Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen menni (63 db)

Hány hetes vagyok mikor érdemes orvoshoz menni?

08-29-én volt meg utoljára és mikor menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: 5 hetes és 4 napos vagy. Orvoshoz elég 7-8 hetesen menni, azaz kb. 2 hét múlva. Akkor már lesz szívhang is.

5 hetes és 4 napos vagy. Orvoshoz elég 7-8 hetesen menni, azaz kb. 2 hét múlva. Akkor már lesz szívhang is.
kb. 2 hét múlva, ahogy az elõttem szóló írta. Gratulálok a babához :-)
Szia! Nekem aug 4-én volt meg utoljárra, és én holnap megyek dokihoz!9 hetes 2 napos leszek holnap!Második baba azért vagyok ilyen türelmesmár! De így nek kell majd csak a 12 hetes genetikai UH-ra mennem, meg így még lesz idõm a doki paírjával elmenni a védõnõhözis a kiskönyvemért! 22 hós kislány és 9 hetes pocakbabi anyuja
Kedves utolsó! Jól megmosolyogtam a beírásod, mert nekem most 21 hós a kislányom, és kb 4 hetes lehetek. Mire õ 22 hós lesz, addigra leszek én is kb 9 heteske :) De hogy a kérdésre is válaszoljak, én kb 2 hét múlva fogok elmenni dokihoz, akkor már 6+3 leszek ha minden jól megy!

Hány hetesen kell menni ultrahangra a 20. hét után?

Legjobb válasz: 1.vagyok nekem így voltak: elõször mikor megállapították a terhességet az 5.héten, aztán 8hetesen majd 12 hetesen, 20 hetesen, 28 hetesen majd 36 hetesen. közte is néztek mert gond volt de az nem volt úgymond kötelezõ UH.

1.vagyok nekem így voltak: elõször mikor megállapították a terhességet az 5.héten, aztán 8hetesen majd 12 hetesen, 20 hetesen, 28 hetesen majd 36 hetesen. közte is néztek mert gond volt de az nem volt úgymond kötelezõ UH.
a következõ UH 28hetesen lesz ha nincs addig semmi gond.
32 hetes a következõ "kötelezõ". Mi ezért voltunk pont a kettõ közt 4D-n. 33hkm
A kérdező hozzászólása: 28 és 32 hét között mindegy mikor?
Nekem 30-at mondtak a terhesgondozáson.
2es vagyok, nálunk nem mindegy mikor. A doki ad UH beutalót, napra kapjuk. Mármint azt mondja pl: május 8 Uh, mert addigra betölti a 32 hetet. (ez csak egy példa volt)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
28 és a 32. hét között valamikor csinálják meg. Doki és városfüggõ, hogy pontosan mikor.
Terhesgondozási terven 30-32 hét között kell kötelezõ ultahangra menni nekem ezt írja a papírom :) .

Hány hetesen kezdenek el menni a kiscicák?

Legjobb válasz: Miután kinyitják a szemüket kb. másfél hetesen, utána már elkezdenek kúszni-mászni, és kb 1 hét és már fognak menni, de még elég bizonytalanul :)

Miután kinyitják a szemüket kb. másfél hetesen, utána már elkezdenek kúszni-mászni, és kb 1 hét és már fognak menni, de még elég bizonytalanul :)
kb. 2 hetesen kezdenek "járni". Ez éppen elég gyors ahhoz, hogy lemaradjon az ember az aranyos pillanatokról...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!=) Akkor már hamarossan járkálnak!=)

Hány hetesen érdemes elöszőr orvoshoz menni? Szeretnék táppénzre menni, a munkahelyi körülmények miatt, de csak a nődoki adhat javaslatot, nem? 5 hetes vagyok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. Mát elmehetsz, de esetleg egy hetet várj. Nekem 6hetesen már volt szívhang és már jól látható volt. Táppénzre a körzeti orvosod is felvehet. Kellemes babavárást.

Szia. Mát elmehetsz, de esetleg egy hetet várj. Nekem 6hetesen már volt szívhang és már jól látható volt. Táppénzre a körzeti orvosod is felvehet. Kellemes babavárást.
Engem a körzeti felvett más jogcímen addig táppénzre, amíg a nõdokihoz eljutottam.Rendes volt, orvosa válogatja.Utána már mindig vinnem kellett a nõgyógyász táppénz javaslatát és az alapján tart jelenleg is a körzeti táppénzen.
Szia! Elõször engem is a háziorvos vett tp-re, akkor még nem volt szívhang. Borzasztóan rosszul voltam és állandóan aludtam volna, meg ráadásul volt egy elhalt terhességem is korábban. Amikor kiirattam magam, azt mondta a háziorvos, hogy bármikor tp-re vesz, ha otthon maradnék 1 hetet. Ezt azóta már a nõdokim is mondta, de még nem éltem vele. Sztem mondd el a háziorvosodnak, hogy mi a helyzet, biztosan meg fogja érteni! Ja, és gratulálok! :-) 17 hetes kismami
Én is ki voltam nyúlva az elsõ hetekben. Émelygés, rossz közérzet, hatalmas mértékû fáradtságérzet. A háziorvosom kiírt egy hétre. De nõdokihoz csak utána jutottam el.

26 hetes kismama vagyok, kihez érdemes Kecskeméten 3D-4D-s ultrahangra menni és milyenek az árfolyamok, hány hetesen a legcélszerűbb menni?

Legjobb válasz: Mi Real Time-ben voltunk a Fráter György utcában.Dr.Nemes Andreásnál.www.sono4d.hu 150000ft volt,4kép abbol csak 1db4D-és a többi 2D-és és dvd film.Mindent alaposan átnézett.

Mi Real Time-ben voltunk a Fráter György utcában.Dr.Nemes Andreásnál.www.sono4d.hu 150000ft volt, 4kép abbol csak 1db4D-és a többi 2D-és és dvd film.Mindent alaposan átnézett.
Elõzõ vagyok, 21hetesen voltam.
Megint az elözõ 15ezret akartam irni.Bocsi.
az elsõ válaszoló vagyok. 2, 5 éve voltam a lányommal kecsón a 30 hetesen, akkor 8000 ft volt.igaz csak 2 fekete-fehér kép készült. cd-re 2 szines felvétel.
szia. kecskeméten szültem 2 gyereket. csak az elsõvel voltam 4d-sen. a korházban lévõ uh-os teremmel szemben lévõ termben csináltattam. ha mész uh-ra, kérj idõpontot. most nem jut eszembe a doktornõ neve sajnos.30 hetesen voltam .2 alkalommal 1 nap, mert nem sikerült rendesen kinézni a babát, sajnos kevés volt a magzatvíz és minden a baba elõtt volt. köldökzsinor, lábak, kezek. 1 hét múlva visszahívtak, ekkor jobb volt, és csak egyszeri alkalmat kellett kifizetni.
Mennyibe került?
Szio!!!én most vagyok a 30.hétben, s mi is menni akarunk Kecskemétre, s amikor bejentkeztem megkérdeztem mikor a legaktuálisabb, s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki, hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!!jaaa, és mi a Béczi Ildikóhoz megyünk, állítólag ö nagyon profi..... Üdv 30heteske
Bérczi Ildikó hol rendel?
Bérczi Ildikó megtalálható a kecskeméti kórházban, magánrendelése pedig a Kápolna utca 2. szám alatt található, de hogy pontosan mikor rendel, azt nem tudom, viszont a kapuban ki van írva.

34+3 hkm vagyok miért jovo héten kell mennem a 36ik utolso uh-ra, vizsgálatra? Hány hetes vagyok akkor most?

Az elejétol gondban vagyok a hetekkel. Utoljára 31+1 hetesen voltam, már akkor is 32 hetet irt a papirjaimra a doki. Most akkor 34 vagy 35 hetes vagyok? Nektek hogy számolja az orvosotok?

Legjobb válasz: Nem veszik ezt olyan véresen komolyan, de az uh papíron rajta van hány hetes és napos a baba.

Nem veszik ezt olyan véresen komolyan, de az uh papíron rajta van hány hetes és napos a baba.
Szia azért mert 34+3 hkm-ként már a 35-dik hétben vagy, a 35+1-tõl meg már a 36-dikban.Legalábbis nállunk így számolják és a kiskönyvben is így írják.Üdv: 39hkm
Most 34+3 naposan vagy a 35. hétben, 35+0 leszel betöltött 35. hetes, és 35+1-en kezded a 36. hetet.
ha 34 elmúltál, a dokiféle számítások szerint azt jelenti, hogy a 35. hétben jársz. tehát amikor egy nappal is túlmnész a 35-ön, akkor már a 36. hétben jársz, tehát jövõhéten. viszont, az UH-sok meg betöltött hetekkel számolnak tehát szerintük meg akkor vagy 35 hetes, ha már elmúltál 35 hetes. de a könyvekben, ahol levezetik mondjuk hónapról hónapra hogyan fejlõdik a babád, neked milyen kellemetlenségeid lesznek (ödéma, stb) ott is pl még be nem töltött, de megkezdett hónappal számolnak tehát ha 5 hónapos és egy hetes vagy, az már azt jelenti, hogy 6. hónapban jársz összegezve, szerintem 35+7 kellene bemenned UH-ra

Hány hetesen a legérdemesebb 3 ill.4D-s ultrahangra menni?

Legjobb válasz: Én voltam 18 hetesen, még a kötelezõ 2D elõtt, mert nem bírtam várni. Ekkor tudtam meg a nemét, a baba már jól kivehetõ volt, igen jó kis mozit tudtunk csinálni. Aztán 22 hetesen, ekkor már nagyon fejlett volt, de még belefért a képernyõbe az egész teste. Amit akkor mûvelt, az már jellemzõ volt rá születése után is (pl. kézrágást ugyanúgy csinálja). Ezután még 31 hetesen mentünk, de már kicsit késõ volt, mert a babóm már túl nagy volt és a feje is alig fért bele. A lényeg, hogy attól függ mire vagy kíváncsi. Elvileg 16-33 hétig ideális. Az elején hamar ki lehet deríteni a nemét és megnézni, hogy mindene megvan-e (mi az ujjait számoltuk állandóan). Huszonpárhetesen már elég fejlett a baba, de még elfér a monitoron, hogy mindent egyben láss. A végén pedig (célszerû a 30. hétig lebonyolítani) ha a baba is úgy akarja, nagyszerûen meg lehet nézni a pofiját, látni a mimikáját, de nekem azt mondta a dokinõ, hogy elég kevés baba mutogatja ilyenkor az arcát. Az enyém is állandóan takarta szinte, nem gyõztük piszkálni, hogy legalább néha "belenézzen" a monitorba. Összességében véve, ha anyagilag megengedhetitek kétszer érdemes elmenni, 20. hét körül és a 27-28. hét körül. Boldog babavárást és jó mozizást!

Én voltam 18 hetesen, még a kötelezõ 2D elõtt, mert nem bírtam várni. Ekkor tudtam meg a nemét, a baba már jól kivehetõ volt, igen jó kis mozit tudtunk csinálni. Aztán 22 hetesen, ekkor már nagyon fejlett volt, de még belefért a képernyõbe az egész teste. Amit akkor mûvelt, az már jellemzõ volt rá születése után is (pl. kézrágást ugyanúgy csinálja). Ezután még 31 hetesen mentünk, de már kicsit késõ volt, mert a babóm már túl nagy volt és a feje is alig fért bele. A lényeg, hogy attól függ mire vagy kíváncsi. Elvileg 16-33 hétig ideális. Az elején hamar ki lehet deríteni a nemét és megnézni, hogy mindene megvan-e (mi az ujjait számoltuk állandóan). Huszonpárhetesen már elég fejlett a baba, de még elfér a monitoron, hogy mindent egyben láss. A végén pedig (célszerû a 30. hétig lebonyolítani) ha a baba is úgy akarja, nagyszerûen meg lehet nézni a pofiját, látni a mimikáját, de nekem azt mondta a dokinõ, hogy elég kevés baba mutogatja ilyenkor az arcát. Az enyém is állandóan takarta szinte, nem gyõztük piszkálni, hogy legalább néha "belenézzen" a monitorba. Összességében véve, ha anyagilag megengedhetitek kétszer érdemes elmenni, 20. hét körül és a 27-28. hét körül. Boldog babavárást és jó mozizást!
Nekem kötelezõ uh-ra 28-30hetesen kellett mennem.Így a 28.héten mentem el 4D-re.Mindene szépen látszott, kicsi agya, szervei, csontozata, és egészséges:)
Én 25 hetesen voltam.Azért jobb még ilyenkor menni, mert már kialakult mindene, de még nem olyan nagy, hogy nem férne bele egyben a képbe.Életre szóló élmény az biztos!
24-32.hétig
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat, engem nem annyira a neme, mint inkább az egészsége érdekel.Tehát hogy minnél jobban lehessen látni mindenét!
Ha az érdekel, hogy minden rendben van-e a babával, szerintem a 20. hét körül érdemes menni, ahhoz közel mikor ugyanezt vizsgálják a 18 hetes ultrahangon. A 20. hét környékén még belefér a baba a képbe, egész testét lehet egyszerre látni, kezeit, lábait, ujjakat. 30. héthez közel és utána pedig inkább az arcát lehet jól megnézni.

Hány hetesen lehet a leghamarabb megállapítani a terhességet? Mikor kell orvoshoz menni pozitív tesztelés után?

Legjobb válasz: 6 hetesen már láthatnak petezsákot jó esetben szívhang is van. Ha újra kezdhetném nem mennék a 8. hét elõtt, csak abban az esetben ha nagy görcseim vannak, vagy vérzek. 6 hetesen mentem, 2 hetet kellett még izgulnom,hogy lesz-e szívverés. Így én azt ajánlom, hogy bármilyen nehéz a 8.hétig várni, szerintem érdemes.

6 hetesen már láthatnak petezsákot jó esetben szívhang is van. Ha újra kezdhetném nem mennék a 8. hét elõtt, csak abban az esetben ha nagy görcseim vannak, vagy vérzek. 6 hetesen mentem, 2 hetet kellett még izgulnom, hogy lesz-e szívverés. Így én azt ajánlom, hogy bármilyen nehéz a 8.hétig várni, szerintem érdemes.
En a nemvart napjan teszteltem pozitivat. De csak 8 hetesen mentem el orvoshoz. Termeszetesen panasz, entes voltam. Nem gorcsoltem nem vereztem. Nem lattam ertelmet hamarabb menni, igy latszodott szepen minden. Volt szivhang is. :-). Nem bantam meg es ha megint terhes leszek ugyanigy csinalom.
5hetesen voltam akkor azt mondta az orvos, hogy nem lát semmit, következõ héten már volt szívhang is!
5 hetesen voltam...azt mondta a méhem érezhetõen nagyobb majd az uh-n ott volt a petezsák :D Ha nem lett volna egy vetélésem és 2 vérezgetõs terhességem akkor a 8. hétnél elõbb nem mentem volna (akkor már a látvány is másabb)

4D-re szeretnék menni, hány hetesen érdemes mennem, hogy a baba nemét megtudjuk? 15hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem várjál vele még 3 hetet mert akkor úgyis kell menni genetikai ultrahangra és akkor összerakod a kettõt.

Szerintem várjál vele még 3 hetet mert akkor úgyis kell menni genetikai ultrahangra és akkor összerakod a kettõt.
19 évesen márc fogant fiú 28 évesen dec fogant-->megdölt a naptár, mert lányt ír 32 évesen aug fogant lányt jelöl, de az elõzõbõl látva tényleg nem kell hinni a kínai naptárnak. Pedig már kezdtem én is hinni benne, mert tényleg az eddigi ismerõseimnél bejött. http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html oldalon te is meg tudod nézni. Én is unalmamban nézegetem a netet fekvés közben. Sajnálom, hogy nálatok is gond van. Nálunk sajnos a 22 hétig volt vérzés. Sajnos ez a trehességem is rosszul kezdõdött, most megyek pénteken dokihoz. Drukkolok, hogy nálatok minden rendbejöjjön. Drukkolj lécci te is, hogy ez a babám megmaradjon. És nagyon vigyázz magadra és a picire.
A kérdező hozzászólása: Hát ez tényleg megdölt:) Szerencsére már nekem elmult a vérzésem. Egy hétig tartott. Szedtem rá gyógyszert. Most ugy néz ki, hogy minden rendben. kopp-kopp-kopp. Persze, hogy drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek. Megkérdezhetem, hogy most is véreztél azért van gond? Ne gondolj semmi rosszra, csak a jóra, és hidd el, hogy minden rendben lesz-van veletek. Majd írd meg kérlek , hogy mit mondott a doki. Addig is vigyázz magatokra. 16hkm
Megint véreztem. Nem akarom elkiabálni, mert pár napja már elmúlt. Holnap majd többet tudok, de sajnos ez elõzõ terhességbõl kiindulva, nem nagyon tudok még örülni neki. Fõleg, hogy párom is mindig azt mondja, hogy ne bizzam el magam. Az igazság, lehet hogy korán jött ez a baba, mert most elsején lesz 9 hónapja, hogy a kis angyalkánkat elvesztettük.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom:(( Szedsz valami gyógyszert arra, hogy ne vérezzél? Nekem a dokim mikor 8hetesen bevéreztem, Duphastont írt fel, meg szednem kellett a Rutascorbint. Fokozatosan hagytam el a gyógyszert, tegnap vettem be az utolsó szemet. Bízom benne, hogy nem fogok ismét vérezni, hogy már nem szedem. Megkérdezhetem, hogy hova valósi vagy? 16hkm
A kérdező hozzászólása: Mi volt a dokinál? Remélem minden rendben van veletek. Drukkoltam nektek:)
A baba jó helyen van. Minden rendben és szépen fejlõdik. 29 mm a petezsák; szívmûködés rendben; 7 hetes terhesség; CRL:12mm. Nem kell feküdnöm már, finoman mozoghatok. Mostmár megnyugodtam és elkezdhetek örülni neki :) ! További szép napot és jó babázást.
Szia! Én vagyok, aki 26-án volt 4D-n. Kisfiunk lesz. 84 gr :) CRL (fejétõl a fenekéig): 8, 42 cm BPD (feje a két füle között): 2, 15 cm HC: 8, 25 cm AC: 7, 51 cm FL: 1, 27 cm GS: (petezsák) 10, 81 cm Egy élõ magzat medence végû fekvésben. Placenta a hátsó falon tapad. Magzatvíz átlagos. Gyomor, hólyag folyadékkal telt. Ép kontúrok, 4 végtag ábrázolódik. Jó szívmûködés. https://picasaweb.google.com/113087220345744533199/Koppany# (itt megnézheted a képeket, ha érdekel).
Hány hetesen voltál? Nagyon aranyos a kisfiad:-) Már én is nagyon szeretnék menni 4D-re. Én 13 hetes vagyok ma.
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon kis édi a kisfiad. Hány hetesen voltál, 12-13? Én most megyek csütörtökön, kíváncsi vagyok már én is, hogy kisfiú ismét, vagy kislány van a pocakomban. Már nagyon türelmetlen vagyok. Majd megírom nektek én is, ok? Boldog babavárást kívánok mindenkinek:) 17hkm
A kérdező hozzászólása: Visszaolvasgattam amiket írtunk, és elolvastam, hogy neked akkor már a pocaklakó a második kisfiad lesz. Írtad, hogy nagyon kislányt szerettetek volna. Mit éreztél, mikor megmondták, hogy picifiú? Nem voltál csalódott? Én a másodiknál egy kicsit csalódott voltam, hogy szintén fiú lett, de mostmár ezer lányért nem adnám oda:) ) Most felkészültem lelkileg, hogy a harmadik is fiú lesz:) Mi lesz a neve a babynek?
Kedves 23-as válaszadó! Gratula a babához. hány hetesek voltatok? Én csak a 23 hét után megyek majd 4D-re, mert nem akarom összehasonlítani a kis angyalkánkkal akivel a 22 héten voltunk. Õ kislány lett volna, de akkor még nem akarta megmutatni. Most úgy érzem kisfiú lesz pedig nagyon kislányt szeretnék, de tuti fiú lesz. Annak is nagyon örülni fogunk. :)
A kérdező hozzászólása: Voltam ma 4D-n, és hatalmas élmény volt. És a harmadik gyermekem is szintén kukis lesz:) ) Nagyon boldogok vagyunk:) ))
De jó! Gratula! Kérdeztétek, én 14+0-n voltam. Az 5 éves fiam Dani, az öcsi pedig Koppány lesz. Kedves kérdezõ: Linkelnél Te is képet a kisfiadról? Kíváncsi vagyok mennyivel másabb 2 hét különbséggel 1-1 kép. :) Asszem 23-mas :)
A kérdező hozzászólása: Hát én nem nagyon hiszek ezekben a kínai naptárakban:) de azért kíváncsiságból megnéznéd nekem? A nagyfiamat 20évesen szültem, és márciusban fogant. (19éves voltam mikor fogant.) A kisebbik fiamat 29évesen szültem, és decemberben fogant. (28éves voltam mikor fogant). Most 32éves vagyok, és augusztusban fogant a baba. Hát én is nagyon kislányt szerettem volna másodiknak, és mégis most azt mondom, hogy ezer lányért nem adnám oda:) ) Ha most is kisfiam lesz, akkor legalább férfiuralom lesz nálunk:) ) Tényleg mindegy, csak egészséges legyen. Fõleg, hogy nekem semmi bajom nem volt az elsõ két terhességemmel, most meg a hányástól kezdve, a vérzésig minden nyavaja elõ jött. 16hkm
Hány éves vagy és melyik hónapban fogant? Rábukkantam egy érdekes kínai naptárra itt a neten és eddig akiket megkérdeztem bejött nekik ez a számítás. Én tavaly 27 éves voltam, november 1 fogant. Kislány lett volna. Most kiváncsiságból megnéztem 28 vagyok október 19-én fogant, elvilehg fiú lesz. igazság szerint mindegy csak egészséges legyen és rámférne egy normális terhesség, de ez is fekvéssel indult sajnos. Én pénteken megyek dokihoz, persze csak azért, hogy tudjam mi a helyzet. A neme mindegy. Nektek meg gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy van már két fiam, és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült-e a kislány. Bár ha kisfiú lesz, annak is nagyon fogunk örülni. Ezért kérdeztem csak, hogy hány hetesen tudják 4D-n megmondani a baba nemét.
Elvileg 16. héttõl az esetek igen jelentõs százalékában egyértelmûen meg lehet határozni. Ha õ is akarja :) . Én 24 én megyek a genetikaira akkor leszek 19 hetes remélem kiderül ki lakik bent mert eddig nem mutogatta magát. Remélem neked is hamar kiderül :)
Nekem a 18 hetes UH-n mondták meg a nemét, de az sima UH volt. 4D-n szerintem már most is meg tudják mondani, ha a baba úgy fekszik. De persze soha nem tuti, hallottam már olyat, hogy végig nem derült ki a baba neme, mert mindig szégyellõs volt.
Tudom nehéz várni, de nekünk a 18 hetesen még azt mondták kislány, aztán pár hét múlva, 4D-sen kiderült, hogy fiúcska. Szerintem 22 hét körül érdemes, akkor még láthatod egyben a babát, és már biztosabb a neme is.
Én 12 hetesen voltam 4D-n, egyértelmûen megmondták a nemét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat. Szerintem 17-18hetesen fogunk elmenni. Boldog babavárást kívánok mindenkinek, és jó egészséget.
Mi ugyanúgy jártunk, mint az #5-ös. Nincs fogadott orvosunk, de ugyanaz a doki végezte mindkét vizsgálatot: 18 heti "kötelezõn" kislány, 21. héten 4D-n kisfiú. Szerintem is ekkortájt érdemes menni egyébként, mert még egészben látszik. Viszont a párom is annyira élvezte, hogy úgy döntöttünk, elmegyünk mégegyszer kb. 26 hetesen. 23h kismama
Mi 20 hetesen voltunk, de a kis angyalkánk nem akarta megmutatni. 22 héten mikor elvetéltem tudtuk meg, hogy kislány lett volna. Végig véreztem, de minket nem érdekelt, hogy lány vagy fiú, csak azt szerettük volna, ha megmarad. Drukkolok, hogy nálatok minnden rendben legyen. Ha akarja úgyis megmutatja magát :) Nõvéremnek a 17 héten a fiúk úgy szétrakták a lábukat, hogy le se lehetett volna tagadni, hogy fiúk. :) Csak annyiban jó, ha tudod a nemét, hogy milyen szinû legyen a szoba. Nekünk az összes tárgy fehér (semleges szín), kék és zöld, mert ezek a kedvenc színeim :) Mégegyszer gratula, és további problémamentes terhességet kívánunk (újra állapotos: 7hetes kismama)
Szia. Én jövõ héten kedden leszek 12 hetes és akkor megyek ultrahangra. Ott megkérdezem hátha látják már de szerintem még korai lesz. Jövõre megyek csak 4d-re januárban. A 18-20 hét körül. Azt mondják akkor érdemes.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti kedves válaszoló. Nagyon sajnálom ami veled történt:( Voltam a héten a dokimnál, vittem neki a leleteimet, és akkor megkértem, hogy uh-zon meg, hogy hátha látjuk a nemét. Hát sajna, nem láttuk mert takarta magát. Eldöntöttem, két hét múlva megyünk 4D-re. Köszönöm a kedves válaszokat, és boldog babavárást kívánok mindenkinek.
Én is mihamarabb tudni szerettem volna a nemét, ezért emailben megkérdeztem az egyik 4D rendelõt a dologról. Azt írták, hogy 14-15. héten már meg tudják állapítani biztosra a baba nemét, ha nem takargatja magát. Mi szombaton megyünk:) 13 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves választ. Hát már én is szeretném már nagyon tudni a nemét, hisz már van két fiam. Mi a jövöhéten megyünk, akkor leszek 17hetes. Ti mit szeretnétek, elsõ baba? Majd megírod, hogy kisfiú vagy kislány?:) ) Boldog babavárást kívánok:) 16hkm
Van már egy kisfiam, 5 éves. Õ is, mi is, és szinte az egész család nagyon lányt szeretnénk, de természetesen a fiút sem hagyjuk ott! :D Nagyon várom már a szombatot :) Mindenképp megírom, de majd te is, jó? 13 hkm
Jaj, kérdezted a nemét. Az igazat megvallva nagyon csalódottak voltunk, de ezen nem tudok változtatni (mármint az érzésen). Másnapra én megszoktam, hogy kisfiú, és olyan természetessé vált. :) Már most imádom a kis kék csomagom! A férjemnek kell még idõ, de ilyen korán amúgy sem sokat érzékel még az új kis családtagból, max hogy minden apróságon zokogok. :)

Székesfehérvári 4D uh-ra szeretnék majd menni a Sziget utcába! Milyen adatokat adnak a babárol? Megmondják hogy hány hetes vagyok? Mekkora a babám stb?

Legjobb válasz: Szia! Én is fehérvári vagyok, a Sziget utcába járok a Deákhoz. Nekem annak idején õ csinálta az UH-ot, azt hiszem 16 hetesen és 32 hetesen. Az utóbbi nem biztos mert már nem igazán emlékszem. Mindent megnéznek, fej, mellkas körfogat, kezek, lábak, baba neme (ha látszik), kb. 10 perces felvételt csinálnak, dvd-re és video kazira is.

Szia! Én is fehérvári vagyok, a Sziget utcába járok a Deákhoz. Nekem annak idején õ csinálta az UH-ot, azt hiszem 16 hetesen és 32 hetesen. Az utóbbi nem biztos mert már nem igazán emlékszem. Mindent megnéznek, fej, mellkas körfogat, kezek, lábak, baba neme (ha látszik), kb. 10 perces felvételt csinálnak, dvd-re és video kazira is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!