Találatok a következő kifejezésre: Hány honapos kezdődik a fogzás (4 db)

Hány hónapos korba kezdödik a fogzás? 3 hónapos korba?

Legjobb válasz: Változó. A fogcsírák már mocoroghatnak 3 hónaposan, de általában ekkor még nem jön ki a fog. A fiamnak 7 hónaposan jött ki az elsõ foga, 6 hónapos korában kezdõdtek a fogzási tünetek. Nem egy esetrõl hallottam azonban, ahol 3-4 hónaposan kijött a baba elsõ foga. Viszont nem ez az általános.

Változó. A fogcsírák már mocoroghatnak 3 hónaposan, de általában ekkor még nem jön ki a fog. A fiamnak 7 hónaposan jött ki az elsõ foga, 6 hónapos korában kezdõdtek a fogzási tünetek. Nem egy esetrõl hallottam azonban, ahol 3-4 hónaposan kijött a baba elsõ foga. Viszont nem ez az általános.
Fiamnak 3 hónapos korában kezdõdtek a tünetek, mint pl. ínyduzzanat, nyûgösség, éjszakai felsírások, étvágytalanság, nyáladzás, stb. 4-5 hónapos korában kifehéredett az ínye, ekkor már csak fokozódtak a tünetek, mégis csak 6 hónapos korában bújt ki az elsõ (két) fogacska.
változó.van akinek még egy évesen sincs 1 foga sem, majd hirtelen négyesével bújnak ki. olyan baba is van aki foggal születik. kisfiamnak 5 hónaposan jött ki az alsó 2. most 9 hónapos 8 foggal.

Hány hónapos korban kezdődik a fogzás a babáknál?

Nekem 3 hónapos a kicsi fiam, és pár napja szinte az egész öklét rágja és nyöszörög. Szerintetek elkezd?dött nála?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, kilányomak 3 és fél hónaposan jött ki alul a 2, fenn meg 5 hónaposan bújt ki. Most 6 hónapos, de még alul sincs kinn teljesen.

Elképzelhetõ, kilányomak 3 és fél hónaposan jött ki alul a 2, fenn meg 5 hónaposan bújt ki. Most 6 hónapos, de még alul sincs kinn teljesen.
Változó. Az én fiamnak öt hónaposan kezdett fájni az ínye, de a fogát nem láttam, egyszer csak megállt, most 9 hónapos pont, és még mindig nincs foga. Nagynénémnek egy évesen jött ki az elsõ, úgy mesélték :)
Szia! Az én kicsilányom 4, 5 hónapos, alul kint van a 2 középsõ fogacskája, igaz növésben van. Nekem úgy vészelte át a fogzást, hogy a kezébe adtam egy puha rongy zsebkendõt, azt tömte, szopta, nyalta, szivta ki belõle a nedvességet. Úgy voltam vele, jobb, mintha az öklét rágná!

Hány honapos korban kezdődik a fogzás?

Honnan fogom tudni hogy a foga jön?

Legjobb válasz: Nekünk 3 hónapos korban kezdõdött, sokat nyáladzott és rágcsálta a kezét meg a textilpelusát, és a popsiján is kijöttek piros pöttyök (nem pelenkakiütés volt, az biztos). Ez azóta is megy, kenem az ínyét Dentinox géllel, és olyankor érzem az ujjammal, hogy picit duzzadtabb alul az ínye. Egyébként sztem ez a gél nem sok semmit ér, 5 perc után újra rágcsál mindent.

Nekünk 3 hónapos korban kezdõdött, sokat nyáladzott és rágcsálta a kezét meg a textilpelusát, és a popsiján is kijöttek piros pöttyök (nem pelenkakiütés volt, az biztos). Ez azóta is megy, kenem az ínyét Dentinox géllel, és olyankor érzem az ujjammal, hogy picit duzzadtabb alul az ínye. Egyébként sztem ez a gél nem sok semmit ér, 5 perc után újra rágcsál mindent.
Nálunk 3 és fél hónaposan bújt ki az alsó, de az korainak számít. Elõtte rágcsa, nyálzás, nyügi, de nem volt vészes. Most megint ez megy, szerintem a fölsõ készül. Most 5 hónaposak vagyunk.


Hány hónapos korban kezdődik a babáknál a fogzás?

Mik a tünetek?

Legjobb válasz: A tünetek mennyi idõvel elõbb jelentkeznek mire kibujik a fog?

A kérdező hozzászólása: A tünetek mennyi idõvel elõbb jelentkeznek mire kibujik a fog?
2-3 hónapos kórban kezdödik! Van akinek 4 hónaposan már kin van.. de a lányom még csak fogzik meg fogzik de a foga sehol 8 hós :)
kisfiamnál 3 hónaposan kezdõdtek: nyálzás, öklét(lehetõleg mindkettõt) próbálta betuszkolni a szájába, ínye megduzzadt, fehér dudorok lettek rajta. 4 hós státusznál már kint volt az elsõ fog.Most 8 hónapos lesz és 8 foga van. De minden gyereknél máskor van, a 2 nagyobb gyerekemnek 8 és 9 hósan jött ki az elsõ fogacska.
Szia! Kislányomnak 6 és fél hónaposan kezdett el jönni a foga és tegnap bukkant ki neki az elsõ :) ! 8 hónapos lassan. Nálunk az volt a tünet, hogy nappal nagyon nyûgös volt még most is az és állandóan rágott valamit. Éjjeleket ugyanúgy végigaludta, de kap Dentinoxot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!