Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen elválasztani a cicát az (2 db)

Hány hetes korban lehet elválasztani a cicákat az anyjuktól?

Nagymamámnál vannak kiscicák és már szaladgálnak és szilárd ételt is esznek.

Legjobb válasz: Legkorábban 8 hetes korban.

Legkorábban 8 hetes korban.
A kérdező hozzászólása: hát sajnos nem tudom hogy hány hetesek régen többször voltak kismacskák és kb ilyen korban vittük õket eladni van ott most 3 nagyobb tehát lehet látni hogy erõsek stb és még van 1 kisebb õt az anyja ott hagyta és õ is már eszik rendesen és már almot is használnak
Hát így nehéz megmondani ha ti se tudjátok hogy milyen idõsek. De ha nem tudjátok akkor ne a hetet számoljátok, hanem feltételhez kössétek az elválasztást, új gazdihoz kerülést: - meglegyen már az összes foga - a szeme már nem legyen kék, legalábbis ne az összesnek. Persze elõfordulhat hogy egy cica mindig kék szemû marad, de egy alomban kicsi az esély hogy mind kék szemû marad. Ezek a feltételek kb 7-8 hetes korban teljesülnek. Éppen ezért én azt javaslom hogy ha van rá mód akkor az után hogy megvannak a fogak és nem kék a szem, még 1-2 hetet maradjanak az anyjuk mellett. Akkor biztosan megvan a min. 8 hét, aminél elõbb se a kiscicák se az anya cica érdekében nem érdemes elválasztani õket.
A kérdező hozzászólása: Rendben és köszönöm!

Hány hetesen lehet elválasztani a cicát az anyjától?

Ha már szilárd táplálékot is eszik.

Legjobb válasz: 3hónapos korában lehet! azaz pontosan 12hét

3hónapos korában lehet! azaz pontosan 12hét
Elvileg 7-8 hetesen már lehet. Azért nem nagyon ajánlott, mert a kiscicák 4 hetes koruktól 12 hetes korukig kapják meg a 2 hetente esdékes féreghajtót, és addig jó, ha otthan marad. Vagy az új gazdinak kell folytatni a kezelést.
Jó kérdés! Olyan 6-7 hetesen lehet elválasztani...
12 hetes az ideális, ha jól tudom.
A házimacskáknál a 7-8 hetes kölykök készen állnak, hogy új otthonba költözzenek.Ilyenkor az anya macska, már nem képes annyi tejet termelni, amennyit a kölykök "elvárnak" tõle.Ekkor már szilárd táplálékot fogyasztanak.
2 jónapos korban válaszottam el, a kicsit és meg is fürdettem, de nem nagyon akar enni. hiba volt megfürdetni 2 hónaposan?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!