Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen el mozogni (2 db)

Hány hetesen kezd el mozogni a baba?

Legjobb válasz: Szia! A baba általában a 17.-20. hét között mozdul meg elöször!Gratulálok!Egy 30 hetes kismama

Szia! A baba általában a 17.-20. hét között mozdul meg elöször!Gratulálok!Egy 30 hetes kismama
Elsõ lányom 17 hetesen második 15hetesen mocorgott érezhetõen.
Szia!A ma 20 hónapos lányom a 16., mostani pocaklakóm (a 20.hétben járok) a 14.héten köszönt be elõször.
szia.nálam 16 hetesen kezdett el mozogni!de ez mindenkinél változó! van akinek csak a 21 hétõl vagy már a 14 hétõl elkezd mozogni!üdv 34 hetes kismama
a baba már kis magzatként is mozog, csak nem érzed.
Az elõttem lévõnek van igaza...hogy mikor érzed a mozgását az már más kérdés.

34+6 hetesek vagyunk. Szülés elött hány nappal kezd el keveset mozogni a baba?

2100-as méhszájjal lehet egyszer-kétszer még kádban fürdeni?

Legjobb válasz: Szia, én 39 hetes vagyok, és egészen idáig nagyon aktív volt a babám. Mostanában, vagyis kb 1 hete már inkább csak bögdös. :) Nekem 2111 a méhszájam, a doki azt mondta, hogy éljünk nemi életet nyugodtan, és nagyon ritkán fürdök is. 1 héten 1x. de csak 5 percig, és nem forró vízben.

Szia, én 39 hetes vagyok, és egészen idáig nagyon aktív volt a babám. Mostanában, vagyis kb 1 hete már inkább csak bögdös. :) Nekem 2111 a méhszájam, a doki azt mondta, hogy éljünk nemi életet nyugodtan, és nagyon ritkán fürdök is. 1 héten 1x. de csak 5 percig, és nem forró vízben.
Nekem vajúdás alatt is teljesen aktív volt, mintha nem is történt volna semmi két fájás között egy-egy bulit lenyomott.:)
Szia! Én 40+2hétre szültem, elötte 3 napig éjjel-nappal mocorgott a kisfiam. A szülés napján viszont alig mozdult valamit. Én nem tudtam, hogy nyitva vagyok-e, mert sosem nézték, így végig fürödtem, mielõtt a kórházba indultunk akkor is a kádba ültem (állni nem is tudtam volna a fájdalomtól), és a kórházban mondták, hogy 7cm-re ki vagyok nyílva. Semmi bajunk nem lett belõle. Az ember nyilván tisztán tartja a kádját, így nem kap semmi fertõzést, amikor fürdik. 2hetes baba anyucija


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!