Találatok a következő kifejezésre: Hány kilósnak lennie egy (8 db)

Hány kilós egy egészséges, nem elhízott nápolyi masztiff? Kiskorában mennyi kilónak kell lenni?

most 9 hetes a nápolyi masztiffom és 10 kiló ,az sok vagy épp kevés?és mikor mennyinek kell lennie?

Legjobb válasz: "A tápanyag kiegészítés veszélye Természetes, hogy ezekben a hónapokban kölyökkutyádnak a legmegfelelõbb táplálékot szeretnéd nyújtani. Egyesek úgy gondolják, ez csak úgy valósítható meg, ha kutaájuk tápját kiegészítik, ez azonban különbözõ egészségügyi problémához vezethet. Akár vitaminok, kalcium tabletta, konyhai ételmaradék, joghurt vagy hús etetésével felborítható az ásványi anyagok és tápanyagok egyensúlyban lévõ kölcsönhatása, mely egyensúly igen fontos szerepet játszik. Egy ásványi anyag túlzott bevitele megakadályozhatja más ásványi anyagok felszívódását. Túlzott mennyiségû kalcium csontnövekedési zavarokhoz vezethet, fõleg a nagytestû fajtákban. Egy kiváló minõségû kutyatáp pontosan a kutya életszakaszának, illetve méretének megfelelõen van kialakítva, biztosítja számára a teljes és optimális összetételû tápanyagot-kiegészítés nélkül."

"A tápanyag kiegészítés veszélye Természetes, hogy ezekben a hónapokban kölyökkutyádnak a legmegfelelõbb táplálékot szeretnéd nyújtani. Egyesek úgy gondolják, ez csak úgy valósítható meg, ha kutaájuk tápját kiegészítik, ez azonban különbözõ egészségügyi problémához vezethet. Akár vitaminok, kalcium tabletta, konyhai ételmaradék, joghurt vagy hús etetésével felborítható az ásványi anyagok és tápanyagok egyensúlyban lévõ kölcsönhatása, mely egyensúly igen fontos szerepet játszik. Egy ásványi anyag túlzott bevitele megakadályozhatja más ásványi anyagok felszívódását. Túlzott mennyiségû kalcium csontnövekedési zavarokhoz vezethet, fõleg a nagytestû fajtákban. Egy kiváló minõségû kutyatáp pontosan a kutya életszakaszának, illetve méretének megfelelõen van kialakítva, biztosítja számára a teljes és optimális összetételû tápanyagot-kiegészítés nélkül."
Ez kutyánként változik, nem lehet megmondani melyiknek hogyan alakul a növekedési üteme. Arra figyelj, hogy ne nõjön hirtelen magasságra sem és dagi se legyen, inkább tartsd vékonyan. Ha száraz tápot adsz neki, nagyon figyelj a fehérje tartalmára... Nekem egyébként bullmasztiffom van, õ 6-7 hónapos koráig heti 1 kg-ot gyarapodott, azóta lelassult, 1 éves múlt és 42 kg, nincs rajta felesleg, most fogja magára szedni az izmot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ megfogadom :D
Ok, na erre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy prémium táp mellett káros neki a plusz kalcium!!!! A táp tartalma annyit, amennyire szüksége van! Gagyi tápnál persze, szokták ajánlani kiegészítésként, de itt semmi szükség rá, mert ront a helyzeten!! "Ha nagytestû kölyökkutyád van… …akkor neki alacsonyabb a metabolizációs rátája, mint a kisebb testû fajtáké. Mivel növekedése nagyobb mértékû, kifejlett kori testtömegét a 18-24 hónapra éri el, késõbb, mint a kisebb fajták, így számukra kisebb energiát kell biztosítani. A nagytestû kölykök egy sor nagymértékû változáson megy keresztül. Tény, hogy a nagytestû fajták általában gyorsabban nõnek, mint kistestû társaik, de a legjobb, ha ezeket a kölyköket olyan táppal etetjük, mely fedezi igényeiket, azonban nem engedi a túl gyors növekedést, mert ez abnormális csontfejlõdéshez vezethet. A nagytestû kölykök igényeit a kisebb mennyiségû kalcium is fedezi. Azok a kölykök, melyek túl sok energiához és kalciumhoz jutnak túl gyorsan növekednek, mely csontfejlõdési, vagy izületi problémákhoz vezethet. Az õ esetükben a cél, egy visszafogott, egészséges növekedési arány. Ennek érdekében fontos, hogy olyan táplálást válasszunk, melyben precízen van összeállítva a zsír, a kalcium, a foszfor, és ez az összeállítás a nagytestû kölykök igényeinek felel meg."
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=lavet+calcium&num=10&hl=hu&biw.. ilyen a kalcium tablettája
A kérdező hozzászólása: bocsánat pontosabban Brit csak félre írtam
A kérdező hozzászólása: tápot eszik az a neve a tápnak h Birt...happy dogot akartunk venni neki csak elmentünk egy ilyen kisálatboltba és ott kértünk happyt és mondta h az nem jó olyat nem is árul csak az ilyen nagyon jókat és még tanácsokat is ad szóval szerintem jó az a bolt...
De mit eszik a kutyus? Tápot v fõztök neki? Ha tápot, akkor milyen fajtát?
A kérdező hozzászólása: ilyen lavet kálciumot kap nem tudom hogy az milyen...az állatorvos szokta adni mikor például oltásra visszük a zö kagylót is õ adta
A kérdező hozzászólása: zöldkagylót kap és kálciumot is , nem tápba hanem tablettába (kagyló meg úgye kapszula) az állatorvos mondta hgy jót tesz neki meg azt is hogy nem szabad elhízlalni kiskorában sem nagykorában mert izület gondjai lesznek meg ilyesmik és megsántul szóval igyekszünk nagyon vigyázni rá. én most itthon vagyok egész nap és tudok foglalkozni vele.volt egy Bordeauxi dogunk és az 4 évesen elpusztult gyomor csavarodása lett.
A zöldkagyló nagyon jó! Viszont a kalcium káros, ha prémium v szuperprémium kategóriás tápot kap!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ az állatorvos adott ilyen izületére valami zöld kagylókapszulát meg mindennap megeszik egy darab kalcium tabletat szóval vigyázunk h nehogy valami baj legyen az izületeivel meg a csontjaival

Hány kilósnak kellene lennie egy 6 hónapos foxi kiskutyának?

szuka kutyus

Legjobb válasz: Ne a wikipédiát vedd alapul, az egy szabad enciklopédia, bárki írhat oda. Most például oda írhatnám, hogy a Foxterrier fekete, s amíg valaki észre nem veszi, hogy rosszak az információk és nem jelzi, addig ott marad az, hogy a Foxi fekete. Tudtommal a Foxi nem girnyó, sõt, ilyen kis zömök testalkatú.

Ne a wikipédiát vedd alapul, az egy szabad enciklopédia, bárki írhat oda. Most például oda írhatnám, hogy a Foxterrier fekete, s amíg valaki észre nem veszi, hogy rosszak az információk és nem jelzi, addig ott marad az, hogy a Foxi fekete. Tudtommal a Foxi nem girnyó, sõt, ilyen kis zömök testalkatú.
A kérdező hozzászólása: máshol is olvastam h 8 kg

Hány kilósnak és milyen magasnak kell lennie egy 4 hónapos Rottweilernek?

Esetleg ha valaki meg tudná mondani hogy egy éves koráig havi lebontásban hány kilósnak és milyen magasnak kell lennie. Én mindenhol csak a feln?tt kutya súlyát és magasságát találom, kölyök kutyáét sehol.

Legjobb válasz: gondolom azért kérded mert szaporítótól vetted/kaptad evvel semmi bajom sincs nekem is volt/van onnét kutyusom. emígy a súly. kilátszanak a bordái: ha igen, akkor sovány ha nem látszanak ki: próbáld kitapintani, ha nemtudod megtapintani akkor el van hízva ha kitudod tapintani a bordáit mégha nemis látszanak ki akkor a legjobb foojábán van a kutyusod. emígy nem kell félni ha kicsinek találod majd 1 éves korában ugyanis a kutya 2 éves koráig nõ. általában elõször magasságra és aztán szélleségre vagy mind a 2 egyben de akkor lassabb a fejlõdés.

gondolom azért kérded mert szaporítótól vetted/kaptad evvel semmi bajom sincs nekem is volt/van onnét kutyusom. emígy a súly. kilátszanak a bordái: ha igen, akkor sovány ha nem látszanak ki: próbáld kitapintani, ha nemtudod megtapintani akkor el van hízva ha kitudod tapintani a bordáit mégha nemis látszanak ki akkor a legjobb foojábán van a kutyusod. emígy nem kell félni ha kicsinek találod majd 1 éves korában ugyanis a kutya 2 éves koráig nõ. általában elõször magasságra és aztán szélleségre vagy mind a 2 egyben de akkor lassabb a fejlõdés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólást de mégis érdekelne a súlya számokban.Törzskönyvezett mindkét szülõ. Várom a további hozzászólásokat!
Nagytestû kutyánál a legpontosabban úgy tudod kiszámolni hogy arányban van-e, hogy 1 hét = 1 kiló. Az én bullmasztiffom most 17 hetes és 17 kiló, tehát pont ideális. Remélem, segítettem ezzel valamennyit :)
akkor 4 hetesen 4 kg volt? ööö... kicsit többnek kéne lennie nem? bár bullmacikhoz nem nagyon értek.
ki pontoz itt mindenkit le? ( 1. valaszolo vok)
A kérdező hozzászólása: Várom még a válaszokat, az eddig válaszolóknak köszönöm.

Hány kilósnak kell lennie egy labrador kutyának?

a kutya kedden lesz 7 hetes

Legjobb válasz: 50

50
Milyen 50?A kan max 40 a szuka max 35.
A kérdező hozzászólása: ajh "a kutya kedden lesz 7 hetes"
A kérdező hozzászólása: elõbb olvasd el teljesen a kérdést -.-"
Szerintem mérd le.
85
Szerintem 1 max 2.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha 1kiló körül van (+-100g) az jó?
Mutass pár képet róla, abból elég jól meg lehet állapítani, hogy alulfejlett-e vagy nem. Gondolom te vagy az a kérdezõ, ahol a mama nem fogadta el a kölyköket. Ha kicsi is, ne aggódj, az anya nélkül maradt kölyköknél gyakran elõfordul. Ha vége a tejes idõszaknak, més simán össze tudja magát szedni jó minõségû kaja és relatíve sok mozgás mellett.
A 18:40-es vagyok. Van a Royal Caninnak van nagyon jó tápszere meg a Starter tápja is nagyon jó. Érdemes azt venned. Drága de jó. A Fressnapfban lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: Igen én vagyok! :) máris belinkelek egy képet, köszi hogy segítetek.. Igen kicsit attól tartok hogy nem olyan "husos" mint e korú társai, de gondolom ez azért is van mert "tápos".. Én is néztem a Stratert azt is veszem majd meg de csak ha késõbb olyan 5-6hetes korában.
A kérdező hozzászólása: Délután feldobom a képet, a fényképezõn van frissebb kép!
20-25
A kérdező hozzászólása: Az én kutyám 30 kg, de soványnak találom. Nem is túl jó evõ.
A miénk most egy éves és 60 kg. Nagyon jó evõ és még egy kicsit puhos is, szóval szerintem a 30 kg rendben van. Ha jókedélyû és sokat mozog, fut, játszik, akkor ne aggódj.
A miénk 50 kiló volt, úgy körülbelül, és jó evõ volt , sõt nagyon jó evõ! De mit értesz az alatt, hogy nem jó evõ? Különben az se jó ha elhízik a kutya , és még csak fél éves. Ha nincs valami betegsége, megerõsödik, és egy szép izmos kutya lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Úgy értem hogy rossz evõ hogy válogat, de ha kap mondjuk egy darab csirkehúst pl. comból akkor azt egy normális kutya rögtön megeszi (szinte lenyeli egyben) az én kutyám meg kiköpi, nézegeti, úgy csinál mintha rágcsálná kicsit, megint kiköpi... szóval játszik a kajával.
A kérdező hozzászólása: 17:14-es a te kutyád félévesen volt 50 kg??
Elnézést, úgy értettem egy éves kora felett volt 50 kiló. Fél évesen kevesebb, vagyis a kérdezõ 30 kilós kutyája rendben van, ha nincs betegsége, egy éves korára, az is megnõ ekkorára.
A kérdező hozzászólása: Köszi Dantes

Hány kilósnak kell lennie egy 3 hónapos beagle-nek? Az enyém 7kilós, de nem tűnik kövérnek.

Legjobb válasz: Az én beagle-m is 7 kg volt 3 hónaposan.Szerintem ez normális.

Az én beagle-m is 7 kg volt 3 hónaposan.Szerintem ez normális.
Az én beagle-m 3 hónapos korában alig volt 1, 5 kg. Most 10 hónapos, és 14 kg.
az enyém hat hetesen volt 1, 5 kg és most semmivel sem nagyobb mint más beagle pedig már négy éves.elsõ voltam.

Hány kilósnak kell lennie egy babának 3 hósan?

Az enyémnek nagyon jó az étvágya,3hós és 8 kg., anyatejet kap+tápszer. Addig sir mig nem kap enni.

Legjobb válasz: Elég jó súlyban van a babád! Az enyém május 20-án volt 4 hónapos és 7200 g. Ehhez pedig 72 cm. Azt mondta a védõnõm, hogy ez teljesen normális. Kérdezz rá Te is.

Elég jó súlyban van a babád! Az enyém május 20-án volt 4 hónapos és 7200 g. Ehhez pedig 72 cm. Azt mondta a védõnõm, hogy ez teljesen normális. Kérdezz rá Te is.
A 8kg egy 7-8 hónapos csecsemõ átlagos súlyának felel meg, tehát elég jó húsban van. Az én lányom 4 hónaposan volt 5, 8 kg, és azt mondták, hogy átlagos, rendben van a súlya. A gyerekorvos, védõnõ nem szólt, hogy duci a babád, nem javasoltak valamit? Lehet, hogy be kellene vezetni a forralt vízet v. teát és próbálni tartani a 3 órát két etetés között. De nem akarok butaságot írni, õket kell megkérdezni.
Az én kisfiam 3 hónaposan 6100gr és 62cm
Az én kislányom 3 hónaposan 62 cm és 7 kiló volt. Csak anyatejet kap.
ez függ a születési sulytól is! nem mindegy h 3 kg-al vagy 4el indul az életbe:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!