Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen megmondani, hogy a babám (3 db)

Hány hetesen tudják megmondani, hogy a babám milyen nemű lesz?

Legjobb válasz: a 16 héten szokták már tudni, ha ugy fordul a pici, de nekem még 19 hetesen nem látszott sajnos.

a 16 héten szokták már tudni, ha ugy fordul a pici, de nekem még 19 hetesen nem látszott sajnos.
szia.16-18 hét körül megtudják mondani ha a kicsi is ugy akarja!nekem 18 hetes uh megtudták mondani pedig 2 babácskát várok de nem voltak szégyenlösek.boldog babavárást!
Nekem a 18. héten mondta a doki sima 2D-n, hogy 90%, hogy lány. Aztán egy hét múlva a genetikai UH-n 100%ra megmondta, hogy picilány, láttuk is a punciját!:-)
Én ma megyek 3D-uh ra, eddig nem mutatta magát!Ma már remélem nem igy lesz :) nagyon kiváncsi vagyok mostmár rá (26hetesek vagyunk)
nekem a 32. uh-n tudták megmondani

Hány hetesen tudja megmondani a nőgyógyász biztosra hogy babát várok? Nálatok hogy volt? Csak mert sok helyen olvasom hogy -"azt mondta az orvos hogy valószínű hogy babát várok".

Legjobb válasz: 5 hét 1 naposan nekem már ép petezsákot látott az ultrahangon, egyértelmû volt a terhesség. Gondolom, akkor bizonytalankodnak, mikor nem találják meg a petezsákot, az egyéb vizsgált tünetek viszont terhességre utalnak.

5 hét 1 naposan nekem már ép petezsákot látott az ultrahangon, egyértelmû volt a terhesség. Gondolom, akkor bizonytalankodnak, mikor nem találják meg a petezsákot, az egyéb vizsgált tünetek viszont terhességre utalnak.
megcáfolnám h a peteszák még nem terhesség, ugyanis amikor én voltam elõször, 5+3 hetes voltam, és még csak petezsák volt, a doki azt írta a papíromra h terhesség bizonyított.egy hét múlva már volt szívhang is. 32 hetes km
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. Nektek is jó egészséget, és minden földi jót.
Gratulálok! Azért kérdeztem, mert sokan nem merik (?) megcsinálni! NA akkor ne izgulj és legyél optimista, csak a legjobbra gondolj! Nekem az utolsó mens. volt nov 28-án, január 8-án voltam dokinál elõszõr és akkor már tutira mondta, sõt képet is kaptam! :D Nagyon sok boldogságot és egészséget! 16+5 hetes km
18:53as A petezsák lehet üres is azaz nincs baba-akkor nem terhesség!
A kérdező hozzászólása: Igen. A tesztem pozitív. Több is :) Csak félek mert hallani olyanokat hogy lehet akár cisztától is pozitív. Nem kellene ilyenekre gobndolnom, de nem tehetek róla. Annyira de annyira szeretném ezt a babát hogy elmondhatatlan.
tesztet végeztél?
Szia! Én a pozitív tesztnél mindjárt elrohantam, hogy akkor most ugye tényleg terhes vagyok! Õ csak mosolygott, megvizsgált, s gratulált! :) Ekkor voltam 4 hetes 2 napos ... uh csak 8 hetes 4 naposan mentem elõször.
Elsõ vagyok, a petezsák miért nem terhesség? Az rendben, hogy abból még nem biztos, hogy lesz egészséges baba, de hát az már terhesség. És nem csak szerintem, mert a doki a leletemre is ráírta, hogy "megállapított terhesség".
nekem kereken az 5.héten látta...3mm-es volt a kincsem:) 22 hetes kismama
Elvileg a terhességet akkor mondják ki ha van szív hang. ez a 7-8íg héten van. Nekem a petezsáknál gratulált a doki 6 hetesen hogy ott a petezsák jó helyen gratulálok ön terhes. Igaz kiskönyvet csak késöbb kaptam de levették a vért meg vizeletet.
Az ultrahangon legalább hat hét kell hogy lásson valamit. Sima vizsgálattal szerintem nem tudja megállapítani az elején. Én mentem ahogy pozitív lett a tesztem, de semmit nem láttak. Visszahívtak 2 hét múlva. Persze azért hazafelé vettem mégegy tesztet biztos ami biztos. :)
Akkor biztos a terhesség ha már van szívhang, azaz bebizonyosodik hogy a petezsákban van embrió és nem üres. Nekem ez 7-8 hetesen volt már biztos.(5 hetesen még csak petezsákot látott a doki) 38 hetes kismama
Nálunk a "csak" petezsák terhességnek számít de csak szívhang esetén lesz bizonyított terhesség akkor kezdik el a rutinvizsgálatokat is, elõtte soha!

Reménykedhetek benne, hogy 14+3 hetesen meg tudja mondani a doki a babám nemét? Kinek hány hetesen tudták megmondani?

Sima 2D ultrahang lesz egyel?re, 3-4D-re majd még kés?bb szeretnénk menni.

Legjobb válasz: Nekem a 18. heti genetikai uh-n mondta meg, hogy kislány lesz. Törökülésben ült a drága, szóval tévedés kizárva. :)

Nekem a 18. heti genetikai uh-n mondta meg, hogy kislány lesz. Törökülésben ült a drága, szóval tévedés kizárva. :)
Nekem a 12 hetes uh-n már mutogatta, hogy õ bizony kisfiú! Aztán a 18 hetes uh-n is ezt erõsítették meg. Gondolom kisfiú esetében könnyebb biztosat mondani, de 100% úgyis csak akkor lesz, ha megszületik.
Nekem már a 12 hetes uh-n mondta a doki, hogy valószínüleg kisfiú, ez aztán a 16 hetes vizsgálatnál biztossá vált mert elég egyértelmûen megmutatta a kukacát!!
Nekem 14 hetesen csak annyit mondott a doki, hogy egy nagyon erõs sejtése van, de nem meri még biztosra mondani, hogy fiú-e, vagy lány, így inkább hallgat. Viszont nyomtatott egy közeli fotót, amelyiken csak a nem jelleg volt látható és azt mondta, hogy tanulmányozzuk és tippeljünk, hogy mi az. A férjem elsõ ránézésbõl mondta, hogy fiú, majd a sógornõm (szülésznõ) is megnézte és õ is azt mondta, hogy szerinte fiú. A doki következõ alkalommal, a 19. héttel erõsítette meg a sejtésünket. És tényleg fiú lett, már hat hónapos lesz. :-) Egyébként a másik sógornõmnek mindkét terhességénél már a 12-13. héten megmondták a baba nemét sikeresen. De ez elég ritka, amikor elõször mesélte én hittem is, meg nem is. De azt mondta a bátyám is, hogy ez így történt.
Ennyire az elején (12.hét), még jóval nagyobb a tévedés lehetõsége. Kisfiúnál nem szállnak még le a herék, kislánynál, ha meg vannak duzzadva a nagyajkak azt is elnézhetik. Szóval a 18. hét körül már biztosabb, ha nem szégyenlõsek, addigra elvileg már minden a helyén van. Elsõ válaszoló voltam.
Nekem sajnos még a 18 hetesen sem tudták megmondani, mert szégyenlõs a kis drágám. Talán majd a 24 hetesen... Pedig már nagyon kíváncsiak vagyunk. :) ))
18. héten nekem is látta a doki, de nem mondta 100%-ra, aztán 1 hét múlva a genetikai UH-n mondták, hogy tuti kisfiú. Azóta már a 27. héten mi is láttuk a 4D-s UH-on a kis cerkát...:o)
18 hetesen mondta meg a doki, hogy kislány
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor ezek szerint ne ringassam magam hiú ábrándokba! Sógornõmnek 12 hetesen már látta a doki, hogy fiú, és az is lett! Már olyan kíváncsi vagyok, nem mintha nem lenne tökmindegy! :-) Szép napot mindenkinek és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót, akkor ezek szerint tényleg nem lehetetlen, hogy ilyen korán megmondják. Egyébként csak azért érdekel a neme, mert olyan jó lenne már elkezdeni a kiválasztott nevén szólítani. De addig, amíg nem tudom, mi lesz, addig mégis hogy?! :-) (Apukám annakidején a katonaságból írt leveleiben mindig Pistikézett, aztán lány lettem! Vicces volt visszaolvasni õket...)
Szia!Nekünk 12 hetesen a genetikain kisfiút mondtak (2D), és ma a 20.héten is az.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!