Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen először (127 db)

Kulfoldi anyukak titeket hany hetesen kuldtek eloszor ultrahangra? Mert nekem marc.30 an volt meg utoljara a menszim es azota csak egy vervetelen voltam ami 100% ra megmondtaa terheseget! Jo lenne mar tudnom hany hetes vagyok es hogy mikor szulok kb?

Legjobb válasz: Szia. En Eszak-Irorszagban elek. Itt 12 hetesen voltam ver-vizelet vizsgalaton, 16 hetesen az elso ultrahangon+ vizelet, 21 heteseen nagy ultrahang, 27 hetesen terhesgondozo, es ami mar meg van, 32 hetesen megyek a 30 hetes ver-vizeletre(kicsit eltoltak az idopontjaimat), a 32 hetes vizsgalatra nem tudom igy mikor kene mennem, 34 hetesen ultrahang+vizelet... A tobbit meg nem tudom. Itt nem allnak a helyzet magaslatan ezen a teren. Tobbet tudtam meg, hogy hazamentunk a 4d-s ultrahangra... Egyebkent a terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamitjak, ami azt jelenti, 7 hetes es 4 napos terhes vagy:-) A szules varhato idopontja: 2010 Januar 3. Mar elmeletileg van szivhang, es a pulzusa kb 140/perc. A magzat hossza kb 10mm, a fejszelesseg kb6mm:-) Gratulalok a babahoz 29 hetes kismama

Szia. En Eszak-Irorszagban elek. Itt 12 hetesen voltam ver-vizelet vizsgalaton, 16 hetesen az elso ultrahangon+ vizelet, 21 heteseen nagy ultrahang, 27 hetesen terhesgondozo, es ami mar meg van, 32 hetesen megyek a 30 hetes ver-vizeletre(kicsit eltoltak az idopontjaimat), a 32 hetes vizsgalatra nem tudom igy mikor kene mennem, 34 hetesen ultrahang+vizelet... A tobbit meg nem tudom. Itt nem allnak a helyzet magaslatan ezen a teren. Tobbet tudtam meg, hogy hazamentunk a 4d-s ultrahangra... Egyebkent a terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamitjak, ami azt jelenti, 7 hetes es 4 napos terhes vagy:-) A szules varhato idopontja: 2010 Januar 3. Mar elmeletileg van szivhang, es a pulzusa kb 140/perc. A magzat hossza kb 10mm, a fejszelesseg kb6mm:-) Gratulalok a babahoz 29 hetes kismama
Szia en Angliaban elek, az elson 7 hetesen voltam. Sajnos 8 hetesen visszamentem mert elkezdtem barnazni. Kaptam progesteron hormon tartalmu huvelykupot de nem segitetett pedig mar maximumra is megemeltek az adagomat. :( Azt tudom, hogy a kovetkezo uh-t 12 hetesen lett volna mert be is jegyezte a szuleszno a konyvbe az idopontot, sajna a tobbit nem tudom. Boldog babavarast neked.
En is Eszak-Irorszagban elek, mi a 9.hetben voltunk ver is vizelet szuresen, 12.heten volt az elso ultrahang, aztan meg parszor volt vervizsga mert allitolag nem volt eleg a verem. Aztan mar csak a 'nagy ultrahang volt 21 hetesen. Eddig ennyi, most a 26 hetben jarunk, a verem miatt kell 2x Anti-D re menni, es a kovetkezo idopontunk a 29 hetre van kiirva, nem tudom ott mit fognak vizsgalni, mert itt csak 2 ultrahang van, amin mar tul vagyunk. Itt nem csinalnak belole akkora ugyet mint otthon, nagyon termeszetes allapotnak tekintik, az is ugyhogy pl a szulesnel sem lesz nalam orvos csak a baba, es csak komplikacoikor hivnak orvost-nogyogyaszt. Jo babavarast mindenkinek!

Hány hetes babával utaztatok el először nyaralni, és vittétek be gyerekmedencébe először?

A nagyobbik lányom 2,5 éves, a kicsi most 2 hetes. Nyár végén el akarunk menni nyaralni és bevinném a picit is a medencébe. Olyan 1,5-2 hónaposan már megtehetem ugye? persze csak gyerekmedencébe gondoltam.

Legjobb válasz: 5 hetessel voltunk már Balatonon, de akkor még õt nem fürdettük. Most a legkisebbünk 3 hetes, szeptemberben készülünk olaszba, vélhetõleg ott már fürcsizik õ is. Tiszta vízbe nyugodtan viheted szerintem, hiszen babaúszásra is visznek már 2 hónapos picurt...

5 hetessel voltunk már Balatonon, de akkor még õt nem fürdettük. Most a legkisebbünk 3 hetes, szeptemberben készülünk olaszba, vélhetõleg ott már fürcsizik õ is. Tiszta vízbe nyugodtan viheted szerintem, hiszen babaúszásra is visznek már 2 hónapos picurt...
mi augusztusban megyünk nyaralni, csak 3 napra, a fiam akkor lesz 6 és fél hós. elõbb viszont nem vinném be medencébe, pláne nem strandra...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Élõ vízbe hamarabb be lehet vinni, de medencébe én 1 éves korig nem vinném be, a medence tisztításához használt vegyszerek miatt. Babaúszás is csak olyan helyen van ahol kifejezetten figyelnek a vízösszetételre.
4 hònapos babàmat az otthoni kis gumi medencebe fürdetem kint.Természetesen ùszòpelenkàban és fûrdõruhaban és figyelek a hõmérsékletre.1 hònap múlva talàn megyünk a Balxsira akkor majd meglàtjuk.
Mi egy évesen vittük be. Mondjuk csak azért, mert tavaly nyár elején született, így mikor fél éves volt, akkor volt a legnagyobb tél. Ha téli baba lenne, akkor is bevittem volna, most már. Tehát lényegében egy hat hónaposnál kisebb babát nem vinnék vízbe, egy két hónapost pedig semmilyenbe se, se természetes, se medence vízbe.

Hany hetesen erezted eloszor az elso es hany hetesen a masodik babadat mocorogni?

Legjobb válasz: az elsõ babámat olyan 5 hónaposan éreztem hogy mocorog.. most 13 hetes terhes vagyok és esküszöm hogy már most érzem :)))))) max azt ahogy lubickol :)

az elsõ babámat olyan 5 hónaposan éreztem hogy mocorog.. most 13 hetes terhes vagyok és esküszöm hogy már most érzem :) ))))) max azt ahogy lubickol :)
elsõ baba kislány : lepény mellsõ fali 13 hetesen elõször.. második baba kisfiú( még idebent van) : hátsó fali lepény és 11 hetesen elõször..
Az elsõ babámat a 17. a másodikat a 16. héten éreztem mozogni elõször. Viszont az elsõnél finom "buborék elpattanás" érzés volt, most pedig gyenge nyomást éreztem, és azóta is így érzem, ha mozog. 17 hkm
Mindkettõt a 15. héten. A lányom volt az elsõ, hátsó falon tapadt a lepény, a fiammal pedig a mellsõn és alul.
A lepényt azért írtam, mert állítólag a hátsó falon tapadásnál elõbb érezni, mintha elöl lenne a lepény.

Ki hány hetesen érezte először, hogy megmozdult a pici a pocakjában? Hány hetesen érzékelhetti ezt már apuci is?

Ilyet találtam, de a második kérdésemre csak egy válaszoló válaszolt. Na és ahogy látom az els? fele is valamelyest változó.

Legjobb válasz: 16 hetesen éreztem elõször, de apa csak késõbb, ha jól emlékszem a 20-21. hét körül. Én már elõbb is éreztem kézzel kívülrõl is, de valahogy a férjemnek soha nem akarta megmutatni magát. Elsõ baba.

16 hetesen éreztem elõször, de apa csak késõbb, ha jól emlékszem a 20-21. hét körül. Én már elõbb is éreztem kézzel kívülrõl is, de valahogy a férjemnek soha nem akarta megmutatni magát. Elsõ baba.
16+4 voltam. Nem is tudtam eldönteni igazán, hogy azt érzem e, de rendszeres lett és egyre egyértelmûbb.
15hetesen elsõnek.Éreztem õt a 17.hétig.Utána semmi.Ahogy betöltöttem a 20.hetet azóta érzem, fõleg kézzel és párom is azóta érzi.Lehet mozgott akkor a picim a 18-20ig is, de mivel igyis inkább csak kézzel érzem, mint magában a hasamban, igy nem tudom :D Párom már a 14.héttõl hallja õt buborékolni benn, de nekem a mozgása elsõnek bökdösés volt.Most meg rendesen forog, tolja ki magát stb.22hkm
18 hét körül éreztem elöször. A férjem csak késõbb. Volt hogy pukkanást éreztem én is korábbna, de az nem õ volt. Amikor megmozdul tudni fogod, hogy õ volt az :)
Buborékolást a 15. héten, rúgást a 18. héten, és apa csak most, kedden érezte az elsõ rúgást, szóval a 29. héten. Sajnos mindig rosszkor nyúlt oda, pedig már szemmel láthatóan hullámzik a hasam régóta. Ez is csak a véletlen mûve volt, épp kis kifliben tévéztünk. :-)
Én 18 hetesen, a párom 20 hetesen érezte!
16.héten.amikor elõször éreztem akkor már a párom is érezte egy picit amikor megfogta a pocimat.én nagyon vékony voltam, gondolom emiatt is.
Utólag visszagondolva a 12. héten. Nagyon finom kis rebbenés szerû érzés volt. Határozottan a 16. héten. Akkor akkorát rúgott belém, hogy ijedtemben elhajítottam a szendvicsemet. A férjem kb a 22. héten.
Én 16 héten éreztem valamit de még nem voltam biztos benne hogy a baba volt. Aztán 18 hetesen 100% éreztem. Apa kb. 22 héten érezte elõször, de az az igazság elég lusta babánk van :) Általában akkor mocorog amikor apa nincs itt :) Ja és elsõ baba. 27hkm
Szerintem ez is javarészt agyban dõl el. :D Én nagyon akartam érezni már a babát és lám 16 hetesen még én is pici bugyborékolást éreztem, de nem úgy mint máskor tehát tudtam, hogy a kicsi az. Rá egy hétre az egész hasam beleremegett akkorát mozdult, így az a nap lett beírva is. :) Azóta nap, mint nap érzem, ha a hasamon van a kezem én akkor is érzem, de apa nem tudja még mit kell figyelni úgyhogy õ nem érzi. 18 hetes vagyok most! :) ja és elsõ baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül letisztázódott, hogy az, akkor nem õ volt. Meg az a 11 hét is téves volt, akkor még csak éppenhogy 10 hetesek voltunk. Végül a 12. hét végén éreztem elõször ilyen csikizés, kaparászás szerû dolgot, ami ismétlõdött olykor 1-2 napot kihagyva. Szóval az volt az õ elsõ bejelentkezése. Aztán 16 hetesen kezdett átmenni bökdösésbe. A 18. hét közepét taposva, tegnap már kimondottan éreztem kézzel is, igaz még csak enyhén. Ma gondoltam megpróbálom majd megmutatni apucinak is, de ma még nem volt olyan intenzív a bökdösi, hogy esélye legyen megérezni :) Majd lehet most, hogy apuci ledõlt egy picit pihenni... :)

Első babánál hány hetesen érezted először, hogy megmozdult?

Legjobb válasz: Én 17 és fél hetesen ojan jó érzés...!Te hány hetese vagy??

Én 17 és fél hetesen ojan jó érzés...!Te hány hetese vagy??
20 hetesen!Nemsokára érezni fogod!
16-17 hetesen. Akkor még nem volt olyan intenzív, és bizonytalan is voltam benne, hogy a baba az, de rá kellett jönnöm, hogy de, Õ mocorgott bennem.
17 het korul ereztem eloszor apro "buborekolast", aztan a 19.hettol igazan erezhetoen beindult:) )
18 hetesen, hátsó fali lepény.
A kérdező hozzászólása: Pont most jött ide válasz, mikor gondolkodom megint a mozgásokon... Tavaly írtam ki a kérdést, a kislányom aztán a 17. héten mozdult meg elõször. Most 15 hetes vagyok a tesójával, de az igazi elsõ még várat magára :)
nekem 16, de akkor még bizonytalan voltam, akkor "bugyborékolt", aztán 19 héten mikor újra csinálta 2x is egy nap, akkor már tudtam, hogy õ volt 3 héttel elõtte is :)
Én 19 hetesen :) Olyan érzés volt, mintha valaki bökdösne belülrõl, nagyon kis gyenge böködések :) Elõtte is éreztem már õt, de nem ilyen formában, hanem izomrángás szerûségként :)
A 22. hét körül.
Én 15.héten erõs buborékokat éreztem:) ) 17.héten érezte elõször a férjem :) )) Most 35hetesen még mindig megdöbbentõen ficánka :) )) Boldog babavárást!!
18. hetesen
21 hetesen
4hónapos+ 1 hetes voltam
A kérdező hozzászólása: Én még csak a 12. hétnél tartok, de kismama barátnõim már túl vannak a félidõn, és mindenkinél máskor volt. Kicsit kíváncsiskodtam itt is :) Még van pár hetem a nagy eseményig :D
20 hetesen, mellsõ fali lepénnyel.
Másnap töltöttem a 20 hetet.
Én 13 hetesen éreztem elõször, akkor még csak 3-4 naponta. Persze mindenki körberöhögött, hogy még nem azt érzem. Pedig de! Csak most már sokkal erõsebb :) 28hkm
Amikor mar tudtam biztosra, h a baba mozog az 20 hetesen volt, de mar olyan 15. het korul ereztem, akkor meg nemtudtam biztosra, de ma mar tudom, h a baba volt :)
Szia! Én is 13 hetesen éreztem elõször, és szerencsére azóta is nagyon kis mozgékony. 27 hetes kismama
21.hetesen éreztem elõször.
17 hetesen az elsõt, 13 hetesen a másodikat.
17 hetesen. És fiú :)

Szívhangfigyelővel hány hetesen hallottátok először a babátok szívhangját?

A 10. hét végén járok és egyik babám szívverését sem hallottam. :(

Legjobb válasz: En 11 hetesen hallottam eloszor, de nagyon keresgelni kelett, hogy megtalaljam, nehez volt megtalalni.

En 11 hetesen hallottam eloszor, de nagyon keresgelni kelett, hogy megtalaljam, nehez volt megtalalni.
A kérdező hozzászólása: Én is egy csomó hangot hallottam, de az csak a hasam pulzálása volt. Próbáltam annál gyorsabb pulzálást megfigyelni de semmi :( Pedig 2-3x is alaposan végignéztem mindenhol a köldököm alatti résznél. Pontosan egyébként hol lehetnek a babák? Középen vagy bal, jobb oldalon? Mennyire alul?
én 12 héten kaptam a cuccot, ne a köldök alatt keresd hanem nagyon lent, a szeméremcsontodnál, eléggé "rá kell nyomni" hogy halljad használj vizet vagy babaolajat ugykönnyebb
A kérdező hozzászólása: Használtam hozzá ultrahang zselét is, de majd 1 hét múlva újra próbálkozok. Szeretném még a 12. heti uh elõtt megtalálni a szívhangjukat.
Én még 13 hetesen sem találtam meg. Várok még 1 hetet, hátha 14 hetesen már meglesz. Egyébként milyen gyakran szabad használni a készüléket? Nem ártok vele a babának?
A kérdező hozzászólása: A heti egy nem árt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)

Mit erzel mikor megmozdul eloszor a baba? Es ki hany hetesen erezte eloszor?

Legjobb válasz: A lányomat 16 hetesen.Pici kis "bökéseket"éreztem.Most 13.héten.16+3 vagyok.

A lányomat 16 hetesen.Pici kis "bökéseket"éreztem.Most 13.héten.16+3 vagyok.
Én a 20. héten, olyan hullámzó érzés volt, mintha egy hal ficánkolna egy vödör vizben. Nekem a dokim mondta hogy ilyen érzésre számitsak, és ilyen is lett.
16hetesen éreztem elõször, és azóta minden nap érzem, és egy nap többször is.Olyan bökõ érzés, meg mintha kígyó siklana bennem...:) Semmivel össze nem téveszthetõ érzés.Állati jó, imádom a babám!:)
19 héttöl, igen ilyen kis bögdösés, lüktetés.most is olyan, csak már erösebb, de olyan jo, ugy masziroz.26 hetes km.
Szia, én a 18.hét elejétõl érzem, mostmár egyre erõsebben.Olyan volt eleinte mintha egy mobiltelcsi rezgõre lett volna állitva a hasamban.
Elsõ baba. 15 hetesen éreztem elõször zenehallgatás közben hanyatt fekve, hogy mintha korogna a hasam, de lennt. Elõtte ettem mákostésztát, tehát éhes nem lehettem. A védõnõ szerint az már a baba volt. Szerinte az édes indította így be. Utána semmi, igaz nem is nagyon figyelgettem. Aztán már 3. napja érzek olyat, mintha simogatná valami a hasamat belülrõl, és néha mintha csikizne valami szintén belülrõl. Tegnap szinte egész nap délután 3-ig éreztem. Ma 2x vettem észre hasonlót. Még bökdösést nem éreztem, de elõbb-utóbb az is meglesz. 16+5 hetes
A kérdező hozzászólása: 13 hetes es 5 napos vagyok es alig varom mar!!

Kinek hány hetesen volt először szívhang? Nekem 6 hetesen még semmi, ez normális?

Legjobb válasz: Én 6+6 hetesen voltam elõször (azaz egy nap híján 7 hetesen), és akkor már volt. A 6-7. héttõl szokott lenni, de van hogy már 5 hetesen is. Ha a doki nem mondott semmi rosszat, nincs miért aggódnod.

Én 6+6 hetesen voltam elõször (azaz egy nap híján 7 hetesen), és akkor már volt. A 6-7. héttõl szokott lenni, de van hogy már 5 hetesen is. Ha a doki nem mondott semmi rosszat, nincs miért aggódnod.
Nyugi, normális. A 7. héten kezd el verni a szíve. Csak türelem. ;-) És gratulálok!
Pont 8 hetes voltam mikor láttam, ahogy ver a kis szive:) 6 hetesen még nekem se látszott, nyugi:)
Én 7 hetesen voltam, akkor már vert. Semmi baj nem lesz, gratulálok a babódhoz :)
én is 8 hetesen voltam, akkor volt szívhangja. szerintem ne aggódj.
Normalis. En ot hetesen es hat naposan voltam dokinal, igaz, mart volt pulzalas, de a doki elotte jo hosszan arra keszitett fel, hogy valoszinuleg meg nem lesz, azutan mondta is, hogy ez eleg korai. Tehat ebbol kiindulva hat hetesen meg nem kotelezo lennie.
Eloszor 6 hetes es 6 naposan voltam es volt szivhang. Ha meg nincs a 6-dik heten nem gond. A babam a ciklusom 22-dik napjan fogant, joval a mesnim es a kozepido utan es eddig minden rendben. Senkit nem akarok megbantani foleg egy orvost nem de mar orulet, hogy mikkel ijesztgetik a kismamakat. Szeritnem probalj megnyugodni, meglatod minden rendben lesz. 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A dokinak az a baja hogy nem a mensihez estem teherbe hanem késõbb, és fél hogy gyenge volt a pete.
A kérdező hozzászólása: A válaszaitok megnyugtattak kicsit köszönöm szépen. Eszem a rengeteg gyümölcsöt, szedem a vitaminokat a magneB6-ot és sokat pihenek és próbálok nem gondolni arra hogy baj lehet.

Hány hetes korban biztonságos először elmenni orvoshoz? Több anyukától is hallottam, hogy 8 hetes korig semmiképpen, mert vetéléshez vezethet.

Legjobb válasz: Én 7 hetesen mentem elõször, de 4 hetesen tudtam hogy babát várok. Jobb ha hagyod hogy jobban be tudjon ágyazódni, ismerek sajnos olyat is, aki 4 hetesen már elment és vizsgálat után sajna elvetélt:(

Én 7 hetesen mentem elõször, de 4 hetesen tudtam hogy babát várok. Jobb ha hagyod hogy jobban be tudjon ágyazódni, ismerek sajnos olyat is, aki 4 hetesen már elment és vizsgálat után sajna elvetélt:(
Hát errõl csak annyit, hogy lombik esetén a beültetés (fogantatás) után 3 héttel megvizsgálnak. Pedig ott óriási a vetélés kockázata alapból. Akkor szerinted vetéléshez vezethet a korai vizsgálat? Mert szerintem nem.
én is 4 hetesen tudtam meg, 6 hetesen voltam dokinál. Addira már látja. sõt 7-8 hetesen már tuti szívhang is van. Ennél tovább azért ne várj vele, minden jót!
Én 6 hetesen voltam elõször, akkor már dobogott a szíve, és 8 hetesen hívott vissza a doki. Aztán már csak a 12 hetesre. Általában azért mondják a kismamik, h nem érdemes hamar menni (pl. 4-5 hetesen) mert akkor még nem biztos, h van szívhang és a doki úgyis visszahív 1-2 héten belül. Szerintem 8 hetesen tuti mehetsz már és nem a vizsgálat miatt vetélnek el az anyukák, hanem a szervezet tudja, ha beteg az embrió... Üdv.: 27 hét heteske :)
A korai vetélések tényleges oka sokszor soha nem derül ki. Számomra nehezen hihetõ, hogy biztosan és egyértelmûen összefüggést lehet találni a vetélés és a vizsgálat között. Én azt gondolom, hogy a vizsgálat utáni vetélések akkor is bekövetkeztek volna, ha nincs vizsgálat.
Ha a korai vizsgálat vetélést okozna akkor nem csinálnák az orvosok! Én is voltam 4 hetesen 6 hetesen és most 23 hetes vagyok. Ha elvetél valaki az nem a vizsgálattól van, hanem mert így kellett lennie, nem tapadt meg az embrió. Azért nem jó túl korán menni mert ilyenkor sokszor nem látszik semmi még. De ha úgy tartod jobbnak akkor menj nyugodtan 8 hetesen, addigra már szívhang is lesz biztosan. Gratula a babához!
Nem azért nem vizsgálnak meg elõbb mert a vizsgálattól elvetélsz, hanem mert nem lát semmit.Kell hogy megnõljön annyira az embrió hogy meg lehessen normálisan vizsgálni.
A kérdező hozzászólása: Ha minden igaz 6 hetes múltam, viszont már nagyon kíváncsi vagyok, illetve szeretném tudni, hogy minden rendben van. Azt hiszem, egy pár nap múlva elmegyek. Minden kismamának sok egészséget és boldogságot kívánok!
Én 6 hetesen jobban izgultam azon, hogy jó helyen van-e a baba. Alig bírtam ezt is kivárni, de megérte elmenni. Volt már szívhang is, ez nagyon megnyugtató volt, és a vizsgálat után nem lett semmi bajom!

Hány hetesen+naposan mentetek először ultrahangra pozi teszt után? Mi látszott már? Akinek csak a petezsák, azt mikorra hívták vissza?

Legjobb válasz: Szia. Attól függ mikor csináltad a tesztet, a kimaradt menzesz után hány nappal. Elvileg a kimaradás után kb 2 héttel érdemes szerintem mert akkor már lehet hogy akár szívhang is van. A hatodik héttõl van szívhang, ha csak a petezsák látszik kb 1-2 hét múlva hívnak szerintem vissza. Boldog problémamentes babavárást. :) 38 hetes kismama

Szia. Attól függ mikor csináltad a tesztet, a kimaradt menzesz után hány nappal. Elvileg a kimaradás után kb 2 héttel érdemes szerintem mert akkor már lehet hogy akár szívhang is van. A hatodik héttõl van szívhang, ha csak a petezsák látszik kb 1-2 hét múlva hívnak szerintem vissza. Boldog problémamentes babavárást. :) 38 hetes kismama
elõször a nõgyógyászhoz kell menned. õ küld el ultrahangra. 6 hetesen, tehát a menzi elmaradása után 2 héttel érdemes elmenni. 6 hetes+5 naposan nálunk már volt szívhang. 18 hkm
ÉN mind a két terhességemmel a pozi teszt után 2-3 héttel mentem! Akkor már volt szívhang is!
én a héten mentem 5 hetesen! :) )) Már egy 11 mm-es petezsák szikhólyaggal látható volt. Két hét múlva kell visszamennem, addigra már szívhang is lesz!:) )
Nekem még egyszer megvolt, így nem 4 hetes voltam, mint gondoltam, hanem 8 :) 16 mm-es embriót látott, aki azóta már 3 kg és napokon belül a világra jön :) Jobb, ha vársz szerintem eddig. Utána úgyis csak a 12 hetes UH-ra kell menni és ha NE ADJ ISTEN (!) történik valami, akkor ... szóval érted. Nem szabad szerintem elsietni :S
A kérdező hozzászólása: Kedves 4-es vàlaszoló, aki most 5hetesen mentél.Mikor volt az utolsò mensesed elsõ napja? Nekem màrc.4-én.
Nekem február 26. (4-es voltam)
Én 5 hetesen mentem és akkor csak petezsák látszót utána 3 héttel késöbb mentem vissza akkor már volt szívhang. 19+4 hkm :) .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!