Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen először 4D (4 db)

Pesten tudtok ajánlani helyet ahol 4d-s ultrahangot csinálnak? Kb. mennyit szoktak kérni. Dvd-t is kapunk? Hány hetes terhesen érdemes először elmenni?

Legjobb válasz: Szia! Én Hepinetben voltam 4D UH-on.Van több helyen is a városban Hepinet!! Nézd meg a honlapjukat www.hepinet.hu Nagyon jó! 11990ft-ot fizettünk kaptunk egy cd-t kb. 20 képpel és egy 25 perces Dvd-t is.Meg egy fényképet amit mindjárt odaadnak. Nagyon nagy élmény volt! Mi 24 hetesen voltunk és már nagyon formás volt...Minden jót! 29 hetes kismama

Szia! Én Hepinetben voltam 4D UH-on.Van több helyen is a városban Hepinet!! Nézd meg a honlapjukat http://www.hepinet.hu Nagyon jó! 11990ft-ot fizettünk kaptunk egy cd-t kb. 20 képpel és egy 25 perces Dvd-t is.Meg egy fényképet amit mindjárt odaadnak. Nagyon nagy élmény volt! Mi 24 hetesen voltunk és már nagyon formás volt...Minden jót! 29 hetes kismama
Az elözö vagyok kb. egy héttel elöre kell idöpontot kérni telefonon. És lehet menni hétvégén is. Mi is szombaton voltunk.
szerintem is ide menj, mindenki nagyon dícséri. én is ide szeretnék majd, lassan be is jelentkezek, mert már 21 hetes vagyok. Nem tudja vki, hogy lehet-e ott üdülési csekkel fizetni??? mondjuk aki már volt ott?
Szia! Mi a Baross utcaiban voltunk nagyon arik 10.000 fizettünk dvd +véleményt+ 1képet adnak (az sima uh kép) nekem aznapra adtak idõpontot mikor felhívtam õket mondjuk rendi volt a nõ akivel beszéltem mert én a második alacsony AFP után kértem idõpontot és szerintem hallotta hogy ki vagyok ja és a 1-es nõire nem adtak és azért mentem oda.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Úgy örülök hogy hétvégén is lehet menni! :-))
Én ezt ajánlom: http://www.4Dgenesis.hu 12.000 Ft-ba került, ez tartalmazza a cd-t a képekkel, az egész vizsgálatot dvd-n, illetve az orvosi leletet. Nagyon kedves volt a doktornõ, és vizsgált majdnem egy órán át. Voltam a Baross utcaiban is, de ott 15 perc után "kidobtak", és a nõ sem volt valami kedves. Ha a baba egészségére mész, hogy jól megnézzék, akkor érdemes már 14.héttõl menni, ha a baba szépségére, akkor késõbb, 25. hét után. Minden jót!!
Mi két helyen is voltunk. A Magzati Diagnosztikai Központban 24 hetesen, és a 4dgenesis-ben 31 hetesen. Elõbbiben 20 perces vizsgálat + dvd, + 3 kép 12 e Ft, utóbbiban tündéri szonográfus hölgy, kellemes zene, 1 órás vizsgálat, dvd, cd 48 db képpel, meg 1 kép színesben nyomtatva képeslapnak, szintén 12 e Ft. Nagyon jól éreztük magunkat, ha lehetne, minden héten mennénk! :) Csak ajánlani tudom mkinek! Ja, és kisírtunk még egy nyomtatott képet, amiért a párom adott 1000 Ft borravalót, de nem kért érte a hölgy semmit! A képek a babuci pofijáról, kezérõl, lábáról, nunijáról készültek és eszméletlen jól sikerültek! Szombaton is lehet menni.

Hány hetes korban érdemes először 4D UH csináltatni?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=mikor+%C3%A9rdemes+4d+ultrahangra+menni..

mi 17 hetesen voltunk, akkor már szépen látszódott mindene és a képbe belefért az egész baba, nem csak a részletek szerintem sokkal jobb képek is készültek, mint 26-27 hetes korban

Ti hány hetesen voltatok először 4D uh-n? Mikor érdemes elmenni?

Legjobb válasz: szerintem 12-tõl érdemes, de én pl. 20 körül tervezem

szerintem 12-tõl érdemes, de én pl. 20 körül tervezem
16 hetesen voltunk elõször kis csonti volt de nagyon édes..)) 20 hetesen is voltunk akkor már cuki volt.. 29 hetesen voltunk még akkor olyan volt mint mikor megszületett... 38 hetesen akartunk menni még de 37 hetesen megláttuk élõben mert megszületett a kislányunk..)) Bármikor érdemes mindig nagy élmény.!
Nekem a megye legjobb uh orvosa mondta, hogy a 24 és 28.hét között a legideálisabb menni mert még szépen látni a babát nem olyan agy, hogy ne férjen egészbe a képbe.Mi 24 hetesen voltunk és tisztán kivehetõek voltak az arcvonásai és nagyon szép képeket csináltak.38hkm
Szia. Mi 13 hetesen voltunk elõször, nagyon cuki volt, és már akkor a nemét is megtudtuk :) Aztán legközelebb 25+4 hetesen mentünk, nagyon aranyos volt, már kis pufi volt akkor is, szépen láttuk a kezét meg az ujjait is, meg a lábát is, meg mindenét szépen ki lehetett venni, de nekünk akkor már nem fért el egészben a képernyõn, csak külön-külön tudtuk megnézni a testrészeit. :) 37+2 hkm
Elõször 21 hetesen, másodszor 31 hetesen mentünk. Mind a két uh-on fantasztikusan lehetett látni :-) Bár 31 hetesen már igencsak szégyenlõs volt a Kisasszony :-) 37+1 hkm
19 hetesen voltunk már olyan kis aranyos pofikája volt nem olyan kis 'csontváz' legközelebb 23 hetesen megyünk akkora van idõpontunk :) Boldog Babavárást
A dokim azt javasolta h a 25. es 32. het kozott erdemes menni. Mi voltunk a 28. es 32. heten is.Akkorra mar igazi babas pofija volt, mar akkor megtudtuk mondani h kire hasonlit :) En elobb nem mennek.
Van itt valaki aki esetleg Kecskeméten volt 4D -n?
14. héten. Készültek jó képek, nagyon aranyos volt, bár még kis vékonyka. Megtudtuk a nemét, maximálisan megérte. A kistesónál is megyünk ugyanakkor. :)


Hány hetesen érdemes először 4D ultrahangot csináltatni?

Legjobb válasz: Szia. A 24.he´ttöl.

Szia. A 24.he´ttöl.
Szia.Bármikor érdemes menni.Én tuti jó képeket láttam már egész korai terhességnél is!
A 4D-sek leginkább a 16-32.hét között ajánlják. Én voltam 15 hetesen, 26 hetesen, és most megyek 33 hetesen. Számomra megnyugtató a vizsgálat, és megkönnyezem, ha látom a picit. 15 hetesen még "falatka", de jól kivehetõ az orvos magyarázata alapján, 26 hetesen pedig már igazi babaformája van.
Hú azért 3x menni megterheli a pénzta´rcát, ezt nem tudja mindenki megengdedni magának.Én azt mondm, hogy 24-25 hetesen.
28.-32. hét között érdemes menni mert akkora lessz igazi kis husos baba pofija.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!