Találatok a következő kifejezésre: Hány kg a magzatvíz (2 db)

Terhesség alatt hány kg a gyerek, méh, méhlepény, magzatvíz, stb. átlagosan egy anyuká (ba) n?

Mondjuk egy átlagos 3.5kg-os babával számolva? ILyenkor a nő a vérmennyiség is, ugye, meg a mellek, meg mi még?

Legjobb válasz: Számszerûen a terhesség alatti hízás ezekbõl tevõdik össze: Az ideális hízás mértéke 9-12 kg. Ebbõl a baba súlya nagyjából 3,4 kg, a méh súlya 0,9 kg, a méhlepény 0,7 kg, a magzatburok és a magzatvíz 0,8 kg, az anya vérmennyiségének növekedése 1,2 kh, a folyadékvisszatartásból eredõ többlet (vizesedés) 1,4 kg, zsírlerakódás (erre a szoptatás során lesz szükség) 3 kg, a mell megnövekedett mirigyállománya 0,45 kg.

Számszerûen a terhesség alatti hízás ezekbõl tevõdik össze: Az ideális hízás mértéke 9-12 kg. Ebbõl a baba súlya nagyjából 3, 4 kg, a méh súlya 0, 9 kg, a méhlepény 0, 7 kg, a magzatburok és a magzatvíz 0, 8 kg, az anya vérmennyiségének növekedése 1, 2 kh, a folyadékvisszatartásból eredõ többlet (vizesedés) 1, 4 kg, zsírlerakódás (erre a szoptatás során lesz szükség) 3 kg, a mell megnövekedett mirigyállománya 0, 45 kg.
8 kiló a babával együtt. átlagosan, de aki vizesedik több kiló viz is lehet rajta. és ugye a háj nem mindegy megint.
A kérdező hozzászólása: köszi

Hány kg lehet a magzatvíz és a baba a kilencedik hónapban?

Legjobb válasz: A baba súlyának 2,5-3 kg körül kell lennie... a magzatvízzel együtt nem tudom :S De nem hiszem, hogy sokkal több lenne magzatvízzel együtt.

A baba súlyának 2, 5-3 kg körül kell lennie... a magzatvízzel együtt nem tudom :S De nem hiszem, hogy sokkal több lenne magzatvízzel együtt.
"A terhesség végén a magzat, a méh és a magzatvíz együttes súlya meghaladja a 7 kilogrammot. " Itt talaltam: http://mindenkinek.medicentrum.hu/ed/0/in/human_body/?page=1..
Szia! Csak arra találtam választ mennyi a 9. hónap végén... Baba 3, 5 kg Mell 1 kg Zsír- és fehérjetartalék 3 kg Méhlepény 0, 7 kg Méh 0, 9 kg Magzatvíz 0, 9 kg Vértöbblet 1, 8 kg Megnövekedett testnedvek 1, 8 kg Összesen: 14, 6 kg
Jo eg, mi lehet az a megnovekedett testnedvek majd 2 kg???
A megnövekedett testnedvbe tartozik sztem a víztöbblet, ami a szervezetben található....pláne ha dagad valaki keze-lába....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Boldog és problémamentes babavárást mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!