Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen meg először a baba (4 db)

Kinek hány hetesen mondták meg először a baba nemét és mennyire jött be? Nekem 23hetesen azt mondták kislány! Két fiu után nagyon örülünk! örülhetünk?

Legjobb válasz: Szia! Mi a 30 hetes uh-on tudtuk meg, mert addig ahányszor mentünk soha nem mutatta mi van a lába között. Kislány lett :) 4 hónapos baba anyukája

Szia! Mi a 30 hetes uh-on tudtuk meg, mert addig ahányszor mentünk soha nem mutatta mi van a lába között. Kislány lett :) 4 hónapos baba anyukája
17 hetesen , most 31 vagyok, ugyhogy még nem 100 %
Utolsó: Komolyan, nem mindegy ez neked? Tényleg ennyire zavar ha valaki felteszi ugyanazt a kérdést? tényleg ekkora probléma, hogy + 3 cm2-t elvesz a monitorodból? nagyon fura ember lehetsz ha neked ilyesmire futja az idõdbõl amúgymeg nemfogok tudni megváltani a világot ezzel
Utolsó elõtti :)
Nekünk csak tippelgettek összevissza, hol kislányt, hol kisfiút, hol semmit :S Konkrétan soha nem mondott egyik doki se, pedig voltunk még 4D-n is. Végül a szülõszobán tudtuk meg, hogy kislány :) Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem várj a következõ uh-ig, 2-bõl 2, az biztosabb, mint 1-bõl 1.
18. heti sima 2d-s Uh-on.
Nekünk is két kisfiú van itthon, és a huszadik héten mondta egy genetikus, hogy kislány.Nagyon örültünk neki.Azóta még 3 ultrahangon is kislányt mondtak.De még van 2 hetem a szülésig akkor lesz biztos.De tuti kislány lesz!
18 hetesen és bejött :)

Hány hetesen mozdul meg először a baba?

Legjobb válasz: Az elsõ babásoknál a 18-22. hét között mondják,a többedszer várandósoknál lehet elõbb. Nekem a 14-15. hét környékén volt a "buborékérzés",de akkor nem tudtam eldönteni,hogy a babóm az. Most már egész biztos vagyok benne,ha a kisfiam mocorog.:) 37 hetes kismami

Az elsõ babásoknál a 18-22. hét között mondják, a többedszer várandósoknál lehet elõbb. Nekem a 14-15. hét környékén volt a "buborékérzés", de akkor nem tudtam eldönteni, hogy a babóm az. Most már egész biztos vagyok benne, ha a kisfiam mocorog.:) 37 hetes kismami
A kérdés magában nem pontos. A baba kb a 6-7. héten mozdul meg, de ekkor még picike, nem érzed. Ahogy nõ, úgy kezded érezni, egyre határozottabban, mert egyre nagyobb lesz. Ezt a mozgást az anya kb a 16-20. hét közt érzi elõször, elõször nem rendszeres, mert csak ritkán ér a méhfalhoz, ahogy nõ, úgy egyre többször érzed, mert egyre jobban odaér a falhoz, egyre erõsebbeket tud rúgni. Ha nagyon odafigyelsz, akkor többször érzed, vagy hamarabb megérzed. Ha nem figyeled, akkor késõbb tudatosul benned, hogy a babád mocorgását érzékeled. Bocs, hogy kijavítottalak, Boldog babavárást :)
Én elõször a 16. héten éreztem a mozgását, bár akkoriban még nagyon bizonytalan voltam abban, hogy tényleg õt érzem-e. Az elsõ ilyen élményem nekem enyhe kaparászásnak tûnt, de azt mondják kb. 200 féle leírás van a magzatmozgásra :) Aztán ahogy teltek a hetek, egyre biztosabb lettem benne, hogy õ az, 21 hetesen már a férjem is érezte, bár az még nagy mázli volt :)

Mikor, hány hetesen és hogyan éreztétek meg először a baba mozgását? Mit éreztetek pontosan, milyen gyakorisággal? Mikortól lehet minden nap, akár többször is érezni őt?

Én azt hiszem 16 hetes voltam, amikor elször éreztem valamit. Most 18+4 hetes vagyok, az elmúlt 3 napban határozottan érzem - azt hiszem, mintha pukkanna bennem valami, vagy belülr?l megpöckölnének -ez már ? lehet? Ti mit éreztetek és honnan tudtátok, hogy a baba az és nem csak a bélm?ködésetek? :)

Legjobb válasz: Elsõ babám, a 16. héten éreztem elõször. Nekem nem volt pukkanás meg buborék, csak azt éreztem, hogy mocorog odabennt! Elõször csak a hátamon fekve éreztem, de azóta nem telt el nap, hogy be ne jelentkezett volna :-)

Elsõ babám, a 16. héten éreztem elõször. Nekem nem volt pukkanás meg buborék, csak azt éreztem, hogy mocorog odabennt! Elõször csak a hátamon fekve éreztem, de azóta nem telt el nap, hogy be ne jelentkezett volna :-)
sZIA! ELSÕ TERHESSÉGEMNÉL A 22. HÉTEN VOLTAM BIZTOS HOGY õ MOZOG ÉS VOLT HOGY NAPOKIG nem éreztem utána semmit. 30 hét után már minden nap. most a második babámnál 14 hetesen éreztem és azóta minden nap.
Nekem is a 16. héten volt elõször, amikor éreztem, és igen olyan kis pukkanó, buborékoló érzés volt. :) Valahogy érezni lehetett, hogy az nem a bélmûködés, mert azért más érzés volt (hasonló, de mégis más). Onnantól kezdve naponta éreztem, majd rá nem sokára már kis rúgások következtek (kb. a 18. héttõl), most meg már szétveri az oldalam. :) Biztos, hogy õt érzed! S nagyon jó érzés, nem? :) 36 heteske
Szia! Kb 16 hetesen éreztem ilyen csikizõs érzést bizonyos helyeken. Az elsõ konkrét mozdulatot, felteszem rúgást 19 hetesen éreztem. Azóta meg sem áll :D Apát is fejberúgta 2szer.
28 hetes terhes vagyok és én elég késõn éreztem egyértelmûen hogy õ az. Meg ugye elöször nem tudtam konkrétan mit is kell érezni. Így 23-24 hetesen éreztem elõszõr. Azota folyamatosan bugyborékol meg rugdalózik. Elõször csak éjszaka meg hajnalba aztán oár nap mulva már nappal is.


Hány hetesen érdemes menni először UH-ra? Ha babát vársz! Hogy biztos ne piszkáljanak meg, nehogy elmenjen a baba!

Legjobb válasz: Én 8 hetesen voltam elõször, megvizsgáltak, de nem érzett semmit, utána UH-n látta a picit. Szerintem manapság már nem úgy vizsgálnak, hogy elmenne a baba, fõleg ha normális orvoshoz mész.

Én 8 hetesen voltam elõször, megvizsgáltak, de nem érzett semmit, utána UH-n látta a picit. Szerintem manapság már nem úgy vizsgálnak, hogy elmenne a baba, fõleg ha normális orvoshoz mész.
Én ahogy megtudtam hogy terhes vagyok, azonnal rohantam. 5 hetes voltam. (fogantatás szerint csak 2). Igaz, akkor még nagynehezen csak mákszem pöttyöt látott, de nagyon megnyugtató volt. Ne félj, ettõl nem lesz baja a babának!
ez honnan jött a vizsgálatot ne mert uristen elmegy a baba? Ez a legújabb õrület? egy manuális vizsgálattól elmegy de szextõl nem mi?
Nem megy el a baba a vizsgálattól, emiatt kár aggódnod! 7 hetesen már biztosan látnak szívhangot, de ha parás vagy a méhenkívüli miatt, akkor már 6 hetesen is mehetsz simán, de lehet, hogy akkor még csak petezsákot fognak látni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!