Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen megmondani, (21 db)

Mikor tudják megmondani a baba nemét? Hány hetesen? Nektek hány hetes Uh vizsgálat során mondták meg?

Legjobb válasz: A lányomnál 18 hetes uh-n mondták meg! De a fiamnál már a 13 hetesen!

A lányomnál 18 hetes uh-n mondták meg! De a fiamnál már a 13 hetesen!
16 hetesen mutatta meg magát, addig nagyon szégyenlõs volt.A férjem állítottam, hogy lány....igaza lett!!!:) )))(4D-s ultrahangon) 17hkm
15 hetes uh-on már láttuk a kukacot :)
Most vagyok 19 hetes, de már 3-szor mondták, hogy fiú. Elõször a 12. heti uh-on, amit magam is alig akartam elhinni, holott mutatta az orvos a "nyomokat". Aztán 18. héten megerõsítette egy másik orvos, tegnap pedig a magánrendelésen mondták harmadszorra. Nagyon örülök, hogy így korán tudjuk már, mert az elsõ terhességemnél csak a 26. héten egy 4D uh-on tudtuk meg. Addigra már alig vártam, hogy tudjam.
Szia. Nekem a 18. héten a kórházi uh. mondták, hogy talán fiú, de meri biztosra mondani utána a dokim mondta 20 hetesen, hogy õ is mint ha fiút látni, de nem biztos :D Aztán mentünk hozzá a 24 héten és akkor már azt mondta, hogy tuti fiú :D 25+6 héten mentünk 4D-re ott azt mondta a doktornõ, hogy ezt el sem lehet téveszteni, tuti, hogy fiú :D Nagyon éles bizonyítékot kaptunk róla, de elég sokat kellett várni rá. Bár az elejétõl sejtettem, hogy csak fiú lehet :D Boldog babavárást :)
a lányomnál 21 hetes mondták, hogy csajszi, a mostani pocaklakónál 20 hetesen mondták, hogy fiú.Áprilisban lesz a következõ uh, de addig beiktatunk egy 4d-s uh-t is.Kíváncsi vagyok mit mondanak.:)
28 hetesen mutatta meg magát elõször és akkor se mondták 100%-ra, hogy lány. Rá 1 hétre mentünk 4d-re, nah ott is megmutatta magát! Szóval én a 29. héttõl tudom csak a nemét. 35+1hkm
A kérdező hozzászólása: Még csak 6 hetes vagyok de nagyon kíváncsi. Mindegy mi lesz, de szeretném már tudni, hogy hogyan készüljünk. Köszönöm a válaszokat
Elsõ babánál elvileg 18 hetesen. Enyémnek nem pont akkor kellett aludnia és pont hason volt szoval még tülkön ülök hogy milyen lesz. Hány hetes vagy? Boldog baba várást 26hkm
18. héten tudta megmondani. Ha nagyon jó gépen nézik, és jó a szonográfus, akkor már a 12. héten is meg tudja mondani.
Ez attól függ hogy hogyan fekszik a baba.Nekem a 30.héten tudták megmondani hogy kislányom lesz, addig nem mutatta meg magát.A 12.heti uh.-on fiút mondott a doki.
12 hetesnél meg tudta volna mondani az orvos, de akkor még nem voltam benne biztos hogy akarjuk-e tudni a nemét születése elõtt. Végül nem bírtam ki, és a 18 hetesnél megkérdeztem. Persze akkor nem látszott, úgyhogy valamikor a 22. héten tudtam csak meg.

Hány hetes terhességnél tudja az orvos pontosan megmondani, hogy hány hetes terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nekem legelõször 8 hetesen mondta az orvos, hogy élõ embrió, kora 8 hét 3 nap. Elõtte 6 hetesen voltam nála, akkor még peteszákot látott csak (ez vagy a uh gép hibája vagy késõbb fogant).

Nekem legelõször 8 hetesen mondta az orvos, hogy élõ embrió, kora 8 hét 3 nap. Elõtte 6 hetesen voltam nála, akkor még peteszákot látott csak (ez vagy a uh gép hibája vagy késõbb fogant).
A kérdező hozzászólása: köszike a választ!
nem lehet az uh eredményre adni. Az utolsó menses elsõ napjából számolják ki a terhességet. Én tegnap voltam uh-n 30 hetesen, a feje alapján 31 hetes, a mellkasa viszont egy 35 hetes terhességnek felel meg. Úgyhogy nem lehet erre adni
A kérdező hozzászólása: Hûha, te aztán tudsz!:) Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Most kedden voltam a dokinál és a mgzat mérete és a petezsák mérete alapján, egyértelmûen megmondta, hogy 6 hetes vagyok.Már ver a pici szíve:)

10 hetes terhesen érezhetek már magzat mozgást? Hány hetesen lehet a baba nemét megmondani?

Legjobb válasz: Nem, akkor még nem! A nemét meg biztosabban kb. a 15-16. héttõl lehet megmondani!

Nem, akkor még nem! A nemét meg biztosabban kb. a 15-16. héttõl lehet megmondani!
Tuti nem érzed még. Nekem 14+5 naposan mondták, szinte biztosra hogy kislány. (Úgy elyezledett el). Kislány lett.
10 hetesen még nem õt érzed, mert a baba amúgyis ilyen idõsen szokott elkezdeni mozogni, de azt még lehetetlen érezni mert még annyira apró a pici! A nemét már 12. héttõl láthatja az orvos, de az még szinte egyáltlán nem biztos! Nekem például a múlt héten szerdán tudták megmondani hogy kislány 22 hetes terhes voltma akkor. Addig egyszerûen nem akarta magát megmutatni! Boldog babavárást! :) 23 hkm
Kizart h erzed, kb 16 hetestol kezdheted el erezni, de altalaban 18-20 hetesen szoktak atlagban. A baba nemet nagyon jo geppel 12 hetesen is meg tudjak mondani, de inkabb biztosra 18 hetesen a genetikain szoktak, kozbe mehetsz pl 4d-re es akkor hamarabb megtudhatod.
Nekem 18 hetesen mondtak meg h kislany es az is lett. Hamarabb nem is kerdeztem. Utolso voltam.
a mozgast 16 hetesen erezheted eloszor, de ez nagyon ritka, elso babat inkabb 20-21hetesen szoktak erezni es meg akkor sem minden nap. 12hetesen nehany doki bevalalja, hogy tippel egyet a nemevel kapcsolatban, de itt meg nagyon gyakori a tevedes. Olyan 24hetes kor korul mar eleg jol tippelnek, de pl. nekem az elsonel a 36dik heten derult ki, most a 30dik hetben meg mindig nem biztos, allandoan takarja magat
Az elsõ babámat 17hetesen éreztem elõször, utána csak három naponta, majd naponta. Most 20 hetes vagyok és esténként aktívabb de már kívülrõl is látszik, hogy ha rúg. Mi még nem tudjuk, hogy milyen nemû lesz, pedig voltunk 4D-n is, de hason aludt végig.
Én 16 hetesen éreztem mozogni, és 18 hetes mondta az orvos, hogy mintha õ látna ott valamit a lába között :) És tényleg fiú lett
Én akármilyen hihetetlen mikor lehajoltam hogy a szandám becsatoljam, éreztem intenzív mozgást, nem tetszett neki hogy leszorítottam, gondolom Én. Biztos vagyok hogy õt éreztem. 14hetesen!!!

Mennyi idős terhesen derül ki, ha valaki ikreket vár? Hány hetesen tudják megmondani? Azt is látják rögtön, hogy 1 vagy 2 petéjűek-e, vagy csak később?

Legjobb válasz: A 9-10 hét körül általában ki szokott derülni, hogy ikrek. Velem mindig poénkodott a doki, hogy "még mindig egy gyerek van". A 12. hét körül én rákérdeztem, hogy lehet olyan, hogy ilyenkor derül ki. A doki azt mondta, hogy volt már rá példa, hogy késõbb vették észre. ( Itt is leírta egyszer valaki, hogy az elsõ vizsgálatnál egy m a másodiknál már kettõ, a harmadiknál már három babát láttak) Leszámítva azt az esetet amikor az ikrek különbözõ nemûek, elõre nem lehet megmondani, hogy egy vagy kétpetéjûek-e. (Ez majd a születés után derül ki, mert abból, hogy közös vagy külön burokban vannak ezt nem lehet megmondani.)

A 9-10 hét körül általában ki szokott derülni, hogy ikrek. Velem mindig poénkodott a doki, hogy "még mindig egy gyerek van". A 12. hét körül én rákérdeztem, hogy lehet olyan, hogy ilyenkor derül ki. A doki azt mondta, hogy volt már rá példa, hogy késõbb vették észre. ( Itt is leírta egyszer valaki, hogy az elsõ vizsgálatnál egy m a másodiknál már kettõ, a harmadiknál már három babát láttak) Leszámítva azt az esetet amikor az ikrek különbözõ nemûek, elõre nem lehet megmondani, hogy egy vagy kétpetéjûek-e. (Ez majd a születés után derül ki, mert abból, hogy közös vagy külön burokban vannak ezt nem lehet megmondani.)
Az egypetéjûek egy közös burokban, a kétpetéjûek pedig külön burokban vannak. Vagyis látni lehet az UH-on.
én úgy tudom, akár 7 hetesen is kiderülhet, hogy egy vagy több szívhangot "talál" a doki. Hogy egy- vagy kétpetéjûek, az általában a szülés után derül ki (nyilván, ha uh-n látják, hogy egyik kisfiú a másik kislány, akkor már akkor tudni, hisz kétpetéjûek biztosan, de ha ugyanolyan a nemük, akkor csak szülés után)
Két kislány van a pocakomban. Kétpetéjûek, két külön burokban fejlõdnek. Nekem az elsõ UH-on, 7 hetesen megmondta a doki, hogy ketten vannak. Rögtön lehetett látni a két fekete foltot, amiben egy-egy fehér foltocska volt lüktetõ szívecskével.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is úgy tudom, ahogyan az elsõ írja, hogy az egypetéjûek egy burokban vannak. De az elsõ válaszoló szerint lehetnek külön is. Akkor most hogy is van ez? :)
A kérdező hozzászólása: *Én is úgy tudom, ahogyan az UTOLSÓ írja...
nekem 5hetesen láttak 2petezsákot, most már lehet látni uh-n h 1kisfiut és 1kislányt hordok a szivem alatt, igy már azt mondtak h 2petéüek,

Hány hetes korban tudják a legpontosabban megmondani, hogy hány hetes is vagy valójában? Minél korábbi terhességnél?

Legjobb válasz: Szia! Minél kisseb a terhesség,annál pontossabb a kor meghatározása.5-6hét

Szia! Minél kisseb a terhesség, annál pontossabb a kor meghatározása.5-6hét
Igen, minél kisebb, annál pontosabban. De pl nekem minden uhom napra pontos volt-érdekes módon és már 25 hetes vagyok.-) Néha elõfordulnak eltérések, van hogy a baba jobban nõl , van hogy kevésbé. Jó, ha te adsz magadnak egy idõt (az utolsó mensidhez képest) és tudd, hány hetes is vagy.-)

Hány hetesen tudják megmondani hogy kisfu lesz vagy kislány? Most leszek 14 hetes és jövöhét után megyek nögyógyászhoz akkor már megtudják mondani?

Legjobb válasz: Szia. Én 16 hetesen voltam 4D-n és ott megmondták, hogy fiú lesz, azóta is annak mutatta magát, most már hamarosan kiderül. Elvileg tehát, ha megmutatja magát, akkor meg fogják már tudni mondani. Boldog babavárást! 39+3 kismama.

Szia. Én 16 hetesen voltam 4D-n és ott megmondták, hogy fiú lesz, azóta is annak mutatta magát, most már hamarosan kiderül. Elvileg tehát, ha megmutatja magát, akkor meg fogják már tudni mondani. Boldog babavárást! 39+3 kismama.
Szia! Nekem a 18 hetes genetikai ultrahangon már megmondták, hogy fiam lesz. A 4D-s ultrahangon elõbb is látszik ha úgy fordul a baba. Jó babavárást.
Én pont 17 hetesen voltam 4D-n, és fiúra tippeltek. Akkor még csak tipp volt, de azóta már számtalanszor megerõsítették ezt a tényt :-) 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D! Már nagyon várom és kiváncsi vagyok hogy nálunk mi lesz;)!
szia! 28 hetes vagyok...eddig akárhányszor rákérdeztem, mindig mást mondott az orvosom..nekem nem látszik egyértelmûen...készülünk lánynévvel és fiunévvel is...:) :)
Utolsó vagyok. Nem nevére, hanem a nemére vonatkozóan.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Mi 20 hetesek vagyunk és még mindig nem tudjuk ki lakik a pocakban.:) )
Én 18. hétben tudtam meg mi lesz, de sima uh-n.

Hány hetesen tudják megmondani a baba nemét?

Legjobb válasz: Volt ma már hasonló kérdés, az elõzõ válaszoló belinkelte. Egyébként annyira változó, orvosfüggõ vagy szonográfusfüggõ. Az én orvosom kb. a 18. héten tudott mondani valamit, de azt sem biztosra. Miközben a 13. heti 4D-n már elég biztos volt a szonográfus hölgy. Szóval, ha elõbb szeretnéd tudni, érdemes 4D-re elmenni. Amúgy általában a 20. hétig nagyjából ki szokott derülni. Leghamarabb pedig általában úgy 12-13 hetesen tudják mondani.

Volt ma már hasonló kérdés, az elõzõ válaszoló belinkelte. Egyébként annyira változó, orvosfüggõ vagy szonográfusfüggõ. Az én orvosom kb. a 18. héten tudott mondani valamit, de azt sem biztosra. Miközben a 13. heti 4D-n már elég biztos volt a szonográfus hölgy. Szóval, ha elõbb szeretnéd tudni, érdemes 4D-re elmenni. Amúgy általában a 20. hétig nagyjából ki szokott derülni. Leghamarabb pedig általában úgy 12-13 hetesen tudják mondani.
Nekünk a 18. héten mondták tutira, hogy kisfiú és így is lett. 34hkm
14. héten megsaccolta a doki h lány. lányom van.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, 12 hetes vagyok és nagyon kiváncsi hogy fiam illetve lányom lesz!
Nekünk 19 hetesen mondták meg elõször.Most 27 hetesek vagyunk és azóta is az ultrahang (a 4D-s is) kislányt mutat:)

Kinek hány hetesen tudták megmondani a babája nemét?

Legjobb válasz: 16 hetesen láttuk a fütyköst :)

17 hetesen, 4D-n már én is láttam a fütyit. A sógoroméknak már a 13. héten mondták, hogy kis tökös, és az is lett. Viszon a férjemék unokatestvérének négyszer (!) mondtak mást, lány-fiú-lány-fiú. Mindenbõl fehéret, sárgát, halványzöldet vettek. Marci lett, 13 hónapos most.
16 hetesen láttuk a fütyköst :)
4D ultrahangon 13 hetesen én magam is láttam, hogy kisfiú :)
16 hetesen de mondták hogy a következõnél biztosabb lesz.De akkor sem változott semmi látták a fütyit
36 hetesen!!! (de én már hamarabb "tudtam") ;-) viszont van olyan ismerösöm, akinek végig tutira kislányt mondtak és kisfia született :-D
A kérdező hozzászólása: Huuuu, már én is várom, hogy tudjam kisfiú vagy kislány.10 hetes vagyok. Én örülnék bármelyik is lesz, CSAK EGÉSZSÉGES legyen:) Köszönöm a válaszaitokat.
12 hetesen, amikor a tarkóredõt mérték akkor mondta a doki, hogy kisfiúnak néz ki.16 hetesen már egyértelmû volt :)
Mind a kétszer a 18. héten
13 hetesen 4D-n mondták elõször, hogy kisfiú.
A kérdező hozzászólása: Na az jó!13 hét! Köszi, hogy ilyen sokan válaszoltok nekem.
29. héten mutatta magát elõször......szégyenlõs kislány :)
A 26.héten találták el.
19.héten genetikai uh-n
18 hetesen mondta a doki h kislány
23.hét
13 hetesen 4D UH-on 90%-ra mondta a doki, hogy lány. 16 hetesen sima UH-on a mások orvos is 90%-ra mondta, hogy lány. Azóta is minden hónapban megerõsíti a doki, hogy lány. Most 36. hetes vagyok.
Fiamat 18.héten, majd 23.héten a cvs után biztosra tudtuk hogy fiú. A lányomat 16 hetesen a 4d-n. Gondolom a fiút is elõbb láttuk volna, csak akkor nem mentünk 4dre elõbb.
18. heti genetikain, akkor már 100%-ra.
19. héten mondták tutira, hogy kislány
12 hetesen mondták, hogy lány. Még nem hittem el akkor, de aztán a 16. héten és a 18. héten is megerõsítették. S megszületett: valóban csajszi! :)

Valaki megmondaná hogy hány hetesen kell először NST-re menni? Én most vagyok 28. hetes.

Legjobb válasz: ha jól emlékszem a 36. héten kellett elõször.

ha jól emlékszem a 36. héten kellett elõször.
De ha esetleg cukorbeteg vagy akkor a 34héttõl.
A 36ik héttõl kell járni, de majd az orvos úgyis szól.Vagy legalábbis kéne szólnia. Nekem volt terhes cukrom a kisfiammal, és ugyanúgy a 36ik héttõl kellett járnom.Mondjuk annyira nem volt súlyos csak diétáznom kellett. Jó babavárást! :) 34h kismami
Szia!Miskolcon 34.héttõl kell, akkor is ha nem vagy cukorbeteg.:)
Nálunk is a 36. héttõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, jó tudni mert itt Ózdon nem sok mindenrõl szólnak a dokik.

Mikor érdemes 4D-re menni? Hány hetesen tudja a doki megmondani a gyerek nemét?

Legjobb válasz: Sógornõméknek 16 hetesen már megmutatta magát 4D-n a kisfiú. Ez két hete volt! :)

Sógornõméknek 16 hetesen már megmutatta magát 4D-n a kisfiú. Ez két hete volt! :)
elõzõ a 18. héten
Sima 2D-S UH-on megmondta a szonográfus, hogy lány lesz és az is lett.
Sziasztok! Nekem 14 hetesen 4D-s ultrahangon mondtàk meg, hogy kisfiu lesz :) Mèg mutattàk is az akkor 4mm-es futykost :) Aztàn a doki a 16 hetes ultrahangon màr biztosra be is irta a kiskonyvembe, hogy fiu lesz a baba :) A 4D-s ultrahangot mindenkinek csak ajànlani tudom!! Nekunk legalàbbis nagyon-nagy èlmèny volt làtni!! A legszebb kèpeket 23 hetesen csinàltàk rola, utàna màr ahogy nagyobb lett, ugy mutatta magàt egyre kevesebbszer. 33 hetesen voltam utoljàra 4D-n ès akkor màr nem is làtszott szèpen egyben az arca, ugyhogy szerintem akkor màr nem èrdemes elmenni, viszont elotte megèri legalàbb egyszer :) Jo egèszsèget nektek!! 39hkm
szia, nekem is 15-16 hetesen lehetett látni sima uh-n, a doki is profi volt. szerintem érdemes elmenni.
A kérdező hozzászólása: Jaaj de jó neked, nekem nem látta a doki a 12hs uh-n. :( Ezért is gondolkodunk, hogy elmegyünk 4dre. Szép babavárást kívánok minden kedves válaszolomnak. :)
Nekem a 12.héten megmutatta magát a kisfiam:-)Széttettet a kis csülkeit, és rendesen lehetett látni a fütyköst:-)
Mi 16. héten mentünk és szerintünk a legjobbkor. Egyben látszik a képen, igazi kis csoda. Nekünk ekkor egyértelmûen a nemét is megtudták mondani. 27 hetesen mentünk még el, de akkor már "nagy" volt és csak részleteiben tudtuk megnézni. De persze azt is nagyon éleveztük. Boldog babavárást, 4, 5 hós kisfiú anyukája
Jaj de jo, ezt nem tudtam! :D Alig varom mar, 12 hetes es 4 napos leszek az uh-n. Remelem nem szegyenlos a kicsikem. :D
Ha a baba nem takargatja magát és a doki sem egy kezdõ (sajnos nem tehetnek róla, ebbe is bele kell tanulni), akkor 12 hetesen már bõven látszik a baba neme.
hát elvileg a simán is lehet már látni.Nekem legalábbis azt mondták, de nekem nem látták...még mindig nem tudom...21 hetes km
Bocsi hogy belekerdezek, de 12 hetesen a sima uh-n is van esely hogy latjak a baba nemet vagy csak a 4d-n?
A kérdező hozzászólása: Úgy örülök, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok. :) Kösssszönöm mindenkinek! Én nagyon kiváncsi természet vagyok... Most vagyok a 15+4hétben, a 2dn még nem látta a dokim. :( Akkor lehet elmegyek most is és majd 26. hét után is. :) Szép emlék ez a babáinkról. Szép babavárást kívánok nektek!
mi a 29-ik héten megyünk szerintem akkor már jól van rajtuk husi is már szépen kezdenek babásodni és nem olyan kis ufó-k a nemét ha jól fekszik akkor már 12-ik héten meg tudják mondani az én kis puncikásom 21 hetesen mutatta meg magát szerintem véletlenül mert ha uh-ra megyünk olyan szépen el tud fordulni hagyatok békén alapon :-))viszont azóta furcsa mód nem titkolózik :-)))27 hetesek vagyunk most de már nagyon várjuk a 29-diket
8 hetesen már látszódik a baba neme, de lehetséges, hogy a születésig is takargatja magát :) 4d-re elõször olyan 16 hét körül érdemes legkorábban menni. De ez csak az én véleményem. Ha nagyon kíváncsi vagy, akkor bármikor elmehetsz.
hát a nemét elvileg már a 12héttõl meg tudják mondani, gondoom 4d-n is.Nem tudom hogy hány hetes vagy, és hogy szûrõvizsgálat miatt mennétek 4d-re, vagy csak úgy, mert ha szûrõvizsgálatra, akkor annak megvannak a konkrét idõpontjai. De ha csak úgy mennétek, végülis akkor is bármikor:) Mondjuk én azt olvastam, hogy 26 héttõl éri meg jobban menni, mert akkor már pufisabb a pici arca, ásít, "produkálja magát" és nem olyan pici, hogy könnyen elfordúljon, így több ideig tudják venni mondjuk az arcocskáját.És ekkor is lehet látni a nemét.Mi pont ezért a 26.héten megyünk.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :) Mindenképpen el fogunk menni 4d-re az élmény miatt és a neme sem utolsó szempont. Nálunk (Szfváron) nem igazán mondják meg a dokik 2d-s uh-n, lehet valamelyik bakizott és nem merik vagy nem tudom... Szép babavárást kívánok nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!