Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen ki (236 db)

Hány hetes ultrahangon (4D) lehet látni, hogy kire hasonlít a baba? Mikortól alakulnak ki a sajátos vonások?

Legjobb válasz: Szerintem a 4D ultrahang erre nem alkalmas, hogy ezt olyan pontosan látni lehessen kire hasonlít a baba, mivel eléggé homályos képet látsz. Tehát nem fénykép pontosságú a kép. De nézegessél meg 4D-s képeket a neten elég sok van és meglátod hány hetesen milyenek. Pl.:www.ultrahang.com

Szerintem a 4D ultrahang erre nem alkalmas, hogy ezt olyan pontosan látni lehessen kire hasonlít a baba, mivel eléggé homályos képet látsz. Tehát nem fénykép pontosságú a kép. De nézegessél meg 4D-s képeket a neten elég sok van és meglátod hány hetesen milyenek. Pl.:www.ultrahang.com
Szerintem én ahogy nézegettem ezeket a képeket, azért rendelõje válogatja, hogy milyen minõségû képet kapsz és látsz. Én azt mondom, hogy 24 hetes kortól már szépen kivehetõek a vonások, ha van kedve megmutatni :) ) szerintem ha van pénzed rá, ne hagyd ki!!! Nekem sajnos nincs és ezért a netes anyagokból élõsködöm, és megpróbálom elképzelni, milyen édes lehet a kisbabám. Boldog nézelõdést! 23 hetes kismami ui.: a youtube-on is rengeteg kép válogatás és video van

Ki hány hetesen érezte először, hogy megmozdult a pici a pocakjában? Hány hetesen érzékelhetti ezt már apuci is?

Ilyet találtam, de a második kérdésemre csak egy válaszoló válaszolt. Na és ahogy látom az els? fele is valamelyest változó.

Legjobb válasz: 16 hetesen éreztem elõször, de apa csak késõbb, ha jól emlékszem a 20-21. hét körül. Én már elõbb is éreztem kézzel kívülrõl is, de valahogy a férjemnek soha nem akarta megmutatni magát. Elsõ baba.

16 hetesen éreztem elõször, de apa csak késõbb, ha jól emlékszem a 20-21. hét körül. Én már elõbb is éreztem kézzel kívülrõl is, de valahogy a férjemnek soha nem akarta megmutatni magát. Elsõ baba.
16+4 voltam. Nem is tudtam eldönteni igazán, hogy azt érzem e, de rendszeres lett és egyre egyértelmûbb.
15hetesen elsõnek.Éreztem õt a 17.hétig.Utána semmi.Ahogy betöltöttem a 20.hetet azóta érzem, fõleg kézzel és párom is azóta érzi.Lehet mozgott akkor a picim a 18-20ig is, de mivel igyis inkább csak kézzel érzem, mint magában a hasamban, igy nem tudom :D Párom már a 14.héttõl hallja õt buborékolni benn, de nekem a mozgása elsõnek bökdösés volt.Most meg rendesen forog, tolja ki magát stb.22hkm
18 hét körül éreztem elöször. A férjem csak késõbb. Volt hogy pukkanást éreztem én is korábbna, de az nem õ volt. Amikor megmozdul tudni fogod, hogy õ volt az :)
Buborékolást a 15. héten, rúgást a 18. héten, és apa csak most, kedden érezte az elsõ rúgást, szóval a 29. héten. Sajnos mindig rosszkor nyúlt oda, pedig már szemmel láthatóan hullámzik a hasam régóta. Ez is csak a véletlen mûve volt, épp kis kifliben tévéztünk. :-)
Én 18 hetesen, a párom 20 hetesen érezte!
16.héten.amikor elõször éreztem akkor már a párom is érezte egy picit amikor megfogta a pocimat.én nagyon vékony voltam, gondolom emiatt is.
Utólag visszagondolva a 12. héten. Nagyon finom kis rebbenés szerû érzés volt. Határozottan a 16. héten. Akkor akkorát rúgott belém, hogy ijedtemben elhajítottam a szendvicsemet. A férjem kb a 22. héten.
Én 16 héten éreztem valamit de még nem voltam biztos benne hogy a baba volt. Aztán 18 hetesen 100% éreztem. Apa kb. 22 héten érezte elõször, de az az igazság elég lusta babánk van :) Általában akkor mocorog amikor apa nincs itt :) Ja és elsõ baba. 27hkm
Szerintem ez is javarészt agyban dõl el. :D Én nagyon akartam érezni már a babát és lám 16 hetesen még én is pici bugyborékolást éreztem, de nem úgy mint máskor tehát tudtam, hogy a kicsi az. Rá egy hétre az egész hasam beleremegett akkorát mozdult, így az a nap lett beírva is. :) Azóta nap, mint nap érzem, ha a hasamon van a kezem én akkor is érzem, de apa nem tudja még mit kell figyelni úgyhogy õ nem érzi. 18 hetes vagyok most! :) ja és elsõ baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül letisztázódott, hogy az, akkor nem õ volt. Meg az a 11 hét is téves volt, akkor még csak éppenhogy 10 hetesek voltunk. Végül a 12. hét végén éreztem elõször ilyen csikizés, kaparászás szerû dolgot, ami ismétlõdött olykor 1-2 napot kihagyva. Szóval az volt az õ elsõ bejelentkezése. Aztán 16 hetesen kezdett átmenni bökdösésbe. A 18. hét közepét taposva, tegnap már kimondottan éreztem kézzel is, igaz még csak enyhén. Ma gondoltam megpróbálom majd megmutatni apucinak is, de ma még nem volt olyan intenzív a bökdösi, hogy esélye legyen megérezni :) Majd lehet most, hogy apuci ledõlt egy picit pihenni... :)

Milyen tudoerlelo injekciok vannak? Hany hetes kortol adjak? Es ki hany tudoerlelo szurit kapot? Nekem 3 szurit irt fel a doki. Ez eleg, sok, vagy keves?

Legjobb válasz: Szia! A 24. héten kerültem be a kórházba fenyegetõ koraszülés miatt. Ott rögtön kaptam 1 db tüdõérlelõ injekciót. Sajnos a nevét nem tudom, de azt igen, hogy csak egyszer szabad beadni. Tehát hiába adnák be többször, nem fejtene ki több hatást. Ezek szerint többféle van, ha Neked 3 adagban írták fel. Remélem segítettem. Üdv: 36 heteske

Szia! A 24. héten kerültem be a kórházba fenyegetõ koraszülés miatt. Ott rögtön kaptam 1 db tüdõérlelõ injekciót. Sajnos a nevét nem tudom, de azt igen, hogy csak egyszer szabad beadni. Tehát hiába adnák be többször, nem fejtene ki több hatást. Ezek szerint többféle van, ha Neked 3 adagban írták fel. Remélem segítettem. Üdv: 36 heteske
Szia! Amit én kaptam azt egyet beadtak és utána 24 óra múlva a következõt.Én még 2 hét múlva is kaptam.Tehát össz:3-at.A neve:Dexamethason volt

Hány hetesen vitted ki elsőként sétálni a babád? Kedden lesz 3 hetes a babám és még a levegő hozzászoktatáshoz se kezdtünk neki a hideg miatt. Pedig már úgy vinném sétáltatni.

Legjobb válasz: 2 hetesen vittem ki januárban és kb fél órát voltunk kint.Annyira szerette utána minden nap ki kellett vinnem még esõben is.Jól betakargattam,pelenkát tettem elõre a babakocsira és egy esõvédõt,így sétáltunk mi nagyon sokszor :)

2 hetesen vittem ki januárban és kb fél órát voltunk kint.Annyira szerette utána minden nap ki kellett vinnem még esõben is.Jól betakargattam, pelenkát tettem elõre a babakocsira és egy esõvédõt, így sétáltunk mi nagyon sokszor :)
2 gyerekorvosunk tanacsara korhaz utani elso napon kivittuk, februarban. Eloszor 5 perc, masnap 10 es igy tovabb. Egy het mulva mar masfelorakat aludt kint. A friss levego jot tesz, az ujszulottnek is. Igaz, most hideg van, igy varnek a helyedben, amig melegebb nem lesz. Azert kerdezd meg a dokitokat (ne a vedonot, mert ok mind mast mondanak, biztosabb az orvos). Azt tudom, hogy minusz 10 alatt altatni kint mar nem szabad. De ujszulott eseteben mennyi a hatarertek, ha csak par percre viszed ki, nem tudom.
1 hetesen, május elsõ hetében
Igen, azt lehagytam, hogy nagyon enyhe volt az idõ, sokszor gyönyörûen sütött a nap. Ebben a nagy minuszokban még várj vele.
1 hetes kontroll után mondta a védõnõ, hogy fokozatosan kezdjük szoktatni, menjünk ki levegõzni 5 percre, majd 10 percre, 1 hét után, már végig jártam vele az utcát, akkor december eleje volt!
Én tavaly nyáron szültem és elsõ anyukaként 3 hetesen mentünk le elõször sétálni a lányunkkal. Úgy felöltöztettem, mintha õsz lenne. Meleg kabát, hosszú ujjú body, vastagzokni, harisnya, bélelt nadrág, kocsicipõ, vastag sapka és vastag takaró rá. Nagyon féltettem, kicsit fújt is a szél .. 7 °C volt !!! Aztán szeptemberben pár hónaposan 40°C melegben (nálunk fent az erkélyen 45°C volt!!!) ujjatlan bodyban sétáltunk az árnyékban. Amikor kezdett lemenni a nap, akkor betakartam egy textilpelussal. Mi átmentünk egy nyár alatt a két végleten. Most, hogy kicsit idõsebb, már nem aggódom magam halálra. Megnézem hány fok van kint. max. -10-ig megyek le vele, de akkor is a boltba. Viszont 0 °C felett képes vagyok 1-2 órát is sétálni. Õ ilyenkor jókat alszik.
Én tavaly januárban szültem. 2 hetes korától szépen felöltöztettem és szellõztettem. Ez ment 1 hétig. Aztán 3 hetesen kivittem elõször 5 percre, másnap 10 percre, aztán negyed órára... De hozzá teszem, akkor nem volt ilyen hideg. Én még a helyedben várnék 1 hetet. Addig próbáld ki ezt a szellõztetést...hagyj szokja a levegõt!
Én 1 hetesen kivittem a teraszra, másfél hetesen már sétáltunk vele. De ez tavaly február végén volt, amikor enyhe volt az idõ. Szerintem ne vidd ki, nemsokára talán jön egy kis enyhülés. De ha jól beöltözteted, az ablakot kinyithatod. Nem vagyok ennek a híve, de most nagyon hideg van, nem látok más megoldást.
4 hetesen de elõtte minden du. kinyitottam nekik vagy rájuk az ablakot hagy szokjanak hozzá meg hát azért csak kell szellõztetni hisz a friss levegõ csodákra képes, mint pl:nyugodtabb alvás:) )
Várj még egy hetet!!!!Legalább...utána jobb idõt mondanak. a hétre -20 fokot ígérnek...nem szabad kivinni!!! Az okosok szerint -5 fok alatt egyáltalán...de valahol igazuk is van.
Mi jan.2-án születtünk és 6-án jöttünk haza de már 1 hetesen fél órát sétáltunk és azóta mindennap kimegyünk fél órára és nagyon szereti megnyugszik amugy a mi babánk nagyon jó baba már 1 hónaposak vagyunk és át alszuk az éjszakát.

Ki hány hetesen ment 4d re? Milyen élményekkel gazdagodtatok? Megérte? Mi 22 hetesen megyünk.

Legjobb válasz: Mi 28 hetesen,33 hetesen és 36 hetesen voltunk 4D-n.Szerintem ez egy örök emlék.Kihagyhatatlan.Páromnak is jött a szemémbõl az elsõ alkalomkor egy páér csepp könny.Én mind a 3 4D-t végig bõgtem.Mi a jövõ héten emgyünk aztán 33 hetsen és 36 hetesen ugyanúgy mint a kislányommal. Boldog Baba várást! 27+4 hetes ksimami(15 hónapos kislány anyukája)

Mi 28 hetesen, 33 hetesen és 36 hetesen voltunk 4D-n.Szerintem ez egy örök emlék.Kihagyhatatlan.Páromnak is jött a szemémbõl az elsõ alkalomkor egy páér csepp könny.Én mind a 3 4D-t végig bõgtem.Mi a jövõ héten emgyünk aztán 33 hetsen és 36 hetesen ugyanúgy mint a kislányommal. Boldog Baba várást! 27+4 hetes ksimami(15 hónapos kislány anyukája)
Mi 20 hetesen voltunk, és nagyon jó volt. akkor tudtuk meg, hogy kisfiú lesz, már van egy 4 éves kislányunk, és nagyon boldogok vagyunk....szép képek készültek róla.. 30 hetes kismama
18 hetesen megmondták a baba nemét, de az igazi élmény a 28 hetesen volt, láttuk az arcvonásait, meg hogy kire fog hasonlítani :) azóta nem mentünk, innen már legyen meglepi. :) 37 hetes
szia! mi elöször 17hetesen voltunk, igazi kis virgonc volt, meg legalább rendesen megnézték, hogy minden rendben van vele. most voltunk megint 28hetesen, és már most igen csak pofis volt. csodás élmény volt.
Elõször 12hetesen voltam 4D-n, nekem már az hatalmas élmény volt, hiába picik még olyankor a babák. Legközelebb majd csak 28hetesen megyek és ennyi, többször nem.
Nekem a kötelezõ UHk végén a doki mindig átkapcsol 4Dre, így 12hetesen meg 19 hetesen is láttuk a babácskát. Második alkalommal már azt is láttuk, hogy tiszta apja :) Azt mondta az orvos, hogy a 28-30 között a legszebb, akkor érdemes menni. Lehet, hogy beiktatunk majd egy babamozit ekkor, a kötelezõ UHkon felül.
Én is 22hetesen voltam...és fantasztikus, bár nincs még teljesen baba pofija(mármint kikerekedett), de egy feledhetetlen élmény. Jó egészséget kívánok!

Anyucik kinek hány hetesen volt már szívhang? Milyen érzés volt hallani? Mesélnétek?

Péntekre kaptam időpontot az első vizsgálatra a dokimhoz,akkor leszek 6+0 hetes...nagyon reménykedek a szívhangban már :)

Legjobb válasz: Az elsõ babámmal 6 hetesen A második babámmal 5+6 hetesen nem volt, de 6+1 hetesen volt A harmadik babával 6+1 hetesen már volt, és ma megyek a 12 hetes ultrahangra :-)

Az elsõ babámmal 6 hetesen A második babámmal 5+6 hetesen nem volt, de 6+1 hetesen volt A harmadik babával 6+1 hetesen már volt, és ma megyek a 12 hetes ultrahangra :-)
Én 8 hetesen voltam elõször, UH-án akkor már lehetett hallani, leírhatatlan volt amit akkor éreztem! Olyat éreztem amit még soha életemben! :) Csodálatos volt. Bennünk most 2 szív dobod! :)
Elsõ babámmal 6 hetes voltam amikor volt szívhang, a másodikkal nem mentem olyan korán el így 7 hetesen voltam és már volt szívhang most megyek majd a 18 hetes uh ra :D
Én 7 hetesen mentem elõször orvoshoz, és akkor már volt szívhang. Leírhatatlan érzés volt, mikor láttam dobogni a kicsi szívét, igaz hallani akkor nem hallottam, csak láttam.
5 hetesen még nem volt, 8 hetesen hívott vissza az orvos, akkor már volt. Én nem hallottam, nem volt bekapcsolva a hang, a doki mondta, hogy van szívhang.
3-as válaszoló vagyok, én eldírtam magam mind a 2 nél amikor meghallottam :D
Én 8 hetesen voltam. Az pedig, hogy milyen volt látni, ahogyan dobog bennem még egy szív... szerintem leírhatatlan. Egy igazi csoda.
Szia. Én kereken 6 hetes voltam, amikor elõször hallottam a kisfiam szívverését :) Az valami csodálatos volt :) ..az egész terhességem alatt imádtam minden Uh-on hallani, ahogy ver, aztán a végén imádtam az NST-ket is, mert ott is hallhattam :) De ettõl már csak az csodásabb, amikor hallod a babádat felsírni :) Hát az még az elsõ szívhangtól is csodásabb!!Én 8 hete szültem, de úgy benne van még a fülembe az elsõ sírása, mintha ma szültem volna :) Nekem a szülés volt a leges legcsodálatosabb élményem amit csak el lehet képzelni!! Gratulálok kérdezõ a babához :) 8 hetes kisfiú anyukája
Én 7hetes voltam, amikor elõször hallottam a kicsit szívét dobogni, el is sírtam magam azonnal, mikor a doki megmutatta és hallhattam is, õ meg viccbõl megkérdezte, hogy:ugye ezek most örömkönnyek :D

Aprilis 2-an voltam utojara beteg. Akkor hany hetes terhes vagyok? A nogyogyaszom szerint 18-19 hetes vagyok! A csaladi orvosom meg azt mondja 21 hetes vagyok! Akkor kinek is van igaza?

Legjobb válasz: Nekem április 1-én volt utoljára menzesem és ma vagyok 21 hetes 1 napos. Te akkor ma vagy pont 21 hetes

Nekem április 1-én volt utoljára menzesem és ma vagyok 21 hetes 1 napos. Te akkor ma vagy pont 21 hetes
A kérdező hozzászólása: Akkor a nogyogyaszom elszamolt valamit?Hogy lehehetseges ez?Akkor gondok akadhatnak a terhesegel?
A kérdező hozzászólása: Szeptember 19-diken kell menjek ujra nogyogyaszhoz
Nem mindegy, hogy a mensi alapján számolnak, vagy a baba méretei alapján. Egyik sem biztos, hogy hibás. Én mensi alapján 26 hetes vagyok, az orvos korrigálta már régen, hogy idõsebb a babám, mint amit a naptár papírforma szerint mond, ma 27 hetes 4 napos vagyok a baba méretei alapján. Nem kell megijedni. Az egyik csak a naptár és 28-as ciklussal 14. napi peteéréssel számol, csak nem vagyunk robotok, tudod :) A nõgyógyász mérvadó.
A kérdező hozzászólása: Es mar ereztem h megmozdult a pici is!Alig varom hogy ujra mehesek kontrolba:)
Pont ma vagy 21 hetes gratulálok. Boldog baba várást.
A kérdező hozzászólása: koszonom:)
Beteg??? Bocs, de a betegségnek mi köze a terhességhez? Ha beteg vagy, attól még nem esel teherbe....
Egyesek így hívják a menstruációt. Nagymamám is így hívta.

Hany hetesen vihetem ki a babamat? Ti kivinnetek mar? 10 napos, de nem merem meg kivinni, olyan pici meg

Legjobb válasz: Én még nem vinném ki. Fokozatosan kell a levegõhöz szokatni, elõször csak a nyitott ablak mellett vagy erkélyen 5 percet, majd másnap 10 percet és így növelni az idõt naponta. Ha már úgy érzed, hogy "megéri" felöltöztetni és levinni, akkor leviheted. Úgy értem, hogy több ideig tart a séta, mint az, hogy felöltözteted, leviszed. 2 hetes kor elõtt nem érdemes kivinni. Nekem szeptember végi a babám, õt pont 2 hetesen vittük elõször fél órát sétálni, de akkor még napos idõ volt, meg egy nagyobb tesó, aki miatt kicsit hamar kezdtük a levegõzést.

Én még nem vinném ki. Fokozatosan kell a levegõhöz szokatni, elõször csak a nyitott ablak mellett vagy erkélyen 5 percet, majd másnap 10 percet és így növelni az idõt naponta. Ha már úgy érzed, hogy "megéri" felöltöztetni és levinni, akkor leviheted. Úgy értem, hogy több ideig tart a séta, mint az, hogy felöltözteted, leviszed. 2 hetes kor elõtt nem érdemes kivinni. Nekem szeptember végi a babám, õt pont 2 hetesen vittük elõször fél órát sétálni, de akkor még napos idõ volt, meg egy nagyobb tesó, aki miatt kicsit hamar kezdtük a levegõzést.
sztem se vidd ki még, pici és hideg is van. én 2 hetesen vittem ki elõször, de akkor meleg volt
Szülész orvos, gyerek orvos és védõnõ tanácsára 1 hetesen kivittem 10 percre a lányomat. Február végén született. Nálunk az orvos már a kórházban kinyitotta az ablakot, hogy szokják a babák. Szerintem ma nincs hideg, nálunk kimondottan enyhe az idõ, 0 fok körül van. Én pár percre biztosan kivinném.
Védõnõ errõl egy kumma szót sem mondott neked? 10 napost még ilyen hidegbe nem viszünk ki. 3 hetesen lehet levegõztetni elõször a lakásban felöltözve ablakot nyitva pár napig fokozatosan többet és aztán lehet kivinni. Az én babám márciusban született. 3, 5 hetesen vittem ki elõször.
Már kiviheted kell is neki egy kis levegõzés.
Decemberben szültem, 1 hetesen hoztuk haza a babánk, még 2 hetes sem volt mikor kivittem 5-5 percre az erkélyre. 3 hetes korában már kb. 15 percet volt kint, 4 hetesen pedig magamra kötöttem és úgy mentem kutyát sétáltatni, ez kb. 20 perc volt. Most 5 hetes, ma 30 percet volt a levegõn, de pár napja mikor picit enyhébb volt az idõ, 45 percig levegõzött az erkélyen.
Ne parázz ezen! Mi 10 napot voltunk kórházban , ott ugye folyamatosan rá volt nyitogatva az ablak (október elsõ hete). Amikor hazahoztuk 5 percet volt levegõn (szombat) és hétfõn én már levittem az udvarunkra 20perce. Aztán 10percekkel többre. 3-4 hetesen már 1-1, 5 órákat sétáltunk. Most 3 hós, van hogy 2 órát is levegõn vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat :)
én két hetesen már kivittem, elõször csak 10 percekre, aztán már fél órára, majd egy órákat is kint voltam vele mire 3 hetes lett.
A kérdező hozzászólása: Mikor hazahoztuk jó idõ volt és kb 2 percet volt levegõn :D
Hogy hoztad haza? :)
A kérdező hozzászólása: de a védõnõ mondott... azt monda hogy két napig nyissak rá csak ablakot, aztán kivihetem nyugodtan -15ig... Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadtam a többség tanácsat, 5 percet voltunk az erkélyen :)

Kinek hány hetesen volt először szívhang? Nekem 6 hetesen még semmi, ez normális?

Legjobb válasz: Én 6+6 hetesen voltam elõször (azaz egy nap híján 7 hetesen), és akkor már volt. A 6-7. héttõl szokott lenni, de van hogy már 5 hetesen is. Ha a doki nem mondott semmi rosszat, nincs miért aggódnod.

Én 6+6 hetesen voltam elõször (azaz egy nap híján 7 hetesen), és akkor már volt. A 6-7. héttõl szokott lenni, de van hogy már 5 hetesen is. Ha a doki nem mondott semmi rosszat, nincs miért aggódnod.
Nyugi, normális. A 7. héten kezd el verni a szíve. Csak türelem. ;-) És gratulálok!
Pont 8 hetes voltam mikor láttam, ahogy ver a kis szive:) 6 hetesen még nekem se látszott, nyugi:)
Én 7 hetesen voltam, akkor már vert. Semmi baj nem lesz, gratulálok a babódhoz :)
én is 8 hetesen voltam, akkor volt szívhangja. szerintem ne aggódj.
Normalis. En ot hetesen es hat naposan voltam dokinal, igaz, mart volt pulzalas, de a doki elotte jo hosszan arra keszitett fel, hogy valoszinuleg meg nem lesz, azutan mondta is, hogy ez eleg korai. Tehat ebbol kiindulva hat hetesen meg nem kotelezo lennie.
Eloszor 6 hetes es 6 naposan voltam es volt szivhang. Ha meg nincs a 6-dik heten nem gond. A babam a ciklusom 22-dik napjan fogant, joval a mesnim es a kozepido utan es eddig minden rendben. Senkit nem akarok megbantani foleg egy orvost nem de mar orulet, hogy mikkel ijesztgetik a kismamakat. Szeritnem probalj megnyugodni, meglatod minden rendben lesz. 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A dokinak az a baja hogy nem a mensihez estem teherbe hanem késõbb, és fél hogy gyenge volt a pete.
A kérdező hozzászólása: A válaszaitok megnyugtattak kicsit köszönöm szépen. Eszem a rengeteg gyümölcsöt, szedem a vitaminokat a magneB6-ot és sokat pihenek és próbálok nem gondolni arra hogy baj lehet.

A kismama ki tudja tapintani magának a méhét, és a babát? Ha igen, hány hetes kortól?

Csak elvben érdekel, nem vagyok babás.

Legjobb válasz: amikor 20 hetes voltam, és a kezemet a hasamra tettem, a kisbaba a kezemhez simult :) és egy kis púp lett a hasamon :) de vannak akik már 15-17 hetesen is ki tudját tapintani

amikor 20 hetes voltam, és a kezemet a hasamra tettem, a kisbaba a kezemhez simult :) és egy kis púp lett a hasamon :) de vannak akik már 15-17 hetesen is ki tudját tapintani
16-17 hettol latszik a mehem, kitapinthato; a babat is kb akkor kezdtem erezni kezzel, 19 hetes multam es most mar latom is a babat..
A megnagyobbodott méhet már a 8. héten ki tudtam tapintani én is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!