Találatok a következő kifejezésre: Hány kg-os egy (39 db)

Hany kg-os egy sima hazi macska harapasa?

Ugy tudom kg-ban is meg lehet hatarozni egy allat harapasat es tudni szeretnem Kg-ban, hogy milyen eros egy hazi macska harapasa.?!

Legjobb válasz: http://www.chacha.com/question/how-much-jaw-pressure-does-a-.. A link szerint 20lb, vagyis 20 font erõsségû, ami kb. 9 kg erõsségûnek felel meg. (Egy cápáé kb. 1000 font, egy krokodilé 2500 font.)

http://www.chacha.com/question/how-much-jaw-pressure-does-a-.. A link szerint 20lb, vagyis 20 font erõsségû, ami kb. 9 kg erõsségûnek felel meg. (Egy cápáé kb. 1000 font, egy krokodilé 2500 font.)
A kérdező hozzászólása: Kosszi:D...Halas vagyok ezert a pontos valaszert.

Hány kg-os egy szabványos fekvenyomó rúd?

Legjobb válasz: 20 kg az olimpiai

20 kg az olimpiai
8-10-15-20 Attól függ milyen fajta.
Az átlagos szabványméret 11, 5 kiló szokott lenni, a termekben ez van. De mint fentebb is leírták, az olimpiai illetve az egyéb versenyeken használt rúd az 20 kiló körül van. Többnyire súlycsoportonként változó.

Hány kg-os egy fekvenyomó rúd? Ami a konditerembe avn, 15-20?

Legjobb válasz: amúgy kérdezõ nincs az a qrva élet, hogy ne legyen ott 1 teremedzõ, aki meg tudná mondani, h hány kiló az a rúd :D

amúgy kérdezõ nincs az a qrva élet, hogy ne legyen ott 1 teremedzõ, aki meg tudná mondani, h hány kiló az a rúd :D
20 kg.
A kérdező hozzászólása: Jó de ez most jutott eszembe, majd megkérdezem legközelebb mert most nem oda megyek :D
20 a szabvány(fekvenyomó rúd) attila fitnessbe is biztos annyi. bár nálunk fõsulin olyan 12-15:D:D:D
Na meg mérleg is szokott lenni a termekben, fogod, ráteszed a rudat, vagy ráálsz vele és anélkül, és kiszámolod :D Engem is foglalkoztat a kérdés, de nem volt még pofám átcipelni a rudat a mérleghez, mindig sokan voltak xD
Hát én elég sok teremben voltam már, de mindenhol 20 kg volt.
Az átlagos szabványméret 11, 5 kiló szokott lenni, a termekben ez van. az olimpiai illetve az egyéb versenyeken használt rúd az 20 kiló körül van. Többnyire súlycsoportonként változó.
A kérdező hozzászólása: Hát az attila fitness teremrõl van szó, valakinek tapasztalat?
jól írja Zakathol, teremtõl függ, elvileg 20nak kéne lennie az biztos de hogy az adott rúd ami a termed be van ahová jársz nem biztos hogy 20as
De ha valami lepusztultabb konditeremrõl van szó, akkor azért nem mindíg van így. Egy normális konditeremben szabvány 20kg-os rudak vannak, ha gyanúgy akkor érdemes lemérni, az a biztos.
20 kiló szokott lenni. A francia meg 8 talán. Minden teremben szokott lenni mérleg. Leméred magad rúd nélkül, aztán a kezedben a rúddal és másodikos matematikai ismeretek segítségével kiszámítod a rúd súlyát:) Én is úgy szoktam, ha valamelyik rúdról nem tudom hány kiló, pl extrém hajlított két kezesek :)


Hány kg-os egy zsák cement most?

Mióta nincs 50kg-s cement? Mindenhol 25kg-osról beszélnek? Miért lett kisebb?

Legjobb válasz: Minden zsákos épitõipari anyag súlya le van csökkentve. Max 30kg .Azért lett kisebb ,hogy ne kapjál gerinc sérvet . Ne legyél nyomorék ,mire elkészül a kéród .

Minden zsákos épitõipari anyag súlya le van csökkentve. Max 30kg .Azért lett kisebb , hogy ne kapjál gerinc sérvet . Ne legyél nyomorék , mire elkészül a kéród .
Átvettük az EU szabványt.
A kérdező hozzászólása: EU szabvány? Csicska brüsszeliek vagy a csigazabáló b_zi franciák biztos annyira gyengék, hogy nem birták volna megemelni az 50kg-osat... Itt meg míg ment az épitõipar, a melós 2x50-et dobott egyszerre a hátára... vicc az egész...

Hány kg-os egy ló szíve?

Legjobb válasz: Úgy tudom 6 körül.

Úgy tudom 6 körül.
Nem, én úgy hallottam, hogy a hat az már sok. Volt egy versenyló, akinek nagyon erõs volt a csontozata, és miután elpusztult, felboncolták, és kiderült, hogy a szíve hat kilós volt. Most nem jut eszembe a ló neve, csak annyi szinte biztos, hogy sárga angol telivér mén volt talán.
A kérdező hozzászólása: Igen én is épp ma olvastam, azért tettem fel a kérdést. 6.5 kg volt annak a lónak a szíve. :)

Egy 25 kg-os szukának és egy 40kg-os kannak kb. hány kg-osak lesznek a kölykei felnőtt korukra?

Legjobb válasz: Miért kell szaporítani ? Miért kell ezt minden nap leírni? :S

Miért kell szaporítani ? Miért kell ezt minden nap leírni? :S
Ne szaporíts! Se eszed, se felelõsség érzeted nincs ehhez. Inkább keress jobb gazdát a kutyádnak, ha az jár az eszedben, hogy hogyan tudnál belõle pénzt keresni!
Semmilyen súlyuk nem lesz mert egy 25kg-s szuka nem fogja tudni kihordani a 40kg-s kan kölykeit, még a szülés elõtt belepusztul
A kérdező hozzászólása: Látom valaki nagyon betanulta ezt a szöveget :) Amúgy még csak kutyám sincs, csak elgondolkoztam, hogy német juhász standard alján (szuka 25 kg)és standard tetején (kan 40 kg) lévõ kutyák kölykei vajon mekkorák lennének. (Pl. kisebb is nagyobb is lenne vagy egységes közép vagy mind a három variáció)
Bármi lehet. A szuka és a kan nem csak önmagát reprodukálja, hanem az elõdjeik génjeit is.
Egy 210 cm-es férfinek és egy 160 cm-es nõnek milyen magasak lesznek a gyerekei? Körülbelül ennyit ér a kérdésed.
25 és 40 kg között bármi. :)

Hány kg-os kiszerelést érdemes venni egy hónapra?

Valaki ki tudná nekem számolni gyorsan? 12 kg táp elegendő egy hónapra közepes méretű, felnőtt kutyának?

Legjobb válasz: Ez attól függ milyen táp és hány kg a kutya. Ebbõl szinte napra pontosan ki lehet számolni.

Ez attól függ milyen táp és hány kg a kutya. Ebbõl szinte napra pontosan ki lehet számolni.
1. vagyok. Amúgy az én 6, 5 kg-s állatkám 3 kg-t eszik egy hónapban Brit Care-bõl. Tegyük fel, hogy egy 2x ekkora kutya 2x ennyit eszik (de ez egyáltalán nem biztos), tehát 6kg-t. Akkor a 12 kg tuti elég. De ha pl valami szart veszel neki, abból lehet, hogy 2x ennyit kell adni.
Én is Brittel etetek 30 kg-os a kutya 15 kg-os zsák 5 hétre elegendõ neki.
A táptól és a kutya méretétõl is függ. A kölykömnek a 8 kilós brit táp elég kb 200 napig. A felnõtteknek 2*20 kg és egy 10 kilós kutyának szintén britbõl 15 kilós táp elég 1 hónapra.

Szerintetek egy 25-3o fos osszejovetelre hany kg-os tortat kell rendelnem?

Legjobb válasz: szeletben számolj , mindenkire két szeletet. így csináltasd meg. a kiló nagyon csalóka, mert lehet nagyon tömény súlyos , és mégis kevés szelet jön ki belõle. a cukrásszal beszéld meg, hogy hány szeletes tortát szeretnél.

szeletben számolj , mindenkire két szeletet. így csináltasd meg. a kiló nagyon csalóka, mert lehet nagyon tömény súlyos , és mégis kevés szelet jön ki belõle. a cukrásszal beszéld meg, hogy hány szeletes tortát szeretnél.
5 kg-os simán mehet.
kilós?? ezt szeletbe szokták megadni.min. annyit ahányan lesztek
Nem tudom, de legalább annyi wc papírt is rendelj!
Szeletben számolj. Ennyi személyre kb. 50 szeletet. Nem mindenki eszik meg kettõt. Én a helyedben nem egy nagy tortát rendelnék, hanem 2 db 24 szeleteset, hogy legyen választék, vagy pedig egy emeleteset úgy, hogy az alsó legalább 30 szeletes legyen, de a felsõ is kb. 16-20 szeletes. Azt is el lehet készíteni kétfélébõl.

2 hós babátok hány kg-os? Mennyit eszik és kb mennyi időt van ébren egy nap? Mikor alszik el és mikor ébred? Mikortól alussza át az éjszakát?

Legjobb válasz: Az enyém ekkor volt kb 4800 gramm, 3200 grammal született. egy nap ilyenkor még 17 órát aludt. az éjszakát 6 hetes kora óta átalussza, fél 10tõl reggel 8ig. most már 3 hónapos, annyi változott, hogy most már 5500 gramm, olyan 14-15 órát alszik, 10tõl csak 7ig alszik :) egyébként újszülött korától alussza át az éjszakát, akkor csak enni kelt fel, hat hetes kora óta nem kér enni éjszaka.

Az enyém ekkor volt kb 4800 gramm, 3200 grammal született. egy nap ilyenkor még 17 órát aludt. az éjszakát 6 hetes kora óta átalussza, fél 10tõl reggel 8ig. most már 3 hónapos, annyi változott, hogy most már 5500 gramm, olyan 14-15 órát alszik, 10tõl csak 7ig alszik :) egyébként újszülött korától alussza át az éjszakát, akkor csak enni kelt fel, hat hetes kora óta nem kér enni éjszaka.
Az én babám 3450 grammal született, 2 hónaposan 6 kiló volt. Este 8-9-tõl aludt reggel 7-8-ig, éjszakai ébredés és evés nélkül. Naponta kb 7-8 alkalommal evett és rajtaütésszerûen idõnként aludt 20-30 percet.
Az én lányom 4890 gramm volt 2 hónaposan (sz: 3950), de az éjszakákat csak mostanában 3, 5 hóanposan aludja át. Bár tegnap meg tegnapelõtt, felkelt éjjel is enni. Este 1/28- 8 körül alszik el és reggel 7-8 között ébred. Eszik egyszer 4-5 körül és ahogy írtam, vam amikor még éjjel is.
4980 elõzõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Egy kicsit aggódom, mert mi már 6 kg-osak vagyunk. Nagyon sokat alszik, szinte egész nap, és az éjszakát is végigalussza. Lehet h túletetem? Vagy vmi baj van?? Nálatok mennyi kaki volt/van egy nap? Nekünk még minden peluban van, a doki azt mondta, már ritkánnan kellene lennie.
A kérdező hozzászólása: Ja, és normál súllyal születtünk, 3400 g-mal.
pont jó ;)
Ne szépítsük, igen, kövér. 50 kg alatt kellene lenned.
Pff..bõven 50 kiló alatt? na ne nevettess! ismerek egy 165 cm magas lányt, aki 44 kiló, és nagyon ronda, csontkollekció, rossz ránézni.. bár esetleg annyiban igazad van, hogy 50 alatt, kb 47 kilóig pont jó lenne.:)
14 évesen még bõven 50 kiló alatt kellene lenned. Azért az megint más ha egy anyukád korú 164/62! Mi lesz veled késõbb?!
Attól függ hogy oszlik el a súly rajtad
Én 169 cm vagyok és 51 kg!! Habár, hogy így nm látlak nem tudhatom, hogy hogyan nézel ki, izmos vagy, vagy vastag a csontod, vagy mi? Mert ezzel az erõvel mondhatnám, hogy az vagy, ha a saját méreteimhez viszonyítok. De ennyibõl nem tudni.
Ugyanilyen magasan nekem a 60 kiló egész jó. De én 25 éves vagyok, és szerintem ez számít. 14 évesen lehetnél kicsivel vékonyabb, de nem vészes. Sportolj sokat ezen a nyáron és le is megy az pár kiló fölösleg(kb 5)
Mi van veletek emberek?? a 62 kg, bárhogy nézem sehogysem kövér. De ha ilyen hülye vagy hogy nem látod, adj le 20 kilót!
nekem a 150cm 150kg lányok jönnek be :$ "nagy kofferbe jó pakolni"
Én lány vagyok, de azért válaszolok.:) Én 166 centimhez 48 kiló vagyok, és nem vagyok magas, se "csontkollekció".:) Homokóra alakom van, és azért rajtam van mit fogni is, minden formás, kerek, ahol annak kell lennie. :) Szerintem te azért elég kövérke lehetsz, de szerintem azért nem vészesen! Szerintem téged így szeretnek, ahogy vagy, valakinek nagyon is jól áll az a kis "husi"! :) 14/L
Nekem ugyan ilyen magas a barátnõm, szép homokóra alkata van, kerek popsi és pici mell, 54kiló lehet. Van rajta mit fogni és könnyen meglátszik rajta ha felszed vagy lead pár kilót ezért mondom, hogy szerintem a 62 már sok egy picit. Persze alkat kérdése is, lehet vékonyabbnak tûnsz, mint õ :) Kép nélkül ez nem lehet eldönteni. :) 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
164cm vagy és 62kg. Szerintem az még nem vészes, nem lehetsz kövér :) Nekem eleve nem jönnek be a vékony lányok. Szerintem így is jól nézhetsz ki, az nem baj hogy van egy kis + súly :) 17F
Nem is tudom, lehet, hogy egyáltalán nem vagy kövér, mert a kilók nem feltétlen a zsír mennyiségét mutatják. Úgy értem lehet, hogy valakinek erõsebbek a csontjai. Meg vannak ismerõseim akik vékonyak mégis több kilósak, mint én. Egyébként soha nem szoktam mérni magam de olyan 172 cm 54 kg lehetek. 14/L :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!