Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen már a (116 db)

Most hány hetes vagyok? Voltam védönönél és azt mondta hogy nem tudja hány hetes vagyok a mensitöl számolva 16 hetes vagyok az uh szerint viszont már 17! Akkor most melyiket kell nézni?

Legjobb válasz: mensi szerint haladunk mindig kivéve ha doki mást mond....uh nagyobbat mutatott nekem is mindig 2 héttel ráadásul

mensi szerint haladunk mindig kivéve ha doki mást mond....uh nagyobbat mutatott nekem is mindig 2 héttel ráadásul
A doki dönti el, hogy változtat-e a mensis adatodon az ultrahang alapján. 1 hetes vagy kevesebb eltérésnél nem jellemzõ, hogy felülírják a várható idõpontot, pláne, ha a baba nagyobb az uh. szerint.
Nekem meg pont nem a menses alapján nézték, hanem az UH-os adatok alapján!!!!!! Nekem azt mondták az a döntõ!!!!
szia, Úgy kell számolni, hogy uccsó mensihez hozzáadod a 9 hónapot, és a napokhoz hozzáadod, vagy kivonod azt a difit, ami a 28 napos ciklushoz képest eltér nálad. Pl. ha 32 napos a ciklusod akkor (32-28=4)+4 nap.

Hány hetes volt a babátok, amikor már nem csak aludt és evett?

Nekem még csak 3 hetes, cicin alszik el és nem tudom, hogy ébresztgessem-e már néha, hogy legyen fel és nézelődjön egy kicsit. Vagy majd magától tudja mikor jön el az idő és nem fog elaludni?

Legjobb válasz: Második lányomon szoktam poénkodni: "3 hónaposan ébredt fel elõször" :) :) Elsõ lányom 6-7 hetesen már nézelõdött. 3 hetes babák jó esetben egész nap alszanak. Ne ébreszd fel, hagyd békén.

Második lányomon szoktam poénkodni: "3 hónaposan ébredt fel elõször" :) :) Elsõ lányom 6-7 hetesen már nézelõdött. 3 hetes babák jó esetben egész nap alszanak. Ne ébreszd fel, hagyd békén.
3 napos :) Én kisfiam sosem volt egy eszik-alszik baba. Sokat kellett ringatni, simizni, "szórakoztatni", tudom ez hülyén hangzik, de õ többet volt ébren már párnaposan is, mint amennyit aludt.
Kicsit irigyellek emiatt a "gond" miatt, mert kislányom épp fordítottja volt ennek. Alig aludt, állandóan fent volt, én meg szétaggódtam magam, hogy egy ilyen kicsi babának sokat kellene aludni és ennie, ehelyett az én lányom meg állandóan fent volt! Szerintem babád tök normális "kategória", nekem alapvetõen épp az lenne természetes, ha enne és aludna. Még nagyon pici, csak 3 hetes a babád, neki szerintem ilyenkor még ez a jó. Ha szépen fejlõdik hétrõl-hétre, akkor ne aggódj. Unokaöcsém is egy evõ-alvó baba volt, aztán ahogy teltek a hónapok egyre többet volt fent. 3-4 hónaposan már lehetett vele játszani, akkor már sokkal többet bírt ki ébren. Az én lányom meg olyan 3 hónapos korára lett csak jó evõ-alvó. Most amúgy másfél-2 évesek és mindketten makk egészséges, okos gyerkõcök alvástól függetlenül is.
AZ mi törpénk kb 3 hónapos korától kezdett jobban érdeklõdni a külvilág iránt! (mi kora babák voltunk) Minden gyerek más , és természetesen majd magától is fog érdeklõdni! Ja és élvez ki amíg alszik már nem lesz sokáig nyugtod!! : ) mi 10 hónaposak vagyunk és egész nap mászik és pakol! : )
ez babafüggõ. az enyém 2 hetesen már a keljfeljancsit pofozgatta, a forgólyát nézegette, 5 hetesen fordult. hagyd a saját ütemében fejlõdni. állits be napirendet-evés, fürdés, esti fektetés reggeli ébredés-de a napi fentlétet egyelõre ne akard szabályozni.
Amikor megszületett :) nem volt soha egy alvósbaba
A fiam 2 hónapos kora után jóval, a lányom alig 5 hetes korától aktívabb, ne ébreszd fel a világért sem!
8 hetig csak evett meg aludt, szo szerint, mindent beleszamitva eves, furdes, peluscsere volt fent max 4 orat, mar kezdtem aggodni hogy mi van vele, mara 6 honapos 13 orat alszik osszesen egesz nap, ebbol 11 ejjel, addig orulj amig alszik, es pihenj sokat
Szerintem sem gond, nem minden baba egyforma, nem olvasnak szakkönyveket :) Kb. 4-5 hetes korától van fenn egyre többet, és igényli hogy foglalkozzunk vele. Kb. azóta a fejét is tudja tartani (védõnõ mondta, hogy 3 hónaposan kéne ezt), mostmár ha ébren van és akkor teszem hasra, felemeli a fejét és nézelõdik. Na meg ha módja van rá, iszonyúan nyomja magát a lábaival. Igényli a foglalkozást, beszélgetni kell vele, nevet, próbál hangokat kiadni õ is, és néha sikerül csettintenie is a nyelvével. 7 hetes Kisfiú anyukája

Hány hetes lehetek? A kismama.hu a szülési kalkulátor azt mutatta, hogy már hat hetes lehetek.

Most már két hete hogy késik,voltam dokinál is de nem látott semmit ultrahangon.Viszont csináltam egy tesztet az meg pozitívot mutatott:)A melleim tegnap óta nagyon fájnak a jobb bimbóm közepe nagyon fehér.Folyásom nagyon kevés ami hol sárga vagy sür? vagy vizes.Hányingerem nincs s?t étvágyam se nagyon.Viszont sokat tudnék aludni.Remélem terhes vok,csak azt nem értem,hogy ha hat hetes lennék akkor az orvos miért nem lát semmi?

Legjobb válasz: Ha két hete késik, akkor hat hetesnek számítasz, mert az utolsó mensi elsõ napjától számolják a heteket (ez az a dátum, ami biztos, már ha az ember feljegyzi a ciklusát) és a legtöbb kalkulátor alap 28 napos, tehát négy hetes ciklussal számol, vagy meg lehet adni, hogy egyénileg a cilusod milyen hosszú. Így jön ki az, hogy te négy hetes vagy, plusz a két hét késés, tehát hat hetes. Egyébként a fogalmazásban is lehet különbség, mert ha mondjuk 6 hete és 1 napja volt az utolsó mensid, akkor mondhatod, hogy hat hetes vagy és azt is, hogy a hetedik hétben vagy. Kalkulátor függõ, hogy melyik hogy fejezi ki magát.

Ha két hete késik, akkor hat hetesnek számítasz, mert az utolsó mensi elsõ napjától számolják a heteket (ez az a dátum, ami biztos, már ha az ember feljegyzi a ciklusát) és a legtöbb kalkulátor alap 28 napos, tehát négy hetes ciklussal számol, vagy meg lehet adni, hogy egyénileg a cilusod milyen hosszú. Így jön ki az, hogy te négy hetes vagy, plusz a két hét késés, tehát hat hetes. Egyébként a fogalmazásban is lehet különbség, mert ha mondjuk 6 hete és 1 napja volt az utolsó mensid, akkor mondhatod, hogy hat hetes vagy és azt is, hogy a hetedik hétben vagy. Kalkulátor függõ, hogy melyik hogy fejezi ki magát.
Nekem a kismama.hu-n két héttel többet mutat, mint a tényleges ultrahangon volt. Nekem ez jött be: http://www.jurdi.net/kalkulator.html

Hány hetesen lesz a következő ultrahang vizsgálat? Most 29 hetes vagyok és az előző már nagyon régen volt!

Legjobb válasz: Ha megnézed a kiskönyved felvan sorolva mikor kell menni,de ez változó is lehet mert én 2 hete voltam és jövõ héten ismét mennem kell.

Ha megnézed a kiskönyved felvan sorolva mikor kell menni, de ez változó is lehet mert én 2 hete voltam és jövõ héten ismét mennem kell.
nekem a 18.heti genetikai vizsgálati papirra rávan írva a következõ idõpontja, dátum szerint.azt hiszem 30.hétben lesz.nézdd meg a lapot!vagy kérdezd meg a védõnõt! boldog babavárást
Úgy tudom, hogy a 29-30. héten szokott lenni. Ha nem szólt róla a dokid, akkor kérdezz rá.
32 hetesen van kötelezõ uh.De 26 hetesen menned kellett..nem? 12 18 26 32 36 azt hiszem így következnek.Legalábbis a leleteimbõl ítélve.
Az én tapasztalatom az, hogy sajnos ez változó.Nekem 8 hetesen, 16 hetesen, 24 hetesen kellet menni és a dokim azt mondta több már nem lessz. Jelenleg 35 hetes vagyok.
31-32.héten van a soron következõ uh. De 26 hetesen is van uh? Nem csak cukorterheléses vérvételre kell menni? Én úgy tudom, hogy a 18.hét és a 32. hét között nem csinálnak uh-t. 26 hetesen a 4D-t ajánlják.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 26 hetesen nem kellett mennem, csak 4d-sre mentem, de az nem kötelezõ....utoljára 18 hetesen voltam...., de akkor nemsokára jön a következõ:)

10 hetes terhesen érezhetek már magzat mozgást? Hány hetesen lehet a baba nemét megmondani?

Legjobb válasz: Nem, akkor még nem! A nemét meg biztosabban kb. a 15-16. héttõl lehet megmondani!

Nem, akkor még nem! A nemét meg biztosabban kb. a 15-16. héttõl lehet megmondani!
Tuti nem érzed még. Nekem 14+5 naposan mondták, szinte biztosra hogy kislány. (Úgy elyezledett el). Kislány lett.
10 hetesen még nem õt érzed, mert a baba amúgyis ilyen idõsen szokott elkezdeni mozogni, de azt még lehetetlen érezni mert még annyira apró a pici! A nemét már 12. héttõl láthatja az orvos, de az még szinte egyáltlán nem biztos! Nekem például a múlt héten szerdán tudták megmondani hogy kislány 22 hetes terhes voltma akkor. Addig egyszerûen nem akarta magát megmutatni! Boldog babavárást! :) 23 hkm
Kizart h erzed, kb 16 hetestol kezdheted el erezni, de altalaban 18-20 hetesen szoktak atlagban. A baba nemet nagyon jo geppel 12 hetesen is meg tudjak mondani, de inkabb biztosra 18 hetesen a genetikain szoktak, kozbe mehetsz pl 4d-re es akkor hamarabb megtudhatod.
Nekem 18 hetesen mondtak meg h kislany es az is lett. Hamarabb nem is kerdeztem. Utolso voltam.
a mozgast 16 hetesen erezheted eloszor, de ez nagyon ritka, elso babat inkabb 20-21hetesen szoktak erezni es meg akkor sem minden nap. 12hetesen nehany doki bevalalja, hogy tippel egyet a nemevel kapcsolatban, de itt meg nagyon gyakori a tevedes. Olyan 24hetes kor korul mar eleg jol tippelnek, de pl. nekem az elsonel a 36dik heten derult ki, most a 30dik hetben meg mindig nem biztos, allandoan takarja magat
Az elsõ babámat 17hetesen éreztem elõször, utána csak három naponta, majd naponta. Most 20 hetes vagyok és esténként aktívabb de már kívülrõl is látszik, hogy ha rúg. Mi még nem tudjuk, hogy milyen nemû lesz, pedig voltunk 4D-n is, de hason aludt végig.
Én 16 hetesen éreztem mozogni, és 18 hetes mondta az orvos, hogy mintha õ látna ott valamit a lába között :) És tényleg fiú lett
Én akármilyen hihetetlen mikor lehajoltam hogy a szandám becsatoljam, éreztem intenzív mozgást, nem tetszett neki hogy leszorítottam, gondolom Én. Biztos vagyok hogy õt éreztem. 14hetesen!!!

Kismamák! Ki hány hetesen közölte a munkahelyén, hogy terhes? Aki 7-8 hetesen, az hogyan tette? Olyan írjon, aki otthon maradt táppénzen a rosszullétek miatt.

Legjobb válasz: Az egyik kollégám szánt szándékkal kicseszett velem, emelnem kellett, bevéreztem. Szóltam a fõnökömnek, h terhes vagyok és most megyek az ügyeletre. Másnap kaptak tõlem egy e-mailt.

Az egyik kollégám szánt szándékkal kicseszett velem, emelnem kellett, bevéreztem. Szóltam a fõnökömnek, h terhes vagyok és most megyek az ügyeletre. Másnap kaptak tõlem egy e-mailt.
Szia. 6. héten szóltam a közvetlen felettesemnek és mondtam, hogy még addig bemegyek míg be nem tanítok valakit a helyemre, ami 8 nap volt 2 hétre. Én azért jöttem el, mert nem akartam idegeskedni az emberek miatt illetve 12 óráztam és az éjszaka sem volt egyszerû.
Igen, hivatalos az e-mail is :) Azért érdemes becsatolni az orvosi vizsgálat leletét, ahol már meg van állapítva a várandósság, sose lehet tudni...
Szia. Én 9 hetesen szóltam a közvetlen fõnökömnek, mert olyan munkahelyen dolgozom, ahol fertõzésveszély van / lehet. Nem akartam kockáztatni. Elõtte persze a nõgyógyászommal megbeszéltem (egyébként Õ javasolta, hogy ha megtehetem menjek táppénzre). Szóval õszintén elmondtam és írásban is bejelentettem. Szépen megbeszéltük, azóta is minden rendben. 26 hkm
Szia! Én olyan munkakörben dolgoztam, hogy azonnal el kellett (volna) jönnöm táppénzre;másik munkakört sajnos nem adtak. Én 7 hetesen szóltam, mikor már volt szívhang, mert a következõ havi beosztást már akkor tervezni kellett a fõnökeimnek és senkivel sem akartam kiszúrni.Végül még 2 hétig dolgoztam úgy, hogy tudták, hogy babát várok, de nem tudták azonnal megoldani a helyettesítésemet, így az a hónap végéig dolgoztam.Én "hivatalosan" csak 9 hetesen jelentettem be;be kellett vinni egy papírt a humánpolitikára, amiben leírtam, hogy babát várok.Bele írtam azt is, hogy a tanulmányaimat folytatom, illetve a megpályázott munkakört bármikor vállalni tudom ennek ellenére is;mivel ezek az én érdekeimet szolgálják. Minden jót Neked!
Igen, e-mail is hivatalos.
Bementem dolgozni, mint máskor. Ahogy megjött a fõnököm, közöltem, hogy babát várok. Ennyi. Ezután már csak 2 hetet dolgoztam, mert nagyon sokat hánytam, migrénes fejfájásom volt, szóval nem bírtam. 7 hetesen vettek táppénzre.
A kérdező hozzászólása: Jaj rémes. :( E-mailben történõ bejelentés is hivatalosnak számít?
Én nem a rosszullétek miatt maradtam otthon, hanem mert veszélyeztetett lettem sajnos. Már a kórházból próbáltam hívni a fõnököt (a nagyot, aztán az alatta lévõt), de egyik sem vette fel, úgyhogy sms-ben közöltem a tényállást. Utána telefonon és e-mailben is, mikor már otthon voltam és biztossá vált, hogy nem mehetek vissza és meg kell oldani a helyettesítésemet.
Én egy korábbi mûtétem miatt veszélyeztetett lettem. Amint az orvos megállapította a terhességet, táppénzre is vett. Másnap bementem a munkahelyemre, elmondtam, hogy ez a helyzet és megyek is haza. A kérésemre, az orvos visszaengedett 12. hetesen dolgozni, de egy hónap munka után begörcsöltem és kórházba kerültem. Így maradt a kényszerpihi.

Tudom, unjátok már nagyon. De megírnátok nekem, hány hetesnek tűnik a pocakom?

http://kepfeltoltes.hu/view/120402/isis_079_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: 18

18
A kérdező hozzászólása: na ne aggódj utolsó, azért nadrágot vettem fel, na meg persze pulcsit :) csak épp készülõdtem és hajszárítás után voltam, olyankor meg aztán folyik rólam a víz. én szeretem az ilyen testhez álló pólókat, mert könnyen nyúlnak, így könnyen alkalmazkodnak :P 21 éves vagyok egyébként, s 15 hetes a pocakom. meglep, hogy van köztetek, akinek 20 hetesen volt ekkora, én meg még azon agyaltam, hogy talán kicsi is a korához képest.. köszönöm a válaszaitokat! :)
16 hetes....a ruha tényleg nem jo választás egy kismamához...
Kb 14 hetes lehettem, amikor ekkora volt a pocakom. Mindenesetre én ebben a terhességi korban már nem vettem fel ilyen tapadós miniruhát :D
18 hetes körül, milyen fiatal vagy! :-) Te hány éves vagy különben?
16 hetes
Kb 14-16 hetes.
Nekem 20-21 hetesen volt ekkora! 29 heteske
20 hetes
14-15 hetesnek gondolom.
Én nem unom! :) Ha magamból indulok ki olyan 14 hetes körül lehetsz. :) 34 hetes kismama
dehogy unjuk, :) Nekem detto ekkora és 23 hetes, így én ennyire tippelek
14 hetes?
mintha csak jóllaktál volna :) 19 hetes
15 hetes
A kérdező hozzászólása: majdnem elfelejtettem, hogy boldog babavárást nektek pocakosok!
24-28. hét között.
A fiammal 24. hetesen voltunk, de még olyan "soványka" volt. Most a 26. héten tervezünk menni, hogy megnézzük a lánykánkat. :-)
Mi 24 hetesen voltunk. De én nem láttam soványnak. Pedig nem nagy baba. Olyan kis aranyos volt. A képet amit kaptunk is nagyon cuki mert olyan mintha mosolyogna.
24-28. hét között ajánlják nálunk. Mi a 26. héten voltunk és abszolút ideális idõpont volt. Majd most a második babával is kb ilyenkor megyünk.
Nekem is azt mondták, hogy 24-28 hét között menjek. Én pont 25 hetesen voltam, és nagyon jó élmény volt. Már igazi babás arca volt, még hasonlított is magára, amikor megszületett. :)
Én is 24 hetesen voltam, a doki szerint túl korai mert nem elég husis még a baba, de nekem nem tûnt soványkának, szép baba arca volt. Kiváncsi vagyok mennyire fog hasonlítani ha majd kint lesz :) 32 hkm
Én csütörtökön fogok menni, akkor leszek 25+2napos. Nekem is azt mondták, hogy a legjobb a 24-28hét között menni. Voltam már 17hetesen is, de akkor tényleg nagyon vékonyka volt, de akkor is óriási élmény volt.
Én 29.hetesen voltam. Már elég nehéz volt fotózgatni. Van 24. hetes fotóm is, az sokkal jobb minõség. Ezen rosszabbul látszik, viszont már olyan igazi babás.

Kulfoldi anyukak titeket hany hetesen kuldtek eloszor ultrahangra? Mert nekem marc.30 an volt meg utoljara a menszim es azota csak egy vervetelen voltam ami 100% ra megmondtaa terheseget! Jo lenne mar tudnom hany hetes vagyok es hogy mikor szulok kb?

Legjobb válasz: Szia. En Eszak-Irorszagban elek. Itt 12 hetesen voltam ver-vizelet vizsgalaton, 16 hetesen az elso ultrahangon+ vizelet, 21 heteseen nagy ultrahang, 27 hetesen terhesgondozo, es ami mar meg van, 32 hetesen megyek a 30 hetes ver-vizeletre(kicsit eltoltak az idopontjaimat), a 32 hetes vizsgalatra nem tudom igy mikor kene mennem, 34 hetesen ultrahang+vizelet... A tobbit meg nem tudom. Itt nem allnak a helyzet magaslatan ezen a teren. Tobbet tudtam meg, hogy hazamentunk a 4d-s ultrahangra... Egyebkent a terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamitjak, ami azt jelenti, 7 hetes es 4 napos terhes vagy:-) A szules varhato idopontja: 2010 Januar 3. Mar elmeletileg van szivhang, es a pulzusa kb 140/perc. A magzat hossza kb 10mm, a fejszelesseg kb6mm:-) Gratulalok a babahoz 29 hetes kismama

Szia. En Eszak-Irorszagban elek. Itt 12 hetesen voltam ver-vizelet vizsgalaton, 16 hetesen az elso ultrahangon+ vizelet, 21 heteseen nagy ultrahang, 27 hetesen terhesgondozo, es ami mar meg van, 32 hetesen megyek a 30 hetes ver-vizeletre(kicsit eltoltak az idopontjaimat), a 32 hetes vizsgalatra nem tudom igy mikor kene mennem, 34 hetesen ultrahang+vizelet... A tobbit meg nem tudom. Itt nem allnak a helyzet magaslatan ezen a teren. Tobbet tudtam meg, hogy hazamentunk a 4d-s ultrahangra... Egyebkent a terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamitjak, ami azt jelenti, 7 hetes es 4 napos terhes vagy:-) A szules varhato idopontja: 2010 Januar 3. Mar elmeletileg van szivhang, es a pulzusa kb 140/perc. A magzat hossza kb 10mm, a fejszelesseg kb6mm:-) Gratulalok a babahoz 29 hetes kismama
Szia en Angliaban elek, az elson 7 hetesen voltam. Sajnos 8 hetesen visszamentem mert elkezdtem barnazni. Kaptam progesteron hormon tartalmu huvelykupot de nem segitetett pedig mar maximumra is megemeltek az adagomat. :( Azt tudom, hogy a kovetkezo uh-t 12 hetesen lett volna mert be is jegyezte a szuleszno a konyvbe az idopontot, sajna a tobbit nem tudom. Boldog babavarast neked.
En is Eszak-Irorszagban elek, mi a 9.hetben voltunk ver is vizelet szuresen, 12.heten volt az elso ultrahang, aztan meg parszor volt vervizsga mert allitolag nem volt eleg a verem. Aztan mar csak a 'nagy ultrahang volt 21 hetesen. Eddig ennyi, most a 26 hetben jarunk, a verem miatt kell 2x Anti-D re menni, es a kovetkezo idopontunk a 29 hetre van kiirva, nem tudom ott mit fognak vizsgalni, mert itt csak 2 ultrahang van, amin mar tul vagyunk. Itt nem csinalnak belole akkora ugyet mint otthon, nagyon termeszetes allapotnak tekintik, az is ugyhogy pl a szulesnel sem lesz nalam orvos csak a baba, es csak komplikacoikor hivnak orvost-nogyogyaszt. Jo babavarast mindenkinek!

Hány hetes korban kezd már nőni/látszani a poci?

Azt is olvastam, hogy vkinek már 8-10 hetesen látszott.

Legjobb válasz: Alkati kérdés, nekem már 10 hetesen elég jól látszott. Hány hetes vagy?

Alkati kérdés, nekem már 10 hetesen elég jól látszott. Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 5hetes+3napos, de eléggé túlsúlyos is sajnos....
Szia! Azért a legtöbbünknek csak a 20. hét környékén kezd látszani. Nekem még most is vannak ruhák, amiben nem mondanád meg, hogy terhes vagyok, pedig már elmúltam 20 hetes. Majd mostantól:-))
Szia! Nekem már 8-9 hetesen látott a pocim. 12 hetesen már többen megszólítottak miatta. Most 20 hetesen aránylag nagy hasam van. Elõtte abszolút nem voltam erõs, inkább átlagos. Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) )
Teljesen egyén függõ. Én is és sógornõm is babát vár, mindkettõnknek van 10-12kg feleslege, rajta alig látszik, sõtt ha úgy öltözik talán le is tagadhatná, nekem viszont már a 10-12. héten elég szépen kerekedett és többen megszólítottak. Annyit a különbség hogy neki fia lesz nekem lányom.
Rajtam 20. hét után vették csak észre, egy barátnõmnek viszont 12 hetesen akkora pocija volt, mint nekem a 32. hétben.Mondjuk neki második babája volt, az hamarabb látszik.Nézegesd ezt az oldalt, itt minden hétre vannak fotók kismamákról. http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1892 Amúgy hamarosan eleged lesz valószínû, hogy alig van ruha amibe beleférsz.:) Addig élvezd a mostani állapotot.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket, kedves tõled! :) )
Szia! Hát nem tudom, én 14 hetes vagyok de nem sok minden látszik.Simán beleférek a ruháimba és nem bánom egyátalán.Az elöttem válaszoló linkjét megnéztem, nekem hatalmasnak tünnek ezek a pocakok.A babám fejlõdése normális.Sz.tem ne sietesd annyira!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!