Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen megvásárolni (2 db)

Ki hány hetesen vettem meg születendő babájának a legelső ruhát? Mikor érdemes megvásárolni a babaruhákat?

Legjobb válasz: Ki mikor kezdte el csinálni babájának a szobáját és milyen színûre festettétek? Milyen bútorokat vettetek? Meg mit és hogy csináltatok?

A kérdező hozzászólása: Ki mikor kezdte el csinálni babájának a szobáját és milyen színûre festettétek? Milyen bútorokat vettetek? Meg mit és hogy csináltatok?
Igen, ketten festettük ki, és raktuk fel a bordûrt. Nem volt egy nehéz feladat :) Csak a festés volt fárasztó. 2rétegben, 2 nap alatt. Egyébként pisztácia színû. Köszönöm! 25+4hkm
A kérdező hozzászólása: Kedves 14:06 Nagyon szép kis szoba. Nagyon aranyos és tik festettétek le ilyen szépen?? Le a kalappal. Nagyon gyönyörû!!
Utolsó vagyok. Kifelejtettem, a szobában a sarokban lesz még egy fotel lábtartóval, Nekem :) 25+4hkm
Egyébként mi világos barna-kék kombóra festettük a babaszobát és vannak a falon ilyen kis aranyos állatkák, középen mackós tapétacsík. A bútorok vajszínûek, van egy akasztós szekrény polcokkal és egy komód. Ennél több nem hiszem, hogy kéne :) ja meg van egy kényelmes fotel, de az az én kényelmem szolgálja :) )
A kérdező hozzászólása: 5 hetes vagyok. Vásárolnék én mindenféle dolgokat csak félek mert azt mondják hogy akkor el fog menni a baba.
Mi mindent apránként! Persze érdemes megvárni az elsõ 12 hetet, a rizikó miatt! Mi utána minden héten, hónapban vettünk valamit! Elõször a bútorokat, ilyeneket! Ruhákat csak akkor amikor kiderült a neme, és hogy mégis mekkorka körülbelül! 38+6 hkm
A legjobb apránként, nem egyszerre sokat, hanem sok részletben kicsit. Ez sokkal jobb érzés a pénztárcádnak és persze neked is :) kezdj akkor vásárolni, amikor jónak látod!
Kb 7 hetesen kezdtem vásárolgatni. De nem volt túl sok dolgom, mivel addigra már a két nagyi tonnányi ruhát összevásárolt. Annyira várták már a bébit (mindkettõnek elsõ unoka), hogy mást se csináltak, csak vásárolgattak neki mindenfélét. Én csak azért vettem ruhákat, hogy átéljem az érzést.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szép sz biztos :)

Hány hetesen érdemes megvásárolni a szoptatós melltartót és mennyivel kell nagyobbat venni?

Legjobb válasz: Szia! szerintem alkatilag változó. Azt hiszem, hogy én megvehettem volna még terhesen (8-9 hónaposan) is, de vártam vele miután megszületett a pici és belövellt a tej. Így bizti hogy jó volt a méret...

Szia! szerintem alkatilag változó. Azt hiszem, hogy én megvehettem volna még terhesen (8-9 hónaposan) is, de vártam vele miután megszületett a pici és belövellt a tej. Így bizti hogy jó volt a méret...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!