Találatok a következő kifejezésre: Hány könyve meg eddig (3 db)

Hány könyve jelent meg eddig Vulity Trvtkonak (időrendi sorrendben), milyen címekkel?

Legjobb válasz: Tizenkét pokoli történet(2001) Utolsó pokoli történetek(2002) Pokoli történetek-különkiadás (2003) Újabb pokoli történetek-? Angyali történetek a pokolból (2004) Tvrtko könyve -Pokoli történetek (2005) Pokoli történetek...És ami azóta történt...(2006) Pokoljárás (2007)

Tizenkét pokoli történet(2001) Utolsó pokoli történetek(2002) Pokoli történetek-különkiadás (2003) Újabb pokoli történetek-? Angyali történetek a pokolból (2004) Tvrtko könyve -Pokoli történetek (2005) Pokoli történetek...És ami azóta történt...(2006) Pokoljárás (2007)
A legújabb könyve: Fertõ (2008)
A kérdező hozzászólása: Vujity ...elnézést csak elírás volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!!!

A Vágtázó Fantom c. könyvnek hány része jelent eddig meg?

Legjobb válasz: Szia, elõzõ vagyok, kicsit utánagugliztam, és magyarul még csak a harmadik kötet kapható, de angolul már a 24. kötetnél tartanak :) Itt a hivatalos oldala a sorozatnak, ha tudsz angolul, akkor szerintem érdemes nézelõdnöd. http://www.phantomstallion.com/bookshelf.shtml

Szia, elõzõ vagyok, kicsit utánagugliztam, és magyarul még csak a harmadik kötet kapható, de angolul már a 24. kötetnél tartanak :) Itt a hivatalos oldala a sorozatnak, ha tudsz angolul, akkor szerintem érdemes nézelõdnöd. http://www.phantomstallion.com/bookshelf.shtml
Úgy tudom, nemrég jelent meg a 3. rész
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! A 4. még nem jelent meg?? (A renegát)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm ez tényleg hasznos volt! :)
Eddig 4, az 5. az Újra szabadon névre hallgat. Fél évig vártam a Renegátra, erre 2 nap alatt kiolvastam, most újra gyúröm elõrröl a köteteket.:DJó kis sorozat.
Megnéztem az elõbbi linket. Valaki ha szépen megkérem akkor lefordítja nekem a címeket? Mert nem értek semmit angolul mert én szlovákot tanulok és ezért nem értek semmit. Valaki lefordítaná!
6- a kihívó 7-sivatagi táncos 8-arany szellem 9-ajándék ló 10-rakoncátlan csikó 11-vad 12-esõ táncos 13-szomorú betöretlen 14-holdkelte 15-elrabolt csikó 16-a legvadabb szív 17-hegyi kanca 18-szentjánosbogár 19-a rejtélyes sztár 20-kék szárnyak 21-hajnal futó 22-vad méz 23-cigány arany 24- hazatérés

A twilight (alkonyat) sorozatnak eddig hany resze jelent meg konyv formajaban?

Nem igazan tudtam kiigazodni mivel minden kotetnek teljesen mas neve van. A masodik resz az Ujhold (new moon), az meg tiszta. De utana meg mi jelent meg ami a tortenet folytatasa es nem egy teljesen eltero regeny?

Legjobb válasz: 3 rész jelent meg magyarul: twilight: alkonyat new moon: újhold eclipse: napfogyatkozás angolul 4 rész jelent meg. a 4. rész: breaking dawn: hajnalhasadás van egy 5. rész ezt még nemfejezte be az írónõ (lehet hogy nem is fogja) midhnight sun: éjféli nap filmben eddig az elsõ két rész van, már forgatják a 3-ikat. dvd-n még csak az elsõ rész van.

3 rész jelent meg magyarul: twilight: alkonyat new moon: újhold eclipse: napfogyatkozás angolul 4 rész jelent meg. a 4. rész: breaking dawn: hajnalhasadás van egy 5. rész ezt még nemfejezte be az írónõ (lehet hogy nem is fogja) midhnight sun: éjféli nap filmben eddig az elsõ két rész van, már forgatják a 3-ikat. dvd-n még csak az elsõ rész van.
A 3-at már leforgatták utómunkálaok vannak jelenleg...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!