Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen le a pocak (3 db)

Hány hetesen ereszkedik le a pocak?

39 hetes terhes vagyok, és még mindig elég fent van. Vajon túl fogom hordani? Vagy 1-2 nap is elég neki, hogy lejjebb menjen?

Legjobb válasz: van akinek az utolsó elõtti napon, de ha így fojtatod mindjárt túlhordod. Nem baj mert ellenõriznek , és ha kell megindítják, akkor majd oda megy ahova kell. Lehet hogy a babád tótágast van és csak úgy fér el.

van akinek az utolsó elõtti napon, de ha így fojtatod mindjárt túlhordod. Nem baj mert ellenõriznek , és ha kell megindítják, akkor majd oda megy ahova kell. Lehet hogy a babád tótágast van és csak úgy fér el.
Nekem tegnap elõtt este még relatíve fent volt.3-4 nappal elõtte egy kicsit lejebb ment, és azt hittem annyi a leszállás.Aztán mikor tegnap meg ma reggel belenéztem a tükörbe, akkor rájöttem, hogy attól van még sokkal messzebb is.Jelen pillanatban azzal tréfálkozunk egy fórumon, hogy lassan lóg a feje, de õ még sehol.Egyszer beindul, aztán akkor nem tartja ott semmi. 39. hét+2 nap

Tippelnétek hány hetes pocak, mi a baba neme? Le van szállva már a pocakom?

http://kepfeltoltes.hu/130717/Nagy_pocak_k_p_001_www.kepfelt..

Legjobb válasz: 38 hét fiú, szerintem lent van már

38 hét fiú, szerintem lent van már
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket, kisfiú a baba elvileg 3 nap múlva születik! :)
Bizony, hogy leszállt! Szerintem fiú és 39-ik hét. Nagyon szép pocak!!
választ! választ! :-))))))
39. hét fiú. Bizony lent van már :)
39 hét és fiú :D sztem is lent van :D
37. hét fiú és lennt van :-)
39.hét szerintem fiú és bizony levan szállva
38.hét kislány szerintem már lent van a pocakod
A kérdező hozzászólása: Sziasztok végül 40+ 5 napra szültem meg a kisfiamat indították 40+4 napon délutáni órákban, így végül július 26.-án hajnali 02:17 perckor 3840 grammal, és 52 centivel apukája születésnapjára császármetszéssel érkezett meg!

Milyen érzés a jósló fájás? Ilyen alhasi szurkálás lehet az? Kinek hány hetesen jelentkezett először? Ahhoz képest a pocid mikor ereszkedett le (vagy hogy mondják ezt), és mikor szültél?

Tegnap el?tt éreztem el?ször ilyen alhasi szurkálást 2x. Hasonlót, mint a terhességem elején. Az biztos, hogy nem rosszul mozdultam, mert ebb?l az egyik pl. akkor volt mikor pihentem. Azóta tegnap nem, de ma megint éreztem, nem is egyszer.

Legjobb válasz: Jóslófájáskor megkeményedik a has, fura érzés, mintha belülrõl szét akarna feszülni a pocid. Ha gyakran érzel ilyet, érdemes bevenni magnerotot, magnézium ellazít. Figyelni kellene, pihenéskor abba marad e. Nem lehet, hogy túlterhelted magad? Ilyenkor a sok ülés, állás is ezt szokta eredményezni. Érdemes vissza venni a tempóból. Hetekig el lehet pihenéssel, magnerottal húzni a szülést. Nekem a 3. terhességnél volt ilyen, 32. héttõl szedtem rendszeresen a magnerotot. 5 nappal túlhordtam. Ha továábra is szúr, keresd fel az orvosodat.

Jóslófájáskor megkeményedik a has, fura érzés, mintha belülrõl szét akarna feszülni a pocid. Ha gyakran érzel ilyet, érdemes bevenni magnerotot, magnézium ellazít. Figyelni kellene, pihenéskor abba marad e. Nem lehet, hogy túlterhelted magad? Ilyenkor a sok ülés, állás is ezt szokta eredményezni. Érdemes vissza venni a tempóból. Hetekig el lehet pihenéssel, magnerottal húzni a szülést. Nekem a 3. terhességnél volt ilyen, 32. héttõl szedtem rendszeresen a magnerotot. 5 nappal túlhordtam. Ha továábra is szúr, keresd fel az orvosodat.
Has leszállás változó. Általában a 37-38-ik héten, de van akinek csak közvetlenül a szülés elõtt.
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy ülni ültem, de szerintem nem erõltettem túl magam. Amúgy pont a tegnapi napunk volt mozgalmasabb, amikor nem éreztem ezt a szurkálást. A magnerotot amúgy is szedem, bár a pocim eddig nem keményedett, de itt a doki és a védõnõk is ragaszkodik hozzá. Bár feszülni feszül sokszor a pocim, de azért mert a kis Drágánk nagyon mozgékony és imádja pl. a buksiját kitolni, feszíteni vele a pocim.
40+1 hetes vagyok, sosem volt még jóslóm és a hasam is fent van. Nem mindenkinél jelentkezik.
Off, bocsi de ez engem is érdekel. 35hkm
Haskeményedésem volt, de az nem jár fájdalommal, csak olyan feszítõ érzés és ha lefekszel, elmúlik. Azt mondják, a jósló az ennél intenzívebb, hasonló a kezdeti vajúdásra(menzesz szerû görcsök) csak rendszertelen, és abbamarad magától, vagy meleg fürdõ, pihenés hatására. A hasam viszont sosem szállt le, én úgy mentem szülni 40+3 hetesen hogy a nyakamban volt a hasam, ki tudott így is jönni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, fõleg a 7-est! Zöld kezecske mindenkinek jár... :)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolóhoz a szurkálás témában. Volt persze olyan nap amikor nem szúrt egyáltalán a pocim alja. Tegnap viszont megint elég sokszor éreztem ezt a kellemetlen érzést. Ezért bementem a védõnõmhöz, hogy megkérdezzem, hogy ez most mi, valami bajt jelent? Azt mondta, hogy (ez így már a 37. hétben) teljesen normális jelenség, egyéb más kellemetlen érzéssel együtt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!