Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen mm a (33 db)

Hány hetesen volt a petezsák 9 mm körüli nektek?

A barátn?m babát vár, de még nagyon az elején lehet a terhességnek. Nagyon sok késés után lett csak pozitív a tesztje, akkor volt dokinál és még nem volt szívhang, a petezsák volt 9 mm-es.

Legjobb válasz: Annyit tudok hogy nekem 5 hét 2 naposan volt 7.7mm a petezsák. 1 hét múlva már 6mm az embrió! Tehát olyan 5-6 hetes lehet, 9 hetesen már 3 cm körül van az embrió! Gratula Nekik! 36 hetes pocis

Annyit tudok hogy nekem 5 hét 2 naposan volt 7.7mm a petezsák. 1 hét múlva már 6mm az embrió! Tehát olyan 5-6 hetes lehet, 9 hetesen már 3 cm körül van az embrió! Gratula Nekik! 36 hetes pocis
nekem amikor megnezte a doki akkor 10 mm volt, es 6-7. hetre tippelt. szoval gondolom -1-2 hét :)
Szia Nekem 4 hetesen volt 6mm 6 hetesen 11mm és sajnos egy héttel késõbb elvetéltem. Nekem a mensi szerint már 10-11 hetesnek kellett volna lennie. A ciklus végén fogant és gyenge volt a pete valószínû ezért ment el. De nem törvényszerû hogy mással is így lesz. A lényeg hogy vigyázzanak magukra. Sok sikert és boldog babavárást!!
Szia! Nekem is 7-8 hetesnek kellett volna lennem, amikor elõször voltam dokinál. 8mm-es petezsákra azt mondta, 5 hetes terhesség. Azóta már ver a pici szíve. :D (most már valódi) 8 hetes kismami

Hány hetesen volt a babátok BPD-je 40 mm?

Legjobb válasz: ha ez segít valamit 19+5hetesen BPD:50mm

ha ez segít valamit 19+5hetesen BPD:50mm
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem mert mensi szerint ma vagyok 19 hetes és 3 napos a mult héten szerdán voltam dokinál és akkor volt ez az értékem 40 mm és a doki szerint cssak 16 hetesnek felelnek meg ezek a méretek. Na sztem ez már egy bö betöltött 17 hetesnek is megfelelne csak igy nem tudom h most a babók mennyi idõsek is.
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Itt meg tudod nézni a méreteket. Egyéként meg ne izgulj. Multkor egy fiatal dokinál voltam és olyan értékeket mért nekem is, mintha egy ufo lenne a hasamban. volt ami szerint el voltam maradva 2 héttel. Volt ami szerint 1 héttel. Volt ami pont jó volt. elmentem a saját dokimhoz, minden rendben. Meg nem egyformán fejlõdik. Van, hogy kicsit ez nõ jobban, aztán kicsit az nõ jobban. Egyébként a feje nekem is egy kicsit vékonyabb. (kisebb pár nappal a méreténél) de legalább nem lesz nagy feje. Szerintem nyugodj meg. A lényeg az, hogy két vizsgálat között látható legyen a fejlõdés. 23 hetes kismami
Nekem 17+5-kor mértek 41-et. Ne iegeskedj, nem olyan rossz az az érték, mint ahogy az orvos beállítja.

Hány hetesen volt 77 mm-es a babátok bpd-je?

Legjobb válasz: 77 mm-eset nem találtam, de : fiam :74 mm-es 29. hét 36 hetesen már 91 mm-es volt. lányom: 73 mm-es 31 hét 34 hetesen 84 mm, 36 hetesen 89 mm.

77 mm-eset nem találtam, de : fiam :74 mm-es 29. hét 36 hetesen már 91 mm-es volt. lányom: 73 mm-es 31 hét 34 hetesen 84 mm, 36 hetesen 89 mm.
Szia!Pont ma voltam dokinál, 84 a bpd-je a kisléányzómnak.De ezelõtt 3 héttel 74.5 volt.Szerintem ezen ne parázz.Minden baba egyedi méretekkel rendelkezik ilyenkor már!Minden rendben lesz.hidd el!Egyébként Neked, hány hetesen mérték, ezt az értéket?
Szia. Nekem kislányom lett, akkor õt is kicsinek találták, de nekem azt mondták a kislányok alapból kisebbek általában :) nekem ezek voltak az adatok Bpd:7, 75cm, Hc:28, 03cm, Ac:25, 6cm, Fl:5, 16cm (30hetes) Azóta már 2éves elmúlt a kislányom, 49cm és 3130gr volt mikor megszületett 39+2napra :) talán kislányod lesz ? üdv
Mi tegnap voltunk uh-on, 28+5 hetesen és 78 mm volt a bpd értéke.
Nem hiszem, hogy elmérték, de nemtudom. Mi sem vagyunk olyan nagyok, átlagosak. Mondjuk párom családjában általában kis súllyal születtek a bébik, és senkinek semmi baja. Eléggé aggódom én is!
31 hetesen egyáltalán nem rossz a 77-es bpd, nem tudom mi a fenéért paráztatják az embert! És neked kedves elõzõ, idáig minden rendben volt, nem lehet h most 36 hetesen esetleg elmérték?Vagy esetleg genetika?Mondjuk, hogy ti sem vagytok éppen óriások???
Ja, most látom, hogy 31 hetes vagy. (elõzõ voltam)
Én most ugyanebben a cipõben járok. 37 hetes uh-on 83 mm bpd-t mért a doki, és az fl is csak 60 mm. A méhlepényem meg II. fokban érett, ezért pénteken valószínû megindítják a szülést, mert nekem sem fejlõdik úgy a pici, ahogy kéne. Te hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: sziasztok.Köszönöm az eddigi válaszokat.Én 31 hetes vagyok de az ultrahangos ma beparáztatott mert azt mondta hogy nem fejlõdik ugy ahogy kellene.meg vannak gondjaink is a méhlepénnyel, és lehet hogy hamarosan ki is kell venni ha már tényleg nem fejlõdik.köszi a biztatást.Mindenkinek jó egészséget.Várok még válaszokat.
Ja, elõzõ vagyok.34 hetes km.
28+5 hetesen 76 mm bpd :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!egy kicsit meg is nyugodtam.amugy kisfiam lesz.eddig rendes ütemben fejlõdött csak az utóbbi 2 hétben lassult le.ezért mondták hogyha egy kicsivel is rosszabbodik majd az áramlás a köldökzsinorban akkor inkább kiveszik és kint jobban fejlõdik.már csak 2-3 hét ami kritikus hogy azt bírja ki a babám!jó egészséget és további jó babavárást!

Mekkora volt a babátok mikor volt szívműködés? Hány mm-es és hány hetes? Én elvileg 6 hetes vagyok, crl 9mm-es de szívhang nem volt. Baj? A doki nem mondta hogy baj van hanem hogy 3 hét múlva jöjjek vissza.

Legjobb válasz: Szia! Én elõször 5hét+2 napos voltam, amikor dokinál voltam, ekkor még csak petezsákot látott és azt, hogy jó helyen (benne, tehát nem méhen kívüli)van az embrió. Legközelebb 8+4 voltam, amikor vissza kellett mennem: még ekkor sem látott szívhangot, CRL: 15 mm volt. Két hét múlva kellett újra mennem (10+4), ekkor látta elõször a szívhangot, CRL:31 mm. Az, hogy mikor látja meg, függ attól is, hogy milyen érzékeny az UH, amin nézi.Ne aggódj! MInden rendben lesz! 12+5 kismami

Szia! Én elõször 5hét+2 napos voltam, amikor dokinál voltam, ekkor még csak petezsákot látott és azt, hogy jó helyen (benne, tehát nem méhen kívüli)van az embrió. Legközelebb 8+4 voltam, amikor vissza kellett mennem: még ekkor sem látott szívhangot, CRL: 15 mm volt. Két hét múlva kellett újra mennem (10+4), ekkor látta elõször a szívhangot, CRL:31 mm. Az, hogy mikor látja meg, függ attól is, hogy milyen érzékeny az UH, amin nézi.Ne aggódj! MInden rendben lesz! 12+5 kismami
Nekem 8 hetesen látta a szívhangját, akkor volt a babám CRL-je: 14 mm. Nyugi biztos minden rendben van, ezen ne idegeskedj, annál rosszabb :) )Majd 3 hét múlva meglátod, vagyis meghallod milyen szépen ver a kis szíve :) ) 19 heteske
Szia!Nekem 6+5 naposan volt 7 mm-es és volt szívhang, de elõtte 2 nappal egy másik doki még petezsákot sem látott, olyan gyenge volt az uh. Szóval ne izgulj, minden rendben lesz! 12 hetes
Szia! Nekem is 6 hetesen 9 mm volt a petezsák, de szívhang még nem volt korai még ezen izgulni.10 hetesen is csak annyit írtak a papíromra 1 élõ magzat, én 12 hetesen hallottam elõször a szívhangot most 25 hetesek vagyunk.!

10 mm-es petezsák hány hetes terhességnek felel meg? és hány hetesnek felel meg a 10, 6 mm-es CRL?

Legjobb válasz: 10mm petezsak: 5 hetes. 10mm crl: 6. het vege - 7. het eleje. (A hivatalos tablazat 6+6-nak irja, de ez atlag) www.csaladivilag.hu/baba-mama-kodex/varandos-kisokos/a-magza t-meretei-osszefoglalo-tablazatok/9381/

10mm petezsak: 5 hetes. 10mm crl: 6. het vege - 7. het eleje. (A hivatalos tablazat 6+6-nak irja, de ez atlag) http://www.csaladivilag.hu/baba-mama-kodex/varandos-kisokos/a-magzat-meretei-osszefoglalo-tablazatok/9381/
A kérdező hozzászólása: 12-13 hetes uh-n BDP 24mm (13. het) az FL 10mm. Ezeket és az elözõ adatokat összehasonlítva, szerinted ez hanyadik hét???Ugyanis a doki 5hetesen 10mm petezsákot látott, aztán kereken egy hét múlva látták a 10, 6 mm-es CRL. 12-13 hetesn az említett bDP-t és FL-t. Én arra gondolok, hogy inkább a kisebb a terhességem 13 hétnél, viszont a babánk jól fejlõdik.jól kalkulálok szerintetek?
A linkelt oldalon ezek az adatok is szerepelnek a tablazatban, 13hetnek felel meg. Nem teljesen ertem a kerdest. Ugy erted, hogy a 12. heten voltal ultrahangon, ott merte a doki a 13 hetesnek megfelelo adatokat, de Te ugy gondolod, hogy bizony 12 hetes, mert tudod mikor volt a foganntatas? Hat lehet. Bar allitolag a 12. hetig genetikatol fuggettlenul (oroklott testmerettol fuggetlenul) azonosan fejlodnek. De olvastam mar itt ilyet, aki ezt cafolta, pl a 8. heten sokkal kisebb volt, a 12. heten pedig megfelelt a 12-nek. Bocs, ha nem ezt kerdezed, de nem volt teljesen tiszta.
12-13 hetes uh-n mérték ezeket így írod, utána pedig azt hogy szerinted nem vagy 13 hetes, dehát azt írtad 12-13 hetes uh nem? :) Vagy a doki fix. 13 hetet mondott? 2 napja voltam uh-n 12 hét 2 nap és az én babámnak is 10 mm a femurja, a bpd je 22, a crl 58.7.És 12+2 nek írta a gép, a doki szerint is annyi, szerintem is annyi:) Én is úgy tudom egyébként hogy ilyen kis terhességnél még a genetika kevésbé számít az majd késõbb a 18.héttõl lesz jellemzõbb.
Sztem egyebkent a terhessegi kor meghatarozasanal egyszeruen a crl-t veszik alapul, ezt tamasztja ala a linkelt tablazat is, a masik valaszolo adatainak is megfelel. Kerdezo, neked mennyi volt a crl?
Szerintem teljesen megfelelõ a mérete. Miért gondolod fiatalabbnak a terhességed. Max pár nap eltérés lehet, de nincs jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: Nem mért most a doki CRL-t. :(
A kérdező hozzászólása: Egyébként megnéztem én is a táblázatot a 10mm-es femur 12. hétnek felel meg. A 24mm-es BDP már 13. hétnek felel meg. Ezen az egy uh-n van egy hét eltérés a táblázaton. Az 5. heti uh-n 10 mm-es petezsákot látott a doki, és mondta is h -"kb 3 hete eshetett teherbe". Rá egy hétre 7 hetesnek vélt a doki 10, 6 mm-es CRL-lel.Szóval 1-2 hét ugrál oda-vissza....
Hat, 1mm-t nem nehez elmerni sztem. En nem ragodnek ezen ennyit, rendben van a babad es szamolj az utolso mensitol! Par nap elteres tenyleg nem szamit! ;-)

Hány hetesen 10, 3 mm a magzat?

Mert mindenhol más adatokat találok. 6 hetesen az jó?

Legjobb válasz: Az tuti jó. (de még nem magzat 6 hetesen). Nekem méretben a fele (5,5 mm). 5 hetesnek néz ki, azt mondta az orvos. A tiéd pont jó! Szóval megnyugodhatsz! 6 hetes kismama

Az tuti jó. (de még nem magzat 6 hetesen). Nekem méretben a fele (5, 5 mm). 5 hetesnek néz ki, azt mondta az orvos. A tiéd pont jó! Szóval megnyugodhatsz! 6 hetes kismama
Nekem 6 hét+6 naposan volt 9mm.Szerintem ez jó.
Ha még egymás után hatszor megkérdezitek, h 6 hetesen 10, 3 mm az milyen, akkor is ugyanakkora fog maradni.Ha nem lenne jó, akkor a doki szólt volna, higyjétek el. Minden amit most megtehetsz a piciért, h sok zöldséget gyümölcsöt eszel, pihensz, és igyekszel elkerülni a betegségeket.

A 2, 5*2, 3 mm petezsák az hány hetes terhességnek felel meg? Kb.2 hetesnek igaz?

Legjobb válasz: Szia! A választ pontosan nem tudom nekem 5 hetesen volt 6,7 mm a peteszák, de próbáld meg itt megnézni: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. 34 hetes kismama

Szia! A választ pontosan nem tudom nekem 5 hetesen volt 6, 7 mm a peteszák, de próbáld meg itt megnézni: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Gratula a babuckához!

Hány hetesen volt 37 mm a babád Bpd-je?

Legjobb válasz: 1. 18+2-n-an volt 42 mm 2. 17+4-en volt 43 mm

1. 18+2-n-an volt 42 mm 2. 17+4-en volt 43 mm
Szia! a Lányomnak 17 hét+ 5 naposan volt a Bpd : 34mm
Nálam 18hét+ 5 naposan BPD 41 mm volt.
A lányomnak 18hetesen volt 39mm, de az átlag ebben a korban 42mm.16 hetesen az átlag 36mm. Miért Neked mennyi?Pár miliméter miatt nem kell aggódni!
A kérdező hozzászólása: Hát elvileg betöltött 17 hetes vagyok, de a doki tegnap azt mondta, hogy épp csak 16 hetes, mert 37mm aBpd. Eddig rendben voltak a méretek, és most tényleg kisebb az átlagnál.
Semmi jelentõsége a méreteknek! nekem 3 babócám van, szeptember 10-én született a 3.! kedden az uh méretei szerint a kicsi 3kg!! pénteken született 2700gr-mal:) ennyit az uh-ról:) amúgy a te kis pocaklakód még t fog nõni és fejlõdni, ne hasonlítgasd másokkal! :) csak magadat idegesíted:) pl az én picijeimnek a fej méretei végig szinte azonos Bpd-jû volt mégis eltérõ cm-val születettek. Az elsõ feje 31cm volt a 2. 33cm, a 3. 35 :) Errõl ennyit:) Nyugi és sok boldogságot a csepphez:) Üdv: Szilvi
elõzõ Mind a kettõ 36-os fejjel született, az 1. 40+6-on, a második a kiírt napon
Szia nekem 17/6 napon volt 39 a bpd. Végig kissebbnek mondták a babám. 37.hét elején 56 cm el megszületett 3060 gr al. 32 es buksival. Már 11 hós nagylány. Ne aggodj a méretek miatt...boldog babavárást utánna kõnnyû szülést.

Ma voltam nőgyógyásznál, Crl: 8 mm! Azt mondta, hogy minden rendben, de hány hetes terhességnek felel ez a méret meg?

Utolsó menstruációm:2012.04.27., de soha nem volt rendszeres a ciklusom. Volt olyan ,amikor 2 hónapig nem is volt menstruációm. Kérlek segítsetek! (Szívhang is van már!)

Legjobb válasz: 7-8 hetes terhességnek nekem ekkor 9 mm volt a lányom :)

7-8 hetes terhességnek nekem ekkor 9 mm volt a lányom :)
http://www.hotdog.hu/babazzunk/9-honap/magzati-meretek-ossze.. Itt találod a táblazatot ahol szépen össze van foglalva a crl méretek hetek száma szerint. Remélem tudtam segíteni. :)
szerintem kb 6-7 hetes lehetsz. Gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a válaszokat és a gratulációt! Nagyon aggódó vagyok, elsõ várandósságom és izgulok nagyon!

Hány hetesen volt 10 mm a petezsák mérete?

Mást még nem látott, csak ekkora p.zsákot+szikhólyagot.

Legjobb válasz: Nekem 5 hetesen volt 10 mm-es a petezsák mérete.

Nekem 5 hetesen volt 10 mm-es a petezsák mérete.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Nekem is 5 hetesen volt ekkora.
A kérdező hozzászólása: Szerintem én is 5 hetes voltam csütin, de 4-nek mondott. Nem mensi alapján, mert azt nem is kérdezte. Viszont elõtte 3 nappal (hétfõn) meg még semmit nem látott. Szerintem amúgy nem valami szuper gépe van, ha 5 hetesen 10 mm-s petezsákban még nem lát gyereket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!