Találatok a következő kifejezésre: Hány hetesen biztosat a teszt (3 db)

Hány hetes terhességet mutat ki biztosan a teszt?

létezik olyan,hogy 5-6 heteset nem?

Legjobb válasz: 4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!

4-5 hetesen már mutatja, 5-6 hetesen meg full pozi szokott lenni terhesség esetén. De vannak ritka kivételek!!!! Hallottam már ilyenrõl!
4-5 hetes terhességet mutat ki elvileg, vagyis az elmaradt menstruációtól lehet tesztelni.
A peteéréstõl számitott 16.napon már mindenféle gagyi teszt is kimutatja a terhességet. Tehát 4-5 hetes terhességet már mutatnia kell. Akkor nem mutatja ha késõbb volt peteérés vagy nem vagy terhes.
Bocsi, de ez egy ide függõ kérdés: Ha tudom, hogy mikor van a pé, akkor rá 14napra kimutatja??? Felteszem, pénteken lesz peteérés, inszemináció, rá két hétre pénteken már kimutatja?? És mi van a 10.napon végezhetõ tesztekkel??
Utolsónak:szerintem az a "10 napos teszt" inkább 12 napos legyen, biztos ami tuti alapon.De ha ott van a baba, akkor másnap is ott lesz. Én mindig a nemvárt napja utáni nap teszteltem, egyenlõre negatívot.De majd most, mikulásra, lesz pozitív! :-) Kérdezõnek: 4-5 hetes terhességet már biztosan ki mutat.
Szia! Nekem nem mutatta ki az 5 hetes terhességemet a teszt...7 hetes voltam amikor megint teszteltem és akkor is csak halvány volt a második vonal.

Hány hetesen mutat biztosat a teszt?

Nekem minden tünetem meg van, mégis negatív a tesztem. Júni.2-án jött meg két napra összesen, el?tte 4 nappal voltunk együtt a párommal. Júli2-án esedékes a következ?. De egy hete feszít a hasam, el?ször szurkált, de most csak feszül. Fáj a derekam, a mellem, zavarnak a hangok, szédülök. N?doki látott múlt héten,beteg nem vagyok.Olyan, mintha meg akarna jönni. Minden választ köszönök! :-)

Legjobb válasz: És egész nap olyan fáradt vagyok, minha kicsavartak volna. És ez napról napra erõsödik.

A kérdező hozzászólása: És egész nap olyan fáradt vagyok, minha kicsavartak volna. És ez napról napra erõsödik.
A legtöbb tesz már a várható menszesz elõtt 2-3 nappal kimutatja a terhességet, mert a Hcg hormon a teherbeesésétõl kezdve folyamatosan termelõdik. Nem írtad hány naposak a ciklusaid. Ha 28 naposat veszünk, akkor a ciklus középsõ 3 napja a legvalószínûbb a teherbeesésre, de elõfordul, hogy korábban vagy késõbb van peteérés. Elvileg már túl voltál a peteérésen, mikor együtt voltatok, de biztosra nem lehet tudni. Mielõtt meg kellen jönnie júli 2-án elõtte 2-3 nappal próbálj meg még egy tesztet és ha az is negatív, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy, még ha most olyan tüneteid vannak. Néhány tüneted lehet az idõjárásváltozás miatt is, úgyhogy majd meglátjuk. Ha mégsem lennél terhes, akkor további sikeres próbálkozást kívánok 15 heteske
Szia! A teszt az esedékes menstruáció elsõ napjától már ki tudja mutatni a babát. Elég koraiak a tüneteid. Szorítok
én is az elején amikor még nem is gondoltam volna hogy + lesz a teszt, olyan fáradt voltam hogy csak ledõltem és már el is aludtam, és reggelig fel se lehetett kelteni! :) szerintem azért várj még a nemvártig, akkor mutat majd pontosat a tesz, most még szerintem - lenne. sok szerencsét! :)
Nekem mensi elott 3 nappal jelezte a teszt (10-es erzekenysegu). 27 heteske :)
A kérdező hozzászólása: 29-30 naposak, most a 20. nap körül járok. De nagyon rosszul érzem magam. Még soha nem voltam így. Elég érzékeny vagyok, a peteérést s mindig megérzem. Lehetséges, hogy baba van a dologban? Szeretném...
A kérdező hozzászólása: És köszönöm a jókívánságokat! Boldog babavárást mindenkinek! :-)
nekem is nagyon korán jöttek a tünetek. Nagyon rosszul voltam, még a mensi elõtt. Ha a testhõd megemelkedett maradt (37, vagy fölötte), akkor valószínû baba lesz:-) Legalábbis én innen is sejtettem.... és igazam lett! Itt a pocaklakó:-)

Juli 10én volt utolsó menszim 27én voltunk együtt ma aug.14én pozitiv lett a discolor+ teszt. Ez biztos? Amugy nagyon boldog vagyok! és akkor most hany hetesnek szamitok? Mikor menjek dokimhoz? Vegyek még egy tesztet a biztonsag kedvéért?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is Gratulálok! A teszt nem téved! De hogy megnyugodj és biztos legyél 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet ugyan ilyennel és ha sötétebb, tuti baba. Sajna volt már hogy én is +at teszteltem és mégis megjött. De remélem nálad minden rendben!!! Szerintem dokihoz a jövöhéten mehetsz, biztos látni fog már valamit. kb 5 hetes lehetsz. :D

Szia! Elõször is Gratulálok! A teszt nem téved! De hogy megnyugodj és biztos legyél 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet ugyan ilyennel és ha sötétebb, tuti baba. Sajna volt már hogy én is +at teszteltem és mégis megjött. De remélem nálad minden rendben!!! Szerintem dokihoz a jövöhéten mehetsz, biztos látni fog már valamit. kb 5 hetes lehetsz. :D
Gratulálok nektek, hogy pontosan mennyi idõs terhes vagy + a fejlõdési szakaszokat is nyomon tudd követni, menj rá a http://www.timermann.hu-ra, szerintem tök jó.
szió :) azt, hogy hany hetes vagy, az utolsó menzitõl számíts, mindegy, h mikor tortent a dolog. a dokihoz minél elõbb menj :) ) a vedonohoz eleg a 8. hét körül, vagy amikor a doki mondja szerintem még gy tesztet nyugodtan csinálj, max még nagyobb lesz az orom :) ) (mi le is fényképeztuk :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a valaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!