a közepébe, fokozatosan kell hozzászoktatni mindenhez, de sürgõsen el kell kezdeni kondiba hozni, mert ez így nem állapot. Még ha hidegvérû van benne, egy 120 kilós póninak a 400 kiló akkor is rengeteg) Természetesen ha elérte a kellõ kondit, és tovább használjátok, és igényli, akkor lehet adni neki egy kevés szemestakarmányt, mert nem a lesoványítása a cél, hanem az, hogy kondija legyen, és az elért állapotot megfelelõ mozgatással és takarmányozással fenntartsátok. Ha már nincs rajta túlsúly, akkor kevesebbet árt majd neki, ha nehezebb lovas lovagolja. Figyeljétek mindenesetre a lábait, nem keletkeznek-e rajta idõvel beszûrõdések. Mert ha igen, az azt jelenti, hogy nem bírja a strapát, szóval muszáj lesz tartani akkor magatokat a max. 50 kilós lovashoz.
Bocs elírtam: 120 centis póninak a 400 kiló..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Holnap kipróbáljuk mit produkál a lányka és a póni. állatorvost is kértünk hozzá , mi a véleménye errõl.
Futószárrazzátok hogy legyen kondija. Ne etessétek túl. Kicsit hagy fogyjon. A 80 kilóval vígan elszaladgál, nem lesz baja. :) A 20 %-ot nem tudom hogy ki találta ki, de mindenki ezzel jön. Egy kis általános iskolás lányka aki 20-25 kiló, is elviszi a nehéz iskolatáskát. Ami akár 8-10 kiló is lehet. Én 95 kilóval 105 cm-es pónin is lovagoltam, vígan elbírt. Csak természetes hogy hamarabb elfárad.

Most kezdtem el fekvenyomni. Hány kilóval kéne kezdenem?

Most 20-al kezdtem de nem tudom hogy jó-e szval aki csinálja az írjon 16/F

Legjobb válasz: 16 éves vagy és fiú? 40kg-val nyugodtan nyomhatod, én 14 évesen 40 kg-val csináltam ,de elbírtam 65kg-t is. Most 50kg-val 15 évesen tolom sorozatba. Mondjuk mindenkinél más, hogy hány kg-t bír el, ha sok neked a 40 akkor 30kg-val próbálkozz. Mindig csinálj 7x kinyomást, kicsit pihenj, és újra sorozatba 7x nyomd ki.

16 éves vagy és fiú? 40kg-val nyugodtan nyomhatod, én 14 évesen 40 kg-val csináltam , de elbírtam 65kg-t is. Most 50kg-val 15 évesen tolom sorozatba. Mondjuk mindenkinél más, hogy hány kg-t bír el, ha sok neked a 40 akkor 30kg-val próbálkozz. Mindig csinálj 7x kinyomást, kicsit pihenj, és újra sorozatba 7x nyomd ki.

Akik anorexiásak vagy bulémiásak voltak miért lettek azok? Hogy csinálták h bírták ki az éhezést hánytatást? Hány évesen kezdték magasság és súly és hány kilóra fogytatok? Voltak valami módszerek h titkoltátok el szülők elől? Írjatok lemindent.

Legjobb válasz: Ideges eredetû, nem véletlenül anor. nervosa a latin neve. Az önbüntetés, a felnõtté válás, (felnõtt) szexualitás elutasítása húzódik mögötte, ezen kívül persze minták követése is tetten érhetõ, de az önmagában nem elég kialakulásához. Egészségügyi okokból indokolt, tudatos fogyáshoz a legszarabb módszer, rosszabb, mint a kövérség.

Ideges eredetû, nem véletlenül anor. nervosa a latin neve. Az önbüntetés, a felnõtté válás, (felnõtt) szexualitás elutasítása húzódik mögötte, ezen kívül persze minták követése is tetten érhetõ, de az önmagában nem elég kialakulásához. Egészségügyi okokból indokolt, tudatos fogyáshoz a legszarabb módszer, rosszabb, mint a kövérség.
Kövérnek látják magukat, még akkor is, ha vékonyak, és mindent megtesznek, hogy egyre soványabbak legyenek, ezért éheztetik magukat (ha tudnák, hogy az ellenkezõjét érik el vele...)
Én "jó úton" voltam az anorexia felé.Csúfoltak általánosba h kövér vagyok, közbe csak nagy volt a mellem.Nem ettem 1 hétig, meg ilyeneket csináltam. Szélesebb a csipõm mint az átlag, ezért nadrágot nem találtam magamra, és ha botlba mentem csak sírtam, hogy nincs rámvaló nadrág.Lementem 40 kg-ig, azóta tönkrement a vérnyomásom és a cukrom. Folyton leesik mindkettõ, a bõröm nagyon rossz minõségû lett, hajam alig volt. Most visszahíztam egészségesre, de már nincs mellem, elég formátlan lettem :( 164 centi 55 kg-ról kezdtem és 40 kg-ig meg se álltam. Nem kellett titkolni, mert a suliba ugyebár kapta ebédet, amit nem ettem meg sose, így nem vették észre a szüleim. És egy tanács: ne legyél anorexiás v bulimiás! Tönkreteszi a szervezeted teljesen!!
én 53-54 vagyok..de 48 ra sehogy sem tudok lefogyni!:(
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok az lenni csak érdekel a téma én 160-161centi vagyok 44-45 kiló. Aki még tud történetet mondani az léccci írjon. Meg h mit h csinált hogy bírta ki az éhezést és bulémiások is írjanak!

Mennyit híztatok terhesség alatt, mikor kezdtetek el hízni? Szülés után hány kilóval jöttetek el a kórházból?

Én 23 hetes kismama vagyok és eddig 8kg-ot híztam.

Legjobb válasz: A kisfiammal 26kg-ot híztam, de nagyon vékonyka voltam elõtte. 54-rõl lettem 80kg, 179cm-el. A lányommal már 65kg-ról kezdtem, összesen híztam 7kg-ot, szinte nem is volt pocim. A fiam 3280g, a lánykám 2980g volt.

A kisfiammal 26kg-ot híztam, de nagyon vékonyka voltam elõtte. 54-rõl lettem 80kg, 179cm-el. A lányommal már 65kg-ról kezdtem, összesen híztam 7kg-ot, szinte nem is volt pocim. A fiam 3280g, a lánykám 2980g volt.
7 kg jött fel, remélem pár napon belül megtudom, mennyivel jövök ki a kórházból. 40+4 hkm
Elsõ, de jó ilyen történeteket is olvasni. Mindenhol csak azt olvasom, ismerõseim is csak azt mesélik, hogy szinte semmit sem híztak vagy max pár kilóval lettek többet. Ezzek képest én a 17. hétben már +5kilónál tartok (174 cm magas vagyok) amellett, hogy figyelek az étkezésemre! :-)
Szia! 13kg-ot híztam, a gyerkõcöm 4, 85-tel született. Azt nem tudom, mennyivel jöttem ki, de kb. két hónap alatt terhesség elõtti súlyomból leadtam még 10 kg-ot a szoptatással.

Pitbike hány kilot bir el? Menyivel mehet kb? milyen pitbike-ot válaszak?

hányéves korig használható?

Legjobb válasz: egy normális pitbike simán elmegy terepen 100-110kilós emberrel is,erõs váza van erõs telókkal. akárhány éves korig használható,mérete ne tévesszen meg ezek a mocik felnõtteknek készülnek nem gyerekeknek. nincs köztük automata váltós nem is tudod õket átalakítani azzá,4sebeségesek plusz egy üres. 90 el is mennek gyári fogaskerékkel ha meg nagyobbat raksz elõre akkor 100feltt mennek simán. persze ezek a midsize pitek nem pedig a minikerekûek, azok lassabbak. választani csak minõségi verseny piteket ajánlok,sok gagyi pit van sajnos,õket kerüld.

egy normális pitbike simán elmegy terepen 100-110kilós emberrel is, erõs váza van erõs telókkal. akárhány éves korig használható, mérete ne tévesszen meg ezek a mocik felnõtteknek készülnek nem gyerekeknek. nincs köztük automata váltós nem is tudod õket átalakítani azzá, 4sebeségesek plusz egy üres. 90 el is mennek gyári fogaskerékkel ha meg nagyobbat raksz elõre akkor 100feltt mennek simán. persze ezek a midsize pitek nem pedig a minikerekûek, azok lassabbak. választani csak minõségi verseny piteket ajánlok, sok gagyi pit van sajnos, õket kerüld.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
A kérdező hozzászólása: a midsize abol van automata váltos?
nincs egyik pit sem automat a midsize egyébként annyit jelent hogy a kerék mérete 12/hátul/14 colos /elõl/. mini meg lehet 10-12, 8-10
egyébként miért olyan fontos hogy automata legyen?

Egy shetlandi póni hány kilót bír el? (lent az adatok)

Nagy részben shetlandi póni "A csoportú" de van benne egy kicsi izlandi póni is.

Legjobb válasz: Nekem van egy shetland pónim (keverék) 14 éves lányom aki 58 kg ráült csak úgy hülyeségbõl és elbírta mondjuk ez egy alkalom volt. Rendszeresen nem tudom hogy menyit bírna el max. Nekünk 23 kilós gyerekünk lovagolja néha. De egyébként mire szeretnéd használni ?

Nekem van egy shetland pónim (keverék) 14 éves lányom aki 58 kg ráült csak úgy hülyeségbõl és elbírta mondjuk ez egy alkalom volt. Rendszeresen nem tudom hogy menyit bírna el max. Nekünk 23 kilós gyerekünk lovagolja néha. De egyébként mire szeretnéd használni ?
A kérdező hozzászólása: Én úgy hallottam hogy az izlandi póni nagyon erõs jó test felépítésû póni. Ezért gondoltam hogy néha egy kis kikapcsoló séta lovaglásra a 10 éves gyereknek.
1. vagyok . Ezt jól hallottad, viszont azt írtad hogy , , nagy részben shetlandi, , Mekkora a pónid ? és mennyi idõs ? hogy séta lovaglásra akarod használni.
A kérdező hozzászólása: 1 méter a marmagassága de még 2 éves és nõni fog. Majd késõbb lovagoljuk ..
A ló nagyátlagban a saját súlyának 15-20%-át bírja el, ennek fényében gondolkozz. Azt tedd hozzá, hogy természetesen a dologhoz kell az is, hogy a lónak legyen kondija, mert amelyik csak öt hetente sétál fél kilométert, az nincs rendes kondiban, és innentõl kezdve nem is fog elbírni akkora súlyt, mint amekkorát könnyeden el tudna vinni, ha rendesen edzésben lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) oda fogok figyelni a kondijára is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!