Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen már a magzat (3 db)

Hány hetesen látszik már a magzat és nem csak a petezsák az UH-n?

Legjobb válasz: Nekem a 7. héten már látszott a magzat. Igaz még csak 10 mm volt, de látszott.

Nekem a 7. héten már látszott a magzat. Igaz még csak 10 mm volt, de látszott.
Nekem is!

10 hetes terhesen érezhetek már magzat mozgást? Hány hetesen lehet a baba nemét megmondani?

Legjobb válasz: Nem, akkor még nem! A nemét meg biztosabban kb. a 15-16. héttõl lehet megmondani!

Nem, akkor még nem! A nemét meg biztosabban kb. a 15-16. héttõl lehet megmondani!
Tuti nem érzed még. Nekem 14+5 naposan mondták, szinte biztosra hogy kislány. (Úgy elyezledett el). Kislány lett.
10 hetesen még nem õt érzed, mert a baba amúgyis ilyen idõsen szokott elkezdeni mozogni, de azt még lehetetlen érezni mert még annyira apró a pici! A nemét már 12. héttõl láthatja az orvos, de az még szinte egyáltlán nem biztos! Nekem például a múlt héten szerdán tudták megmondani hogy kislány 22 hetes terhes voltma akkor. Addig egyszerûen nem akarta magát megmutatni! Boldog babavárást! :) 23 hkm
Kizart h erzed, kb 16 hetestol kezdheted el erezni, de altalaban 18-20 hetesen szoktak atlagban. A baba nemet nagyon jo geppel 12 hetesen is meg tudjak mondani, de inkabb biztosra 18 hetesen a genetikain szoktak, kozbe mehetsz pl 4d-re es akkor hamarabb megtudhatod.
Nekem 18 hetesen mondtak meg h kislany es az is lett. Hamarabb nem is kerdeztem. Utolso voltam.
a mozgast 16 hetesen erezheted eloszor, de ez nagyon ritka, elso babat inkabb 20-21hetesen szoktak erezni es meg akkor sem minden nap. 12hetesen nehany doki bevalalja, hogy tippel egyet a nemevel kapcsolatban, de itt meg nagyon gyakori a tevedes. Olyan 24hetes kor korul mar eleg jol tippelnek, de pl. nekem az elsonel a 36dik heten derult ki, most a 30dik hetben meg mindig nem biztos, allandoan takarja magat
Az elsõ babámat 17hetesen éreztem elõször, utána csak három naponta, majd naponta. Most 20 hetes vagyok és esténként aktívabb de már kívülrõl is látszik, hogy ha rúg. Mi még nem tudjuk, hogy milyen nemû lesz, pedig voltunk 4D-n is, de hason aludt végig.
Én 16 hetesen éreztem mozogni, és 18 hetes mondta az orvos, hogy mintha õ látna ott valamit a lába között :) És tényleg fiú lett
Én akármilyen hihetetlen mikor lehajoltam hogy a szandám becsatoljam, éreztem intenzív mozgást, nem tetszett neki hogy leszorítottam, gondolom Én. Biztos vagyok hogy õt éreztem. 14hetesen!!!

Hány hetes korig szívódhat fel a magzat? Egyátalán ha volt már szívhang, akkor lehetséges még ez hogy megtörténjen? A magazatelhalásnak mindig vannak tünetei, és melyek ezek?

Legjobb válasz: Szívhang ellenére is létezik, hogy a magzat fejõdése megáll és felszívódik. Erre a 12. hétig általában sor kerül, ezért mondják azt, hogy csak a 12. hét betöltése után beszélhetünk igazán terhességrõl vagy ikerterhességrõl.

Szívhang ellenére is létezik, hogy a magzat fejõdése megáll és felszívódik. Erre a 12. hétig általában sor kerül, ezért mondják azt, hogy csak a 12. hét betöltése után beszélhetünk igazán terhességrõl vagy ikerterhességrõl.
Ez engem is érdekelne. 8 hetes vagyok, a 7 hetes UH-n 13 mm-esek voltunk és minden rendben volt. Legközelebb 10 hetesen megyünk. Addig izgulhatok. Azt hiszem amúgy, hogy fel már nem szívódhat, csak elhalhat, de azt nem tudom hány hetes korig és azt sem, hogy az mitõl van.
Elsõ vagyok: még annyit, hogy a felszívódásnak nincsenek külsõ tünetei, csak uh-n látja a doki.
Sajnos nekem is a 16.héten halt el, és csak a 18. heti ultrahangon vették észre.Én semmit nem éreztem, nem fájt semmim, nem véreztem, semmi, csak a hidegzuhany az ultrahangon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!