Találatok a következő kifejezésre: Hány könyve meg eddig Vulity Trvtkonak (1 db)

Hány könyve jelent meg eddig Vulity Trvtkonak (időrendi sorrendben), milyen címekkel?

Legjobb válasz: Tizenkét pokoli történet(2001) Utolsó pokoli történetek(2002) Pokoli történetek-különkiadás (2003) Újabb pokoli történetek-? Angyali történetek a pokolból (2004) Tvrtko könyve -Pokoli történetek (2005) Pokoli történetek...És ami azóta történt...(2006) Pokoljárás (2007)

Tizenkét pokoli történet(2001) Utolsó pokoli történetek(2002) Pokoli történetek-különkiadás (2003) Újabb pokoli történetek-? Angyali történetek a pokolból (2004) Tvrtko könyve -Pokoli történetek (2005) Pokoli történetek...És ami azóta történt...(2006) Pokoljárás (2007)
A legújabb könyve: Fertõ (2008)
A kérdező hozzászólása: Vujity ...elnézést csak elírás volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik lehet ez a könyv?

Az az igazság, hogy nem is tudom eldönteni, hogy filmen láttam-e, ezt a jelenetet, vagy olvastam és elképzeltem. Az volt, hogy egy fiú elvitt egy lányt egy (furgonnal azt hiszem) egy olyan helyre, ahol van egy magas fa, és egy folyó, és ők onnan ugráltak a vízbe. A csaj elsőnek nem mert, aztán leugrott, leblokkolt, és a fiú mentette ki. Tudom nem sok, meg hogy ezt egy forumon is megkérdezhettem volna, de nem találtam egyet se, és fontos lenne! Előre is köszönöm a segítséget!

3

Tizenhárom okom volt! Bryce és Hannah lefeküdtek, vagy Bryce csak megujjazta őt?

most olvastam ki a könyvet és azt hittem, a jacuzzi-ban csak simogatta őt ott lent, aztán megujjazta, de barátnőm szerint le is feküdtek. szerintetek?

6

Olyan könyvet keresek ami 2PACról szól vagy valami gengszter háborúról és ha van ilyen egy weboldalt is ahol megrendelhetem?

1

Perszeusz címűmonda?

2

Harry Potterben hogy van a házak asztalainak elrendezése a nagyterembe?

A könyv szerint nem tudom eldönteni hogy hogy van? Vagy minden évben máshol ülnek?
A filmben feltűnt hogy nem úgy van mint a könyvben.

6

Szerintetek csak a sztorit elfogadja egy kiadó?

Mangáról van szó!A történet már megvan,(az összes ismerősöm szerint nagyon jó)de a megrajzolásával akadnak probémák.Szerintetek csak a sztori is érdekelné őket?Mármint kiadnák úgy ,hogy mondjuk én írtam és valaki más rajzolta?

4

Milyen könyvet ajánlanátok 13 éves lánynak?

Sok fajta könyv fajtát kedvelek, csak a lényeg hogy ne legyen semmitmondó. Nálam két fajta könyvcsoport létezik, az egyik, hogy 1 nap alatt kiolvasom az adott könyvet, a másik, hogy napi 10 oldalt is egy óra alatt szenvedek össze. Szerintem sok mindenki van így az olvasással.
Nekem az a fontos egy irományban hogy legyen benne sok párbeszéd, ne legyen tele túlfűtött romantikus szálakkal, legyen az írónak jó leírása pl. a szereplőkről, tájakról stb., legyen benne humor, lehet fantasy a vámpír,farkas könyvekért rajongok, ebből eredően lehet kissé horrorisztikus is persze nem az elcsépelt 'mindenki meghal kb. csak a főszereplő nem'nvérengzős, a történelmi könyvek nem az eseteim, de például egy-egy régebben íródott pöttöys könyvet vagy az Abigélt szívesen olvasgatom, csak a 19. századi "szoknyás" könyveket nem szeretem annyira, a detektíves könyveket is szeretem, Philip Pullman könyvei lenyűgöztek,a filozofálós könyvek se rosszak, az életfelfogása másnak kíváncsiságot kelt bennem, de a korombeliek és +- pár évvel idősebbek/fitalabbak által kedvelt tiniknek szóló könyveket is szívesen olvasom. Körülbelül ilyen az ízlésem.:) Előre is köszi a segítséget, ha segítetek

4

Ti melyik Jodi Picoult konyvet vennetek meg?

Joy napokon ezzel ajandekozom meg magam, de nem tudok donteni.
Amit mar olvastam: Szivtol szivig, Noverem huga, Torekeny, Egyszeru igazsag. (utobbi tetszett a legjobban)

Amiken vacilalok: Hazirend, Gyere haza, Tizenkilenc perc

Ti melyiket valasztanatok?

2

Szerintetek a Hüvösvölgyi suli vagy a SZJG a jobb? És miért?

6

Szjg! Zsolti hamyadik részben és oldalon van amikor azt mondja "Pammpammpam! I'm lovin it! "?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!