Találatok a következő kifejezésre: Hány kiló 5 4 (6 db)

4-5 éves gyereked hány centi és hány kiló?

4.5 éves a kislányom. Béres cseppet kezdtem adni neki, de mivel mindennap látom, nem veszem észre ha esetleg hízni kezd. (megnőtt az étvágya) Nem tudom kb mikor álljunk le egy kicsit a béres cseppel :). Bár lehet hogy észre veszem ha pufibb :). Most 110 cm és 17 kiló.

Legjobb válasz: Lány, 4,5 éves, 16 kb, 112 cm. A béres cseppet kúrában kell adni, 2-3 hónap, és szünet. Érdemes õszre, télre idõzíteni, amikor kiürülõben van a szervezet.

Lány, 4, 5 éves, 16 kb, 112 cm. A béres cseppet kúrában kell adni, 2-3 hónap, és szünet. Érdemes õszre, télre idõzíteni, amikor kiürülõben van a szervezet.
Az én kislányom júliusban lesz 4.5 éves és 105 cm/16kg.
kisfiam 4, 5 éves.15 kb és 107 cm.Én is picinek tartom, étvágya nagyon rossz, de mindenki mondta ne aggódjak mert lesz õ még nagyobb is.étel mellett nem fog éhen halni, eszik ha éhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) .
4éves fiam 19kg, és 110cm felett van picivel.
4, 5 éves kisfiam 95cm és 14kg, mondjuk mi sem vagyunk nagy termetûek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Akkor kb 3 kiló plusznál megállunk, valahogy így :)
5 éves státuszon 111 cm és 19 kg volt a fiam.
4, 5 éves a fiam, 17, 5 kg és 112 cm.
Nem tudom. Nekünk a 3-6os volt 7 kilóig is jó, úgyhogy gondolom elég egyéni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Pici lányom 3 hónapos és 6, 3 kg. Akkor még egy ideig talán jó lesz a 4-9-es. Nem kövér, kicsit hurkás a lába, meg elég hosszú is.Most akkora, mint a nagyobbik 5 hónaposan, pedig kisebb súllyal született:-) A nagynál a libero vált be, ott mindig elõbb váltottunk, így a Pampers nem ismertem.
én is mindíg hamarabb váltottam mint ami rá volt írva a csomagra!
kisfiam 8700gramm, és 5öst használunk, mert elég erõs testalkata van, így kényelmetlen volt neki a 4es
Mi babánk sem duci, kicsit húsos fõleg a combjánál:) így 8kg volt mikor váltottunk 4-es pelusra, azaz tegnap:) 6hónaposan, csak most liberot vettünk Neki eddig nem használtuk, pamperst vettük eddig.
A 3-6 kg-os verziót, kb 4, 5 kilósan nõtte ki :( Mindig úgy próbálok vásárolni, hogy amint megüti az alsó határt, onnantól azt használjuk. Nem kövér a babánk, de husis combjai vannak, emiatt kellett 4, 5 kg-nál átállnunk,
Nekünk most kb. 8, 5 kg a 4 hónapos "picur", és a pampers premium care 3-as, aki 9 kilóig van, még jó rá. Nem megy mellé belõle semmi :)
Attól is függ mennyire hurkás a lába a picinek.Pl:nekünk épp e miatt nem jó a Liberó, mert az szûk volt a lányomra a combjánál.Mondjuk õ 4050g-al született. Kb.3hónapos korától hasztnáljuk a 4-es méretet, ami 7-18kg-ig jó, õ akkor volt 7kg. Most már 6hónapos és 8700g. Neked hány kg a babád?
Nálunk a 3-6os 5kiloig, a 4-9es 8kiloig volt jó... nem duci a babám.
mi is ezt a méretet használjuk 6, 90kg körül lehet a súlya Babónak. pedig jó husis combija van.

Hány kilót fogyok ezzel a módszerrel 4-5 hónap alatt?

A terv a követhezõ. Elõször az étrendemet változtattam és belesoroltam a reggelit is. Naponta 6-szor étkezem(reggeli,tízórai,ebéd,uszonna,vacsora,alma - vacsora= 2 óra lefekvés elõtt, alma= kb 20 perc lefekvés elõtt), lassan eszem kissebb mennyiségben. Az étrendembe belesoroltam az 5 adag gyümölcsöt és 5 adag zöldséget is. Továbbá minden nap kardió eddzést végzeg (<http://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s) ,és tavasszal belesorolom a napi fél óra kocogást is. Jelenleg kb 52 kiló vagyok és 160 centi. Tudom hogy nemvagyok kövér de mégis szeretnék formába jönni a nyárra :-) . Tudnátok esetleg némi tippeket adni hogy mivel bõvíthetném a kis 'tervem' ? Szakértõk! Meglehet állapítani hogy hány kilót fogyok? (Cél- 42-45kg) :-) Elõre köszönöm válaszaitokat.

Legjobb válasz: Nagyon jó, egészséges életmódot írtál itt le. Végre valaki, aki tudja, hogyan kell tartós fogyást elérni! Annyit még hozzávehetsz esetleg, hogy kb. óránként egy pohár friss vizet igyál meg. Ezzel az életmóddal, ha nem csak idõszakosan, hanem tartósan csinálod, akkor néhány hónapon belül be fog állni a súlyod az egészséges értékre, ami a te magasságodhoz kb. 50kg. A 42-45kg nagyon kevés lenne.

Nagyon jó, egészséges életmódot írtál itt le. Végre valaki, aki tudja, hogyan kell tartós fogyást elérni! Annyit még hozzávehetsz esetleg, hogy kb. óránként egy pohár friss vizet igyál meg. Ezzel az életmóddal, ha nem csak idõszakosan, hanem tartósan csinálod, akkor néhány hónapon belül be fog állni a súlyod az egészséges értékre, ami a te magasságodhoz kb. 50kg. A 42-45kg nagyon kevés lenne.
Az almával lehet, hogy gondok lesznek, a gyümölcssavtól éhesebb lehetsz. Nekem legalábbis mindig meghozta az étvágyamat az alma.


4-5 üveg eperdzsemhez kb. hány kiló epret kell vennem?

Legjobb válasz: Mekkorák az üvegek?? Mert nem mindegy.....:D

Mekkorák az üvegek?? Mert nem mindegy.....:D
A kérdező hozzászólása: Mondjuk fél literes
akkor kb 6kg-t
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hány kiló az 5' 4''?

Legjobb válasz: ez biztos tömeg?? sztem inkább olyan 150-160 centi lehet

ez biztos tömeg?? sztem inkább olyan 150-160 centi lehet
Az 5' 4" nem tomeg, hanem magassag. 1' (foot)= kb.33 cm, es 1" (inch) = 2, 54 cm. Tehat (3x33)+(4x2, 54)=165+11, 6= kb.171, 6 cm.
A kérdező hozzászólása: xD Ok és köszi :)
33*5 plusz 4*2, 54 az 175, 16 mivel 4*2, 54 az 10, 16 nem 11, 6

A dm -s pelus milyen árban van és hány darabos a kislányom 14 kiló lassan van e 4+ os vagy 5 -ös? Az ára és hogy mennyibe kerül darabja?

Legjobb válasz: Lassan 14 kg a kislányod és még nem jártál DM-ben SEMMIÉRT, hogy megnézd? Azért ez nekem hihetetlen, hogy itt egyszerûbb megtudni, bocs...

Lassan 14 kg a kislányod és még nem jártál DM-ben SEMMIÉRT, hogy megnézd? Azért ez nekem hihetetlen, hogy itt egyszerûbb megtudni, bocs...
Kb 72-vagy 76 darabos van 4-5ös méret de inkább a kilókat nézd. Az ára mérettõl függetlenül a megapakkoknak 3199 Ft Ha jól tévedek.. de lehet hogy csak 2999-
Vicces, ahogy a kedves kérdezõ csapnivaló helyesírással és stílusban képes azt mondani valakinek, hogy nem értelmes ember. A gyerekei büszkék lehetnek...
és 72 db van benne
utolsó vagyok. Mintha 3800 lett volna, valahogy így.
14 kg a kisfiam is. Az 5-öst használjuk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm 11.24 es a választ
A kérdező hozzászólása: hát ne haragudj de nem vagy valami értelmes ember képzeld nem járok dm be mert faluba lakom és itt nincs dm amugy a második kislányomnak kellene csak hogy mégjobban izgassalak hogy még a nagyobb lányomnál sem voltam dm-ben nem igazán mivel mindig másféle pelusokat vettem illetve most van egy jó kuponom amivel 35 % olcsobban vehetek meg mindent szóval ezért kérdeztem hogy a pelenka mennyibe kerül mert sokat mondták hogy jó pelus és az ára is jó remélem kielégített a válaszom de remélem nem írsz nekem ide többet sajnos nem vagyok az ilyen emberekre kiváncsi nem mindenki lakik városba de te biztos valami ..... pesti kislány vagy na ennyit akartam csak errõl neked kösz a nagy semmit illetve hogy ilyen b---- voltál
Úgy emlékszem, hogy 43-45 ft-ra jön ki az ára de a Dm-es pelusnak magasabba a derék része, úgyhogy nektek elég a 4+ os pelus. szerintem nagyon tuti, mi nagyon szerettük.Válthatsz ki kupont is ha vannak pontjaid és akkor 25%-kal olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: jaj hát írtál mégis vissza nekem csapnivaló lenne a helyesírásom na inkább legyen a helyesírásom csapnivaló mint hogy ilyen bun.. legyek de azért azt még megkérdezném hogy a gyerekeimet miért kellett ebbe belekeverned ennyire para... vagy hogy lehet valakinek ennyi esze mint neked hogy más gyerekeirõl te akárhogyis nyilatkozzál hogy jössz te ehhez de neked biztos nincs gyereked vagy már esetleg elvették tõled és irigykedsz rám te hogy az ilyen emberek minek vannak vagy ember vagy te egyáltalán már az sem biztos hát igen ha te sajnálod az én gyerekeimet akkor és mit mondjak hogy még az árvaházba is jobb lenne a gyerekeidnek mint veled ez tetszik neked igy ilyenekkel dobálozni a gyerekeimet mégegyszer ne merd a szádra venni te kis .... hát ennyi remélem találkozunk majd csak a Flór Ferenc Kórházba ne gyere mert ott melózok és nehogy jó kezekbe kerülj te kis gy..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!