Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen mm (52 db)

Hány hetesen volt 77 mm-es a babátok bpd-je?

Legjobb válasz: 77 mm-eset nem találtam, de : fiam :74 mm-es 29. hét 36 hetesen már 91 mm-es volt. lányom: 73 mm-es 31 hét 34 hetesen 84 mm, 36 hetesen 89 mm.

77 mm-eset nem találtam, de : fiam :74 mm-es 29. hét 36 hetesen már 91 mm-es volt. lányom: 73 mm-es 31 hét 34 hetesen 84 mm, 36 hetesen 89 mm.
Szia!Pont ma voltam dokinál, 84 a bpd-je a kisléányzómnak.De ezelõtt 3 héttel 74.5 volt.Szerintem ezen ne parázz.Minden baba egyedi méretekkel rendelkezik ilyenkor már!Minden rendben lesz.hidd el!Egyébként Neked, hány hetesen mérték, ezt az értéket?
Szia. Nekem kislányom lett, akkor õt is kicsinek találták, de nekem azt mondták a kislányok alapból kisebbek általában :) nekem ezek voltak az adatok Bpd:7, 75cm, Hc:28, 03cm, Ac:25, 6cm, Fl:5, 16cm (30hetes) Azóta már 2éves elmúlt a kislányom, 49cm és 3130gr volt mikor megszületett 39+2napra :) talán kislányod lesz ? üdv
Mi tegnap voltunk uh-on, 28+5 hetesen és 78 mm volt a bpd értéke.
Nem hiszem, hogy elmérték, de nemtudom. Mi sem vagyunk olyan nagyok, átlagosak. Mondjuk párom családjában általában kis súllyal születtek a bébik, és senkinek semmi baja. Eléggé aggódom én is!
31 hetesen egyáltalán nem rossz a 77-es bpd, nem tudom mi a fenéért paráztatják az embert! És neked kedves elõzõ, idáig minden rendben volt, nem lehet h most 36 hetesen esetleg elmérték?Vagy esetleg genetika?Mondjuk, hogy ti sem vagytok éppen óriások???
Ja, most látom, hogy 31 hetes vagy. (elõzõ voltam)
Én most ugyanebben a cipõben járok. 37 hetes uh-on 83 mm bpd-t mért a doki, és az fl is csak 60 mm. A méhlepényem meg II. fokban érett, ezért pénteken valószínû megindítják a szülést, mert nekem sem fejlõdik úgy a pici, ahogy kéne. Te hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: sziasztok.Köszönöm az eddigi válaszokat.Én 31 hetes vagyok de az ultrahangos ma beparáztatott mert azt mondta hogy nem fejlõdik ugy ahogy kellene.meg vannak gondjaink is a méhlepénnyel, és lehet hogy hamarosan ki is kell venni ha már tényleg nem fejlõdik.köszi a biztatást.Mindenkinek jó egészséget.Várok még válaszokat.
Ja, elõzõ vagyok.34 hetes km.
28+5 hetesen 76 mm bpd :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!egy kicsit meg is nyugodtam.amugy kisfiam lesz.eddig rendes ütemben fejlõdött csak az utóbbi 2 hétben lassult le.ezért mondták hogyha egy kicsivel is rosszabbodik majd az áramlás a köldökzsinorban akkor inkább kiveszik és kint jobban fejlõdik.már csak 2-3 hét ami kritikus hogy azt bírja ki a babám!jó egészséget és további jó babavárást!

Mekkora volt a babátok mikor volt szívműködés? Hány mm-es és hány hetes? Én elvileg 6 hetes vagyok, crl 9mm-es de szívhang nem volt. Baj? A doki nem mondta hogy baj van hanem hogy 3 hét múlva jöjjek vissza.

Legjobb válasz: Szia! Én elõször 5hét+2 napos voltam, amikor dokinál voltam, ekkor még csak petezsákot látott és azt, hogy jó helyen (benne, tehát nem méhen kívüli)van az embrió. Legközelebb 8+4 voltam, amikor vissza kellett mennem: még ekkor sem látott szívhangot, CRL: 15 mm volt. Két hét múlva kellett újra mennem (10+4), ekkor látta elõször a szívhangot, CRL:31 mm. Az, hogy mikor látja meg, függ attól is, hogy milyen érzékeny az UH, amin nézi.Ne aggódj! MInden rendben lesz! 12+5 kismami

Szia! Én elõször 5hét+2 napos voltam, amikor dokinál voltam, ekkor még csak petezsákot látott és azt, hogy jó helyen (benne, tehát nem méhen kívüli)van az embrió. Legközelebb 8+4 voltam, amikor vissza kellett mennem: még ekkor sem látott szívhangot, CRL: 15 mm volt. Két hét múlva kellett újra mennem (10+4), ekkor látta elõször a szívhangot, CRL:31 mm. Az, hogy mikor látja meg, függ attól is, hogy milyen érzékeny az UH, amin nézi.Ne aggódj! MInden rendben lesz! 12+5 kismami
Nekem 8 hetesen látta a szívhangját, akkor volt a babám CRL-je: 14 mm. Nyugi biztos minden rendben van, ezen ne idegeskedj, annál rosszabb :) )Majd 3 hét múlva meglátod, vagyis meghallod milyen szépen ver a kis szíve :) ) 19 heteske
Szia!Nekem 6+5 naposan volt 7 mm-es és volt szívhang, de elõtte 2 nappal egy másik doki még petezsákot sem látott, olyan gyenge volt az uh. Szóval ne izgulj, minden rendben lesz! 12 hetes
Szia! Nekem is 6 hetesen 9 mm volt a petezsák, de szívhang még nem volt korai még ezen izgulni.10 hetesen is csak annyit írtak a papíromra 1 élõ magzat, én 12 hetesen hallottam elõször a szívhangot most 25 hetesek vagyunk.!

10 mm-es petezsák hány hetes terhességnek felel meg? és hány hetesnek felel meg a 10, 6 mm-es CRL?

Legjobb válasz: 10mm petezsak: 5 hetes. 10mm crl: 6. het vege - 7. het eleje. (A hivatalos tablazat 6+6-nak irja, de ez atlag) www.csaladivilag.hu/baba-mama-kodex/varandos-kisokos/a-magza t-meretei-osszefoglalo-tablazatok/9381/

10mm petezsak: 5 hetes. 10mm crl: 6. het vege - 7. het eleje. (A hivatalos tablazat 6+6-nak irja, de ez atlag) http://www.csaladivilag.hu/baba-mama-kodex/varandos-kisokos/a-magzat-meretei-osszefoglalo-tablazatok/9381/
A kérdező hozzászólása: 12-13 hetes uh-n BDP 24mm (13. het) az FL 10mm. Ezeket és az elözõ adatokat összehasonlítva, szerinted ez hanyadik hét???Ugyanis a doki 5hetesen 10mm petezsákot látott, aztán kereken egy hét múlva látták a 10, 6 mm-es CRL. 12-13 hetesn az említett bDP-t és FL-t. Én arra gondolok, hogy inkább a kisebb a terhességem 13 hétnél, viszont a babánk jól fejlõdik.jól kalkulálok szerintetek?
A linkelt oldalon ezek az adatok is szerepelnek a tablazatban, 13hetnek felel meg. Nem teljesen ertem a kerdest. Ugy erted, hogy a 12. heten voltal ultrahangon, ott merte a doki a 13 hetesnek megfelelo adatokat, de Te ugy gondolod, hogy bizony 12 hetes, mert tudod mikor volt a foganntatas? Hat lehet. Bar allitolag a 12. hetig genetikatol fuggettlenul (oroklott testmerettol fuggetlenul) azonosan fejlodnek. De olvastam mar itt ilyet, aki ezt cafolta, pl a 8. heten sokkal kisebb volt, a 12. heten pedig megfelelt a 12-nek. Bocs, ha nem ezt kerdezed, de nem volt teljesen tiszta.
12-13 hetes uh-n mérték ezeket így írod, utána pedig azt hogy szerinted nem vagy 13 hetes, dehát azt írtad 12-13 hetes uh nem? :) Vagy a doki fix. 13 hetet mondott? 2 napja voltam uh-n 12 hét 2 nap és az én babámnak is 10 mm a femurja, a bpd je 22, a crl 58.7.És 12+2 nek írta a gép, a doki szerint is annyi, szerintem is annyi:) Én is úgy tudom egyébként hogy ilyen kis terhességnél még a genetika kevésbé számít az majd késõbb a 18.héttõl lesz jellemzõbb.
Sztem egyebkent a terhessegi kor meghatarozasanal egyszeruen a crl-t veszik alapul, ezt tamasztja ala a linkelt tablazat is, a masik valaszolo adatainak is megfelel. Kerdezo, neked mennyi volt a crl?
Szerintem teljesen megfelelõ a mérete. Miért gondolod fiatalabbnak a terhességed. Max pár nap eltérés lehet, de nincs jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: Nem mért most a doki CRL-t. :(
A kérdező hozzászólása: Egyébként megnéztem én is a táblázatot a 10mm-es femur 12. hétnek felel meg. A 24mm-es BDP már 13. hétnek felel meg. Ezen az egy uh-n van egy hét eltérés a táblázaton. Az 5. heti uh-n 10 mm-es petezsákot látott a doki, és mondta is h -"kb 3 hete eshetett teherbe". Rá egy hétre 7 hetesnek vélt a doki 10, 6 mm-es CRL-lel.Szóval 1-2 hét ugrál oda-vissza....
Hat, 1mm-t nem nehez elmerni sztem. En nem ragodnek ezen ennyit, rendben van a babad es szamolj az utolso mensitol! Par nap elteres tenyleg nem szamit! ;-)

Ma voltam uh-n júli 29 én volt az utolsó menszeszem 1 napja már 26 án poz tesztem volt ma az orvos ezt írta 14 mm-es gesztációs gyűrű. Szerintetek hány hetes terhes lehetek uh szerint? 3 hét múlva kontroll remélem már szivhang lesz

Legjobb válasz: A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)

A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)
A kérdező hozzászólása: szia remélem is hogy lesz neked is és nekem is köszi a gyors választ merre felé laksz?
Én pozitív teszt után 2 hétel kaptam idõpontot akkro már votl szívhang és már nem csak petezsákot látott.
A kérdező hozzászólása: köszi akkor ne legyek elkeseredve ugye minden oké lesz.

A 2, 5*2, 3 mm petezsák az hány hetes terhességnek felel meg? Kb.2 hetesnek igaz?

Legjobb válasz: Szia! A választ pontosan nem tudom nekem 5 hetesen volt 6,7 mm a peteszák, de próbáld meg itt megnézni: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. 34 hetes kismama

Szia! A választ pontosan nem tudom nekem 5 hetesen volt 6, 7 mm a peteszák, de próbáld meg itt megnézni: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Gratula a babuckához!

Hány hetesen 10, 3 mm a magzat?

Mert mindenhol más adatokat találok. 6 hetesen az jó?

Legjobb válasz: Az tuti jó. (de még nem magzat 6 hetesen). Nekem méretben a fele (5,5 mm). 5 hetesnek néz ki, azt mondta az orvos. A tiéd pont jó! Szóval megnyugodhatsz! 6 hetes kismama

Az tuti jó. (de még nem magzat 6 hetesen). Nekem méretben a fele (5, 5 mm). 5 hetesnek néz ki, azt mondta az orvos. A tiéd pont jó! Szóval megnyugodhatsz! 6 hetes kismama
Nekem 6 hét+6 naposan volt 9mm.Szerintem ez jó.
Ha még egymás után hatszor megkérdezitek, h 6 hetesen 10, 3 mm az milyen, akkor is ugyanakkora fog maradni.Ha nem lenne jó, akkor a doki szólt volna, higyjétek el. Minden amit most megtehetsz a piciért, h sok zöldséget gyümölcsöt eszel, pihensz, és igyekszel elkerülni a betegségeket.

SOS Nem tudom, hány hetes vagyok! Egyik orvos szerint 10mm petezsákkal 5 hetes terhesnek vél és szerinte 3 hete estem teherbe.1 HÉT MÚLVA, másik orvos szerint 11.6 mm-es CRL, jó szívműködés. Õ szerinte 7 hetes terhes vagyok. Hány hetes vagyok?

Hol van olyan hely ahol +/- 2 nap eltéréssel megtudják mondani a megzati időt? Gyógyszer szedés miatt érdekel.

Legjobb válasz: Ha jól értem, a kettõ között valójában 1 hét eltérés van. Ha néhány tizedmillimétert tévednek a mérésnél, az a terhesség elején már egy-egy hetes eltérést is mutathat. A legbiztosabban a 10. hét körül tudják megmondani, nem tudom, addig ráér-e neked. Ha nem, olyan helyre menj, ahol jó a gép, azon is sok múlik. Menzesz szerint mennyi lennél? Mert általában a 12. hétig az alapján szoktak számolni, és ha ott van 10 napnál nagyobb eltérés, akkor módosítják a szülési idõpontot.

Ha jól értem, a kettõ között valójában 1 hét eltérés van. Ha néhány tizedmillimétert tévednek a mérésnél, az a terhesség elején már egy-egy hetes eltérést is mutathat. A legbiztosabban a 10. hét körül tudják megmondani, nem tudom, addig ráér-e neked. Ha nem, olyan helyre menj, ahol jó a gép, azon is sok múlik. Menzesz szerint mennyi lennél? Mert általában a 12. hétig az alapján szoktak számolni, és ha ott van 10 napnál nagyobb eltérés, akkor módosítják a szülési idõpontot.
A kérdező hozzászólása: Igen egy hét eltérés van.Az utolsó mensim jan 13-án volt. a 7 hetes terhességet pedig március 1-jén állapították meg.
Valószínûleg 7 hetes lehetsz.A menstruációd alapján mindenféleképpen, meg a 2. orvos is úgy mérte.Ilyenkor az , hogy mikor estél teherbe még rejtély, hacsak te nem vagy benne biztos napra pontosan.Ilyen milimétereknél nem tudják meghatározni, hogy a magzat 4 vagy 5 hetes, mert nem tudják mikor volt peteérésed. A 10-12 héten már több az adat amibõl számolni tudnak. Értem ez alatt a combcsont hosszát, ülõmagasságot, fej körfogatot, nyaki redõt is ekkor vizsgálják. De én a 7 hetest venném alapul.
Egyik orvos sem fogja tudni megmondani neked +-2 nap mikor eshettél teherbe! Minden gép másképp mér, és 1 orvos is egy vizsgálat alatt, 2x ha leméri a babát, 1 -1 milivel többet vág kevesebbet mér, már nem ugyan az a terhességi idõ jön ki! Csak az apasági vizsgálat tudja megmondani ki a gyerek apja!!!
Akkor a menzeszt vedd alapul, ott jobban összevágnak az adatok. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Poénosak itt néhányan. Nem mindegy nekem nagyon a nap, mert tudom melyik nap szedtem antibiotikumot, napra pontosan.És ha még ez nem lenne elég magyarázat, mellette 6 éve szedek vérnyomás csökkentõt és szívritmusszabályzót.sõt még sajnos kb 4-5 frontint is sikerült begyûjtenem ezekben a napokban.Tudom, hogy melyik nap hagytam abba a rendszeresen gyógyszereim szedését.Szóval nem az apa kiléte a kérdés!!!!
Az elsõ 3 hétben bármilyen gyógyszert szedhetsz, nem hat ki a babára, mert még nem belõled táplálkozik!
A 11, 6 mm-es CRL valóban 7 hetesnek felel meg, így én a helyedben ezt venném figyelembe, nem a korábbit.

Crl: 69 mm, Bpd: 23 mm, hány hetes szerintetek?

Legjobb válasz: 15 hetes körül van szerintem

15 hetes körül van szerintem
13-14 hetes Miért?
elsõ vagyok, tévedtem bocsi itt egy táblázat http://www.csaladivilag.hu/baba-mama-kodex/varandos-kisokos/..
14 körül talán
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Naptár szerint épp betöltöttem a 13 hetet, orvos szerint 12. Csak kíváncsi voltam, kösz még egyszer :)
Hát nekem annó 12+2 naposan volt crl 65 mm, bpd 21 mm, és azt mondták, kicsit nagyobb is, mint 12 hetes :) Én téged bõven 13 hetesnek gondoltalak volna :)

Ma voltam nőgyógyásznál, Crl: 8 mm! Azt mondta, hogy minden rendben, de hány hetes terhességnek felel ez a méret meg?

Utolsó menstruációm:2012.04.27., de soha nem volt rendszeres a ciklusom. Volt olyan ,amikor 2 hónapig nem is volt menstruációm. Kérlek segítsetek! (Szívhang is van már!)

Legjobb válasz: 7-8 hetes terhességnek nekem ekkor 9 mm volt a lányom :)

7-8 hetes terhességnek nekem ekkor 9 mm volt a lányom :)
http://www.hotdog.hu/babazzunk/9-honap/magzati-meretek-ossze.. Itt találod a táblazatot ahol szépen össze van foglalva a crl méretek hetek száma szerint. Remélem tudtam segíteni. :)
szerintem kb 6-7 hetes lehetsz. Gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a válaszokat és a gratulációt! Nagyon aggódó vagyok, elsõ várandósságom és izgulok nagyon!

Kismamik megmondanátok nekem hogy Fl 21.7 mm-es vagy az körüli érték hány hetesen volt nálatok?

Tegnap voltam dokinál és a fejkörfogat szerint már több mint 17 hetes de a lábát el felejtettem megkérdezni hogy az is az id?nek megfelel e.Tudom más és más értékek lesznek,eltérnek stb. de azért ha megtennétek hogy írtok az megköszönném.

Legjobb válasz: Szia! Megnéztem azt a táblázatot ami nekem megvan, és abban a 22 mm (FL) 16 hetesnek felel meg. Gondolom a végére kell kb akkorának lennie. De ez is táblázatonként változik gondolom. Boldog babavárást!

Szia! Megnéztem azt a táblázatot ami nekem megvan, és abban a 22 mm (FL) 16 hetesnek felel meg. Gondolom a végére kell kb akkorának lennie. De ez is táblázatonként változik gondolom. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!!!:-))))))
14 hetesen a Fl:15mm, 19 hetesen pedig 30mm. Legközelebb ez a két értékem van, a többi már nagyobb!
Az elsõ válaszoló vagyok. Gondoltam belinkelem a táblázatot. Ebben amiket írnak, az eddig passzolt a babámra, úgyhogy szerintem ez elég jó. http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!