Találatok a következő kifejezésre: Hány honapos hol találhato (1 db)

Hány honapos és hol találhato egy kertépitöi tanfolyam?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint csak egyes fõsulikon tanítanak ilyet. Ha nem fontos a papír, akkor azt javaslom menj el egy kertépítõ céghez, és ott tanuld ki a szakmát.

Tudomásom szerint csak egyes fõsulikon tanítanak ilyet. Ha nem fontos a papír, akkor azt javaslom menj el egy kertépítõ céghez, és ott tanuld ki a szakmát.
A kérdező hozzászólása: és ez a kertépitõi cég hol találhato?
Rengeteg van az országban, nézz utána a neten és érdeklõdj ismerõsöknél!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnék tengeri hajón dolgozni, mint matróz. Hol lehet erre képesítést szerezni? Magyarországon van lehetőség erre ill. van olyan magyar cég, ami ezzel foglakozik?

3

Magánoktatást szeretnék végezni, hol hírdessem magam?

Melyik honlapot tudnátok ajánlani?
Köszi.

3

Van itt olyan, aki tudja, hogy mennyit kereshet egy klinikai kutatási munkatárs? CRA

Most vagyok harmadéves az egészségügyi egyetemen, de szeretnék a szakmám mellé majd valami szintén egészségügyi vonatkozású plussz tanfolyamot végezni és ezt találtma és megtetszett. A gond az, hogy fél millió forint a 2 félév, szóval csak akkor vágnék bele, ha jól fizető állás. Köszi.

3

125cm3 motor jogsira vizsgáznék, Mit ajánlotok?

15 töltöm be októberbe és állítólag 15.5 évesen elkezdhettem jogsit 16évesen gyakorlati vizsga, arra gondoltam Jövő nyár közepén vagy vége fele elkezdem és majd október valahányadik-án betöltöm 16 és go gyakorlati és kész jogsi nem?És hogy ajánljátok? amugy első motornak aprillia rs 125-re gondoltam mert mindig is tetszett meg egy olyanra vágytam.Mondjátok el alapokat azt h :mikor kezdjem , meg hogy jó motor meg mennyibe fog kerülni összesen!Suliba járnék vele meg ide oda..

1

Ha egy OKJ-s webdesinger képzést elvégzek, az munkát ad?

Kapok róla lapot hogy elvégeztem stb., és azzal már munkát is találhatok?

0

Van itt masszőr? Infot szeretnék

40 évesen szeretnék szakmát váltani,a jövő hét elején egyelőre kezdek egy szociális munkás-szerűségű tanfolyamot.A későbbiekben szeretnék váltani masszőrként tevékenykedni mint főállású masszőr.Dolgozik valaki ebben a szakmában??Milyen esélyem lenne a későbbiekben hivatalos állást találnom??Beszélem a német nyelvet,Bécsbe szeretnék majd elhelyezkedni.Köszi a válaszokat.

1

Budapesten hol van awi hegesztői okj-s tanfolyam?

1

A boltvezető szakmával rendelkező ember dolgozhat eladóként?

0

Létezik olyan tanfolyam (A munkaügyi központ segítségével) amit ha elvégzek fizetnek érte, mármint rendesen kapok érte fizetést? Persze nem hatalmas összegekre gonolok.

2

Mi a különbség a kriminálpszichológia, illetve a viselkedéskutatás között?

Lenne mód olyan szakmát, vagy akármit tanulnom, BÁRHOL Mo.-n belül, ahol sorozatgyilkosok viselkedését elemezhetem?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!