Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen már a magzat és (2 db)

Hány hetesen látszik már a magzat és nem csak a petezsák az UH-n?

Legjobb válasz: Nekem a 7. héten már látszott a magzat. Igaz még csak 10 mm volt, de látszott.

Nekem a 7. héten már látszott a magzat. Igaz még csak 10 mm volt, de látszott.
Nekem is!

Hány hetes korig szívódhat fel a magzat? Egyátalán ha volt már szívhang, akkor lehetséges még ez hogy megtörténjen? A magazatelhalásnak mindig vannak tünetei, és melyek ezek?

Legjobb válasz: Szívhang ellenére is létezik, hogy a magzat fejõdése megáll és felszívódik. Erre a 12. hétig általában sor kerül, ezért mondják azt, hogy csak a 12. hét betöltése után beszélhetünk igazán terhességrõl vagy ikerterhességrõl.

Szívhang ellenére is létezik, hogy a magzat fejõdése megáll és felszívódik. Erre a 12. hétig általában sor kerül, ezért mondják azt, hogy csak a 12. hét betöltése után beszélhetünk igazán terhességrõl vagy ikerterhességrõl.
Ez engem is érdekelne. 8 hetes vagyok, a 7 hetes UH-n 13 mm-esek voltunk és minden rendben volt. Legközelebb 10 hetesen megyünk. Addig izgulhatok. Azt hiszem amúgy, hogy fel már nem szívódhat, csak elhalhat, de azt nem tudom hány hetes korig és azt sem, hogy az mitõl van.
Elsõ vagyok: még annyit, hogy a felszívódásnak nincsenek külsõ tünetei, csak uh-n látja a doki.
Sajnos nekem is a 16.héten halt el, és csak a 18. heti ultrahangon vették észre.Én semmit nem éreztem, nem fájt semmim, nem véreztem, semmi, csak a hidegzuhany az ultrahangon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!