Találatok a következő kifejezésre: Hány kiló 5 (46 db)

Hány kiló 5 hónapos babátok?

Ma voltunk orvosnál és 5 hónapos kisfiam 9145 gramm,hát ez jó sok.De a doktorno nem mondta hogy nem lenne rendben vele valami,szép nagy baba nem is túl kovér inkább olyan vastag csontozatú,,de a kornyezetemben nem ismerek senkit akinek velunk egykorú babája ilyen nehéz lenne,,,remélem nem gond ez..Megnyugtató lenne ha olyanok írnátok akiknek szintén nagy a babájuk :)

Legjobb válasz: Jelen :) A lányom már nagynak is született, 4200 g és 58 cm. 5 hónaposan 9 kg, 6 hónaposan 10 kg volt. De aztán megállt a súlygyarapodás üteme, és 10 hónaposan 12 kg és 80 cm, úgyhogy nagyot is nyúlt. Doki, védõnõ dicséri, hogy formás, arányos baba, és hogy ne aggódjak, vannak babák, aki az elsõ évben ütemesebben híznak, de amikor aktívabban mozognak majd lemegy az... Egyébként sem tudnék vele mit csinálni, mert tápszerbõl még a korának megfelelõ adagból is meg szokott hagyni, nem nasiztatom napközben, stb... Úgyhogy ne idegesítsd magad rajta, õk így tökéletesek és gyönyörûek! :)

Jelen :) A lányom már nagynak is született, 4200 g és 58 cm. 5 hónaposan 9 kg, 6 hónaposan 10 kg volt. De aztán megállt a súlygyarapodás üteme, és 10 hónaposan 12 kg és 80 cm, úgyhogy nagyot is nyúlt. Doki, védõnõ dicséri, hogy formás, arányos baba, és hogy ne aggódjak, vannak babák, aki az elsõ évben ütemesebben híznak, de amikor aktívabban mozognak majd lemegy az... Egyébként sem tudnék vele mit csinálni, mert tápszerbõl még a korának megfelelõ adagból is meg szokott hagyni, nem nasiztatom napközben, stb... Úgyhogy ne idegesítsd magad rajta, õk így tökéletesek és gyönyörûek! :)
A kérdező hozzászólása: koszonom szépen válaszodat mostmár meg nyugodtam, mert voltak anyukák akik megjegyezték hogy szerintuk ez túl sok, , de akkor van tobb ilyen husi baba :) Kulonben nekem sem tunik túl kovérnek, nagyon aranyos formás zabálnivaló, , szerintem a csontozaton is múlik, mégegyszer koszonom :) Remélem meg kapod a válaszom mert nem nagyon értek ehhez az oldalhoz és nem tudom hogy kapsz-e értesítést hogy írtam

Aki 5-6 kilót hízott a 28. hétig, az mennyit szedett fel még a végéig? Szülés után hány kiló volt?

Legjobb válasz: 29 hetesen 5 kiló volt rajtam. Öszsesen 9 kilót híztam. Mikor hazaértünk a kórházból 2 kilóval voltam kevesebb, de csak mert a két bokám ötszörösére volt dagadva a víztõl. Egy héttel a hazaérkezésünk után 1 kilóval voltam több, mint terhesség elõtt.

29 hetesen 5 kiló volt rajtam. Öszsesen 9 kilót híztam. Mikor hazaértünk a kórházból 2 kilóval voltam kevesebb, de csak mert a két bokám ötszörösére volt dagadva a víztõl. Egy héttel a hazaérkezésünk után 1 kilóval voltam több, mint terhesség elõtt.
Pont még ugyanennyit... :( De sajna ez így van rendjén, a babának az utolsó hetekben már csak zsírpárnákra van szüksége és emiatt természetszerûleg csakis szénhidrátbombákat fogsz kívánni, ami megy is rendesen a picinek és köszöni szépen. :) 14 kg-t szedtem fel összesen, amibõl 8 ment le kapásból a kórházban töltött napok alatt.
összesen 17 kg-ot. Most több vagyok mint szülés után.2 éves a fiam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

A 30-dik héttől a 40-dikig hány kilót híztatok? Én eddig csak 5 kilót, de nagyon nem szeretnék sokat az utolsó 10 héten, mert ez is megviseli a szervezetemet.

Legjobb válasz: Elsõ terhességet alatt 30-tól 36-ig 4 kilót híztam, utána már semmit, idõre szültem. (Összesen 14 kiló lett a vége) Most 38 hetes vagyok, megint csak 30-tól 36-ig 4 kilót híztam, azóta nem, szerintem már nem is fogok. Nagyon fent van a pocakom, nyomódik a gyomrom, nem bírok enni.

Elsõ terhességet alatt 30-tól 36-ig 4 kilót híztam, utána már semmit, idõre szültem. (Összesen 14 kiló lett a vége) Most 38 hetes vagyok, megint csak 30-tól 36-ig 4 kilót híztam, azóta nem, szerintem már nem is fogok. Nagyon fent van a pocakom, nyomódik a gyomrom, nem bírok enni.
14 kilot hiztam a terhesseg alatt. mind lement mar, pedig szoptatok. 3hetes 2 napos csajszi anyukaja
Hát ez attól függ mennyire figyelsz oda magadra.A baba súlyát+ magzatviz egyebek, ne számold az amint megszültél el is tünik súlyban is.Én 6kg-ot híztam a 29. hétig utána viszont még 10kg jött rám:S
Vigyázz magadra, mert éppen az utolsó idõben híznak a kismamák sokat. Én 18 kg-t szedtem fel ebbõl az utolsó tíz hétben 12 kg-ot! Persze a baba is ilyenkor hízik a legtöbbet. 18 hónapos kisfiú anyukája
én az utolsó 5 hétben híztam 10 kg-ot, de ez szüléssel rögtön lement (víz volt)
30. hétig 4 kiló jött rám, a végéig utána még 5. Szerencsére ez így összesen nem sok, de tény, hogy az utolsó hetekben nagyobb volt a hízás, mint addig!
A kérdező hozzászólása: Köszönom szépen az eddigi válaszokat. Nem hiúságból érdekel, hanem azért, mert eddig nagyon jól éreztem magam, de néhány napja nagyon megindult a pocak növekedésem, szerintem a súly gyarapodásom is és azóta fáj minden porcikám. Állandóan húzódik a hasam, fáj az oldalam, nagyon fáj a gerincem. Nem szeretnék lerobban az utolsó 10 hétre.


Ki hány kilóig tudta használni a babájánál a pampers 5-ös méretű pelust?

Legjobb válasz: Elég sokáig. A fiam most 11 hónapos és 11,5 kiló, még jó rá az 5-ös pelus, pedig jó vaskos, hurkás baba :) Igazából már a 6-os volna szerintem lassan a kényelmesebb :)

Elég sokáig. A fiam most 11 hónapos és 11, 5 kiló, még jó rá az 5-ös pelus, pedig jó vaskos, hurkás baba :) Igazából már a 6-os volna szerintem lassan a kényelmesebb :)
szia a fiam két és fél éves, 13 kg, és ezt használjuk, vettem 6 méretût is, de az iszonyatosan nagy rá, ezért visszatértünk az 5 méretûre
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Az elsõ válaszolónk.Az én kisfiam is 11, 5 kiló 1 évesek vagyunk:) Azért kérdezem mert lenne lehetõségem most hogy annyi pampers 5-ös pelust vegyek ami elég lenne vagy 5 hónapig, de nem szeretném ha rajtunk maradna azért mert kinövi.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló! A te kisfiadnak még 13 kilósan kényelmes ez a pelus? köszi a választ
ezt nem értem, a 4-es 18 kg-ig jó, a maxi 4-es 20 kg-ig. Ez nem elég egy ilyen picinek? A fiam 2 éves és jó rá a 4es. 5-öst már nem tervezek venni, mert ideje a szobatisztaságnak ezen a nyáron.
Szia, mi mondjuk liberot használunk, de kb a babám 13-14 hónapos kora óta. Most lesz 18 hónapos. Szerintem vedd meg, ha van lehetõséged. 5 hónap nem olyan sok. Ha véletlen közben kicsi lenne, és kellene már a 6-os méret, akkor legfeljebb nappalra elhasználjátok a maradékot. De szerintem nem lesz ilyen probléma.
Utolsó vagyok: 13-14 hónap óta 5-ös méret! Ez kimaradt a kommentembõl...
második vagyok nem hiszem h kényelmetlen lenne neki, mert a combiján nem vág be, õ vékony testalkatú gyerek, azért vettem 6 méretû pelust, mert rövidnek találtam az 5 nyugodtan vedd meg az 5 havi pelusadagot, mi már szeptember óta, 8 hónapja, használjuk a 5 méretût, remélem nem sokáig, mert nyáron rágyúrunk a szobatisztaságra

Hány kiló és hány centi 5 és fél - 6 hónapos babátok?

Mikor született, mennyivel? Kisfiú vagy kislány? Szopik, vagy tápszeres? Eszik pépeket? Milyen az étkezési napirendetek? Miket tud már a babátok?

Legjobb válasz: Szia! A lányom 2009.12.04-én szüetett,3950 grammal és 61 centivel!fél éves koráig csak anyatejet kapott!3,5 hós korától napi 5* szopizott,éjjel csak akkor kelt mikor jött a foga!A fél éves státuszon 8380 gramm volt és 70cm!

Szia! A lányom 2009.12.04-én szüetett, 3950 grammal és 61 centivel!fél éves koráig csak anyatejet kapott!3, 5 hós korától napi 5* szopizott, éjjel csak akkor kelt mikor jött a foga!A fél éves státuszon 8380 gramm volt és 70cm!
15:40-es vagyok bocsi, lemaradt, hogy 3150g-mal szuletett, a cm-t sajnos nem tudom mert nem mertek meg a korhazba de nagyon picurka volt. Itthon 3 napra ra megmertuk akkor volt 48-49cm.
Kisfiam februar 10-en szuletett. Ket hete volt 6600g, gondolom most olyen 6700g korul lehet. Most mertem meg a hosszat es 62cm. Mi meg csak szopizunk + tapszer, nem probaltam meg neki adni semmi mast, majd 2 het mulva mi is elkezdjuk. :) Nincs nagy etvagya, igy nez ki egy napunk: Reggel 8-kor cici+tapszer (osszesen kb. 200ml) Delben 12-kor 180-200ml tapszer Delutan 4-kor 180ml-200ml tapszer Este 6-kor szoktam neki adni 100ml tapszert, hogy ne legyen ehes a 7 oras furdetesnel. Este 8-kor cici+tapszer (kb. 150-170ml) Az ejszakakat atalussza csak reggel 8-kor ebred mar nagyon regota. A napirendunk meg nagyon ossze-vissza mert sokat csavargunk igy delutanonkent van, hogy egy nagyot alszik a babakocsiba vagy a parkba a takaron, ha esik akkor kocsival megyunk valamerre, ha otthon vagyunk altalaban a kisagyba alszik de nincs szigoru napirendunk akkor alszik ha almos. Hatrol hasra fordul de visszafele nem nagyon (eddig 3-szor lattam megcsinalni). A kezeivel ugyesen fogja a jatekait, egyedul iszik (a cumisuvegere vettem fulet, ezt megragadja ugyesen a ket kezevel). Kedvencunk (ami nagyon bejott nekunk is altataskor) az a kisagyaban levo akvarium amibe tengeri allatkak mozognak es kozben halkan zenel meg vialgit. Erre szokott elaludni minden este meg delutan, ha otthon vagyunk. Esti szopi utan mar egybol forditja a fejet az akvarium fele es varja a zenet, nagyokat mosolyog. Kicsi koraba ezzel konnyen forgattuk a fejet csak at kellett rakni az akvariumot a kisagy masik felere es igy nem fekudte el a fejet. :) )) Igy kell elkepzelni: http://babytoddleretc.files.wordpress.com/2007/11/fisher-pri.. Kedvenc szorakozasunk meg amikor en szappanbubborekokat fujjok a kertbe, meg egy beazonosithatatlen gumi csorgo amit mar agyonragott. Szereti a jatszo matracon is. Apara nagyokat mosolyog amikor hazajon a munkabol.
jan. 25. 2800 gr, 53 cm, pénteken volt 7100 gr és 71 cm. csak anyatejes, egyenlõre vizet se fogad el, nemhogy almát:( 4 foga van, 2-2 alul-felül is, forog oda-vissza, emelgeti már a popsiját. mindent megrág, amit elér, mint valami kisegér! nagyokat sikogat, be nem áll a szája, egész nap tekereg. kb.3 óránként szopizik, éjjel 1x kel, nappal 2-3 x alszik fél-egy órát, most a melegben még annyit sem.kisfiú.
December 24-én született, 3840 gr és 53 cm, kislány. 6 hónaposan 7500 gr és 69 cm volt. Anyatejes és tápszeres, 5 hónapos korától már kapott gyümölcsöket gabonadarával, 6 hónapos korára ki lett váltva a tízórai és kezdtük az fõzelék kóstolást. Napi 5x evett, elsõ fél 8-kor, utolsó 9-kor, foga még nem volt. Tudott már forogni, négykézláb állni, négykézláb a talpán támaszkodni, félig támaszkodva ülni, csõrös pohárból inni, zenélõs játékokon tudatosan gombokat nyomkodni.
13:45, 13:49 vagyok, csak valaki írt közben:) )
Utolsó vagyok. Fogunk nincs, pépeket még nem eszünk. Minden kell neki(nyul érte) nézegeti, forgatja. Forog minden fele, emeli a popsiját hason, háton. Imád a nagy kádban fürdeni, öltözni utál. Állandóan jár a kis szája, gügyög, mérgelõdik, ha valami kiesik a kezébõl...
Kisfiú, szilveszter napján született 3600 g és 56 cm-el.Eddig kizárólag anyatejes, nem fogad el semmit még a vizet sem:) 6 hónapos státuszon volt 7980 g és 69 cm.Étkezése mai napig igény szerinti szopi(a nagy melegben van, hogy 20 percenként kér cicit).Elkezdett kúszni:) Forog mint egy ringlispíl, élvezettel gagyog, veszekedik a tesóival:) Van 3 foga alul:) )
Kisfiam febr. 9.-én született 3600g, 53cm. Most 7300g és 69 cm. Anyatejes, gyümit kap tízóraira, most kezdjük a zöldségeket. 68-74-es rucikat hord.
Az elõzõ vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy van 2 foga.
A kisfiam február 5-én született, 3500 gr-mal, 52 cm-rel. Sajnos csak 2 hós koráig volt tejcsi, azóta tápszer. 4 hós kora óta eszik gyümölcsöt, zöldséget. Kb. 2 hete csirkehusit is. Most 7100gr, 71 cm. Hasáról a hátára fordul (hátáról a hasára még nem), nézegeti a kezét, játszik a lábával, sikongat, mindent a szájába vesz, szeret ölbe lenni és nézelõdni, mert minden érdekli.
A kérdező hozzászólása: Jó nagy baba volt, szerintem a lányom nem fogja megduplázni a súlyát fél évesen, pedig õ sem picike, kis formás baba! Éjjel nem kell fel, végigalussza az éjszakát!
A kérdező hozzászólása: Lemaradt, hogy most 6800 gramm és 66 cm, 68/74-es ruhákat hord!
Csenge 5 hónapos, és 2010.02.25-én született. 3400 grammal, és 52cm-el. Van tejem, de már adok neki gyümölcsöt, fõzelékeket, és tejpépet. A súlya most7, 80 kg, és 74cm.Szépen gyarapszik, nagy lány. Sok mindent csinál már , a napokban megfordult. sokat mosolyog, gagyog, képzi a hangokat. Szépen felhúzza magát, ha fogom a kezét.
nem sokat, ezzel az étrenddel csak leállítod az anyagcseréd, gyakorlatilag az is lehet, hogy hízni fogsz
Hasra a biciglizés is jó, mert megerõsíti az alhasat és igy könnyebb a többit is ledolgozni. felülések jók.
ha nem vagy túlsúlyos, akkor nem is kell fogyni, csinálj felüléseket, minden nap, kezd el 20-al naponta és igy növeld hetente amig 100 ig elérsz. ha akarsz elötte csinálj 1 párnapos léböjt kúrát hogy a hasad vagyis beleid kiürüljenek. a hasi gyakorlatokat addig csináld amig lapos nem lesz a hasad. ez mindenkinél más.
mindenképpen igyál sok-sok folyadékot, naponta 2-3 litert( lehetõleg vizet), mert ez beindítja az anyagcserédet. egyél sok rostos, lédús gyümit, és 6 óra után hanyagold az evést. heti 3szor mozogj 1 órát
Szerinted par almatol es egy kis zoldsegtol(tegyuk fel, hogy birja egy hetig) lesz energiaja tornazni? Mindig van aranykozeput. Ne akard 1 honap alatt leadni, mert nem hiszem, hogy annyi ido alatt szedted fel. Legy turelmes magadhoz, egyel hust, zoldsegeket, gyumolcsot... leveseket.. persze ami nem hizlal annyira.Probald kerulni a lisztes es cukros elelmiszereket. Egy kis edesseg is elmegy neha, mert ha nagyon szigoru vagy magadhoz, csodbemegy a fogyokurad, "eletmodvaltasod"... Igyal sok-sok vizet. Menj kocogni, biciklizni, gorizni..uszni..amit szeretsz. Ha akarsz izmokat, akkor probald ki Jillian Michaels-6 weeks 6 pack abs-et... Es csak pozitivan.
Hullahoppkarikázz!!! Tapasztalatból mondom! Hasra, derékra nagyon jó, fõleg fentebbi részeken. Köldöktájról már kevésbé szedte nekem le a felesleget. De nagyon szép sziluettem lett oldalt.
egyél 2-3 almát naponta, retket és több zöldséget. A rost tisztítja a beleket, igy majd a hasad is lefog menni. Tornázz.!!
híjába fogyózol, nem a hasadról fog lemenni. felüléseket végezz, az lefogja szedni a hasad, kell 2 hónap legalább. és el kell jutnod 100 felülésig, hogy hatékony legyen, mindennap csináld!!
elõzõ vagyok. lécci olvasd is végig, legalább helyrerakja a szemléleted akkor is, ha nem akarsz súlyzós edzést végezni.
nem lehet csak hasból fogyni. vagy mindenhonnan fogysz, vagy sehonnan. ajánlom a testépítõ honlapokat, ha normálisan, egészségesen és nem koplalva akarsz fogyni. õk tudják hogy kell. minden más átbasssszás
A kérdező hozzászólása: de mit kene tennem h fogyjak?marmint csak a hasam?
ha csak fogyni akarsz, hete 1 kiló bõven elég.

Hány kilót fogyhatok le 2, 5 hónap alatt?

Legjobb válasz: Hát 60 kiló vagy vagy 120? Nagyobb súlyból többet lehet fogyni. De amúgy 8-12 kiló, illetve a mozgásmennyiségtõl is függ sõt ha a részletekbe akarunk menni akkor még attól is hogy mennyire vagy izmos. Ha épp katonai kiképzésen veszel részt vagy testépítõ vagy akkor megy az gyorsabban is valamivel. Most a zsírvesztésrõl beszélek, testsúlyt veszteni sokkal gyorsabban is lehet csak nem érdemes.

Hát 60 kiló vagy vagy 120? Nagyobb súlyból többet lehet fogyni. De amúgy 8-12 kiló, illetve a mozgásmennyiségtõl is függ sõt ha a részletekbe akarunk menni akkor még attól is hogy mennyire vagy izmos. Ha épp katonai kiképzésen veszel részt vagy testépítõ vagy akkor megy az gyorsabban is valamivel. Most a zsírvesztésrõl beszélek, testsúlyt veszteni sokkal gyorsabban is lehet csak nem érdemes.
Elvben 1hét/1kg a max. amit egészségkárosítás nélkül le szabad adni. De akkor már necces a lógó bõr, meg egyéb mellékhatások, szóval szerintem inkább csak lassan, de sok sikert;
Én már 2 x csináltam ezt a diétát, és csak egy hónapig "bírtam".De ez is elég volt.Elsö alkalommal 10, második alkalommal 12 kilot fogytam.És még tornázni sem tornáztam hozzá.Bár a kisfiam edzésben tartott :)
Hát ez igaz, nem maradt feszes has, de nem arra ment ki.A szülés utánni felesleget akartam leadni.De ha feszes alakot akarsz, akkor ajánlom figyelmedbe az "INSANITY" edzésformát.A you tube-on találni elég sok videot róla.De "nem piskóta" tornázás :)

Kombinált tesztnél elírták a súlyomat 5 kilóval, számít vajon? Volt aki mondjuk pár kilóval kevesebbet, vagy többet mondott be, mert nem tudta hány kiló?

Lett bel?le vmi z?r? Csak itthon vettem észre hogy 72 helyett 77 kiló van a papíron.

Legjobb válasz: Szerintem nem lesz belõle probléma. Mikor kérdezték a súlyom mondtam, hogy 52-53 kg körül mozog. Nem vagyok benne biztos. Azt mondták, hogy ennyire nem lényeges, inkább akkor van jelentõsége, ha nagyon túlsúlyos a kismama, mert akkor bizonyos érték téves lehet.

Szerintem nem lesz belõle probléma. Mikor kérdezték a súlyom mondtam, hogy 52-53 kg körül mozog. Nem vagyok benne biztos. Azt mondták, hogy ennyire nem lényeges, inkább akkor van jelentõsége, ha nagyon túlsúlyos a kismama, mert akkor bizonyos érték téves lehet.
Nekem is több volt a papíron, nem volt gond.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi megnyugodtam akkor!!! Én se gondolom hogy ez olyan nagy különbség, meg mikor a terhességet kezdtem még tényleg 77 voltam.(178 cm vagyok).
6-7kg biztosan lemegy
Azt mondják , hogy ha 3, 5 kg a baba akkor annyi a víz is meg az egyéb ( placenta , vér stb ... ) tehát marad rajtad 2 kg ami ha fel is vagy vizesedve azzal távozik , de mivel tejed is lesz és folyamatosan termeli a szervezeted ami rengeteg energiát elvesz , ezért a 9 kiló még talán kevés is .
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó lenne...! Túlsúlyos vagyok és nagoyn örülnék ha legalább az lemenne ami feljött! Köszi a gyors válaszokat! Üdv nektek 39 hetes pocis
Szerintem mind lemegy, legalábbis én mindkét szülés után 10 kilóval lettem könnyebb, pár héten belül.
+15 kg-val mentem szülni. Szülés után 1, 5 nappal 6 kg ment le 6 nappal 12, 5 kg-nál tartottam A maradék fent maradt, sõt még jött hozzá, amikor befejeztem a szoptatást, úgyhogy jövõ héten megyek endokrinológiára... A 9 kg szerintem lemegy a szülés után 1-2 héten belül.
Én is 9-10 kilót szedtem fel, és egy az egyben le is ment. Most így 10 hónap után 1 kilóval vagyok könnyebb, mint amivel kezdtem a terhességet, már 9, 5 hónapja tart ez az 1 kiló mínusz :o) Sem le, se fel nem megy... pedig duplán bepótolom a terhességi cukor miatt kihagyott nasikat.... Szerintem neked is le fog menni simán.
Én 59 kg-al kezdtem, 73-al mentem szülni, közel 5 kg-os babám lett. Szülés után 4 héttel 63 kg. vagyok, szoptatom a kicsit és egyáltalán nem zavar az a pár kiló felesleg. Amúgy a magzatvíz és a placenta súlya szülésenként eltérõ, nekem a placentára azt mondták, hogy akkora volt, mint két nõnek együttvéve:) ))
Hát én nem voltam ilyen szerencsés, mint az elõttem levõk.Sajnos 2O kg jött fel terhesség alatt, és szûlés után csak 5 kg-mal lettem könnyebb (nem tudom hogy?) A baba 3, 35 kg volt. 5 hónapja szûltem és még szoptattam is eddig de egy kg se menet le azóta. Úgy látszik én meg kell szenvedjek, hogy visszaálljon a régi alakom...
Ha tényleg csak 9 kg-t híztál, szerintem az biztosan lemegy rögtön. (vagyis kb egy héten belül) Rajtam mindkét terhességemnél 12 kg plusz volt, 10 lement rögtön. A babák 3300és 3200 g voltak. Persze változó kinél hogy megy, az sem mindegy, mennyire vizesedsz.
Én 3 hete szültem.59 kg-mal kezdtem és 70kg-mal mentem szülni.Szülés után 61 kg voltam. 2 kg maradt rajtam.
Ez sok mindentõl függ! Én 12 kg plusszal mentem szülni és agyerek csak 2800g volt, mégis 3 héttel szülés után csak 1, 5 kg van rajtam, de én nagyon vizesedtem is. Szóval van remény, arra, hogy minden lemegy!
12 kg-ot híztam, szülés után közvetlen 6 kg- ment le és a babám 3.4 kg volt . Szülés után 3 héttel lement még 4kg és a maradék kettõ azóta is rajtam van :-( 10 hónapja... szoptattam 7 hónapig, napi 3 liter vízet ittam, és semmit sem változott a sulyom, még hogy a szoptatás energiát vesz el? Én kétóránként szoptattam :-) és semmit se fogytam.

24. héttől hány kiló hízásra számíthatok még? Normális, ha eddig 6, 5 kg ment fel?

Legjobb válasz: Igen, normális! Nekem ilyenkor már 10 kiló + volt:-( Most a 34. héten tartok 15 kilónál. Kicsit több lett, mint terveztem. A 12-14 kiló teljesen normális, te bele fogsz ebbe a skálába férni. Én már nem:-(

Igen, normális! Nekem ilyenkor már 10 kiló + volt:-( Most a 34. héten tartok 15 kilónál. Kicsit több lett, mint terveztem. A 12-14 kiló teljesen normális, te bele fogsz ebbe a skálába férni. Én már nem:-(
Szia. Rajtam pontosan 29 hetesen volt 6, 5 kg. Aztán hirtelen megindult, most 37 hetes vagyok, és 12 kg plussznál járok. De nem érdekel, mert összességében így se sok.
Én most vagyok 23 hetes és már a 12kg nál tartok! Pedig vékony a testalkatom :) Ti hogy csináltátok hogy csak ennyit híztatok? :)
Mennyi irigy ember van itt, aki kevesebbet hízik azt lepontozzák aki többet azt fel....érdekes :) :)
Szia.Én eddig 11kg-ot híztam, talán már több nem is lesz :) Nekem a védõnõm azt mondta havi szinten 1, 5-2kg a normális... Minden jót, boldog babavárást, 39hetes kismama
Teljesen ideális amennyit eddig híztál!Irigyellek is!Én 34 hetes vagyok és 16 kg híztam eddig!
ÉN 24-25 HETES VAGYOK 10KG HIZTAM EDDIG
Szia! Nekem azt mondta az orvos, hogy normális. Egyidõsek vagyunk, én is ennyit híztam. Az étvágyam határtalan, csoda, hogy még nem jött fel több. Boldog babavárást!
Ez tök változó és alkatfüggõ, meg hogy a végén majd mennyit tudsz mozogni... van aki az elején sokat a végén keveset szed fel, van aki fordítva.Aki nagyobb súllyal kezdi többnyire kevesebbet szed fel.. Ez a 6, 5 kilo nem sok teljesen normális, kivéve, ha már eleve 100 fölött vagy.
Ez nagyon sok mindentõl függ, de a könyvek szerint félidõtõl akár heti fél kg-os hízásra is lehet számítani. Szerintem ez egyáltalán nem sok, sõt, nagyon jó. Van aki ilyenkor már a 10 kg-ot is túllépi. A legnagyobb hízásra az utolsó harmadban lehet számítani, mikor a kicsi már csak hízik. Én a 24. hétig 5 kg-ot híztam, de most a 26. héten már 6-7 kg-nál tartok.
én is egytetértek az egyik válaszoloval MIÉRT KELL LEPONTOZNI ENNYI EMBERT? MIRE JO EZ MI CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLUNK megirtuk hogy ki mennyit hizot, az ilyen embereknek kár ide irni ha ebbol sportot üz, nem lehet mindenkinek sok a szokincse!!
Szerintem nagyon változó ki mennyit hízik. Én a 25. hétre 10 kg-t híztam az elsõ babámmal. A másodikkal kevésbé jönnek rám a kg-ok és 58 kg-val lettem terhes. Nekem a 20-30 hetek között jött fel a legtöbb!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!