Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen meg először a (10 db)

Kulfoldi anyukak titeket hany hetesen kuldtek eloszor ultrahangra? Mert nekem marc.30 an volt meg utoljara a menszim es azota csak egy vervetelen voltam ami 100% ra megmondtaa terheseget! Jo lenne mar tudnom hany hetes vagyok es hogy mikor szulok kb?

Legjobb válasz: Szia. En Eszak-Irorszagban elek. Itt 12 hetesen voltam ver-vizelet vizsgalaton, 16 hetesen az elso ultrahangon+ vizelet, 21 heteseen nagy ultrahang, 27 hetesen terhesgondozo, es ami mar meg van, 32 hetesen megyek a 30 hetes ver-vizeletre(kicsit eltoltak az idopontjaimat), a 32 hetes vizsgalatra nem tudom igy mikor kene mennem, 34 hetesen ultrahang+vizelet... A tobbit meg nem tudom. Itt nem allnak a helyzet magaslatan ezen a teren. Tobbet tudtam meg, hogy hazamentunk a 4d-s ultrahangra... Egyebkent a terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamitjak, ami azt jelenti, 7 hetes es 4 napos terhes vagy:-) A szules varhato idopontja: 2010 Januar 3. Mar elmeletileg van szivhang, es a pulzusa kb 140/perc. A magzat hossza kb 10mm, a fejszelesseg kb6mm:-) Gratulalok a babahoz 29 hetes kismama

Szia. En Eszak-Irorszagban elek. Itt 12 hetesen voltam ver-vizelet vizsgalaton, 16 hetesen az elso ultrahangon+ vizelet, 21 heteseen nagy ultrahang, 27 hetesen terhesgondozo, es ami mar meg van, 32 hetesen megyek a 30 hetes ver-vizeletre(kicsit eltoltak az idopontjaimat), a 32 hetes vizsgalatra nem tudom igy mikor kene mennem, 34 hetesen ultrahang+vizelet... A tobbit meg nem tudom. Itt nem allnak a helyzet magaslatan ezen a teren. Tobbet tudtam meg, hogy hazamentunk a 4d-s ultrahangra... Egyebkent a terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamitjak, ami azt jelenti, 7 hetes es 4 napos terhes vagy:-) A szules varhato idopontja: 2010 Januar 3. Mar elmeletileg van szivhang, es a pulzusa kb 140/perc. A magzat hossza kb 10mm, a fejszelesseg kb6mm:-) Gratulalok a babahoz 29 hetes kismama
Szia en Angliaban elek, az elson 7 hetesen voltam. Sajnos 8 hetesen visszamentem mert elkezdtem barnazni. Kaptam progesteron hormon tartalmu huvelykupot de nem segitetett pedig mar maximumra is megemeltek az adagomat. :( Azt tudom, hogy a kovetkezo uh-t 12 hetesen lett volna mert be is jegyezte a szuleszno a konyvbe az idopontot, sajna a tobbit nem tudom. Boldog babavarast neked.
En is Eszak-Irorszagban elek, mi a 9.hetben voltunk ver is vizelet szuresen, 12.heten volt az elso ultrahang, aztan meg parszor volt vervizsga mert allitolag nem volt eleg a verem. Aztan mar csak a 'nagy ultrahang volt 21 hetesen. Eddig ennyi, most a 26 hetben jarunk, a verem miatt kell 2x Anti-D re menni, es a kovetkezo idopontunk a 29 hetre van kiirva, nem tudom ott mit fognak vizsgalni, mert itt csak 2 ultrahang van, amin mar tul vagyunk. Itt nem csinalnak belole akkora ugyet mint otthon, nagyon termeszetes allapotnak tekintik, az is ugyhogy pl a szulesnel sem lesz nalam orvos csak a baba, es csak komplikacoikor hivnak orvost-nogyogyaszt. Jo babavarast mindenkinek!

Tavaly októberben volt missed abortuszom (9hetesen! ). Azóta sikerült teherbe esnem, február 25-én jött meg utoljára a menszeszem. Hány hetesen szükséges először orvoshoz fordulni?

Legjobb válasz: Szia Már 5 hetesen ki lehet mutatni a petezsákot és azt, h. jó helyen van-e. Most már nyugodtan menjél dokihoz, kb. 6 hetes lehetsz, lehet, h. már a szívkezdemény verését is láthatod! Ja és teli hólyaggal menj, úgy többet láttok!

Szia Már 5 hetesen ki lehet mutatni a petezsákot és azt, h. jó helyen van-e. Most már nyugodtan menjél dokihoz, kb. 6 hetes lehetsz, lehet, h. már a szívkezdemény verését is láthatod! Ja és teli hólyaggal menj, úgy többet láttok!
Ugy gondolom minél elöbb mert egy missed ab-ot okozhat sárga test hormon hiány is.Nekem is volt missed ab és én is hamar mentem kaptm is egy Duphaston nevû gyógyszert ami végeredményben terhesség megtartó.Most 19 hetesek vagyunk és minden a legnagyobb rendben.Sok sikert
Szia! Minél elõbb menj orvoshoz, én is hasonlóképpen jártam, az elõzõ terhességemet mûtétileg kellett befejezni, mert nem maradt velünk a baba. Most újra babás vagyok, elõször a kimaradt menses után 1 héttel mentem és Utrogestant kell szednem. Mostmár 8 hetesek leszünk. A legjobbakat!
5-6 hét. Gratulálok, és boldog babavárást!

Kinek hány hetesen mondták meg először a baba nemét és mennyire jött be? Nekem 23hetesen azt mondták kislány! Két fiu után nagyon örülünk! örülhetünk?

Legjobb válasz: Szia! Mi a 30 hetes uh-on tudtuk meg, mert addig ahányszor mentünk soha nem mutatta mi van a lába között. Kislány lett :) 4 hónapos baba anyukája

Szia! Mi a 30 hetes uh-on tudtuk meg, mert addig ahányszor mentünk soha nem mutatta mi van a lába között. Kislány lett :) 4 hónapos baba anyukája
17 hetesen , most 31 vagyok, ugyhogy még nem 100 %
Utolsó: Komolyan, nem mindegy ez neked? Tényleg ennyire zavar ha valaki felteszi ugyanazt a kérdést? tényleg ekkora probléma, hogy + 3 cm2-t elvesz a monitorodból? nagyon fura ember lehetsz ha neked ilyesmire futja az idõdbõl amúgymeg nemfogok tudni megváltani a világot ezzel
Utolsó elõtti :)
Nekünk csak tippelgettek összevissza, hol kislányt, hol kisfiút, hol semmit :S Konkrétan soha nem mondott egyik doki se, pedig voltunk még 4D-n is. Végül a szülõszobán tudtuk meg, hogy kislány :) Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem várj a következõ uh-ig, 2-bõl 2, az biztosabb, mint 1-bõl 1.
18. heti sima 2d-s Uh-on.
Nekünk is két kisfiú van itthon, és a huszadik héten mondta egy genetikus, hogy kislány.Nagyon örültünk neki.Azóta még 3 ultrahangon is kislányt mondtak.De még van 2 hetem a szülésig akkor lesz biztos.De tuti kislány lesz!
18 hetesen és bejött :)

Kinek hány hetesen mozdult meg először a picur? (Hogyan, mit éreztetek ilyenkor? ) Ezt követően milyen gyakoriak voltak a mozgolódások?

Legjobb válasz: szia a kisfiammal pont 18 hetes voltam most pedig a kislányommal 14 hetes! Aztán szinte naponta éreztem csak néha de mindig erõsebben és ahogy telt az idõ egyre erõsebben!! Most pedig már majd kirúgja a hasam! Boldog babavárást! 34hetes kismami

szia a kisfiammal pont 18 hetes voltam most pedig a kislányommal 14 hetes! Aztán szinte naponta éreztem csak néha de mindig erõsebben és ahogy telt az idõ egyre erõsebben!! Most pedig már majd kirúgja a hasam! Boldog babavárást! 34hetes kismami
az én manóm a 16 héten belerúgott a kezembe.Azóta minden nap éreztem a rugdosását, ami a vége felé már nem pici volt...sõt!:)
Nekem az elso babam.15 hetesen mozdult meg.De napok teltek el hogy megsem mozdult.olyan pici volt hogy ritkan lehetett erezni.Olyan volt mintha kis buborek szalt volna folfele.Aztan egyre tobbet ereztem ahogy teltek a hetek.De legtobbszor csak fekve majd neha ulve is.Aztan mikor mar eleg nagy lett 25 hetes kora folott akkor ereztem rugasokat. Minden jot nektek!
Szia ! Nekem 15+4 hetes voltam mikor egy reggel éreztem egy apró buborékra hasonlító valamit .Utánna eltelt egy hét, és egy héten 2* éreztem õt. Ahogy teltek a hetek egyre többször de keveset éreztem . A 20.héttõl lett erõsebb és szinte minden nap éreztem õt .Most 23 hetsek vagyunk és egy nap többször érzem a mozgását és rúgását Nem szereti ha felébresztem egy pocak simogatás miatt. Olyankor kicsit durvábban reagál erõsebben rúg.Nagyon jó érzés érezni Õt.
18 hetes volt. Tisztán emlékszem. A születésnapomon történt, meg is könnyeztem. (este fél 7 volt, a híradó kezdõdött.) Feledhetetetlen pillanat volt, mint azóta minden ami a babával kapcsolatos. Utána minden este mocorgott. A vége felé kevesebbet, de nagyobbakat rúgott.
Én 17 hetesen éreztem elõször. Furi, de jó érzés volt. Aztán a 20 héttõl úgy beindult, hogy a terhesség végéig mocorgott. Azóta sem áll meg, most 4 hónapos. :) :)
15+6 napos voltam, mikor elõször éreztem egy kis kaparászást és csikit. aztán volt olyan, hogy 2 és fél napig semmi nem volt. Mostanában már elég aktív, rendesen rugdos, ha felvan! Imádom érezni, mindig megsimizem a pocakomat és beszélek hozzá! :)
A kérdező hozzászólása: Szisztok!Köszönöm a jókívánságokat:-D Tehát akkor nem gond, ha nekem is megmozdult kb.10 napja, de most napok óta nem érzem õt? Aggódom!! Én is simizem, és beszélek hozzá, de õ nem akar "válaszolni"...:-(
Nekem 18 hetesen mozdult meg, és volt hogy 2 napig nem, aztán 1et 2õt rúgott.Nem rendszeresen.

Hány hetesen mozdul meg először a baba?

Legjobb válasz: Az elsõ babásoknál a 18-22. hét között mondják,a többedszer várandósoknál lehet elõbb. Nekem a 14-15. hét környékén volt a "buborékérzés",de akkor nem tudtam eldönteni,hogy a babóm az. Most már egész biztos vagyok benne,ha a kisfiam mocorog.:) 37 hetes kismami

Az elsõ babásoknál a 18-22. hét között mondják, a többedszer várandósoknál lehet elõbb. Nekem a 14-15. hét környékén volt a "buborékérzés", de akkor nem tudtam eldönteni, hogy a babóm az. Most már egész biztos vagyok benne, ha a kisfiam mocorog.:) 37 hetes kismami
A kérdés magában nem pontos. A baba kb a 6-7. héten mozdul meg, de ekkor még picike, nem érzed. Ahogy nõ, úgy kezded érezni, egyre határozottabban, mert egyre nagyobb lesz. Ezt a mozgást az anya kb a 16-20. hét közt érzi elõször, elõször nem rendszeres, mert csak ritkán ér a méhfalhoz, ahogy nõ, úgy egyre többször érzed, mert egyre jobban odaér a falhoz, egyre erõsebbeket tud rúgni. Ha nagyon odafigyelsz, akkor többször érzed, vagy hamarabb megérzed. Ha nem figyeled, akkor késõbb tudatosul benned, hogy a babád mocorgását érzékeled. Bocs, hogy kijavítottalak, Boldog babavárást :)
Én elõször a 16. héten éreztem a mozgását, bár akkoriban még nagyon bizonytalan voltam abban, hogy tényleg õt érzem-e. Az elsõ ilyen élményem nekem enyhe kaparászásnak tûnt, de azt mondják kb. 200 féle leírás van a magzatmozgásra :) Aztán ahogy teltek a hetek, egyre biztosabb lettem benne, hogy õ az, 21 hetesen már a férjem is érezte, bár az még nagy mázli volt :)

Mikor jelentek meg először a terhességi csíkok? Hány hetesek voltatok? Hol? Hány kg hízás után?

Ezek tényleg örökre ott maradnak? Nem lehet semmit sem csinálni, hogy elmúljon? Köszönöm szépen! 27 hetes km

Legjobb válasz: Igen, örökre ott maradnak:( Nagyon sok jó krém van, idõvel halványul, de eltûnni nem fog. Nekem a szüléskor csíkosodott be a hasam, kentem, mint a kisangyal, hátha megúszom, szülõszobán mondta is a szülésznõ, hogy milyen szép a bõröm, majd vajúdásnál pikkpakk úgy kirepedeztem, hogy öröm volt nézni:(

Igen, örökre ott maradnak:( Nagyon sok jó krém van, idõvel halványul, de eltûnni nem fog. Nekem a szüléskor csíkosodott be a hasam, kentem, mint a kisangyal, hátha megúszom, szülõszobán mondta is a szülésznõ, hogy milyen szép a bõröm, majd vajúdásnál pikkpakk úgy kirepedeztem, hogy öröm volt nézni:(
18 kg-ot híztam, egy csíkom se lett, viszont kamaszkoromban a hirtelen nyúlás miatt lett a csípõm csíkos. akkor hol itt a genetika??? mülleres sajátmárkás kb. 800 ft-os olajjal kentem a pocakom és a mellem, amikor már kezdett nõni a pocak.
A terhesség elejétõl babaolajjal kenegettem a hasam, 15, 5 kg-t híztam de egy szem csíkom sincs. Ez szerintem alkati kérdés.
Ez sajnos genetika! Én 23 kilót híztam és semmi csík nem volt rajtam. Szülés után 2 hónappal már az eredeti súlyom mutatta a mérleg és a bõrömön nincs semmi, olyan mint elõtte pedig én 39 éves vagyok!A barátnõm 9 évvel fiatalabb és végig kente magát 12 kilót hízott és sajnos tele lett csíkkal.
Elõzõ.Ja és 17 kg-ot híztam.
Én dobozos Nivea Soft-tal kentem az óriási hasamat ( gyerkõc 4230g és 59 cm-rel született) már kb a 16-20. héttõl és nem lett csíkos, pedig az anyukámé tiszta sria.
Köszönöm! Mindenkinek jó egészséget kívánok!
Neked is boldog szülinapot! És boldog babavárást! :-)))
23:31 Boldog szülinapot a babádnak, akkor vele egy napon születtünk.Bár én egy kicsit elõbb.:) Én a Garnier vízmegkötõ testápolóját, és az avon skin so soft fújható két fázisos olaját használtam. Én vagyok, aki 10 kilót szedett fel.
Szerintem ez bõrtipustól függ. 60 kilóval kezdtem, szépen hetente jöttek fel a kilók fokozatosan, 92 kilóval mentem szülni, egy csíkom sem lett, akkora voltam mint egy bálna, még a dokin is mondta hogy hatalas a hasa, de híztam mindenhova. Most 14 honapos a lányom, 65 kg vagyok, de fogyás után sem csíkosodtam be.
Szia! A kisfiammal 15kg-ot híztam! Hatalmas hasam volt, és a manóm, éppen ma 2 éve, 4400g-mal született. A terhességem alatt egyetlen csíkom sem volt, de miután megszületett lett néhány, mert egyszerûen "összeesett" a hasam, és szopi után a cicim, nem vészes, de örökre emlékeztetnek az áldott állapotra! Most 7-8 hetes terhes vagyok, nem tudom, hogy gyarapszanak e majd a csíkjaim!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is a válaszod! Kenem magam erre való krémmel is és a Nivea kék dobozos (nagyon zsíros) krémjével is. Anyunak nem jöttek ki csíkok, pedig Õ 27 kg-ot hízott!
Én kentem krémekkel (jó olajossal, +vízmegkötõssel), és így nem alakultak ki egyáltalán.Szülés után sem. 10kg-ot híztam a terhesség alatt, de a kialakulása függ a bõrtöl, és a genetikától is. Egy doki a TV-ben azt mondta, hogy meg kell nézni anyukáink hasát, és ha nekik nincsenek csíkjaik, akkor nagy valószínûséggel nekünk sem lesznek. Utólag nem lehet õket eltüntetni, csak plasztikai sebész által.Inkább a kialakulását próbáld elkerülni. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Húúúúúú! Na ezt nem is gondoltam volna, hogy a szülésnél is kijöhet. :S Nekem tegnap megjelent a mellemen 3-4 db 2-3 cm-s csík. Reménykedtem tegnap este, hogy biztos megnyomtam, reggelre elmúlik, de sajnos nem. :( Köszönöm a válaszodat!
SZia! holnap leszek 38hetes és úgy egy hete vettem észre elõször a csíkokat. Sajnos rengeteget híztam és csodálom hogy nem jöttek elõbb, igaz minden nap kenegetem a hasam babaolajjal vagy testápolóval. Kellemes babavárást!

Mikor, hány hetesen és hogyan éreztétek meg először a baba mozgását? Mit éreztetek pontosan, milyen gyakorisággal? Mikortól lehet minden nap, akár többször is érezni őt?

Én azt hiszem 16 hetes voltam, amikor elször éreztem valamit. Most 18+4 hetes vagyok, az elmúlt 3 napban határozottan érzem - azt hiszem, mintha pukkanna bennem valami, vagy belülr?l megpöckölnének -ez már ? lehet? Ti mit éreztetek és honnan tudtátok, hogy a baba az és nem csak a bélm?ködésetek? :)

Legjobb válasz: Elsõ babám, a 16. héten éreztem elõször. Nekem nem volt pukkanás meg buborék, csak azt éreztem, hogy mocorog odabennt! Elõször csak a hátamon fekve éreztem, de azóta nem telt el nap, hogy be ne jelentkezett volna :-)

Elsõ babám, a 16. héten éreztem elõször. Nekem nem volt pukkanás meg buborék, csak azt éreztem, hogy mocorog odabennt! Elõször csak a hátamon fekve éreztem, de azóta nem telt el nap, hogy be ne jelentkezett volna :-)
sZIA! ELSÕ TERHESSÉGEMNÉL A 22. HÉTEN VOLTAM BIZTOS HOGY õ MOZOG ÉS VOLT HOGY NAPOKIG nem éreztem utána semmit. 30 hét után már minden nap. most a második babámnál 14 hetesen éreztem és azóta minden nap.
Nekem is a 16. héten volt elõször, amikor éreztem, és igen olyan kis pukkanó, buborékoló érzés volt. :) Valahogy érezni lehetett, hogy az nem a bélmûködés, mert azért más érzés volt (hasonló, de mégis más). Onnantól kezdve naponta éreztem, majd rá nem sokára már kis rúgások következtek (kb. a 18. héttõl), most meg már szétveri az oldalam. :) Biztos, hogy õt érzed! S nagyon jó érzés, nem? :) 36 heteske
Szia! Kb 16 hetesen éreztem ilyen csikizõs érzést bizonyos helyeken. Az elsõ konkrét mozdulatot, felteszem rúgást 19 hetesen éreztem. Azóta meg sem áll :D Apát is fejberúgta 2szer.
28 hetes terhes vagyok és én elég késõn éreztem egyértelmûen hogy õ az. Meg ugye elöször nem tudtam konkrétan mit is kell érezni. Így 23-24 hetesen éreztem elõszõr. Azota folyamatosan bugyborékol meg rugdalózik. Elõször csak éjszaka meg hajnalba aztán oár nap mulva már nappal is.

Kismamik! Kérlek benneteket szmoljuk ki, hány hetes vagyok? ! Az utolsó menszim június 26-án kezdődött, abban meg biztos vagyok, hogy a babám július l5-én fogant. Orvoshoz először augusztus l7-én megyek, mert addig szabin van.

Legjobb válasz: 4 hetes vagy, gratulálok :o) Szülés kalkulátor Szülés várható idõpontja: 2010-04-02 Fogamzás feltételezett ideje: 2009-07-10 Betöltött hét: 4 Hátralévõ napok száma: 246 Trimeszter: elsõ http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator

4 hetes vagy, gratulálok :o) Szülés kalkulátor Szülés várható idõpontja: 2010-04-02 Fogamzás feltételezett ideje: 2009-07-10 Betöltött hét: 4 Hátralévõ napok száma: 246 Trimeszter: elsõ http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator
Én is egyidõs vagyok veletek, nekem jún. 30-án volt meg utoljára. Boldog babavárást!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, olyan tapasztalatlan vagyok, tele vagyok félelmekkel. Elsõ nagyon tervezett babánk lesz, és 23 éves vagyok. Pár napja aznap amikor meg kellett volna jönnie, nagyon gyengén barnáztam, de azóta elmúlt teljesen, csak annyira félek. Olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk egyidõsek, és olyan jó, hogy ennyi segítõkész tapasztalt kismami is van itt :-) Mindenkinek sok jót kívánok, és szeretettel várom írásaitokat priviben is, hogy a késõbbiekben hogy alakulunk
Én is :)
Én is egy idõs vagyok veletek :) Hát ez nagyon jó!
Akkor egyidõsek lehetünk! Még az orvoshoz is erre az idõpontra jelentkeztem be! Milxen kicsi világ. Jó babavárást.
Menses szerint nézik a dokik, hiába tudod, hogy nem félidõben fogant... De uh alapján fognak úgyis kiírni, amúgy meg a mensessel számolt idõpontokból vonj le 5 napot, az a valós :)
VALÓSZINÛ 4HÉT ÉS 6 NAPOS TERHES VAGY, gratula!!!Aprilis 2-re leszel kiirva kb.
Én is.majdnem.Júni 19.-én jött meg utoljára.
Én már 15 hetes vagyok, nekem is elsõ baba és az elején nekem is nagyon bonyolult volt ez a számolgatás, mert nekem sem akkor fogant a baba, amikor a "hivatalos" peteérésem volt, hanem kb 9 nappal késõbb, úgyhogy az elsõ ultrahangnál megijedtem amikor a doki közölte, hogy mekkora a baba. Rögtön hazaszaladtam és megnéztem, hogy ekkora mérethez mennyi idõ tartozik, és láttam, hogy vagy kicsi az idõhöz képest, vagy nem jó a kalkulátor szerinti számolás. Azóta megnyugodtam, beállt minden. A kalkulátort úgy használom, hogy az utolsó mensim napjához hozzáadok 9 napot, amit kiír, hogy hány hetes vagyok, ahhoz képest nézem, mekkora a baba.(vagyis mekkorának kell lennie) Pontosan úgy fejlõdik, ahogy le van írva. Nagyon jó babavárást! Ne aggódj, belejössz!

Hány hetesen érdemes menni először UH-ra? Ha babát vársz! Hogy biztos ne piszkáljanak meg, nehogy elmenjen a baba!

Legjobb válasz: Én 8 hetesen voltam elõször, megvizsgáltak, de nem érzett semmit, utána UH-n látta a picit. Szerintem manapság már nem úgy vizsgálnak, hogy elmenne a baba, fõleg ha normális orvoshoz mész.

Én 8 hetesen voltam elõször, megvizsgáltak, de nem érzett semmit, utána UH-n látta a picit. Szerintem manapság már nem úgy vizsgálnak, hogy elmenne a baba, fõleg ha normális orvoshoz mész.
Én ahogy megtudtam hogy terhes vagyok, azonnal rohantam. 5 hetes voltam. (fogantatás szerint csak 2). Igaz, akkor még nagynehezen csak mákszem pöttyöt látott, de nagyon megnyugtató volt. Ne félj, ettõl nem lesz baja a babának!
ez honnan jött a vizsgálatot ne mert uristen elmegy a baba? Ez a legújabb õrület? egy manuális vizsgálattól elmegy de szextõl nem mi?
Nem megy el a baba a vizsgálattól, emiatt kár aggódnod! 7 hetesen már biztosan látnak szívhangot, de ha parás vagy a méhenkívüli miatt, akkor már 6 hetesen is mehetsz simán, de lehet, hogy akkor még csak petezsákot fognak látni.

Az előtejről - kinek hány hetesen jelent meg előszőr és milyen mennyiségben és utana folyamatosan megjelent egészen a szülésig, vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 32.héten jelent meg, egészen a szülésig volt, de nem csorgott, ömlött, mint sokaknak. 1hete szültem, szülés utáni 3.nap lövellt be a tejem. 1hetes baba anyuja

Szia! Nekem a 32.héten jelent meg, egészen a szülésig volt, de nem csorgott, ömlött, mint sokaknak. 1hete szültem, szülés utáni 3.nap lövellt be a tejem. 1hetes baba anyuja
26. héten még semmi....
A 20-ik hét körül indult meg az egyikbõl, éjjelente nagyon folyt, a terhesség vége fele lett a másikban is. 6 hónapja szoptatok, és amiben késõbb indult meg, abban van több tej.(nem tudom van-e összefüggés.)
Nekem még nincs. 32km
Az elsõ terheségemnél a 20. hétõl volt folyamatossan de gondot nem okozott inkább csak fürdésnél folyott.Rengeteg tejem volt 9 hóig szoptattam akkor választotta le magát a kisfiam.Most a másodiknál még nincs.Reméllem lesz. 22 hetes km
Az elso terhessegemnel felido utan indult be nem sokkal, de nem rengeteg volt, csak par csepp. Inkabb a vege fele volt tobb, mondjuk zuhanyzasnal a meleg viz hatasara csopogott is. Ettol fuggetlenul anyatejem egyaltalan nem volt, szules utan ket hettel az elotej is elapadt. A masodik babamat varom most, most mar a 12. heten megjelent az elotej, ismet csak par csepp van, pici szaradt foltot hagy melltarton, de nem akkorat, hogy betetet kellene miatta hordani, az kenyelmetlenebb lenne.
Most 35 hetes vagyok, 2 hete csak az egyik mellembõl egy-egy csepp átlátszó ragadós... Egyelõre nem kellemetlen, gyakorlatilag alig észrevehetõ a pólómon.
Nekem egyáltalán nem volt, és 14 hós korában választottam le a lányom a cicirõl-a kistesó miatt.
*Csak a vajudásnál
Nem volt egyáltalán egyik terhességemnél sem. Vas a vajudásnál indult meg.
A kérdező hozzászólása: Milyen nagyon változó ez! Nekem sem jött még más, csak pár csepp, most lépünk a 35. hétbe, talán majd ezután. Mindenkinek szép babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!