Találatok a következő kifejezésre: Hány honapos hol találhato (1 db)

Hány honapos és hol találhato egy kertépitöi tanfolyam?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint csak egyes fõsulikon tanítanak ilyet. Ha nem fontos a papír, akkor azt javaslom menj el egy kertépítõ céghez, és ott tanuld ki a szakmát.

Tudomásom szerint csak egyes fõsulikon tanítanak ilyet. Ha nem fontos a papír, akkor azt javaslom menj el egy kertépítõ céghez, és ott tanuld ki a szakmát.
A kérdező hozzászólása: és ez a kertépitõi cég hol találhato?
Rengeteg van az országban, nézz utána a neten és érdeklõdj ismerõsöknél!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Építésügyi vizsga kidolgozott kérdései 2013-ban mit tartalmaznak?

Megvan valakinek, esetleg át tudná küldeni privátban...

1

Milyenek a munkaügyi által indított nyelvtanfolyamok?

Mennyire intenzív (pl heti hány tanóra)? Amíg ide járok, le kell mondanom a polgármesteriben az aktív korúak támogatását (24e Ft)? Hány hónaposak kb? Kapunk érte pénzt (mert ilyet is hallottam)? Minden tapasztalat (anyagi is) érdekel!

0

Mit tegyek 7. -és vagyok jövőre felvételizek egészségügyre, van alkalmam hogy letegyem az ELCD vizsgát de a tanárom olyan hogy hülyének nézi az egész osztályt és nem hajlandó komolyan tanítani minket félek letenni a vizsgát, mit tegyek?

3

Hivatásként a tűzoltóságot választanám, de sajnos van egy probléma: Minimálisan, de nagyothalló vagyok. Ez esetleg jelentheti, hogy alapból ki vagyok zárva?

Úgy tudom, a tiszti beosztáshoz felsőfokú képzés szükséges.
Érdekelne még, hogy milyen irodai munkák vannak a tűzoltóságnál.

0

Ti tanulnátok online hastáncot skyepon keresztül magán tanártól?

6

Corvinus pálinkamester képzés?

Van valakinek tapasztalata illetve tudna véleményt mondani ?
Szüleim szeretnék ,ha elvégezném .Pestet utálom ,és elég nagy távolság is ,szóval már az utazgatás is szívás .
Ráadásul pusztán csak azért csinálnám ezt meg ,hogy legyen egy szép díszes vécépapírom.Miénk az országban legrégebb óta működő kereskedelmi pálinkafőzde ,tehát édesapámtól jobb szakembert és tanárt keresve se találhatnék.

0

ACCA vizsgakra milyen anyagokbol erdemes felkeszulni?

Ha valaki tud ingyenes forrast az volna a legjobb.

1

Pénzügy és számviteli ügyintézőnek megéri tanulni?

Egy suliba lekell majd adnom a jelentkezést. Lehet, hogy meg kellene jelölni többet. 1. helyen gazd.info. van. Nem tudom, hogy mennyire biztos az, hogy indulni fog e ott. 4-5 szakjuk van. Másiknak azt gondoltam, hogy azt jelölöm meg. 1 év alatt azt mennyire lehet megtanulni?

5

Távoktatásban milyen tanfolyamot lehet, és érdemes elvégezni? Mindenre nyitott vagyok!

Tényleg mindenféle érdekel, de leginkább olyan válaszokat várnék, akik érdemileg tudnak hozzászólni a kérdéshez, konkrét szakma és a hely/weboldalt is szeretném. Nagyon köszike :)

4

Üdv! Gondolkodom rajta, hogy kalauz ( jegyvizsgáló) legyek a GYSEV-nél, szeretek utazni, emberekkel is szeretek lenni, bánni is tudok velük. Szerintetek megéri? Akik ezt a szakmát csinálják, vagy van rálátásuk, mi a véleményetek?

Érdekelne hogy: Szereted/ nem szereted? Miért? Problémás eset mi szokott lenni? Sokat kell tanulni, nehéz a tananyag? ( vki azt mondta magolós a tanfolyam) Meg lehet belőle élni? ( családszinten) Köszönöm előre is!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!